Last news in Fakti

14 Март, 2012 07:40 942 0

Депутатите ще гледат промените за собствеността на земеделските земи

  • земеделие-
  • земи

С второ четене на законопроекта за изменение и допълнение на Закона за собствеността и ползуването на земеделските земи с вносители Владимир Тошев и група народни представители започва на 14 март новата парламентарна седмица.

Следва първо четене на законопроекта за допълнение на Закона за морските пространства, вътрешните водни пътища и пристанищата на Република България с вносители Иван Вълков и група народни представители. Предстои също първо четене на законопроекта за изменение и допълнение на Закона за омбудсмана с вносител Министерски съвет. На второ четене депутатите ще гледат законопроекта за признаване, изпълнение и изпращане на съдебни решения и решения за пробация с оглед упражняване на надзор върху пробационните мерки и алтернативните санкции с вносител Министерски съвет.

Пак на второ четене ще бъдат гласувани поправките в Закона за търговския регистър. Предстои второ четене и на промените в Закона за опазване на околната среда с вносител Министерски съвет. Депутатите ще изслушат и отчет за дейността на Комисията за защита на личните данни за 2011 г.

Проект за декларация относно ситуацията в Сирия са подготвили Доброслав Димитров и група народни представители и това ще бъде точка първа за петък. По време на парламентарния контрол специално внимание ще бъде обърнато на разисквания по питането на народните представители Емилия Масларова и Драгомир Стойнев към министъра на труда и социалната политика Тотю Младенов относно мерките за намаляване на младежката безработица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА