Last news in Fakti

24 Юни, 2018 11:24 3 109 14

Нинова доловила някои "тайни" на Борисов

  • корнелия нинова-
  • бойко борисов-
  • вот

"Мотивите за вота са много по-дълбоки от бягството от затвора. На първо място - битовата престъпност и обещанието във всяко село да има полицаи. Битовата престъпност расте. Преди две седмици имаше един дядо, който беше пребит, ограбен и заключен. Същото се беше случило и с една баба, бяха обрали и пенсията й." Това каза Корнелия Нинова в "Тази неделя" по bTV.

"Валентин Радев категорично не е на мястото си. Правителствата на ГЕРБ системно, упорито и последователно изтеглят държавата от сигурността. ГЕРБ прехвърли сигурността на частните фирми. Миналата седмица внесоха предложения да се прехвърли властта в общините, за да управляват. Създадоха условия, в които може да се създаде частна болница на общинска земя. Взеха средства от държавните училища и ги прехвърлиха към частните", допълни лидерката на Българската социалистичесдка партия.

Нинова заяви, че не е нейна работа да казва кой трябва да седне на мястото на Валентин Радев, това трябвало да го направи ГЕРБ. "Дано да е професионалист, а не социоложка. Това са кадрови назначения, които рушат системата", категорична е тя.

Жени Марчева попита червената лидерка кога се е чувствала най-спокойна в живота си, а Нинова отговори еднозначно, че в последните години винаги е имало неспокойствие.

Тя се опита да си обясни и поведението на министър-председателя напоследък, за което твърди, че е различно в последно време: "Борисов се държи странно напоследък. Напомня за една манипулация, където се твърди, че БСП спират парите. Можем да изредим еврофондовете и да посочим кои са спрели. Той дотича неслучайно в парламента. Твърди, че винаги щял да идва, ако го викаме спокойно, а не истерично. В речта ми къде чухте да го викам да идва? Борисов се притеснява, че беше разкрит тайният смисъл на разговорите по горещия проблем с мигрантите."

"Ние сме готови да отидем на избори и ще се борим да ги спечелим. Искаме оставката на правителството, а после народът ще прецени", допълни Нинова.

Тя твърди, че е доловила някои "тайни" на Борисов.

"Информацията ни идва отвън. По време на срещата с Макрон са водени разговори за двустранни договори. Меркел каза, че ще предложи пари на държави, които ще приемат мигранти. Макрон каза, че ще наложи санкции на държавите, които не желаят да приемат мигранти. Ако, като се върне от срещата дойде и каже, че ще отмени националната стратегия за миграцията, аз ще съм доволна. Той трябва да отмени изречението, че миграцията е начин да се реши демографската криза и че ще осигурим на мигрантите социални осигуровки, здравни и ще им дадем гражданство. Искаме това да го няма" , обясни тя и допълни, че в момента с Борисов искат едно и също, но е друг въпрос дали ще се случи.

"Защо Борисов не звънна на Меркел, а звънна на Орбан? Борисов взима много остър завой и ще му излезе колата от пътя", заяви лидерът на БСП.

Корнелия Нинова твърди, че рядко говори с Борисов извън официалния тон. Тя сподели последния си такъв разговор с министър-председателя, когато му се е обадила с молба. "С Борисов не си говорим често и винаги ще помня разговора ми с него в края на 2017 - тогава при мен на "Позитано" дойдоха майки с деца с онкоболни заболявания. Обадих му се, преглъщайки емоциите си, говорихме и го помолих да не оставя онкоболните в това състояние, без значение какво ще му коства това. Тогава той каза на партията си да гласува обратното и това не е добър пример за парламентарна република".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отвратен

    25 2 Отговор
    В. България всичко е античовешко !
    Политиците са с престъпно поведение !
    Излизат и лъжат,лъжат !
    Не вярвам нито на Нинова,нито на Борисов !
    Бог да ни е на помощ,най вече на възрастните майки и бащи !

    Коментиран от #2

  • 2 Боко Мазника от БРЕГ

    17 10 Отговор

    До коментар #1 от "Отвратен":

    Смешника Бойко Борисов, Смешника Каракачанов, Смешника Симеонов и Смешника Сидеров са идоли на неграмотните български граждани. Целта е постигната – неграмотните български граждани гласуват за ГЕРБ и ОП??? Правителството на Борисов, Каракачанов, Симеонов и Сидеров ще докара най-много беднотия, несправедливост и ще доведе до тотална разруха, глад, мизерия и масови самоубийства в България???
    Нормален /трезвомислещ/ Български гласоподавател, никога не би гласувал за ГЕРБ и ОП???

    Коментиран от #4

  • 3 месара

    16 15 Отговор
    другарката "истина" нинова отново е "разгадала тайните" на Премиера Борисов! ей, няма почивка за другарката, по цял ден чете ли чете разни "истини", и ни информира своевременно!!!
  • 4 СеСеСере

    11 9 Отговор

    До коментар #2 от "Боко Мазника от БРЕГ":

    Ти кой избираш БСП ли наследниците на БКП, тези които си изредил са същите, ама не виждам да вкарваш и комунистите в списъка. Всички са руски подлоги на КГБ . Начело с БСП.
  • 5 Ефтини сензации

    17 9 Отговор
    На другарката и свършиха идеите за нови интриги, та пробва да комбинира стари?
    Или сега се чуди как да си оправдае разпадането на партийката и с Борисов.

    Чакаме радан, отдавна не са го пускали да ръси бисери.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Димитров

    13 8 Отговор
    ВЪНШНИЯТ ни ДЪЛГ при Борисов е 50 МИЛЯРДА при БСП ще стане 100 МИЛЯРДА-----това е ТАЙНАта

    Коментиран от #9

  • 8 ВЪЗРАСТЕН

    13 3 Отговор
    А БЕ НИНОВА ,то и твоето място не е в БСП ,защото ти беше върла седесарка ,или ако не съм прав може би си била внедрена да унищожиш СДС да откраднеш квото можеш и беш при партизаните, или си дошла и БСП да унищожиш,защото досега само това правиш , та ЖАН ВИДЕНОВ ще има по -висок рейтинг от теб ! Или от всякъде квото откраднеш и чао за АМЕРИКА ПРИ ДЕЦАТА, А ПЪК НИЩО, ЧЕ СЕ ПРАВИШ НА РУСОФИЛКА !!!
  • 9 кака Пена

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Димитров":

    Направо нацели тайната в десятката Браво. И двете партии точат с пълни шепи, а народа лапа мухите.
  • 10 ЗАГОВОРА на века!!!

    4 4 Отговор
    Меркел и Макрон кроят да НАПЪЛНЯТ България и Западите Балкани(Албания, Маседония, Косово, Босна и Херциговина) със МИГРАНТИ от Азия и бившите френски колонии в Африка!!!...срещу "заплащане" и изнудване!!!
    Имат изградени няколко СХЕМИ по които ще действат, за да ИЗВИВАТ "ръцете" на нашите държави!!!
    Сигурни са били в себеси, че няма да имат особени трудности!!!
    Но се оказва, че имат и ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ!!!
    ОТПОР от народно недоволство и несъгласието на опозиционните партии!!!
    Дори в Албания са им казали "НЕ" и има вълна от недоволство!!!
  • 11 антрашпиц

    4 1 Отговор
    Еееййй глупациии!!!Всичките дето сте ги изредили са комунисти!И от ляво и от дясно!
  • 12 Гост

    4 3 Отговор
    Доловила го за коча
  • 13 Шляхтиц

    5 1 Отговор
    Освен да ровиш като кокошка на бунище, друго нищо не можеш.
  • 14 за пореден път

    6 2 Отговор
    Разликата е, че Борисов не лъже! Лъжат всички от БСП, начело с предводителката си! Наистина ли тези хора мислят, че са желани и обичани от целокупния български народ? Жестоко се заблуждават. Отвратителното им поведение отблъсква и плаши хората, пази, Боже, от такива властници! Злобни, агресивни, нахални и нечестни хора, интересуващи се само от собствените си интереси! Колко пъти излъгаха, колко пъти докараха държавата до просешка тояга, на какво отгоре това самочувствие и наглост?! Наистина ли си представят как отново ще изтърпим да грабят, лъжат и заплашват, разчитайки Русия да ги закриля?! По време на председателството всички видяха какво точно представляват. Нинова беше критикувана нееднократно! Държа се като кръчмарка. През цялото време не престанаха с клеветите, с организираните от тях лично протести, с грозно и долно поведение!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове