Last news in Fakti

30 Март, 2018 20:13 4 491 16

Бриго Аспарухов с шокираща версия за отравянето на Скрипал

  • бриго аспарухов-
  • скрипал

Практиката да се ликвидират избягали агенти зад граница в разузнаването е от 30-те и 40-те години на миналия век. Отдавна не е актуална. Това коментира пред Дир.бг Бриго Аспарухов.

Той бе категоричен, че не вярва Русия като държава или руските спецслужби да имат нещо общо с отравянето на Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия.

"Реакцията на Европейския съюз бе уникално бърза. Всички обявиха, че вярват на Великобритания за участието на Москва в отравянето, без да има доказателства. А може да е всичко-семейна история, отмъщение на някого срещу бившия полковник от ГРУ", каза още Аспарухов.

Според него, случилото се със Скрипал преследва дълбоки политически и икономически цели. И в крайна сметка ситуацията е много странна - губещи са всички участници в конфликта, но и всички те са печеливши по един или друг начин.

"Вижте през какви перипетии премина информацията за случая. Първо беше отравяне в заведение, после на пейка, сега се говори за входната врата на жилището и вътре в самото жилище, това е много бърза смяна на ситуацията", каза още Бриго Аспарухов. Той бе категоричен, че истината, когато излезе, ще изненада всички.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ярослав Станчев

    76 3 Отговор
    Истината никога няма да излезе на яве.Повтаря се случая с малайзииския самолет.Голи обвинения без грам фактология.Ако англичаните и американците имаха поне 20% доказателства до сега да са овикали ООН с резолюции и всякакви декларации.А те нямат и само мътят водата,но не си дават сметка,че колелото се върти и не седи на едно място.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 А7шшш

    27 2 Отговор
    То всяко хлапе над 3клас знае "шокираща версия за отравянето на Скрипал", или като я представи Бриго вече е по меродавно?????
  • 4 зулус

    30 1 Отговор
    Как да излезе истината...също като в автобуса-когато някой пръдне всички разбират ама никой не казва "аз бях".
  • 5 Ник

    40 1 Отговор
    Англичаните не са прости, тактиката им е Путин да сгреши в нещо и го правят глобален проблем. Само така могат да настроят народа срещу него и като го свалят, Русия да си крутува. Дано от бързане да са сгрешили. Света не е само Англия и САЩ.

    Коментиран от #6

  • 6 зулус

    36 0 Отговор

    До коментар #5 от "Ник":

    Направо си счупиха краката от бързане...и сега се чудят как да замажат нещата.

    Коментиран от #7

  • 7 Ник

    30 0 Отговор

    До коментар #6 от "зулус":

    Имах предвид, че англичаните обвиниха бързо Кремъл, преди да се е доказало нещо.

    Коментиран от #8, #14

  • 8 зулус

    21 0 Отговор

    До коментар #7 от "Ник":

    Значи много правилно си ме разбрал-бързата работа срам за майстора.
  • 9 Шерлок

    18 1 Отговор
    Отровили са го в градската тоалетна. Намазали са с водка вратата да не скърца и после са заличили следите като са се преоблечен като негри и пакистанци за да не правят впечатление и да се слеят с местните.
  • 10 Джон Картър

    24 1 Отговор
    Офф, спомняте ли си, как Нетаняху почти веднага обвини Хизбула за атентата във Варна, а Цецо раздухваше обосновани предположения и всичко вървеше към война с Иран. Та по онова време в сайта Афера излезе инфо, че наистина виновникът е бил хизбулах, но в банковата му светка е бил преведен един милион долара от ... Мосад. Днес близките на жертвите съдят България за 200 милиона долара обезщетение. Питам, Цветанов ще ги плати ли от джоба си тези пари? Моля, гласувайте!
  • 11 В е л и к и я

    20 1 Отговор
    Истината няма как да излезне наяве .Ами ако резследват и установят че не са руснаците . Къкво тогава . Кой ще позволи , та това означава целия западен свят да се моли на Русия за извинение а това е голямо унижения , и дава изключителна власт на Москва в бъдещи геополитически проблеми да се намесва както си иска .Никой няма да допусне това от Запада и САЩ.
  • 12 стоян георгиев

    3 13 Отговор
    сега мнение по темата трябва да дадат димитър иванов и някои друг съветски фатмак.техните версии ще са още по-смешни и от на този убавец!!!!може да докажат че скрипал всъщност дори не е отровен а играе табла с борис джонсън.само на едно се чудя,другари що не хващате за русия бе да ни олекне на нас от вас и на вас от нас?
  • 13 Иван4о

    5 3 Отговор
    Добре де, антируски некад...ници, кажете ми как свикнали с използването на "Новичок" подготвени руски професионалисти ще направят нещата така, че дъщерята на Скрипал ще отбележи "признаци на подобрение"? Камара боклуци се изказваха как от "Новичок" няма спасение, включително химикът-създател, накрая жената започва не друго, ами да се храни.

    Отделен въпрос е и това - защо да се убива един бивш и отдавна излязъл на светло агент, който няма какво толкова да разкаже. Каквото е имало, разказал го е! Вчера пишат за предупрежденията на друг агент - е, нали също такъв бивш агент твърдеше за Георги Марков, че имал роман с дъщерята на Тодор Живков, откровена глупост... Със сигурност Русия няма полза от подобно убийство и едва ли Путин би заповядал нещо напълно излишно...Докажете, че е Русия, но по един неоспорим начин и всеки ще може да види обективно "агресивната Русия"...
  • 14 куку руку ку

    7 1 Отговор

    До коментар #7 от "Ник":

    Бързаха заради президентските избори в Русия, но си направиха сметката без кръчмаря.
  • 15 Геро

    3 1 Отговор
    И каква е всъщност "шокиращата версия"???
  • 16 Бригадир

    1 4 Отговор
    Тая комунистическа измет още ли е жива?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове