Last news in Fakti

23 Август, 2018 20:38 2 476 29

Антон Тодоров: Да оковат Нинова в пранги! Цветанов: Тя завижда

  • антон тодоров-
  • цветан цветанов-
  • корнелия нинова

Антон Тодоров за пореден път коментира остро лидера на левицата Корнелия Нинова. Повод за думите му този път бе днешната пресконференция, на която председателят на БСП изрази позицията си по повод последните трусове в България.

Ето какво пише Тодоров в пост в социалните мрежи:

Корнела преди малко на извънреден брифинг:

"Борисов каза, че трима папи са го галили по главата, надявам се някой ден прокурор да погали премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по главата"

И това се говори от човек, участвал в една от най-гнусните РМД приватизации. Нея прокурор трябва направо да я окове в пранги.

Правителството на Бойко Борисов постига успех след успех, а днешните изказвания на г-жа Нинова са поредната ѝ отчаяна акция, продена от завистта й от посещението в България на председателя на Групата на ЕНП в Европейския парламент Манфред Вебер, който в присъствието на премиера Бойко Борисов заяви, че България категорично трябва да влезе незабавно в Шенген. Това написа пък във фейсбук председателят на парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов.

Ето какво написа Цветан Цветанов в социалната мрежа:

Уверен съм, че категоричните факти, които изнася Министерството на замеделието в пълна степен опровергават спекулациите на председателя на БСП Корнелия Нинова. Когато отговорните институции и фактите говорят, дори и популистите е по-добре да замълчат. В противен случай съществува риск гражданите да бъдат въвлечени в заблуда, което е недопустимо за всеки уважаващ себе си народен избраник, камо ли за председател на стогодишна партия.

Очевдино обаче днешните изказвания на г-жа Нинова са поредната ѝ отчаяна акция, продена от завистта й от посещението в България на председателя на Групата на ЕНП в Европейския парламент Манфред Вебер, който в присъствието на премиера Бойко Борисов заяви, че България категорично трябва да влезе незабавно в Шенген. Неудобната истина за БСП и Корнелия Нинова е, че правителството на Бойко Борисов постига успех след успех, като най-добър пример за това е успешно приключилото председателство на Съвета на ЕС, по време на което всички лидери на ЕС идваха в България и даваха високите си оценки за нашата работа. И тогава единствено водената от Корнелия Нинова БСП не оказа никаква подкрепа на държавата, дори напротив - всячески се опитваше да саботира това историческо за България събитие в стремежа си да се добере до властта.

За съжаление, колеги от БСП, не бяха отдавна времената, когато вие управлявахте и всички граждани бяха жертва на вашата некомпетентност и неадекватност, заради които бяха спрени еврофондовете за България. За щастие, по волята на българските избиратели, кабинетът "Орешарски" си замина, а кметовете, които вие наричате "некадърни", останаха и заедно с кабинета на Бойко Борисов и с парламентарното мнозинство успешно реализират проекти с европейско финансиране. България се е превърнала в строителна площадка и всички региони стават по-привлекателно място за живеене, учене, инвестиции и туризъм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хк+йххххйххх

    53 15 Отговор
    Тодоров е тъп нагаждач. Играе според парите.

    Коментиран от #18

  • 2 Пешо

    45 13 Отговор
    Гнус,гнус и отново галактически гнус от тия двамата
  • 3 Пенсионер

    17 34 Отговор
    Вярно България се е превърнала в строителна площадка. За година се строи повече от Живков за 33г.Които не вярва да се разходи из страната.

    Коментиран от #25, #26

  • 4 Усмивката

    30 14 Отговор
    Нинова в едно е права ,и в едно греши.
    Права е че му е време на Б.Б. да се заеме специализиран съд И греши че в близко бъдеще ще се изнамери прокурор(както в Румъния)който да се наеме да го стори.

    Коментиран от #15

  • 5 Мафията ГЕРБ

    35 13 Отговор
    Чума Нямаше. Управниците Лъжат и Крадат. Измислиха чумата и Избиха животните на хората, за да откраднат от ЕС компенсациите, които се дават при подобни ситуации
  • 6 Истината:

    16 8 Отговор
    Корнелия Нинова: Борисов досега го галиха папи, искам отсега да го галят прокурори http://epicenter.bg/article/Korneliya-Ninova--Dokaza-se---chuma-v-Strandzha-nyama--Koy-shte-poeme-otgovornostta-/161963/2/0
  • 7 Усмивката

    16 6 Отговор
    „Правителството на Бойко Борисов постига успех след успех”...може ли от нормален човек да излезнат такива думи.
    Щом Антоне си се наел да се вглеждаш в гнусотии,как не си видя в този успял човек ,копоят на Комуничтическото престъпно минало.Знаеш ли какви ги е вършел.Едно ще ти кажа ,което мисля не знаеш ....няма СЛУЧАЙНИ, във властта ,по върховете,попаднали....поразмисли

    Коментиран от #13

  • 8 ГОСТ

    23 7 Отговор
    Добре че ЦЦ си вярва защото аз не мога да му повярвам в нашия град в момента се извършва някакви ремонти като полагане на нова канализация и пътна инфраструктура което и ББ отчете като плюс за ГРОБ. Но като им виждам ремонтите са ден за пладне и не знам кой им разписва на тия за извършените дейности. Това на запад никой няма да го приеме за свършена дейност. Отделно че улица от 600 - 700 метра я правят три месеца и още не е завършена а качеството и под всякаква критика шахтите се доработват след полагане на пътното покритие който ще се разхлопат още есента.Като не знаят как се прави да отидат на запад да почерпят опит как се прави. Или всичко е отбиване на дейност без никакво качество и гаранция.
  • 9 Усмивката

    11 6 Отговор
    А къде беше бъдещият „революционер”по времето на „гнусната” приватезация.Като Дякона Левски ,заровен сред всред псалтири да чете в тъмни килии. Стиснал зъби ,гледайки участта всекидневно на ограбвания ,онеправдан български народ .Аз и всеки ТРЕЗВОМИСЛЕЩ не мисли така.Или да дължим твоета визита ,всеки път ,на поредната приятелска среща на чашка?!
  • 10 тони

    29 4 Отговор
    Много добре платен фекализатор.
  • 11 Nilo

    26 4 Отговор
    Този близач на задници да вземе сам да се закопае на 2 метра под земята.неговите коментари за събития от преди 40 _ 50 години не са актуални. А помните ли неговата книга ШАЙКАТА ?
  • 12 Шоо

    13 16 Отговор
    Не разбрахте ли, че докато я има Курнелия и разни шушляци около нея, Борисов ще е вечен. Поздрави от Бен Чобенчев...
  • 13 Мамата

    11 18 Отговор

    До коментар #7 от "Усмивката":

    От таз мазна комунистка само глупости ли ще четеме.Курнелио,нищо не става от теб.Не настройвай старците и бабите.Никой от младите не ти вярва .Стана досадна на цяла България.
  • 14 Усмивката

    5 0 Отговор
    Знаеш ли какво е „приятелски огън”
  • 15 Жоро

    4 12 Отговор

    До коментар #4 от "Усмивката":

    Таз усмивка на мазното недоносче ли е.Комунистическия изтърсак зарков.Е,няма да допуснеме да биете антикомунисти,гадове.Много тормозехте народа.Без комунисти вече.И нагли,власт искат.Боклуци.

    Коментиран от #23

  • 16 Малийййй

    8 1 Отговор
    ТОНЧО МУМИЯТА БОРЕЦА НА ШАЙКАТА!!!!
    КАТО ДВЕ КАПКИ БОЗА
    https://gospodari.com/mobile/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%BE-%D0%B4%D0%B2%D0%B5-%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D0%BA%D0%B8-%D0%B1%D0%BE%D0%B7%D0%B0-%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%BD-%D1%82%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B2-%D0%B8-%D1%85%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D1%80%D0%B8%D1%85-%D1%85%D0%B8%D0%BC%D0%BB%D0%B5%D1%80-videom128762.ht
  • 17 Озверел

    16 2 Отговор
    Някъде из мнения днес някой питаше какво е ГЬОНСУРАТ, е това аки Антон Тодоров е христоматиен пример .Може ли човек да се врътка политически като Долна Шлюха и да се изтупанчи по медиите!!!Тоя и в Ада няма да го вземат!
  • 18 КЛЕРУЦИО

    12 2 Отговор

    До коментар #1 от "Хк+йххххйххх":

    По-лошо. Антъни е садомазо. Това се вижда в думите му... Иска да окове в пранги Курнелия к да я.... да го дава стро господар... А може би и да я нашиба с камшик? Антъни е прав, Бойко постига успех след успех... Пътища 3 бала вълнение, ремонт след ремонт, най-скъпи в света, КТБ ауч, ФГВ ауч, ГО ауч, пенсионни ауч, част от млрд. заеми ауч, бюджет аущ... от тия и другите и България ауч...
  • 19 СссереМ

    1 12 Отговор
    Позитанците се разквичаха,абе като ви казват идтината и тук и в европа замълчете и се покрийте в дупките се бре,или
    германци,французи,фини и др. лъжат,смешни сте,като не ви изнася хващайте летящата си чиния марш в чукотка.
  • 20 Кълвач

    10 2 Отговор
    Тежък психопат!
  • 21 Иванов

    8 4 Отговор
    Нинова е единственият човек с топки в байган политиката. Заобиколена е от джендери, мекотели и откровени патици по пекински!

    Коментиран от #22

  • 22 onq s konq

    2 8 Отговор

    До коментар #21 от "Иванов":

    Жена с топки...не е ли травестит?
  • 23 Усмивката

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Жоро":

    Ти не си във час
  • 24 Шпек народен

    10 0 Отговор
    Тоя ме весели всеки път като го видя :) Голям палячо е
  • 25 Хрис

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Пенсионер":

    Ц.ц. "реализираме проекти с европейской финансиране" . И какво става с някои от тези построения вече обкти. След няколко години експлоатация те са вече негодни и опасни са ползване -общините нямат излишни пари за поддържка. Нагледно доказателство - спортната площадка в Созопол до училището.
  • 26 Хрис

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Пенсионер":

    Ц.ц. "реализираме проекти с европейской финансиране" . И какво става с някои от тези построения вече обкти. След няколко години експлоатация те са вече негодни и опасни са ползване -общините нямат излишни пари за поддържка. Нагледно доказателство - спортната площадка в Созопол до училището.
  • 27 Хрис

    5 1 Отговор
    Тончо, Тончо престани да ровиш на бунището защото и ти ще потънеш в забрава, както стана с Ифандиев. Той, за разлика от теб, се опитваше да анализира нщата ( понякога доста правдиво), а ти си един преписвач и нищо друго. С това ровене на бунището някой ден ще сгафиш нещо, някой ще те осъди и щети отидат на вятъра паричките, натрупани от ровенето.
  • 28 пейо

    7 1 Отговор
    Шайкаджията е същия като хайдут Яне. Като им дадат малко от кокъла спират да лаят. Помиярите с помияри.
  • 29 герб

    3 0 Отговор
    А теб какво да те правят нагаждач,да върнеш парите на хората които са купили тъпата ти книга ШАЙКА бе олигофрен.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове