Last news in Fakti

31 Август, 2018 14:19 2 427 26

Министър Павлова с първи коментар за катастрофата край Своге

  • автобус-
  • своге-
  • лиляна павлова

Споделям мнението на премиера Бойко Борисов, че трябва да бъдат разследвани всички отговорни лица и институции, участниците в процеса през всички периоди. Това каза пред журналисти министърът за Българското председателство Лиляна Павлова за разследването на тежкия инцидент край Своге от 25 август преди откриването на Международна конференция на тема: „Ефективният социален диалог- важен инструмент в интеграционния процес на страните от Западните Балкани“, съобщи „Фокус“.

„Напълно вярвам на Прокуратурата и разследващите органи. Не е добре да коментирам, нека ги оставим да разследват и да се произнесат“, посочи тя.

„Не е редно ние да се произнасяме кой трябва да понесе отговорност. Компетентните органи са тези, които да кажат кой и по какъв начин да понесе отговорност“, обяви Лиляна Павлова. Тя обясни, че проектът за пътя, на който стана инцидентът, е сложен и се изпълнява по правилата на Европейската инвестиционна банка и по други условия. Попитана работила ли е с фирмата, която е ремонтирала пътя, министърът посочи: „Тези коментари са извън контекста, нека да разследват. Вярвам, че Прокуратурата и разследващите органи ще направят пълен анализ и проверка. Ще проследят всички законови изисквания и нормативи. Това е най-важното, което трябва да се направи“.

„Наистина трагедията е ужасна. Поднасям съболезнованията си на близките на загиналите“, каза още Лиляна Павлова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Време е

    35 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: „Напълно вярвам на Прокуратурата и разследващите органи. Не е добре да коментирам, нека ги оставим да разследват и да се произнесат“, посочи тя.

    Е как! нали всичките са техни хора!!!
  • 2 гост

    42 1 Отговор
    Готви се вече за вакантното място на колегата си Московски

    Коментиран от #7

  • 3 Инкогнито

    51 2 Отговор
    Виновната е тя защото тази отсечка е правена по -нейно време на какво се парави тоя тлъст хамстер наследничка на ДС структури?
  • 4 Onq s konq

    11 52 Отговор
    ГЕРБ поне правят нещо а БСП само крадяха

    Коментиран от #17, #20

  • 5 976

    40 4 Отговор
    Главната виновница за пътищата, която вдигна и винетките на това отгоре!
  • 6 възмутен

    31 2 Отговор
    Тази свинетка първа трябва да бъде подсъдима. По нейно времесе направиха милион золуми на безразборно строителство и имаше мнагобройни жертви, да не се припомня загиналото момче компютърен специалист въщайки се от работа и изкочиха коне на ботевградско шосе, изкочилата крава в района на даскалово и загина 30 годишен мъж, изкочилите крави на магистрала струма заради липсваща метална врата, която свинетката нареди бързо да се монтира, а по нейно нареждане липсваща цяла лента при Кочериново и дето се прпави завой срещу насрещното, за да продължиш за София, ТАЗИ МРЙСНА БЕЗУМНИЦА И КРАДЛА Е ЕДНА ОТ ПЪРВИТЕ С ТИКВУНА ЗА СЪД! ТИКВУНА ДА НЕ СЕ КРИЕ ЗАД ТЕЗИ ТРИ ОСТАВКИ. НАЙ - ВИНОВНИЯ е ТОЙ. ТАКИВА СА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ НАЗНАЧЕНИТЕ ОТ НЕГО КАЛИНКИ!!!!!!!!!!! ТИКВУНА ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКА СЪС ВСИЧКИ НЕКАДЪРНИЦИ, ТАКА НАРЕЧЕНО ПРАВИТЕЛСТВО.

