3 Май, 2018 21:10 5 016 25

Син на длъжница преби служителка на "Бързи кредити" пред детето й

  • побой-
  • служителка-
  • бързи кредити

Служителка във фирма за бързи кредити е бита пред очите на детето й от сина на длъжница. 28 г. Надя Огнянова от Дупница е настанена в хирургичното отделение на общинската болница в Дупница с комоцио. Ето какво разказа Н. Огнянова за грозния инцидент, разиграл се пред очите на дъщеричката й:

“От няколко месеца работя във фирма за бързи кредити. Работя с много хора, но никой не се е държал така с мен. В неделя отидох при клиентка в бл. 2 в жк “Дупница”. Щях да й сложа напомнително писмо на входната врата, тъй като има просрочие на кредита, но чух, че в апартамента се говори, и почуках. Излезе млад мъж, който впоследствие разбрах, че е син на Мария Мелякова, която търсех. Обясних му коя съм и за какво търся майка му. Той ме изслуша и изведнъж ме удари с юмрук в главата и в корема, затръшна вратата и си влезе в апартамента. Превита от болка, слязох пред блока. Там ме чакаше 7-г. ми дъщеря. Пред нея не дадох вид, че ме боли, за да не се уплаши. Позвъних на тел. 112 да подам сигнал за боя. Свързаха ме с полицията в Дупница, обясних по телефона какво се е случило и къде съм. От там ми казаха да ги изчакам. Стоях около един час. През това време моят бияч, който се казва Георги Петров, и майка му М. Мелякова излязоха от блока и аз им казах, че съм се обадила в полицията. Тогава майка му започна да ме обижда, а той налетя на бой отново. Пред очите на детето ми ме удряше с юмруци. Започнах да крещя от болка и от обида – да ме бият пред детето ми, защото съм искала да си свърша работата. Майка и син се качиха в автомобила и избягаха. Дойдоха полицаи, взеха ни с детето с патрулка и ни закараха в управлението. Дадох показания и си тръгнах. Мъжът, който ме би, трети ден не е задържан. Съпругът ми е ходил в полицията и от там му казали, че трябва да отида пак да дам показания. Как да отида, аз съм в болница. С комоцио и с натъртено тяло”, разказа пред "Струма" за кошмара, който е преживяла, Надя Огнянова.

Дежурен лекар в хирургичното отделение заяви, че Н. Огнянова ще остане още няколко дни в болница, тъй като повръща в резултат от нанесения побой, с тежко комоцио е.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не глеам таувизия

    95 24 Отговор
    Като работиш за кръвопийци моме очаквай подобаващо отношение... И с тая работя... Не си мъкни детето с теб...

    Коментиран от #9

  • 2 градски

    85 3 Отговор
    Те така правят милиционерите - първо ти взимат обяснения и после за да си "свършат" работата викат отново за справка и после пак... Не за друго ама, като ти писне и си отееглиш жалбата и си оправят статистиката.

    Коментиран от #3

  • 3 Не глеам таувизия

    29 6 Отговор

    До коментар #2 от "градски":

    И по между другото може и да те набият възпитателно и ще пишат, че си се спънал сам и си се нахендрил на чугунения радиатор:D
  • 4 Така значи

    40 24 Отговор
    Като дойдат мутри с джип татуси и големи плесници е лошо тогава но жената ще я бият. Когато е ходила да взема пари на заем и са и дали добре ама като идва време за връщане са кръвопийци. Извода е,че за нас българите трябва балтия защото иначе не става

    Коментиран от #24

  • 5 Иванов

    59 2 Отговор
    Значи дупнишките куки са и дали разпореждане да стои пред блока на този дето я е пребил, та да я добие хептем. Браво на куките, машалах! Интелекти!!!
  • 6 Петко

    45 4 Отговор
    Българските „полицай” стават само за актове и рошвети, отдържат пари на народа за да им дават заплати , в замяна вижте какво получаваме НИЩО, а отностно копелето бияч мъжа на момичето да му потърси сметка иначе възмездие няма
  • 7 Бати Злати

    37 17 Отговор
    Знам, че повечето няма да одобрят това което ще напиша, но според мен достойния човек няма да се хване на такава работа дори да умира от глад.

    Коментиран от #8, #13

  • 8 Бати Примати

    28 6 Отговор

    До коментар #7 от "Бати Злати":

    Зависи от гладът Батка , и то много зависи
    А в тези времена и Достойнството е относително Батка !
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Бисер

    17 18 Отговор
    Тази битата.Тя е отишла да лепи лепенки по вратите на хората.Много унизително,лепят лепенка която трудно се маха.Защо не е пуснала писмото в пощата.И как така след като са я били.... Дойдоха полицаи, взеха ни с детето с патрулка и ни закараха в управлението. Дадох показания и си тръгнах....Как така си тръгна бе моме.Нали комоцио,повръщане,болници.Мам.цата ти лъжлива.Театър за някой лев е това
  • 11 Asdfghjk

