Last news in Fakti

14 Септември, 2018 21:29 3 686 30

Нинова уволнила човека, взел решение за скъпия СПА семинар

  • бсп-
  • спа семинар-
  • корнелия нинова

Освободих го заради избора, можеше да е нещо по-скромно, каза лидерката на БСП

Освободих от поста човека, началник на парламентарното направление, който е избирал хотела и е взел това решение. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по повод медийни публикации за хотела, в който левицата е провела семинара си в село Баня по бТВ.

„Освободих го заради избора, можеше да е нещо по-скромно. Въпреки че сме си платили и не сме взели пари от хората“, посочи тя.

„В тази напрегната ситуация на политически спорове случаят доста се преувеличи. Кое мисля, че е важното - нито един лев от парите на български гражданин не е изхарчен за това. Не сме харчили пари от партийната субсидия, която е от парите на хората. Всеки депутат плати стаята от джоба си“, заяви Корнелия Нинова.

„Забраних да се използват парламентарни коли, да не се отчита бензин в парламента, защото това са народни пари“, посочи тя. „Изпълнили сме дълга си в тези си действия да не ощетяваме хората“, обяви лидерът на БСП.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    62 11 Отговор
    Да бе - госпожа Лъжа отново ги плещи. Платихте си стаите от джоба след като се разчу или ги платихте от ФОНД БЕНЧО БЕНЧЕВ И СИЕ. Такива като вътко и гергов постоянно ви броят кеш за издръжка. Що му намериха на хитреца 10 000 000 в кеш - заделени за "семинарчета на ПАРТИЗАНИТЕ"
  • 2 месара

    51 8 Отговор
    е що ходихте тогава, като си тръгнахте ли разбрахте че е скъп тоя хотел, до като ядохте и пихте не мислихте за цени, А, другарко?
  • 3 ХА ХА ХА

    48 7 Отговор
    ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА!
    А БЕ ЛЪЖКИНЬО МИСЛИШ ЛИ, ЧЕ ОСВЕН ПАДНАЛАТА МАСА , КОЯТО ГЛАСУВАТ ЗА ВАС НЯКОЙ ДРУГ ТИ ВЯРВА ?!
  • 4 Митко

    49 8 Отговор
    А парите в джоба от къде са ви бе свини?
    Нали пак народа ви плаща заплатите.

    Коментиран от #5

  • 5 Точно

    21 6 Отговор

    До коментар #4 от "Митко":

    В десятката
  • 6 Ей наглост

    39 7 Отговор
    Как се оправдава Тъпата коза, Се едно нее знаела каде ще ходи.Алоо
  • 7 ОпаОпа

    32 7 Отговор
    От къде комундетата започнаха да разбират от СПА. Явно другарите капиталисти са ги научили , а иначе ни разправят за сух хлебец и кромид. Браво другарке ,да земеш да се самоуволниш , че да миряса България!
  • 8 Един

    29 8 Отговор
    Тя не е Коза,тя е тъпа Биволица!!!
  • 9 Бесен Язовец

    29 7 Отговор
    Ти да видиш, какво е чудо станало, Курнелката за хората и за народните пари се загрижила ! Смених си мнението за тази честна кака и ще гласувам за нея, на кукуво лято !
  • 10 ХОПА

    22 5 Отговор
    Да ще го освобади пир по време на чума направи БСП и ще чака електорат. Къде е Кирето акционера? пък и другите. Докато има такива в БСП то още ще почека в кишето.
  • 11 Булава

    8 7 Отговор
    Не трябва да й се сърдим защота тя не обича Европа и дърпа на Север!
  • 12 Цффф

    19 5 Отговор
    Хахаха,уволнила го,а що ходихте????
  • 13 ИМПЕРИАЛИСТ

    15 5 Отговор
    Тая откачи!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Guðmundsson

    16 7 Отговор
    Само физиономията на тази гнусна пръдлива свиня куманоидна ме отвръщава. Да пукне тя с цялото си семейство в катастрофа, но преди това да се гърчат в мъки!
  • 17 Ефтини сензации

    13 5 Отговор
    Комунистическото простолюдие...
    Щеше да е много забавно, ако не беше трагично. Простолюдие сър... Простолюдие...
  • 18 Бойко ваш премиер министър

    13 9 Отговор
    ГЕРБ само на тревата се събират и хапват филия с мас.
  • 19 ВОЛГИН

    14 14 Отговор
    17 милиона лева струва Конгреса на управляващата партия ГЕРБ, на който Бойко Борисов бе преизбран за лидер на партития, гласи разпространила се скорострелно информация в социалните мрежи и медиите.

    Делегатите, присъстващи на форума, са били 3000 и всички са настанени в 4 и 5 звездни хотели на ол-инклузив за 3 дни.
  • 20 ВОЛГИН

    14 6 Отговор
    Врачанските общински съветници са на тридневен семинар в луксозния морски курорт Лозенец.

    Пълният олинклузив в 4-звездния хотел „Оазис Дел Маре“ ще излезе на местната хазна близо 20 000 лв, установи репортерска проверка.
    Цифрите бяха потвърдени от рецепцията на лъскавия обект, за който е обществена тайна, че е на „кокаиновия крал“ Евелин Банев-Брендо, макар че се води на бизнесмен от Пловдив.
    За да има достатъчно време за дискусии, те са планирани равномерно между 2 и 5 септември, като включват 3 нощувки. Цената на легло в двойна стая е 131 лв с изглед към морето и 126, без гледка към плажа. Храните и напитките са гарантирани в пакета и това допълнително вдъхновява народните избраници.
  • 21 Ефрейтора

    15 5 Отговор
    Ха ха , "а можеше да е нещо по скромно", нещо като Техноимпекс може би !
  • 22 долна шайка

    8 4 Отговор
    Измекяри и демагози.
  • 23 Колю

    6 1 Отговор
    Субсидията Ви е в банки . Знаем ,че пипате само лихвите , а за милионите има време да изчезнат на куп. Както не веднъж касичката се оказва празна.
  • 24 незнайко

    5 2 Отговор
    Ако наистина са платили от ДЖОБА си, няма какво да се коментира !!!
    Но това едва ли е вярно !!!
  • 25 Uflaf

    5 1 Отговор
    Всички тези изедници в парламента са настоящата бизнес буржоазия. Те, семействата им и приближени подставени лица. Ни един няма без странични доходи и точно за това повечето са заети да не ходят в парламента. Като започнеш от 100 дка. ниви някъде си и няма бизнес в който те да не са намесени. Туризъм ли ,възобновяеми източници, енергото ,ВиК ,транспорт . Това просто са лобисти и самите те са мафиотската олигархия на България. А парите от участие в комисии и комитети ? Събрани са представители на експлоатационния феодализъм . Върха на комунистическата буржоазия . Елитът на наглостта и алчността премахнал до сега 2 милиона и половина Българи за само 29 години. С това ще ги запомни историята. За 30 години ще стигнат 3 милиона по стъкмистиката. А реално колко са ? Това е най-точната отценка за "труда им " и "загрижеността за хората". Ама не са прости те...
  • 26 ЕХА

    3 2 Отговор
    и аз бях там и ползвах услугите на СПА центъра, беше върха, но някак си вътре чувствах едно такова неудобства за редови другари от трудовия фронт,но продължавам да се боря за техните интереси, и няма да ги оставя никога.В РОТ ФРОНТ
  • 27 гост

    5 1 Отговор
    Да гърмят бушоните,нали са за това госпожо "Техноимпекс"?
  • 28 Драйвър

    4 0 Отговор
    Що за наглост и лицемерие,те не се отказали да отидат,а си отишли на курорт за два дни и след като си изкарали весело уволнили човека отговорен за скъпия купон!Ако изобщо са го освободили 100% са го преместили на удобна служба в някоя от империите на множеството червени олигарси който се преструват на "социалисти".Чудя се как дори и най заклетите комунисти могат да гласуват за партия която се ръководи от тази чумава овца!
  • 29 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    3 1 Отговор
    Офце днес по добре ли живеете като нинова не е харчила от ваште пари?а заплатите им надути от къде идват а?та пак харчат народни пари онез тумори
  • 30 Шоо

    3 1 Отговор
    Толкова смешна и нелепа женица.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове