Last news in Fakti

17 Септември, 2018 12:50 5 792 27

Ренета Инджова: Борисов манипулира масите

  • ренета инджова-
  • бойко борисов-
  • манипулация
Ренета Инджова: Борисов манипулира масите - 1

Бойко Борисов е ученик на Тодор Живков и на Симеон Сакскобургготски и владее всички иширети как да се манипулират масите и да се държат в доволство. Това заяви бившият министър-председател Ренета Инджова, цитирана от "Фрогнюз".

"Тук удържането е в една много лежерна форма. Премиерът всъщност е в много добро партньорство с всички велики сили. Много добре разбира техните послания към страната, много добре ги удовлетворява. Така че изпитания му са: когато големите се сбият / този сблъсък предстои/, той да не е между шамарите. Или да има достатъчно време да разбере кой ще е победителят, за да може да се адаптира към него", коментира Инджова.

„Когато аз преди 25 години говорех за опасността 4% да стане олигархията, а 94% да са в изключителна бедност, ми се подсмихваха. Но същият този народ ръкопляска на много от нещата, които се случват. Например бюджетния излишък. Аз не съм чувала за бюджетен излишък в нормална държава. Откакто управляват (ГЕРБ) сметката е все една – занижават се капиталовите разходи, не се предприемат грандиозни програми, въобще никакви средносрочни или дългосрочнипрограми, после с рекет над бизнесмените започват бирнически да събират. Когато в бюджета останат два милиарда излишък или незаконно са събрани някъде, или не е предвидено добре как трябва да бъдат изразходвани.“, посочи бившият премиер.

„Хората много ги радва, че ще се повишават парите за здраве. После ще дадат и за държавното здраве, т.е. с 10% ще се повишат заплатите на държавните служители. Т.е. Ние ще събаряме една корумпирана власт с най-крадливите държавни служители и ще възнаградим нейните чиновници с 10%. чиновникът, освен че взима заплата, има и договорите по проекти. Чиновникът веднъж взима заплата, втори път – командировъчни, после – по проектите, сега ще вземе и 10%! И те се вълнуват – ама, на всички по равно ли! Няма държава с 4 милиона активно население и 400 хиляди бюрокрация и то бюрокрация, която е доказано корумпирана“, каза още Ренета Инджова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    32 8 Отговор
    Манипулира само тези, които му се връзват.
  • 2 Townboy

    43 9 Отговор
    Борисов е един тъпанар параван зад когото стоят червените генерали от ДС и МНО, умели стратези и кукловоди разполагащи с неограничени средства и власт.

    Коментиран от #24

  • 3 Сатаната

    45 12 Отговор
    Браво Рени.

    Коментиран от #20

  • 4 гост

    12 44 Отговор
    Пий две ракии и замълчи,ти си наше момиче пияница!
  • 5 месара

    18 28 Отговор
    другарко ренета, твоето го знаем, видяхме те колко струваш, нали и ти беше от тия дето "докараха промяната" и караха народа да скача по площадите, а вие през това време си пълнихте банковите сметки! мърши долни! седнала да ни разяснява и отваря очите.
  • 6 Бабешки

    17 17 Отговор
    Тая не беше поставена от герб за шеф на статистиката , без каквито и познания в тази област. Това не й е пречило да си взима и заплата и пенсия. Не промениха ли тогава с Дянков и статистическата отчетност, вече да е спрямо предния месец. Че статистическите нива от 1989 станаха недостижими. Наглостта на бабата няма граници.
  • 7 Дедо Грую

    7 14 Отговор
    Ма ренето ма, кои от масите ги държи тиквоча в "доволство"?! Има само най - долни лъжи и смазващ геноцид. Май и на тебе ти се къдри нещо косъмът, не е много чист. И за како ли та извадиха от нафталина?...
  • 8 Гибона

    26 9 Отговор
    Ако беше тя премиер отдавна да се е променило положението на хората.
  • 9 патриотъ

    28 7 Отговор
    Точно казано!Да се надяваме,че шмекериите на Боко ще го доведът до фатален край!Естествено,че той сам няма толкова акъл да управлява държавата,но си има режисьори на тъмно,които му диктуват и това е ясно на всеки.Трудно ще бъде да го свалим от власт,но трябва!А режисьорите рано или късно ще излезнат на светло и ще си понесат заслуженото.Господ забавя,но не забравя-помнете!
  • 10 Сатаната

    6 9 Отговор
    Като оценявате с минус напишете и някой коментар защо?

    Коментиран от #12

  • 11 123

    8 17 Отговор
    От нафталина почнаха да ги вадят тези само и само да хвърлят кал по неудобните, Незнам ако Бойко е научен на всички тези номера от комунистически величия какво да кажем за тези дето 45 години са го усвоявали на практика, че и на децата си са го предали.
    Хем има бюджетен излишък и са недоволни, хем ако нямаше щяха да отворят уста да викат що няма, ей на такива от дъртата школа не може да им се угоди, удрят когато са сигурни че каквото и да кажат са все прави.
  • 12 анти сатана

    2 4 Отговор

    До коментар #10 от "Сатаната":

    Кой пък си ти,че да ти се обясняваме бре,ние просто мислим различно от теб,това ти стига!
  • 13 чичоХ

    12 2 Отговор
    С 400 хиляди чиновници ще се оправим, ама друг път.А тя знае,че са
    толкова нали ни беше начело.Спасението ще дойде, когато активните хора се махнат от тука, което вече става,следва повишаване на такси и данъци несъразмерно на доходите, което
    също се случва.Предстои здраво облагане на имоти при наследяване и сделки и всичко това за да се изхранват 400-те хиляди чиновника и дране на останалите тука.Като се набутаме и с още заеми и не можем да ги плащаме може и да се смени системата и Боко, дотогава ,който на се е спасил навънка да мисли за оцеляване и то , като нахрани 400К гърла.

    Коментиран от #15

  • 14 РУМЕН

    7 5 Отговор
    За колко продаде СО МАТ!?
  • 15 Леля ти X

    3 3 Отговор

    До коментар #13 от "чичоХ":

    Леля ти X,да те светне,сега е трудно,но в най-близко време земята ще се нуждае от земя за изхранване и няма да са нужни многото миндили,които сега емигрират!В природата няма вакум!А ние имаме земя и то плодородна!Не ни трябват много малцинствени групи за да сме успешни!
  • 16 Koko

    5 15 Отговор
    Този бабишкер от къде го измъкнахте?
  • 17 Една

    13 2 Отговор
    от служебните мин.-председатели,които все пак вдъхват респект.Като всеки нормален човек сигурно не е безгрешна!Чест и' прави,че говори открито и на разбираем език.Така е Ренета:4-5 % са богатите и много богатите/т.н. олигарси/,другите се мъчат да преживяват.Мисля,че,в една констатация бъркаш:ако се сбият големите,няма как Борисофф да не е между шамарите.Няма да има време да умува!Лошото е,че всички ще го отнесем!
  • 18 onq s konq

    5 17 Отговор
    Манипулира щото е умен и знае как се прави това!Завиждате ли ?

    Коментиран от #19

  • 19 Доктор Ох Боли

    11 5 Отговор

    До коментар #18 от "onq s konq":

    Вземи от розовите хапчета и легни да поспиш.
  • 20 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 8 Отговор

    До коментар #3 от "Сатаната":

    Злобна и природно жестока жена!
  • 21 Димитър Кънев

    4 4 Отговор
    Другарко Инджова не забравяй че и ти имаш голям принос да се намираме на това дередже.Явно се подмазвачне на някого и се подмазвачне.
  • 22 ДОКО

    1 2 Отговор
    ДА ТАКА Е БОРИСОВ МАНИПУЛИРА МАСИТЕКАК АМИ КАТО СИВАДИЧЛЕНА И ГО ДАВА ДА ГО СМУЧКАТ...МУЧАЧО СМУКАЧО..НЕЩО В КОЕТО ШОПЛЪКА Е ОСОБЕННО ДОБЪР
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Гост

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Townboy":

    Посочи имената на генералите от ДС и МНО които стоят зад Борисов щом ги знаеш, че да ги научат всички. Зад Борисов стоят не някакви виртуални "червени генерали", а по-голямата част от нашенските назначени капиталисти наричани олигарси към които той самият принадлежи и чиито интереси брани политически. Зад него стои и цялата корумпирана чиновническата маса по всички етажи на властта на която той всячески угажда защото те и семействата им са неговите избиратели. Зад него стоят Меркел, Маркон, Юнкер и още много висши началници в ЕС, американското посолство у нас и самият Тръмп, защото той изпълнява безпрекословно техните нареждания, дори ако те са в ущтръб на България. Така, че забравете изтърканата фраза за някакви виртуални червени генерали, които уж стоят зад Борисов и му нареждат какво да прави. Тези бивши "генерали", както и той самият отдавна се пребоядисаха в други цветове и станаха настоящи олигарси.
  • 25 Гост

    2 1 Отговор
    Посочи имената на генералите от ДС и МНО които стоят зад Борисов щом ги знаеш, че да ги научат всички. Зад Борисов стоят не някакви виртуални "червени генерали", а по-голямата част от нашенските назначени капиталисти наричани олигарси към които той самият принадлежи и чиито интереси брани политически. Зад него стои и цялата корумпирана чиновническата маса по всички етажи на властта на която той всячески угажда защото те и семействата им са неговите избиратели. Зад него стоят Мерки, Маркон, Юнкер и още доста висши началници в ЕС, американското посолство у нас и самият Тръмп, защото той изпълнява безпрекословно техните нареждания, дори ако те са в ущтръб на България. Така, че забравете изтърканата фраза за някакви виртуални червени генерали, които уж стоят зад Борисов и му нареждат какво да прави. Тези бивши "генерали", както и той самият отдавна се пребоядисаха в други цветове и станаха настоящи олигарси.
  • 26 Грую

    1 0 Отговор
    Какво манипулира? Лъже като дрът мангалин и то така яко си личи, че няма накъде повече!
  • 27 коментар

    2 0 Отговор
    Съгласен съм с коментара на #25, разбира се че "генералите отдавна се пребоядисаха", но това не пречи да си манипулира и масите (а и неговият помощник, не без "любезното съдествие" на "нашенските медии" го прави), при това, така, както само той си може (всички т.нар. лидери, при това не само европейски, го правят - в това няма нищо необичайно!), предполага се че му прилага някой и друг милиционерски приьом на "ухажване", облъчва го периодично с "чара си на човек от народа", няма лошо в това, ...стига това да не е единственото му качество на лидер.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове