Last news in Fakti

18 Декември, 2011 19:59 6 511 1

Коледен ретро трамвай отново в София

  • коледен трамвай-
  • софия-
  • коледа
Коледен ретро трамвай отново в София - 1
Снимка: в. Анонс

Коледен ретро трамвай отново ще радва софиянци. За втора поредна година район „Средец” организира „Коледна феерия по булевард „Витоша”, съобщават от пресцентъра на Столична община. На 19 декември /понеделник/, от 11.00 ч., на импровизирана сцена на ъгъла на бул. ”Витоша” и ул. „Денкоглу”, кметът на район „Средец” Вергиния Стоянова ще открие празничните дни и ще даде началото на концерт с участието на читалищни и училищни състави от района. Към 11.50 ч., водещият - журналистът от вестник „Анонс” Владимир Христовски и любимката на Део от кастингите на X-Factor - певицата Гергана Тодорова, ще посрещнат приказния коледен ретротрамвай, от който ще слезе Дядо Коледа. Най-нетърпеливите малчугани ще получат първите си подаръци.

Коледният ретротрамвай ще се движи всеки ден от 19-ти до 24-ти декември, от 12.00 ч. до 16.00 ч., по бул.”Витоша”, в отсечката между улиците „Неофит Рилски” и "Алабин”. В него ще могат да пътуват безплатно деца, на които Дядо Коледа ще разказва приказки и ще раздава подаръци.

„Коледна феерия” се осъществява с подкрепата на Дирекция „Култура” на Столична община, „Столичен електротранспорт” ЕАД, народно читалище „Славянска беседа” , „Егмонт България” и „Макдоналдс България” ЕООД.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ко стаа

    0 0 Отговор
    МУТРАТА КЪДЕ Е БЕ ?!?!?!