17 Февруари, 2012 17:03 874 0

Дядо и двамата му внука се задушиха в дома си

  • лом-
  • дядо-
  • задушаване

50-годишен мъж и двамата му внука – на 9 и 11 години, загинаха от задушаване с дим от печка на твърдо гориво в дома си. Тримата бяха намерени мъртви в жилището си в ломския квартал „Младеново“. По-всяка вероятност за умрели в съня си.

Вчера около 15.00 ч. на телефон 112 е подаден сигнал, че в къща в ромския кв. „Младеново“ в Лом са открити три лица в безпомощно състояние – 50-годишният Ангел Й. и внуците му - 9-годишният Ангел и 11-годишният Георги. Пристигналият медицинския екип е констатирал смъртта на тримата.

В последствие бе установено, че силен вятър е причина за смъртта тримата. Той връщал от комина пушека от печката в стаята на тримата, от който те се задушили.

Родителите на децата работят в чужбина, а те са останали в града под грижите на дядото и бабата им. В момента на трагедията жената не е била в къщата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА