Last news in Fakti

26 Април, 2018 08:37 1 805 14

Корнелия Нинова: Управляващите обявиха война на всички

  • корнелия нинова-
  • бсп-
  • герб

А днес ни трябва съзидание

"ГЕРБ отвориха битка с всички и с всичко. Те водят война с президентската институция и така разрушават държавността. Водят война и с опозицията, която изпращаха в Сибир от трибуната на Народното събрание и така разрушават парламентаризма. Отвориха битка с народа си, когато накараха хората с увреждания да стоят с патериците на паветата пред парламента и не ги допуснаха в Народното събрание, и заклеймяваха всеки протестиращ за платен провокатор. Те имат чувство за единственост.

Всеки, който има различно мнение, бива подлаган на натиск и заплахи. Така обявиха битка и на най - святото ни право - да бъдем свободни хора. Те узурпираха европейската идея и я опорочиха, като я сведоха до чалга и алкохол на младежки форум за бъдещето на Европа. И когато чуха тежката оценка на младите европейци, че ГЕРБ са съсипали усилията на поколения млади хора, не се посвениха да нападнат и тях.

Агресията на ГЕРБ и заклеймяването на инакомислещите вече премина границите на България и стъпи в Европа. Такава България ли искаме? Днес ни трябва съзидание." Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на честването на 70-ата годишнина от учредяването на Коларовската районна партийна организация и 30 години от създаването на Районните партийни организации "Сердика", "Надежда и Връбница.

„Ще ви върнем правото да бъдете свободни хора, да не се страхувате, да изразявате мнението си и да се борите за правата си. БСП може да промени България. Нека спасим народа ни от изчезване и да направим така, че той да живее добре. Сила сме, в която се съчетават мъдрост и опит, енергия и младост, в името на една кауза, – справедлив и достоен живот за българския народ“, каза Нинова пред събралите се над 500 души, представители на три поколения.

„Нека вържем икономиката с образователната система, за да гарантираме работа и кадри“, призова лидерът на БСП. Тя попита - толкова ли е сложно да се направи подредена здравна система и хората да знаят, че конституционното право на достъпно здравеопазване е гарантирано. „Не е трудно – иска се желание. Това липсва на политическата класа днес. Това ще предложим ние, в края на юни, на Националното съвещание за нова визия за България“, обяви лидерът на опозицията.

На събитието присъстваха зам.-председателят на БСП Кирил Добрев, председателят на БСП - София Калоян Паргов, председателят на ОЖС - БСП Катя Николова, народни представители от "БСП за България", общински съветници от групата на социалистите, членове и симпатизанти. Лидерът на БСП Корнелия Нинова награди с почетни знаци за активна дейност бившите председатели на общинските съвети на левицата в "Сердика", "Надежда" и "Връбница".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НКВД

    12 14 Отговор
    Краят на грабежа наречен ГЕРБ наближава!
  • 2 ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ

    15 11 Отговор
    Еееей, комунист се бори за свобода ???А може би за власт!!!
  • 3 анонимен

    13 5 Отговор
    То само войни са Ви в главата, но както знаете трябва да се работи и да се събират данъци, чрез които се изгражда инфраструктурата на държавата :)
  • 4 анонимен

    6 5 Отговор
    То само войни са Ви в главата, но както знаете трябва да се работи и да се събират данъци, чрез които се изгражда инфраструктурата на държавата :)
  • 5 Да да

    11 8 Отговор
    Курвелия се е разпенила! Никой не я иска вече и тя страда дълбоко! Москва вярва ли на сълзи?
  • 6 Баш Майстора

    8 9 Отговор
    Само не разбрах каква щеше да е разликата, ако БСП бяха на власт.

    Коментиран от #7

  • 7 Пенчо

    9 7 Отговор

    До коментар #6 от "Баш Майстора":

    Щеше да има пак 150 дена протести, а КУРнелия щеше да държи кокала здраво в уста като някой... да не казвам какво.
  • 8 ПЕЕВ

    6 6 Отговор
    КАКВОТО И ДА ПРАВИТЕ КОМУНИЗМА НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ.
  • 9 патриотъ

    4 4 Отговор
    Герберите са обявили война преди всичко на народа!Имат за съюзници всичкото мангал,що е в държавата!
  • 10 Връбнишки

    1 2 Отговор
    ГЕРБ си отиват и затова мачкат наред,на принципа "Който не е с нас е против нас."И затова тези самозабравили се лумпени и крадци трява да се махнат от властта.Всички са от последните издънки на комунистическата система. Дано Нинова промени нещо,но да излезе с ясна и точна програма,без ако,ама,обстоятелстваи т.н.Живота ни минава в простотия и мизерия.
  • 11 Реалист

    2 0 Отговор
    Г-н Михайлов, благодаря за снимката на която ясно се вижда, че 90% от събраните хорица са на възраст над 60 години. Можем да им простим илюзията, че МИЛИОНЕРИТЕ ОТ ПЪРВИЯ РЕД начело с приватизаторката на Техноимпекс, ще им донесат добруване.

    бесепарите активно потвърждават идентичноста си с най-разбойническата партия в българската история - бкп. Иначе от къде "70 годишнина на партийната организация"???

    Не че ние не го знаем де... Затова и ще ги държим в миманса на управлението. Освен за КРЕСЛИВА ОПОЗИЦИЯ за друго не стават.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 бай село

    0 0 Отговор
    До Пеев ! От къде няма да се върне комунизма ? Той никъде не е ходил , комунизма е бил и е на власт , оглавяван от хора , които се мъчат да заблудят народа , че те нямат нищо общо с комунизма. Всички управляващи и опозиция са чеда на бивши комунисти, изживяващи се , като демократи!
  • 14 Siap

    0 0 Отговор
    Животните трябва да бъдат евтаназирани. Това е ясно за всеки, койтж се занимава професионално с темата. Рискът е голям. НЕ ЯЖТЕ МЕСО И ПРОДУКТИ С НЕЯСЕН ПРОИЗХОД.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове