Last news in Fakti

26 Януари, 2012 10:57 4 891 6

Последните 22 години през погледа на Ахмед Доган (Видео)

  • доган-
  • дпс-
  • преход

Нередактиран вариант на интервюто на Ахмед Доган с журналистката от ТВ7 Валерия Касиян беше публикуван от ДПС. Записът е реализиран на 9 януари 2012г., и малка част от него беше включена в документалния филм на ТВ7 „В главната роля-Президентът”.

В тази своеобразна ретроспекция на отминалите 22 години от падането на комунистическия режим в България и сложния път на установяването на демокрацията и пазарната икономика, на институционалното изграждане на държавата и структурирането на гражданското общество, д-р Доган разгръща и неизвестни досега страници от най-новата ни политическа история, коментират от пресцентъра на движението.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    0 0 Отговор
    За какъв възход на икономиката говори агент Сава-за 20 години България беше разбита,превърната в лунен пейзаж,заводи нарязани на скраб,изградени мафиотски структури,разграбващи,унищожаващи предприемачеството на българина,Европа спря 560 000 000 евро субсидии 2008 год. заради корупция във високите властови етажи,до 2013 България ще усвои 13 миларда евро по ФАР от Еврофондовете,до 2020 год,държавата ще усвои още 16 милиарда Евро.Нито дума за ролята на банките -високите лихви и такси за спънатия бизнес дух.Българското общество има нужда да чуе "великият балансьор",за да осъзнае,че е великият манипулатор.Доган трябва шикозно да изтрезнее в съвременен ракурс-няма срам.
  • 2 Mehmed

    0 0 Отговор
    Ахмедчо много още има да учиш и да сричаш за да можеш да формулираш непонятните ти все още понятия. Дано кухата ти кратуна поеме някога нещо та да осъзнае колко фалшиво звучиш. С колкото и титли да се кичиш ти си оставаш едно продажно мекере. Не ползвай чужди термини без да знаеш значението им. Не си пред неграмотната си публика. Блестиш с простотията и незнанието си. От магаре кон не става !
  • 3 Олеле

    1 0 Отговор
    Като всеки мюсулманин и Ахмед Доган е седем века след цивилизацията. Моля ви се не го пускайте пак да дрънка глупости !
  • 4 Срамота

    0 0 Отговор
    Как не ви е срам да оставите този невежа и нахалник да пелтечи и да ни поучава. Поне да го бяхте проверили дали не е пиян. Той две и две не вързва. Слушате ли го какво говори ? Разбирате ли нещо от пълните му безмислици ? Очаквам да ни представите и цар Киро в едно интервю следващия път.
  • 5 нурхан

    0 0 Отговор
    Касим Дал е човека, който изгради инфраструктурата на партията ДПС ! Всички вече разбраха, че Доган е просто един доносник и безсрамник, който 40 години се подиграва с българските турци, 20 като агент, 20 като "спасител" !Това ли е каузата ДПС и за това ли гласуваме години наред за тази партия? -Ахмед Доган, агент Ангелов, Сергей, Сава, Трето у-ние, ОУ-МВР-Варна, ПГУ, от 1974 до 1988 г. -Гюнай Сефер, агент Алиев, МВР-Силистра-ДС, от 1982 до 1983 г. -Лютви Местан, агент Павел, Трето у-ние на ДС, от 1979 г. -Митхат Мехмед Табаков, секретен сътрудник Леонид, ПГУ, от 1985 г. -Рамадан Аталай, агент Вергил, СГУ-ДС, от 1982 г. -Юнал Лютфи (Юнал Саид Лютфиев), секретен сътрудник Мурад и Сидер, РУ-ГЩ, Второ у-ние на Комитет за държавна сигурност при МВнР, от 1965 г. Когато Касим Дал лежа по затворите в София,Варна,Бобов Дол и Стара Загора за да се създаде ДПС къде бяха тези подлеци тогава ? Изпрати писмо до всички структури с тези факти,но вместо да го подкрепят предпочетоха да си замълчат и да останат на креслата си .Доган май не разбра, Ердоган го предупреди, ДПС ще има нов лидер и той ще се казва Касим Дал ! Тези лицемери си играят последните козове ! КОЛКОТО И ДА НЕ МУ СЕ ИСКА НА АГЕНТА ДОГАН КАСИМ ДАЛ ЩЕ Е НОВИЯТ ЛИДЕР НА ДПС !
  • 6 Leon

    0 0 Отговор
    Агент Сава е великият комунистически доностник ,предателят на турците за това българите го обичат, дадоха му възможност да е балансьор в политиката и далаверите,22 години врътка турците с лъжа и измама за това е ДПС да държи турците в страх ,бедност това е политиката на толерентост към етническите малцинства.