Last news in Fakti

5 Март, 2012 12:48 1 078 1

Срокът за бонусите стана сряда

  • бонуси-
  • цветан цветанов
Срокът за бонусите стана сряда - 1
Снимка: БГНЕС

Срокът за връщане на бонусите е удължен до сряда включително. Това се разбра от думите на вътрешния министър Цветан Цветанов, който обяви пред журналисти, че решението е на премиера Борисов.

Миналата седмица премиерът се включи в скандала с предупреждението, че който не върне бонуса до края на седмицата ще бъде уволнен. Междувременно редица министри обявиха, че са върнали бонусите на своите подопечни. „До петък изпълнението на тази задача възлагам на вицепремиера Дянков, а от понеделник подготовката на структурни промени в парламента, ако има неиздължил се - на вицепремиера Цветанов. В случая имате възможността с добрия Дянков да се справите до петък, в понеделник ще е лошият Цветанов”, казва премиерът на министрите в сряда миналата седмица.

Днес Цветанов обяви, че в сряда Бойко Борисов ще коментира горещата тема с бонусите на висши чиновници, заместник-министри и членове на политически кабинети.

Официално съобщение за това колко души са се отказали от бонусите си ще има след заседанието на Министерския съвет в сряда, заяви пред бТВ директорът на политическия кабинет на премиера Бойко Борисов – Румяна Бъчварова.

„Убеден съм, че няма да има колеги, които няма да са възстановили средствата“, заяви Цветанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МЕДИЯ

    0 0 Отговор
    ГОУЕМАТА МЕДИЯ ви подкрепя !!

    колете бесете и си раздавайте бонуси ...