Last news in Fakti

8 Март, 2012 08:21 2 136 6

Борисов не знае какво става в къщата му

  • лютви местан-
  • дпс-
  • бонуси-
  • бойко борисов
Борисов не знае какво става в къщата му - 1
Снимка: БГНЕС

Реалността за Борисов е доста по-горчива. Вчерашната реакция на премиера Борисов и обвиненията му към ДПС е проява на цинизъм. Аз не му се сърдя. Разбирам защо ги отправя тези обвинения срещу ДПС. Това е устойчив рефлекс на властта. Това каза зам.-председателят на ДПС Лютви Местан, в интервю за БНТ.

След като вчера управляващите от ГЕРБ върнаха всички взети бонуси откакто са на власт, премиерът Борисов поиска и Тройната коалиция също да ги върне, както и лидера на ДПС Ахмед Доган да върне взетия хонорар за „Цанков камък”.

Местан подчерта, че правителството на Борисов е дошло на власт с обещание, че ще запълни дефицитите от справедливост. „Това е сърцевината на „бойкоборисовата власт”. Беше ясно, че премиерът ще помоли да се върнат бонусите, но въпросът тук е защо те са раздадени“, коментира депутатът.

„За мен Борисов е силна, волева, властова личност, но беше доста драматично да узная, че не е знаел какво се случва в къщата му”, каза още зам.-председателят на ДПС. Проблемът тук е, че той не е знаел какви ги вършат подчинените му.

На въпрос дали ДПС има морално право да пита за бонусите, без да има отговор какви бонуси са получавали по време на управлението на Тройната коалиция, Лютви Местан посочи още веднъж: „Да, по време на Тройната коалиция се раздаваха бонуси, но като част от общата политика за допълнително материално стимулиране. Тази политика е правилна, морално неукорима. ГЕРБ нямаше да имат въпрос от ДПС, ако не бяха поели предварително ангажимент, че няма да получават бонуси."

„Тройната коалиция плати политическа цена за своето управление, което беше по-добро от днешното. Сравнението с тройната коалиция отдавна не е в полза за днешното управление. Сега на тезгяха е политическата отговорност на ГЕРБ”, коментира още Местан по повод обвиненията на управляващите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    0 0 Отговор
    Добре,че вие знаехте...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ГРОБ

    0 1 Отговор
    ДПС не беха кокошкари ако ти е студено ходиш и си режеш дърва

    това л.... на власт САМО ТОРМОЗИ И РЕПРЕСИРА ХОРАТА !!

    ВЪВ МОМЕНТА СМЕ ПОД ТУРСКО РОБСТВО ПОД ГЕРБ .. ПРИ ДПС БЕШЕ ДОБРЕ !! МНОГО ПО ДОБРЕ БЕШЕ

    СЕГА И ЗА ВАРЕНЕ НА РАКИЯ МОЖЕ ДА ТЕ ВКАРАТ В ЗАТВОРА ... КОКОШКАРИ КОВАРНИ НАГЛИ САМОЗАБРАВИЛИ СЕ ГЛУПАЦИ !!!
  • 4 Йовов

    1 0 Отговор
    Тоя па Местан кога и той почна да се обажда ,но така става ,Доган си мълчи в миша дупка и няма какво да каже защото е на АКАН и разкрит,пък се и налапа като беше в торйната коалиция и сега си е в сянка.Типично за нашата политика вадят нов ТЮРУЛЮ МЮРУЛЮ палачо и хейтър,старите лица се по изтъркаха и не вършат работа.Те и турците не гласуват за тях вече и бабичките спряха да гласуват за БСП.От толко много плюене от разни опозиционни партийни другарчета ,ще има обратен ефект ,Бойко ще бъде заобичан.Бойко ще си управялва още дълго време ,релно герб няма алтернативна опозиционна партия,то едни и същи партии с едни и същи лидери които вече бяха на власт(20г), видя се че не стават и "чеп за зеле" кой ще ги избира пак тях ,царя дойде "поверваха" му и кво ?къдее? ,взе си горите "кере маневра" каза чакай малко хахахахахах.Бонуси си се раздават 20 г ама стана "проблемче" в на ББ правителството ,те от злоба опозицията сами се подкопаха,кой за ще ги върне дадените бонуси от предишните управляващи партии.Що се Бойко им е виновен ,всички срещу един.Голям смях сме от всякъде ,та даже ми е забавно да ги следя и чета ,кой кво що, комедиен сериал ма на живо с последствия никога не съм се интересувал от плитика но ми е забавно вече ,пък и що да не се посмея малко хахахахахх.За умният и работливия винаги ще има хляб и пари,другите да си ревът че бойко им виновен или друга партия .Проблемът е в самите нас като народ, историята показва че сме си продажници и предатели ,а не сме тъпи и мързеливи да кажеш ,ако съпоставиме западняците ."И те така" писна ми да пиша
  • 5 иво

    1 0 Отговор
    За това ли загинаха Ботев и Левски?Накакъв прищипан да ми приказва за морал.
  • 6 иво

    1 0 Отговор
    И да гледам новини на турски.