Last news in Fakti

18 Август, 2018 15:01 5 290 20

Здрава родилка почина в сливенската болница – скачали ѝ по корема

  • починала-
  • родилка

Здрава родилка почина след раждане в болницата в Сливен, сигнализираха нейни близки пред Bulgaria ON AIR.

Според тях при Ренета е използван отречен метод на раждане, със скачане върху корема на родилката. Ренета е починала от оток на белия дроб, а бебето също е в болница с наранявания.

Близките ѝ подозират лекарска небрежност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    30 4 Отговор
    Това сериозно ли? Не искам да знам. България просто загива!
  • 2 К.К.

    30 3 Отговор
    В кое от гетата в Сливен са и скачали на корема, щом знаят стари методи за раждане значи са ги пробвали в махалата, но е станало усложнение!
  • 3 Да пукнат дано

    32 5 Отговор
    За кви гета говориш бе,ей?Рени беше моя добра позната.Рядко срещано позитивна,добронамерена, честна и добра млада жена,имала малшанса да попадне на тия килъри в престилки.Моли се за себе си и хората,които обичаш да не ви се случва да ви лекуват подобни изроди и не бързай да определяш кой какъв и от къде.

    Коментиран от #6

  • 4 Циганин

    5 0 Отговор
    Ко? Неее я си проверявайте източниците бе кви ги пишете
  • 5 Да пукнат дано

    13 2 Отговор
    Дано поне това невинно детенце има късмета да се оправи,защото и то е с увреждания следствие на методите на д-р Пашова и компания.
  • 6 гост

    12 3 Отговор

    До коментар #3 от "Да пукнат дано":

    А ти защо правиш заключението , че всички са килъри в престилки ?
    Само малоумник може да прави общо заключение за всички от конкретния случай !
  • 7 Просто гост

    10 2 Отговор
    Умнико,човека никъде не казал,че говори за всички,а за тия конкретно,ако ги харесваш толкова пращай жена ти да ражда там.

    Коментиран от #8

  • 8 гост

    9 8 Отговор

    До коментар #7 от "Просто гост":

    А ти , ИЗРОД , прати жена си при ветеринаря , защото е много вероятно да роди ДОБИТЪК , като
    ТЕБ !
  • 9 Ефтини сензации

    8 8 Отговор
    Поредната фалшива статия.

    Тва със скачането по корема могат да го практикуват кафевите представители на сливенското простолюдие от мааалата...

    Всъшност у сливен нормални нема, само цигани и военни.
  • 10 НАТО ВЕЦ

    8 2 Отговор
    Тъпа дописка и тъпи коментари. Жената най-вероятно е направила белодробна емболия, израз на което е бил "отока". Едно от усложненията при раждане, за което медицината е безпомощна. Това със "скачането по корема" са приказки за малоумници. Жалко за жената и дано детето оживее без увреждания.

    Коментиран от #12

  • 11 Плевен даге

    12 1 Отговор
    Като знам какъв съм инжИнер ме е страх да отида на доктор./не много стара българска пословца/
  • 12 Гост

    5 3 Отговор

    До коментар #10 от "НАТО ВЕЦ":

    Когато отидеш в родилно да раждаш тогава пиши коментари. Това от много време е практика на някои от тях да скачат отгоре на родилките. Бог да я прости жената,дано детенцето се оправи!

    Коментиран от #19

  • 13 НЕ СА ДАЛИ ПАРИ НА РЪКА

    3 1 Отговор
    НЕ ДАДЕШ ЛИ ПАРИ ЕЙ ТВА СТАА. МРЪСЕН ГАДЕН ЕС. МРЪСНА ДЕМОКРАЦИЯ И КАПИТАЛИЗЪМ.
  • 14 Иванов

    7 1 Отговор
    Помислих, че новината е фалшива, но го гледах и по телевизията. Вярно, млади доктори са се учили да режат и върху мен, но тези които са го направили този золум са за разстрел! Изказвам съболезнования на близките на убитата жена и потреса си от злодейството на акушерите. Кой им е дал дипломи на тези изверги? За цезарово сичение, не са ли чули? Линч за тях, моментално, за да се махне това зло!
  • 15 Смотаняци

    10 1 Отговор
    На моя позната във Варна също лекар и е скачал на корема да извади бебето.. Размина се само със счупени ребра.. Тези са за затвора!

    Коментиран от #17

  • 16 Кака Гинка

    7 0 Отговор
    За пъви път чувам за такъв метод,честно!Да беше в някоя циганска махала не бих се учудила,ама в болница - направо не е за вярване.Знам,че понякога телетата ги издърпват с трактор,остава да въведат и такава рационализация.Бог да прости жената и дано детето оцелее!
  • 17 ййй

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "Смотаняци":

    Значи когато аз раждах, мен са ме пощадили: акушерката ме хакваше само с лакът в корема.
  • 18 ГостЪ

    3 0 Отговор
    Смъртно наказание . Публично ...
  • 19 НАТО ВЕЦ

    4 1 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    Ти да не би да роди, та знаеш?! Никой на никого не скача на корема. Има похват, при недостатъчно активна родова дейност да се притиска матката към таза, щото забавянето на раждането може да убие детето. Със сигурност е неприятно изживяване, но не е "скачане върху корема". Има и още един куп похвати, дето незапознатите ще кажат, че е инквизиция, но в повечето случаи спасяват живот. Раждането е най-рисковият момент за човек. Даже в Библията е казано: "и в мъка ще раждаш".

    Коментиран от #20

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове