Last news in Fakti

24 Юли, 2018 20:15 12 389 34

Пияни и друсани англичани тероризират Сарафово

  • англичани-
  • сарафово

Видимо пияни и надрусани англичани, „предвождани“ от собственика на жилището – мъж на име Глен, тормозят цяла улица с непрестанния си шум, викане, псувни и силна музика в бургаския кв. "Сарафово".

За случая сигнализира техен съсед, който от близо година вече трябва да търпи ежедневните своеволия на Островните хора.

„По-зле са от руски туристи. Ежедневно се пие от сутринта, най-вероятно се и друсат. Доскоро Глен и компания живееха заедно в този апартамент на 3-ия етаж срещу нас. След като двамата се изнесоха и остана само собственикът, си помислихме, че идва краят на непрестанния терор. Но уви... Макар и да не живеят тук, те продължават всеки ден да посещават Глен. Нетърпимо е! Викат, псуват, музиката дъни все едно е дискотека... Не се живее в такава среда, особено с малко дете!“, оплаква се пред Флагман.бг жител на ул. „Черно море“ в квартала, отскоро баща, който вече е на предела на нервите си. Така са и всички живущи в района.

Освен ежедневния шум, англичаните имали 3 кучета, които разбира се, не спирали да лаят. Хората, живущи на улицата, вече са готови да вземат нещата в свои ръце.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Будалата

    139 3 Отговор
    Ма тук в Лондон много са кротки. Единствено петък и събота вечер са осират по кръчмите. По къщите са много хрисими но защо е така? Май имат ЗАКОНИ и кой го прекрачи си носи последствията. Извода всеки сам да си извлече.

    Коментиран от #18

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 тико

    82 1 Отговор
    Така е заштото няма полиция.Всички станаха ликета в бг.Спокойствие вече няма.Лайнарска даржава.

    Коментиран от #15, #24

  • 8 Glen

    67 3 Отговор
    Нали плюете срещу Валери Симеонов и подобни, разберете че чалгарията, простотията и незачитането на елементарни законови норми ще унищожат и малкото останало от държавата.

    Коментиран от #34

  • 9 коври

    37 10 Отговор
    ГЕРБ са виновни!!!

    Коментиран от #31

  • 10 Гост2

    18 42 Отговор
    Най- много тероризират местните жители руснаци и при това не пияни. Който не вярва нека отиде на Свети Влас горе до салона на училището и да постои там след 12-12.30 часа . Тормоз и издевателство над летовниците без грам съобразителност със музика и викове цял следобед руска реч на висок тон и музика - системно. Ей за това що не пишете? Рашаните винаги нарушават спокойствието.
  • 11 Пуканка

    35 7 Отговор
    Путин е виновен.След новичок за закускс в англия,сега англета пияни и дрогирани на балканите.Путин е виновен.Англичаните да невинна и много отговорна нация.За всичко са виновни русняците.Но англичаните освен,че са възпитсни и отговорни,те са и много корави и новичок не ги мори,избива им на купон от него.Та незнам , с риск да се повторя,Путин е виновен.За какво ли?!За каквото се сетите...

    Коментиран от #23

  • 12 Townboy

    67 0 Отговор
    Събирате се батките от махалата и ги очесвате хубаво и ги съпровождате до летището за директен полет до Лондон. Държава България няма а родната милиция пази управниците и богаташите, така че се оправяме сами.
  • 13 АРЕС

    58 0 Отговор
    Хвърлете им един як бой и ги изхвърлете в морето .Много ефективен метод за справяне с гадове.Друг начин няма.
  • 14 Фен

    64 1 Отговор
    Утайката на Англия. Там няма ди ги търпят 15 мин. Тук си го позволяват. Все още. Ние сме виновни
  • 15 Йован

    14 3 Отговор

    До коментар #7 от "тико":

    Не е държавата! А НЕГРАМОТНИЦИТЕ, ВЪВ ВСЯКАКВИ АСПЕКТИ,които я населяват..
  • 16 777

    21 4 Отговор
    Haли уж там е "Най-добрият град за живеене в България за 2018"? Защо се оплаквате тогава?
  • 17 123

    13 1 Отговор
    Йованчо, примера за поведение се дава от хората ръководещи държавата, а другите населяващи я гледат и правят същото, не че са неграмотни.
  • 18 Гост 9589

    10 0 Отговор

    До коментар #4 от "Будалата":

    Вярно е! . Има закони и има кой да ги следи дали се спазват.
  • 19 Саморазправа

    23 8 Отговор
    Як бой по англичани и руснаци. Като свине са и заслужават много тупаници в зъбите. Аз разбих носа на една рашка миналата година на морето и гледаше уплашени само. Як бой! Бий за да те уважават!
  • 20 Майна

    14 2 Отговор
    В сарафово е пълно с утрепки. Добре, че се преместих от там. Призовавам Валери Симеонов да посети местната кръчма Валенсиана. Пълни се с некултурни помияри и не веднъж съм звънял на 112 заради тях.
  • 21 Антисоциалист

    11 2 Отговор
    Господа, потребно е на гражданите на страната ни да се приложи исканото от г-н Симеонов за туризма ограничение за силата на шума навсякъде в жилищните зони.
    И да не може да се наложат норми на кучета за лай, те може да се наложат за стопаните им. Пречи ли на гражданите систематично силен лай, стопаните им могат да бъдат принудени да изберат друго място за себе си и кучетата си. Напомням подобен случай във Франьия - общината не е могла да забрани на мафиот да притежава земя и сграда, но му е забранила желаните от него дейности. И ресторантьорство, и хотелиерство, да пресоставя платен паркинг, та и да живее там постоянно му е било забранено. С какви доводи ли? Гражданите не го щат!
    Но тук има и други, несъвместими с българската култура и вредящи на гражданите прояви на диващина - лични и групови, които трябва да се спират от общинските власти по искане на гражданите. За да ги няма е нужно да се дадат съответните права и да се наложат съответните задължения на общините да защитават изразените от гражданите на общината потребности. Това е трудно да се постигне защото е срещу мафиите, но е възможно. Повече пряка демокрация и по-малко мафиотски социализъм!

    Коментиран от #25

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Антисоциалист

    1 4 Отговор

    До коментар #11 от "Пуканка":

    Господин Пуканка, писаното от Вас не е свързано с темата. Но това не е само "Нерде Ямбол, нерде Стамбул". Психиатър не би определелил текста Ви като проява на душевно заболяване - душевното Ви здраве е подронено не от медицинско явление - болест на мозъка и тялото Ви, а от идеологическа болест. Лечима е с търсене и намиране на хора за общуване с протовоположната Ви култура. Може те ли ги намери? Да, може и да успеете. И малко вероятно да е - човек сте, и можете. Ако не успеете - виновен сте пред себе си и хората. Изберете...
  • 24 Орбит

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "тико":

    Може би те разбрсх, но първо-прочети коментар 15, след това обясни кои са "ликетата" в "лайнярската" държава, какво считаш, че може и трябва да направи Полицията в ситуацията, която е поставена и тогава дай мнението си, за да е подкрепено с факти.
  • 25 бай той

    16 0 Отговор

    До коментар #21 от "Антисоциалист":

    На какъв социализъм те изби бе джендъре? Не знаеш ли, че близо 30 г живеем в демокрация! Ако беше живял по времето на соца щеше да знаеш, че подобни волности не можеха да се случат тогава. И точно по времето на соца изселваха хора, които никой ну може да ги търпи. От моето село така изселихя 2 семейства. Български семейства. Едното постоядно нощем прескачаха в чуждите дворове и крадяха плодове, зеленчуци, пилета, кокошки и каквото се сетиш. Съселяните ги биеха редовно, кварталния непрекъснато и той и накрая със заповед на общината ги изселха . Другиту бяха пиянки. Бащата и двамата му сина. Правиха скандали и налитаха на бой, като са пияни. Умориха първо бабата и зядото, а после жена му на бащата на двте момчта пияндурници.Нищо не работеха и хайде на някъде ги пратиха...
    Сега сигурно същите ако са живи се водят репресирани. Знаеш ли колко такива "репресирани" познавам. И всичките са големи демократи и все соца им е виновен. Предполагам и ти си репресиран...
  • 26 Някой

    11 2 Отговор
    Проблема е много по голям. Сарафово започна да се превръща в квартала на отрепките. Всеки си прави каквото иска и не му пука, че ако си крещи и пуска музика цяла вечер ще притесни когото и да е било. Няма полиция, няма ред,само психясали пуснати на свобода. От както се махнах от този квартал се родих. Нещата там тепърва ще се задълбочават.
  • 27 Бойков

    9 0 Отговор
    На АНГЕЛКОВА туристите.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 МЕДЕН РУДНИК ЧУЕК

    9 0 Отговор
    Нека ся група бургаски адидас батки да натрошат пияната и дрогирана британска измет !!!
  • 30 Да да

    4 0 Отговор
    Да им пуснат някоя тъмна кака със множество срамни болести и бързо ще изприпкват при баба Ели да се лекуват.
  • 31 Просия

    0 3 Отговор

    До коментар #9 от "коври":

    По- принцип най-вече, майка ти е виновна !!!
  • 32 Жена

    3 0 Отговор
    А защо се държат в България така, а в Англия не, защото тук са безнаказани.
  • 33 Гастърбайтер

    0 0 Отговор
    Работих в Англия и ги видях, същите боклуци са крадливи нагли пияни и дрогирани. Виждал съм много техни сцени но там са по въздържание че барнат ли ги куклите и после реват от глоби и пак си остават нагли, без очни боклуци. А някои тук викат Англия какво е там бе тук е раят на света.
  • 34 Краси Тенев

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Glen":

    Не се сравнявайте с Валери Симеонов лошо говори за вас
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове