Last news in Fakti

23 Януари, 2012 06:49 1 243 0

Бойко Борисов е в Правец

  • бойко борисов-
  • правец

Премиерът Бойко Борисов ще приветства участниците в семинар на Световната организация по здравеопазване на животните (OIE), съобщиха от правителствената пресслужба.

На официалното откриване ще присъстват министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов, генералният директор на Световната организация по здравеопазване на животните Бернар Вала, председателят на Международния съвет по лова и опазване на дивеча Бернар Лозе, президентът на регионалната комисия на OIE за Европа и регионален представител на OIE за Източна Европа проф. Никола Белев.

В присъствието на премиера Бойко Борисов по време на срещата ще бъде подписано Споразумение между българското правителство и Международния съвет по лова и опазване на дивеча за изграждане в България на Международен център за контрол на болести по дивите животни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА