Last news in Fakti

22 Февруари, 2012 08:58 1 462 0

Харизанов: Сложих ред в „Напоителни системи“

  • георги харизанов-
  • напоителни системи
Харизанов: Сложих ред в „Напоителни системи“ - 1
Снимка: БГНЕС

Причината вече бившият шеф на „Напоителни системи“ да стане обвиняем е това, че е започнал да слага ред в дружеството. Това заяви самият Георги Харизанов пред бТВ. Харизанов забелязва, че това се случва след проверки на язовири в Търговищко – единият се водел от т. нар. "изчезнали", а другият бил на “Напоителни системи” - целият ограден с мрежи и с предупредителен надпис “Стреля се!”.

Нямам никакво притеснение, че министърът на земеделието Мирослав Найденов е поискал проверка за това дали е истинско свидетелството ми за съдимост, заяви Харизанов. Той се извини на земеделския министър Мирослав Найденов и на премиера Бойко Борисов, че не ги е уведомил по-рано за това, което се е случило преди години в живота му.

Харизанов обясни за какво е получил условна присъда. Той разказа, че когато е бил на 19 години шофьор е блъснал колата му. По думите му, мъжът не е имал „Гражданска отговорност", а Харизанов е искал да му бъдат платени материалните щети, нанесени на автомобила му и заради това е искал пари от виновника и заради това е получил условната присъда за рекет.

Георги Харизанов коментира и кражбата на огромната сума, която е била задигната от фирмата, в която той е работил. Според него, няма нищо скандално в това, че на етажа, от където са откраднати парите, е имало негови пръстови отпечатъци.

Относно заканата за убийство, Харизанов коментира, че това е изключително смешно.

Запитан как така са му се случили толкова абсурдни неща, Харизанов отговори: “Имам склонността да съм активен, имам различен кръг приятели, познавам много хора покрай хобитата си. Но ако някой е допуснал грешки на младини, не пречи с времето да се докаже”, обясни Харизанов и допълни, че когато станала кражбата на 50 000 долара от офиса на фирма “СТОА”, той бил едва на 22 години.

На въпроса защо не се е дипломирал, Харизанов отговори: “Не ми се е налагало да се доказвам някъде с диплома - нито във фирма “СТОА”, нито след това.”

“Часовникът ми струва 200 евро. Подарък е от съпругата ми отпреди 2 години. Имам общо три часовника, от които една реплика, която наподобява този за 29 000 лева, който показаха медиите”, отговори Харизанов на  въпроса има ли притеснения за несъответствие между доходите си на държавен чиновник и стандарта си на живот.

 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА