Last news in Fakti

23 Декември, 2011 15:53 1 293 1

София е блокирана от автомобили

  • задръстване

Затруднено е движението на изходите за магистралите

София е блокирана от автомобили - 1
Снимка: БГНЕС

Както всеки път преди празници и днес движението в столицата е силно натоварено,  съобщиха от Центъра за градска мобилност. В централна градска част тролеите закъсняват до 10 минути. Трамваите по оста на бул. „Христо Ботев” закъсняват в рамките на 5 минути. В цялата градска част на София автобусите закъсняват в рамките на 10 минути.

Много натоварено е движението в района кв. „Младост”, по бул. Цариградско шосе до изхода на София към магистрала „Тракия”, в района на Орлов мост, по бул. „Цар Борис III”. Към кв. „Банкя” движението също е много натоварено, по бул. „Константин Величков” - също.

Най-натоварените кръстовища в момента са между бул. „Александър Малинов” и ул. „Филип Аврамов”. Градският транспорт в района закъснява с 15 минути; между бул. „България” и бул. „Черни връх” закъсненията са с 15 минути. Между бул. „България” и „Гоце Делчев” градският транспорт закъснява с 12 минути. Между бул. „Цар Борис III” и бул. „Гоце Делчев” (Красно село) закъсненията са от 12 минути. В района на Руски паметник, бул. „Тодор Александров” и ул. „Опълченска” градският транспорт закъснява с 10 минути.

Между бул. „Никола Мушанов” и бул. „Житница” закъсненията са 8 минути. В района на хотел „Плиска” закъсненията са 8 минути. В кв. „Люлин” – в района на бул. „Панчо Владигеров” и бул. „Захари Стоянов” закъсненията са 8 минути, бул. „Царица Йоана” и бул. „Панчо Владигеров” – 8 минути, в района на бул. „Гоце Делчев” и бул. „Пейо Тодоров” закъсненията са с 8 минути, в района на хотел „Хемус” колите на градския транспорт закъсняват с 8 минути.

В посока Централна гара – трамваите по бул. „Христо Ботев” закъсняват с 5 минути, а автобусите – с 10 минути. В района на Университета и паметника „Левски” тролеите закъсняват в рамките на 10 минути. Кръстовището между Софийския университет и паметника „Левски” се минава в рамките на 10 минути.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    normalno e za evropeiska stolica da ima mnogo trafik i to osobeno po praznici.