Last news in Fakti

24 Август, 2018 16:46 2 559 28

Нинова: Само намек за прокурор възпламени шайката

  • корнелия нинова-
  • антон тодоров-
  • цветан цветанов

Изисква се огромен талант, за да успееш за десет дни да сринеш Търговския регистър и да блокираш икономическия живот в страната, да ти фалира клон на застрахователно дружество и да ограбиш 250 000 души, написа тя

"Вчера беше интересен ден". Това написа на личната си страница във фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова в отговор на поредица от коментири на бившия депутат от ГЕРБ Антон Тодоров по повод вчерашната пресконференция на левицата:

Ето какво още написа тя:

"Само намек за прокурорско погалване по главата на вожда възпламени до такава степен шайката, че забравиха какво казва един от тях през 2013 г.: "Дойде време да платим сметката за цирка, който ни осигури Бойко Борисов. Все по-често ще се сещаме за "Буда" и ще осъзнаваме, че страната ни се управлява от второразреден бандит. Борисов трябва да лежи в затвора".

Ето за тези метаморфози, безпринципност, интереси, пари, власт и цинизъм на прехода ви предлагаме разговор и воля да ги спрем във "Визия за България". За 29 години този преход създаде политико-олигархичната прослойка от всички партии, за която няма значение кой е на власт, важно е да си на хранилката.

Що се отнася до успехите на Борисов и нашата "завист", да ви кажа, то си е за "завиждане". Изисква се огромен талант, за да успееш за десет дни да сринеш Търговския регистър и да блокираш икономическия живот в страната, да ти фалира клон на застрахователно дружество и да ограбиш 250 000 души, френската лаборатория да ти каже, че няма чума, след като си избил животните на хората, и да обявиш,че през октомври ще вдигнеш цената на газа с 15 процента.

Талантлив премиер, как да не му завидиш. Насреща му да тичаш, не можеш да го стигнеш...".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    24 11 Отговор
    С просташко-махленски стил не се бори мафията.

    Коментиран от #6

  • 2 KROMAZON

    23 24 Отговор
    Како Кури, болшинството от избирателите ви измира с всяка година, трябва ти нов подход, с който да спечелиш свежо попълнение. Съгласен съм с изказването по-горе.
  • 3 Комунист Марксист

    27 18 Отговор
    Нинова , върни Техноимпекс на Държавата и ще гласувам с отвращение за теб.
  • 4 патриотъ

    37 18 Отговор
    Не обичам комунистите,но в случая съм напълно съгласен с Нинова!ББ и сие трябва да отидат в затвора за измяна на държавата и предателство на националните ни интереси,в защита на чужди такива!Силно се надявам да настъпи този момент!
  • 5 месара

    20 29 Отговор
    "Вчера беше интересен ден". може да добавим и забавен - защото никой друг не може да изговори толко лъжи и глупости колкото ти, другарко "истина" нинова!
  • 6 Компетентен

    15 5 Отговор

    До коментар #1 от "Пеньо":

    Ами какъв да им е стила , като това е стила на народа ? Какъвто народа, такива са и политиците !
  • 7 Баце

    14 13 Отговор
    Нова риза за тиквата/ карирана/

    Коментиран от #8

  • 8 Бай Ставри

    13 12 Отговор

    До коментар #7 от "Баце":

    И килия с южно изложение.
  • 9 CUKOVSKI

    15 16 Отговор
    BRAVO NINOVA--SAMO TI NE SE STRAHUVASH OT BORISOV.
  • 10 Реалист

    20 11 Отговор
    Мазната отново се изцепи - а защо нищо не казва с какви пари издържа на мама момченцето (Рафаело) в омразната Америка. Естествено курни пламти като факел когато иска да подпали чужда черга, НО КОГАТО ЗАГОВОРИМ ЗА ТЕХНОИМПЕКС, ПРИВАТИЗАЦИЯ И ЕНЕРГИЙНИ ДОГОВОРИ ПОДПИСАНИ ЗАЕДНО С РОВЧ - КУРНА ИЗЧЕЗВА В ТИШИНААААААА...
  • 11 Еничър

    15 1 Отговор
    Всички сте за прокурор, всички управлявали България след 89.

    Коментиран от #16

  • 12 СссереМ

    18 11 Отговор
    Аз съм доволен от управлението,и икономиката е в растеж,ако преди 10- на години едвам свързвахме двата края,сега няма кадри които да работят за под 2-3 к.А на г-жа Лъжа ще и кажа да върне първо откраднатото и после и пожелавам 20 годишна почивка в сливенския.
  • 13 Наблюдател

    17 8 Отговор
    Пред престъпниците от БКП /БСП гербаджиите са като невинни дечица.
  • 14 Шило

    18 7 Отговор
    Божее, колко е безсрамно нагла Нинова : та нейната партия ограби държавните пари след 89 го и ги изнесе в офшорки, сринаха държавата до просешка тояга , празни магазини, закрити заводи , инфлация 1000 % , после ограбиха спестяванията на хората чрез фалити на банките , крадоха от парите на Европейските фондове , заради което им ги спираха два пъти от ЕС, кой огради Сребърният фонд , пари за пенсии и още и още !!! Супер нагло е да говориш , че точно БСП ще оправи стандарта на хората и ,че другите са маскари !!! Прокурори трябва за БСП и сие, за черните им каси и разсипията ,която направиха за 30г от 1989 г до сега !!!

    Коментиран от #17

  • 15 Другар

    15 7 Отговор
    Пак ли тази махленска циркаджийка,аман.
  • 16 СссереМ

    5 2 Отговор

    До коментар #11 от "Еничър":

    Да ама германски прокурор и севернокойски затвор,иначе си прав.
  • 17 Готин ама не съвсем

    15 5 Отговор

    До коментар #14 от "Шило":

    И да и не!
    Колко години бяха на власт комунистите и колко години са на власт псевдо демократите и гербаджиите?? Или и тук важи правилото да се оправдаваме с неща от преди 30 години??
    Нинова не е цвете! Факт!!
    Но Кой обяви Русия за враг номер едно на България и разсипа промишлеността, селското стопанство и търговията??
    Нещо за Ф. Димитров?? За награда посланик във ФАЩ, а сега член на КС, първият подписал с ДА Инстамбулската конвенция!
    Нещо за убедения демократ И.Костов, който продаде заводи за 20 милиарда, от които трябваше да влязат 2 милиарда в хазната, а не са влезли и 200 милиона? И сега дава ОЦУ от некъде си?
    Нещо за Царчето, 800 дни и четвъртата национална катастрофа, в която ни вкара този цървул?
    И 10 годишното управление на Б.Б., за който всички са виновни за нещата днес, а той е ангел небесен?
    Да комунистите не са цвете, но трябва да бъдем и реалисти и да виждаме и наричаме нещата с истинските имена, иначе никога няма да се оправим!

    Коментиран от #19

  • 18 Гост123

    5 6 Отговор
    Изтриха собственика на олимпик Д. П. - ШИШИ най-добрият приятел на Б. Б. - ТИКВАТА. Мълчете си всяка година нещо фалира и няма виновни. ДО КОГА???
  • 19 СссереМ

    7 5 Отговор

    До коментар #17 от "Готин ама не съвсем":

    Истината е че политиците са огледалото на избирателите,и аз не харесвам ГЕРБ още по малко комунистите и псевдопатриотите,но за момента нямаме алтернатива,знам само че колкото сме по далече от москва толкова по добре.

    Коментиран от #20

  • 20 Мизирабъл

    8 1 Отговор

    До коментар #19 от "СссереМ":

    Лъжльо, на кого ги разправяш отдалеч надушвам успелия финансово селяндур дето се прави на обективен, а не му пука за хората. На бас че вземаш2-3 К и си се взел за голямата работа. Но знай че селяндура и 10 бона да взема пак си е Бай Ганьо като полит идолите му! Така че ръфай чесъна ама не говори че МН мирише!
  • 21 Луда е Нинова

    3 8 Отговор
    Тая жена наистина не е добре! Борис оправи цялата държава, въпреки, че скапаното БСП само му пречеше всичките тези години. Наглостта на тази жена е безгранична!!!
  • 22 Луда е Нинова

    4 5 Отговор
    Тая жена наистина не е добре! Борис оправи цялата държава, въпреки, че скапаното БСП само му пречеше всичките тези години. Наглостта на тази жена е безгранична!!!
  • 23 Луда е Нинова

    6 5 Отговор
    Тая жена наистина не е добре! Борисов оправи цялата държава, въпреки, че скапаното БСП само му пречеше всичките тези години. Наглостта на тази жена е безгранична!!!
  • 24 Луда е Нинова

    7 5 Отговор
    Нищо чудно Нинова, да има пръст със сриването на търговският регистър
  • 25 Луда е Нинова

    5 7 Отговор
    Младите не знаят преди 20 години колко по зле беше в България! Сега е рай сравнение с преди 20 години - по времето на комунизма.
  • 26 Иванов

    6 5 Отговор
    Вълната да и ядете на госпожата! Нинова е лично мой избор и ако поправи някои неща може да спечели изборите без проблеми. Хубава жена и човек!

    Коментиран от #27

  • 27 Retyrn

    2 1 Отговор

    До коментар #26 от "Иванов":

    Знаеш ли кои са началниците на IT сигурност в повечето министерства ? Просто се заинтересувай - БКП-БСП и деца и внуци като млади кадри ! И .........
  • 28 Гого

    0 2 Отговор
    Таланта ни се намира в Банкя за 500 робство България е оцеляла ама Герб е малко е съмнително.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове