Last news in Fakti

13 Март, 2012 20:49 759 0

Награждават военни от Долна Митрополия

  • аню ангелов-
  • военни-
  • долна митрополия

Със заповеди на министъра на отбраната Аню Ангелов и на началника на отбраната генерал Симеон Симеонов на 14 март ще бъдат отличени военнослужещи от Военновъздушна учебна база – Долна Митрополия, съобщиха от пресслужбата Министерството на отбраната.

Командирът на Военновъздушните сили генерал-майор Константин Попов ще участва в тържествена церемония за награждаване на военнослужещи от Военновъздушна учебна база – Долна Митрополия за проявен професионализъм и себеотрицание при действия за преодоляване на последствията от зимната обстановка в помощ на населението в община Долна Митрополия.

Наградите, определени със заповеди на министъра на отбраната и на началника на отбраната, ще бъдат връчени от генерал-майор Попов на военнослужещите, участвали в аварийно-спасителните действия за оказване помощ на населението през януари и февруари 2012 год.

Модулът за действие при зимни условия на ВВУБ "Георги Бенковски" беше активиран многократно и се включи в разчистването на пътища и осигуряване на достъп до населени места в общината. Награждаването ще започне в 16.00 ч.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА