Last news in Fakti

22 Февруари, 2012 09:17 1 426 2

Ще има още "калинки" в МЗХ, вещаят от БСП

  • бсп-
  • мзх-
  • георги харизанов

Кадровите грешки в МЗХ стават прекалено много, заяви пред БНР лидерът на младежкото БСП Явор Гечев, коментирайки отстраняването на председателя на борда на директорите на "Напоителни системи" Георги Харизанов, който се оказа е с богато съдебно минало.

Според Гечев скандалът около Харизанов няма да е последният: Атаката не е срещу Мирослав Найденов, а е срещу политиката и кадрите, които не могат да я водят, или по скоро липсата на политика в това министерство.

"Кадровият потенциал на МЗХ е под всякаква критика. Няма нужда Найденов да се прави на опарен, защото той е министър на земеделието и би трябвало да поема отговорност. Аз си мисля, че ще излязат нови и нови "калинки" в това министерство. Министър Найденов нека го осъзнае най-накрая и да започне да се опитва да реализира дадената политика", твърди червеният политик.

Гечев отново повтори твърдението си, че в Държавен фонд "Земеделие" близо 70% са хората, които не си отговарят на длъжностните характеристики: В момента берат плодовете на собствените си кадрови грешки. Преди изборите ГЕРБ събираха декларации от техните членове кой какво иска да работи, не кой какво може – а кой какво иска. 90% от моя роден град Пловдив бяха реализирани там, където бяха посочили. 

Изразът "калинка" твъргна от ексщефката на фонд "Земеделие" Калина Илиева, която се оказа с фалшива немска диплома.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 bold

    0 0 Отговор
    Ти на колко години си,че си толкова заблуден да си комунист.Мислех че комунизма е на свършване с пенсионерите а то?Никога май няма да свършат изчадията на таз прокета партия.
  • 2 до bold

    0 0 Отговор
    Колега,ние комунистите се превъплащаваме в какво ли не.Бяхме в БКП.В момента сме БСП-ари и ГЕРБ-ери....разбира се и СДС-ари и какви ли още не.