    32 8 Отговор
    Тоа дупнишки гашник,бияч на жени ще изяде х.я скоро. Бързите кредити не са на случайни хора и скоро ще му пратят едни момчета да им обясни на тях,квото има да казва. Давам полвин заплата да съм там ,да видя как ще ги бие тях.Зели заем ама не връщат, кой ще ги търпи?
  • 12 Гербераси долни

    33 0 Отговор
    Жената чакала час да пристигне полиция ,на моменти се питам наистина ли сме в Европа ?А колкото до кредитните фирми по нахални няма ,бяха сбъркали адреса на комшията и два пъти звъняха на моята врата ,няма поздрав няма отношение направо с заплахите .
  • 13 Goto

    45 0 Отговор

    До коментар #7 от "Бати Злати":

    Колега, достойния човек не би взел бърз кредит. Всички знаят с какви заробващи условия са. И само да ви кажа-познавам хора ,които вземат кредит да отидат на почивка или да си купят една изхвърлена кола . Така се започва и се влиза в спиралата на задлъжняването и няма излизане. Живейте според възможностите си и не вземайте бързи кредити.
  • 14 Колю

    21 2 Отговор
    Га търкате билетчета и отново няма нищо ,що не биете оня дето ги пуска в магазините. Същата мушингия е и "Бързи кредити". Не се хващайте на хорото щото една жена ще набиеш ,друга ще напсуваш и ще се вмиришеш самоубит някъде. То не е като да не плащаш данък .
  • 15 ГОСТ

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "Asdfghjk":

    ???
    като ти се извинят че ще ти таковат таковата
    си по спокоен така ли?
    или като по филмите нищо лично амаааа.....
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 И ако може с повече хъс

    6 7 Отговор
    Малко са та били ,другия път повече ...
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 стоян георгиев

    12 0 Отговор
    страхотни коментари еи!!!да биели лихваря и жената дето е служителка !!!ами другари като ви са високи лихвите що ги вземате тия бързи кредити?сега като лихваря след бездеиствието на полицията прати двама с тръби да изравнят мача ще ревете за тоя селски бек като карпатски мечки.никои нормален човек с презумцията да си връща взетото на заем не би трябвало да търси опции в тези бързи кредити,а наи-малкото да бие служителките пред 7 годишните им деца.има си банки трябват ли ти кредити там е мястото.
  • 20 Ванката

    6 2 Отговор
    Искам да ви кажа, че живея до фирма за бързи кредити. Всеки ден като минавам покрай офиса им, такова крещене пада по телефона на клиентите им. Изобщо не вярвам, че госпожата е била мирна и тиха.
  • 21 Фриман

    1 0 Отговор
    Мъжът на потерпевшата вместо да ходи по полиции-молиции, взима една граната, чука им на вратата под вид ну куриер и всичко е решено! Сами са виновни за дългове си, а момичето си е вършила работа и не е виновна нито за лихви, нито за дългове! Такива изроди трябва да се трепят веднага, без право за помилване!
  • 22 Бай Благой

    1 0 Отговор
    Абе не оправдавам тая простотия...ама не оправдавам и ония батки дето ио те бият път длъжниците...най - малко път оправдавам високите лихви на които дават кредитите!!
    Да не дава Господ да си имаш работа с такива измекяри.
  • 23 кеф

    0 4 Отговор
    Няма какво да ревеш , за такива като теб само бой. Никой не те кара на сила да работиш за тези кръвопийци.
    Браво на момчето.
  • 24 гост

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Така значи":

    Те хората не взимат бързи кредите просто така за кеф. Взимат ги от немотия , и да вържат месец за месец. Те за това са хиляди и любезно подкрепяни от управниците. А за лихвата няма какво да говорим всички знаем за какво става въпрос.
    Тия всичките фирми за бързи кредити трябва да ги закрият , или да ги задължат за максимална лихва от 1/2% на месец , а не като сега 100% връщаш.
  • 25 Шаран БГ

    8 0 Отговор
    Лихвите колкото и да са големи, длъжника се е съгласил със тях и е подписал договора и е вземал парите!!
    Когато опре работата до връщане на заема, некадърника или мошеника - заемоискател започва да се хапе там, където не се стига.
    Вярно е и друго, че човек е принуден понякога да вземе заем - от къде, как, - трябват му спешно пари. Хубаво - ами условията,при които взема парите ,не са ли важни.
    Каквото да е - защо длъжника ще бие жената-куриер? Хем осран - хем голям ! Дано има "як гръб" побойника ... Не му се пише нищо хубаво - дори и след много време.....
    За полицията - без коментар! Имат си органи за изясняване на подобни случаи!! Обадила се на 112, от там я прехвърлили на полицията, тя го прехвърлила на опашката си и т.н и т.н. Точно колко минути е чакала, е лесно да се разбере.
    В тъпия и долен "социализЪм" рядко човек си позволяваше да бие друг човек! Народната милиция се оправяше с биячите на принципа: "На зла круша - зъл пърт". Отделно арести,влачене по съдилища и присъди.
    Как да не им се радваш на демокрацията.......... ???
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове