Last news in Fakti

2 Февруари, 2012 11:16 6 303 7

Трамвай излезе от релсите в София

  • трамвай-
  • авария

Преустановено е движението по линиите 1, 6 и 7

Възстановено е движението на трамваи с номера 1, 6 в посока кв."Лозенец". Трамвай 7 е пренасочен също към кв. "Лозенец", съобщиха от Столична община.

По-рано днес беше преустановено движението на трамваи номера 1,6 и 7 в посока "Иван Вазов", "Борово" и "Лозенец". Причина е авария на трамвай в участъка на бул. "Скобелев".  Трамваят е излязъл от релсите в района на Петте кьошета.

Градският транспорт в София към този час се движи в зимни условия. Най-големи са задръстванията по бул. „Александър Малинов”. Закъсненията са в рамките на 5-6 минути
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гражданин

    0 0 Отговор
    Абе по тоя "Ал.Малинов" нямаше ли зелена вълна?!?!?!?голям смях
  • 2 VAZOMANA

    0 1 Отговор
    6opska rabota,seleniq-gradat n1 za jiveene v Balgaria.Po dobre da jiveq v Kilifarevo.
  • 3 Заипротив

    1 0 Отговор
    Ми живей си в Келифарево...Мен си ми харесва в софия... и да може да е селения,но има и друго освен това... а в килефарево или което и да е село там е само селения... така че недей щом е шопска работа да мислиш за трамвай... Защото те са само в софия... както и доста други неща...
  • 4 Бял човек

    1 0 Отговор
    София е най-грозната столица в Европа.
    България е красива страна с грозна столица.
    Време е да се преосмислим кой град да ни е столица. Можем да избираме между Велико Търново и Пловдив- и двата града имат европейски облик.
    Имат история и собствено излъчванек, а не приличат на уголемен жк Люлин
  • 5 Рено Меган

    1 0 Отговор
    имам огромното желание да сменят столицата на България, та да се изнесат всички и да си живея спокойно! до гуша ми дойде от задръствания, мърсотия и липса на парко места
  • 6 ot primorsko

    0 0 Отговор
    София винаги си е била мръсна и грозна-не си мислете,че външните като си отидат и града ще започне да цъфти
  • 7 До №5

    0 0 Отговор
    Аз предлагам да ги излъжем, че новата столица на България вече е Париж или по-добре Уелингтън - Нова Зеландия, че е по-далече. И да хващат пътя.