Last news in Fakti

3 Март, 2018 16:51 6 891 25

Подхванаха и тоалета на Гинка Върбакова

  • гинка върбакова-
  • инерком-
  • тоалет

Колко струват аксесоарите на шефката на "Инерком"?

За да вдъхне доверие в платежоспособността си, Гинка Върбакова демонстрира положение и в тоалета и аксесоарите, които разходи в парламента за изслушването по сделката на ЧЕЗ.

Производителката на зелена енергия от фотоволтаици бе заложила на модерното за сезона млечносиньо. Тя бе избрала манто в бебешкия цвят с дължина около коляното и елегантна малка черна рокля, макар и с прекалено "вечерно" деколте.

Неин придружител, вероятно сътрудник, й помогна да съблече мантото в Зала "Изток" на парламента и я следваше неотлъчно по петите, където и да мръднеше в парламентарните кулоари по време на почивката.

Черната ѝ чанта бе от "Ермес", според познавачи на модните марки. Справка с цените на бранда показва, че моделите варират между 8 и 30 хил. долара. Чантата е очевидно от класическия модел на марката - "Кели". Моделът е кръстен на легендарната Грейс Кели, припомня Канал 3.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фЙешън

    50 10 Отговор
    .За два дена захвърли жилетката и дънките с камъчета,.а дори още не е лапнала ЧЕЗ, чакайте да видите после народа, как, ще я облече и 'кви пари, ще хвърчат !!!!
    SOS - Sелянина си Oстава Sелянин

    Коментиран от #10

  • 2 Статистик

    21 25 Отговор
    Има си пари - купува си! То Деска поетеска, от Меден рудник дето няма два изкарани лева се кичи с розово букле във Виена, или вижте момето от Позитано с какви чанти се праска!
  • 3 юрист

    48 12 Отговор
    Г-жата не може да бъде бизнес дама и това ясно си пролича. Тя дори не знае, че късите ръкави са ТАБУ и за бизнесмените и за бизнесдамите, особено при появяване, чиято цел е да се убедят всички, че дамата е постигнала милионите си благодарение на прозрачния си законен бизнес. Роклята й не беше подходяща за пресконференцията й, а за чантата Хермес- трябва да се види отблизо и наживо, за да се разбере дали не е реплика... Г-жата не успя да ме убеди нито, че е мултимилионерка, нито, че притежава качествата на бизнесдама да управлява и да създава мултимилионен бизнес, нито пък че чрез него е придобила твърдените от нея милиони евро. Човек, който действително има дарбите да развива един бизнес, трябва да може да говори професионално, да прави презентации, да не се затруднява да използва професионални бизнес термини, да знае кога и къде с какъв дрескод да се появява, както и да е запознат с бизнес дрескода. Нищо от всичко описано не видях в лицето гинка.

    Коментиран от #4

  • 4 Д-р Пси

    21 7 Отговор

    До коментар #3 от "юрист":

    Рядко съм съгласен с теб, но е точно така !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Кибик

    29 2 Отговор
    Жилетчицата по и отива.
  • 7 ОФчорка

    26 2 Отговор
    Едва ли някой се интересува от тоалетите на тази жена.Мен ме интересува колко ще се продържи и дали няма да и се случи нещо непредвидено,защото е ясно като бял ден ,че тя не е купувача.Тя просто не е за тази сфера и това е страшното,а не нейната посна жилетчица и набързо купена и чантичка за хиляди.Че тя дори няма вид на бизнес дама ,липсва и финеса.Но нека това да са и проблемите.
  • 8 Кольо кварталния

    12 2 Отговор
    "Млечно синьо" казвате... Пийте си го това синьо мляко!
  • 9 Отец Прецакии

    18 28 Отговор
    Големи разбирачи тука,всеки разбира от всичко,тцъ,тцъ... Клошари от панелките дават акъл как да се държи и облича един успял човек(не визирам въпросната дама,щото и аз като вас не я познавам)

    Коментиран от #17

  • 10 Мистър Материал

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "фЙешън":

    Ти да не си некъква свекърва ? Кой се интересува от облеклото на Гинка ? Немате си пролеми, пари имате, свободно време ......
  • 11 onq s konq

    5 18 Отговор
    И ас одим по кратки гащи и жапанки ама карам беенве а не като вас пласмасови коли некви!И очила-слънчеви съм си купил от илиянци за 4 лева та да изглеждам добре!Мое да немам пари ама като ме видат с беенвето секи ми прави път - те тва е !
  • 12 ИХУУУУ

    15 2 Отговор
    СПРИ ИМ ТОКА ГИНЧЕ !

    Коментиран от #13

  • 13 юрист

    3 5 Отговор

    До коментар #12 от "ИХУУУУ":

    Спри им тока, но при платени сметки, ако чез ми спре тока, аз ще спра сделката с купуването на чез:) А да видим как гинчето ще ми спре тока, след като съм редовен платец:) И колегите от онази кантора няма да я спасят- блъскам й иска в СРС , търся си обезщетението по съдебен път и си гледам кефа....

    Коментиран от #14

  • 14 цък цък

    6 3 Отговор

    До коментар #13 от "юрист":

    Кажи ся как да не те дразни тая селска кака ха ха, направо ти счупи дисплея !!! Ти с тая юридическа диплома, а тая и средно няма, ама вече си пие кафето с Боко и отваря сметки да дипли милиардите 'дет й идват хаха !
    Как да не те дразни А?...нищо чудно и с Путин да се види скоро е те тогава направо не знам, как ще го понесеш :)))
  • 15 народа

    5 9 Отговор
    Е нали всички много разбирате ве народе. Нали много плюете,щото си живеете в миризливите панелки и по-хубавото ви засяга.
    Еййй сега пак неква си гинка ще ви е.... мам...
    Като сте толкова разбиращи що все потъвате повече в калтта????

    Коментиран от #16

  • 16 Гост

    3 3 Отговор

    До коментар #15 от "народа":

    Що бе, к'во против имаш панелките? Най-правилните и реални жилища в страната! Много си ми е рахат в панелката! За никакво ново, 120 кв. м., 12 квадрата реално строителство не я давам! В новите спални не можеш се из.ука за света от теснотия! Ай сиктир, на всички селтаци ви дай ново строителство и "нов Фнос" - германско премиум! Боли ме фара за как'Гинка, само не обиждай на панелка! Капиш бе "градски"?!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 един от всички

    11 1 Отговор
    И тази е назначена "бизнесдама"! Истинският купувач на ЧЕЗ е някой от управляващите!
  • 19 Бай ХОЙ

    6 1 Отговор
    Трагедия!
  • 20 Гост

    3 4 Отговор
    Бих я изпющял

    Коментиран от #24

  • 21 Тиквата

    3 4 Отговор
    Добре си изглежда жената, какво искате? Като лапне големите пари, ще си оправи зъбите, ще си пооскубе веждите, ще се тури във Версаче, Гучи и Валентино, и ще заприлича на каквото трябва. За роклята - абе съвсем си беше прилична, тя и английската кралица носи къси ръкави, та какво остава за Гинка. Айде стига сега, роклята ще й гледате. Впрочем, на запад това е върхът на шика, сред баровците - да слязат от Ферарито по кецове! Или дори по джапанки! А за дразнене - абе, остави ги селинджърите да се дразнят, ама дипломи били имали, и други подобни глупости. Имат, защото са тъпи - докато гинчето през това време е правила пачки. Пък и не е само тя - нали и съпругът й ще й помага, а той е образован човек. Така че, тъй дръж, Гинче! И късмет, мама!
  • 22 Кибик

    4 2 Отговор
    Много по лесно е да се пише за тоалетите на Гинка отколкото за тоталния хаос в държавата. И управляващи и опозиция се оплетоха като пиле в кълчища, а Суджука е толкова прост и глупав че обръща палачинката по два пъти на ден и ръси тъпня след тъпня
  • 23 Ерген

    3 4 Отговор
    Оставете я на Мира ! Може да няма какво друго да облече !
  • 24 Д-р

    1 3 Отговор

    До коментар #20 от "Гост":

    И аз....
  • 25 Русенка

    2 2 Отговор
    всяко чудо за три дни
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове