Last news in Fakti

5 Февруари, 2012 09:39 5 258 10

ТИР се обърна на пътя, шофьорът загина

  • тир-
  • пловдив-
  • садово

27-годишен водач на ТИР загина на място при катастрофа на пътя Пловдив-Садово тази сутрин, съобщиха от МВР. ТИР-ът се е завъртял на пътя, малко след Кемера, след което се е обърнал. Движението в района е блокирано и се отбива през „Скобелева майка” – АМ „Тракия”.

През изминалото денонощие на територията на страната са станали 12 тежки пътнотранспортни произшествия двама загинали и 12 ранени. За района на София са станали 97 леки и две тежки ПТП-та с двама ранени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 деф

    0 3 Отговор
    нашата родна полиция прибра книжките на опитните водачи и пусна убийците по пътищата. самата система умишлено така е направена в България за да има повече жертви и шоф.книжки за некадърниците
  • 2 деф

    0 3 Отговор
    По принцип Пътната Полиция е контроленен орган, който трябва да извършва контрол по пътищата основно заради това за да няма ПТП и жертви. Оказава се обаче, че в България КАТ е паразитен орган който спомага за развитието на лоши шофиори, а съответно - конфликтни точки на пътя и от там ПТП, счупени коли и жертви.
  • 3 деф

    0 3 Отговор
    С две думи Пътната Полиция много спомага да има повече жертви по пътищата в БГ. Но както казват старите хора - "Рибата се вмирисва от главата"
  • 4 деф

    1 2 Отговор
    Не е виновно мочето което е загинало, а тези които са му разрешили да упражнява тази дейност.
    Има саамо един начин да си перфектен карач на ремаркета или полу-ремаркета на 27 год. и той е ако си започнал да караш на 7 год. и то на лед!
  • 5 Благов

    1 0 Отговор
    Някой,ако има повече информация относно шофьора и от на коя фирма е обърналия се камион нека да сподели!!!!ВАЖНО Е!!!Благодаря предварително
  • 6 терорист

    2 0 Отговор
    не сте прав господин деф, има много шофьори който са започнали да карат камиони от по ранна възраст и слава богу все още са живи. В много от случайте е божа работа, пътната настилка е важна разбира се,и шофьора трябва да я предвиди но незнаем дали пък не се е опитал този млад водач да предпази някой лек автомобил.
  • 7 dani

    1 0 Отговор
    mom4eto kara6e mnogo dobre spored men ne see e slu4ilo slo4aino
  • 8 gpz

    0 0 Отговор
    firmata e N&N shofiorat se kazva6e milko ;(
  • 9 Driver

    1 1 Отговор
    Taka e pravi ste na men mi vzeha C i B za to4ki i triabva6e da karam vsi4ko na novo !!
    a gledat samo 10leva kato te sprat da piberat !1
    Leka mu prust na mom4eto tova puti6ta li sa durgava li e ?da im e...m..
  • 10 кик

    1 1 Отговор
    мвр и кат най-голямата престъпна структура в м....лия....за това което правят са насър4авани от шефовете си...никога няма да има оправия и да стане като на запад ..никога единствения вариянт е да се изселим а те това и искат и м....лия да стане втори дом на еврейте атези дето останат тук техни слуги