    Коментиран от #22

  • 7 партизан за бой сА стяга

    15 1 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Е,ти пък сЯ??!!Първо е дама,второ партизанска Унучка!!Нъл знаеш от едно време,че наследниците на активните борци против фашизЪма и капитализЪма се ползват по право с предимство пред останалите мераклии,каквито и да са,които и да са те!Така,че умната!Я погледни момата от мъничка къде се е редила:
    http://skandalno.net/ministar-lilyana-pavlova-e-vnuchka-na-pa-23979/
  • 8 Варан

    26 1 Отговор
    По-добре се скрий за да не дразниш хората,свинеткe, разбра ли ме добре?
  • 9 Усмивката

    22 0 Отговор
    Всъщност,тя нищо.не казва.Показва се за де не излезне че се крие.Показва самочувствие,защото е от т.н. несменяеми.Доказала се е пред първия ,като притежател на най доброто от първия.АРиСТИЧНОСТ.Такива кадри са най оценените.Защото това е най успешният коз.Не се губи сродното.Всички обитатили на ОЛИМП.са се доказали ГЬОНСУРАТИ.
  • 10 386

    22 1 Отговор
    Абе тая какъв министър е? На какво? На приключилото "велико" преЦедателство ли? Да вземе да се скрие, защото тя с незаконните си винетки е за затвора
  • 11 Гост

    23 0 Отговор
    Ясно. Наследничката на партизанското котило ще поема нов "висок пост"! То и без т'ва на нейното министерство изтече "срока на годност".
  • 12 Не знам

    27 0 Отговор
    Тази свиня, как има очи въобше да се показва някъде...
  • 13 Hhhhhhh

    19 0 Отговор
    Пуснете шофьора. Други са виновни.
  • 14 гост

    12 0 Отговор
    Компетентните органи всички ги виждаме колко добре работят. Те много компетентни органи са направили проверки, подписали са се и са пуснали много пътища из страната ни в експлоатация. Добре де, но защо тези пътища се разпадат след няколко месеца, дори и година не изкарват? А изпълнителите не извършват ремонти докато не изтече гаранцията, след което пак се плаща по една чанта с пари на дупка.
    Близо до моят град направиха отсечка, която имаше забележки, но не беше много зле, напукан път с някоя друга малка дупка, по който спокойно и без риск можеше да се кара с 90км/ч, като другите покрай мен си фучаха с над 130км/ч. Направиха му ремонт, сложиха черен асфалт, но той е на вълни, като караш и колата се люшка, след това направиха едни абсурдни ръбове и стеснения покрай отбивките, че през първите нощи минимум 10 коли удариха и пръснаха гумите си там докато не накачиха множество табели. Самите табели не се виждат в тъмното, защото не отразяват светнината. По кой стандарт е изготвена "рехабилитацията" на този път и колко милиона са дадени за него, само Лилито знае, защото кметовете на двата града са нейни съпартийци, редно е да знае, ако не да пита компетентните органи.
  • 15 гост

    13 1 Отговор
    Тази е главната виновничка,другите са бушони
  • 16 И кой глупак ще се върже на тоя кьор фиш

    11 1 Отговор
    Окрадоха парите и сега се правят на дръж ми шапката... Страх ги е май от истинско разследване )))
  • 17 гост

    14 0 Отговор

    До коментар #4 от "Onq s konq":

    Тоя пак облиза задните части на ГЕРБ.
  • 18 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    4 0 Отговор
    Приоритет са ни процентите. Ставаме по-добри - жертвите и катастрофите намаляват. Това заяви вътрешният министър Валентин Радев пред Нова тв.муахахахахаххахахахах
  • 19 Тодоров

    10 0 Отговор
    Българското европредседателство отмина. Тази на какво е МИНИСТЪР ?
    Или след днешната оставка на Нанков се кани отново да сяда на министерски стол. Ами най-големите зулуми в инфраструктурата станаха по нейно време. Г-н Борисов, стига с тези пърхащи около вас пеперуди. Като им докоснеш крилата, само се изцапваш.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 123

    6 0 Отговор
    Бандити
  • 22 Ефтини сензации

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "възмутен":

    А от метеорит някой умрял има ли?
  • 23 Ефтини сензации

    1 6 Отговор
    Много интересна тенденция се наблюдава. Комунистическото простолюдие се напъва да оплюва по всеки човек, работил и работещ за България....
  • 24 Бай Ставри

    1 0 Отговор
    Ето този човек е най—големия боклук в парламента!
  • 25 Бо75

    1 0 Отговор
    Това нещо дето го турят министър е много забавно. Няма председателство вете 3-ти месец, но тя му е министър. Няма регионално развитие, но тя му е министър. Може да стане само министър на кражбите и далаверите. За Своге е ясно - виновен е шофьора, а оставките са морален акт на хора без морал и един убиец.
  • 26 гнида

    2 0 Отговор
    Таааа , на какво е министър ? То май свърши това председателство ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове