Last news in Fakti

4 Октомври, 2017 23:23 3 603 17

Нагло паркиране в Кърджали

  • паркиране-
  • кърджали-
  • знак-
  • инвалид

„Този знак явно не му е познат. В Турция на „Споп”-а пише „Dur”, и на табелата за паркоместата за инвалиди сигурно трябва по-специално обяснение”, коментира в писмо до редакцията ни читател на 24rodopi.com.

На снимката е уловен поредният тарикат, който иска да използва максимално кратко възможностите на краката си.

Шофьорът на лъскавия автомобил с истанбулска регистрация е спрял на място за инвалиди пред търговска верига в Кърджали.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Местя Го

    36 7 Отговор
    Спирам, където си искам, защото в Булгаристан няма закони и никой няма да ме пипне! В Истанбул ако спра така и ще ми конфискуват главата, барабар с книжката и ще пуснат едно заптие да ме следи за бъдещи нарушения с идеята да послужа за пример на обществото - какво се случва с нехранимайковците, които се правят на ербапи и безсмъртни! В Турция моята история би била много трагична и поучителна, но в Булгаристан ще си зяпате снимката, ще се пените и възмущавате, обаче нищо няма да направите - тва е комшу! Аре ся ще си усиля Азис и жик-так да си гледате работата, а?!...

    Коментиран от #2, #12

  • 2 ХАХА

    27 9 Отговор

    До коментар #1 от "Местя Го":

    Аз пък като видя някой като тебе, минавам близо до колата му и я надирам тактично с пирон, който се подава от джоба ми. И твоят ред ще дойде, но още не сме се засекли по улиците.

    Коментиран от #10

  • 3 Сойка Присмехулка

    16 1 Отговор
    Какво друго може да се очаква от народ, който поради някакъв религиозен фанатизъм изпитва ненавист към препуциума???
  • 4 Пазарен Либерализатор

    5 1 Отговор
    „Споп” !
  • 5 Владимир

    9 13 Отговор
    до ХА ХА Ако те види пирона ще вкарва в г..а ти тогава ще видиш кон боб яде ли
  • 6 Ловеца на поршета

    7 7 Отговор
    И аз обичам така да си спирам BMW - то за да може простолюдието да се възмущава.
  • 7 mediator37

    11 1 Отговор
    Да, ама ако дойде сега оня с пожарогасителя и вместо пожарогасител държи ъглошлайф, и пак се престарае, гаджалът ще си ходи с кабрио.

    Коментиран от #11

  • 8 Иво

    10 1 Отговор
    А аз най-обичам да спирам с таратайката на жената пред такива тарикати (имам инвалиден стикер) Просто ми е любимо да ги гледам как тъпчат и чакат и като дойда - ни вопъл , ни стон.Защото който се изрепчи - КАТ и акта е 200 лева, та затова повечето "тарикати" мълчат като риби...
  • 9 незнайко

    7 1 Отговор
    Може да има отпред на прозореца табела турски инвалид ! Тогава нсичко е наред ! Но се съмнявам, като ги знам колко са нахални.
  • 10 Morgoth

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "ХАХА":

    Културните хора вдигат чистачките, нищо че за идиоти не върши работа. А с пирона много внимавай, без изобщо да споменаваме възможността за дългосрочен престой в Пирогов ще ти кажа какво ми се случи на мен. Един умник спрял в задръстването си отвори вратата точно когато минавах покрай него. Тогава бях с Авенсис, не е луксозна кола, не е особено скъпа, но беше чисто нова. Бяха одрани два елемента а деругата беше под 10 см. На мен всичко ми се покри от застраховката, но понеже отворилият врата не беше шофьора, а пътника явно моя застраховател нямаше как да си вземе парите от гражданската на другата кола и си ги искаха от човека. Разбрах това защото ме викаха за свидетел в съда - 1500 лева му бяха взели. И това без разноските за съд и адвокат. Така че работейки с пирона гледай да си добре подготвен и със здрава чутура и със здрав джоб.
  • 11 Morgoth

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "mediator37":

    Аз все се каня като ми сменят гумите да накарам майстора да ми покаже как изпуска гума за 2 секунди и каква точно отвертка се прави. За минутка му изпускаш и четерите гуми. Без да си нанесъл щети за които да могат да те съдят ще му създадеш невероятни проблеми. Или ще бъхти с помпата повече от час или ще трябва да си викне спешен гумаджия и да кихне стотачка.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Киро

    8 0 Отговор
    Пирон, шут във вратата, може чистачките да се сгънат на 6, голям стикер на предното стъкло от гадните, дето не се белят, има начини!

    После, като излезе наглеца и се опулва, обикновено е дребно кисело л..ненце, някой тупан, дето се опитва да го играе мутра или някоя проститутка.
    Бързо сгъват партакешите и се изнасят.

    Коментиран от #16

  • 14 Пешо

    3 0 Отговор
    Нали не мислите сериозно, че първият коментар е от човека паркирал така! Просто питам!
  • 15 Гост

    3 0 Отговор
    А защо коментирате без да знаете?! Ако човека наистина е инвалид? Или реагирате първосигнално: Дайте да плюем, пък после...
  • 16 КАСАПИН

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Киро":

    Да приятел точно дребно лигаво л..ненце беше мамелючето ако не беше толкова оживено щях да му вкарам един прав в ченето.
  • 17 Иван

    4 0 Отговор
    Много безсмислена агресия. Не се решават така нещата. Направииля снимката вместо да се прави на фотограф де беше повикал полиция за да го санкционират. Така се прави.
    Аз веднъж спрях така тук в Унграия на място за инвалиди защото всичко беше пълно и бях за 5 мин в магазина. На връщане полицейската кола беше дошла и на моите излияния ми казаха, че в Унгария това не е малко нарушение и си получих глобата веднага. Как бяха разбрали от камера ли от магазина ли ги бяха повикали не знам, но това е факт в рамките на няма и 5 мин бяха дошли, за да ме глобят. Така че в случая агресията е бесмислена, по скоро да се търси как и защо полицаите не са си свършили работата, ако не са. В това има нещо смислено, иначе другото води до ситуция като този келеш с цигарата на бензиностанцията.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове