Last news in Fakti

12 Ноември, 2018 09:53 13 170 27

Доган строи нови "сараи" на плажа в Отманли!? (СНИМКИ)

  • ахмед доган-
  • отманли-
  • плаж

Любопитна желязна кула и нов паркинг са издигнати на красивото крайбрежно място

Доган строи нови "сараи" на плажа в Отманли!? (СНИМКИ) - 1
Снимки: Флагман

Висока желязна постройка, висока над 10 метра, е издигната на един от най-красивите български плажове - този в Отманли, който от тази година се стопанисва от „Хермес Солар” ЕООД, свързвана с почетния лидер на ДПС Ахмед Доган. Информацията беше споделена от бургаското издание "Флагман".

Съоръжението е сглобено съвсем наскоро. Захванато е за скалите и към този момент почти никой не знае какво ще е предназначението му – дали ще е ресторант, VIP тераса за почивка на богоизбрани или малка резиденция – може само да се гадае.

Доган строи нови "сараи" на плажа в Отманли!? (СНИМКИ)

В района на бившия плаж, известен на бургазлии като „Виста маре”, има и други нови придобивки - паркинг с билетна система, който е обособен на бившите зелени площи вдясно от пътя.

Доган строи нови "сараи" на плажа в Отманли!? (СНИМКИ)

Старите бараки на самия вход на плажа са премахнати и на тяхно място са изградени едноетажни къщички. Строителните дейности започнаха веднага след като „Хермес Солар” ЕООД взе плажа на концесия за 15 години.

От "Флагман" припомнят още, че фирмата „Хермес Солар” ЕООД е собственик и на намиращия се в съседство палат, познат като „Сарая на Доган”. Макар и почетният лидер официално да няма нищо общо с тази фирма, то публична тайна е, че той стои зад компанията чрез подставено лице.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    41 9 Отговор
    Много хубав къща , Там багерите няма да " смеят " да бутат ,

    Коментиран от #11, #13, #26

  • 2 Fisuli

    39 2 Отговор
    Ибрик-чиите не се свършиха! Малкият Мук отново в центъра на приказките!
  • 3 АНАЛлизатор

    12 69 Отговор
    Умните, кадърните, работливите, интелигентните преуспяват в България.
    Селянията и простотията ходят на протести и чакат правителството да им намери работа?!!!

    Коментиран от #9

  • 4 Шаро Клошаро

    43 1 Отговор
    Мошеници и крадци , ДОБРЕ СТЕ ДОШЛИ В РАЯ
  • 5 КРИБ

    29 4 Отговор
    АИДЕ БЪЛГАРИ ВДИГАЙ ТЕ СЕ ДОКАТО СПИМ НИ РАЗГРАБИХА ДЪРЖАВИЧКАТА
  • 6 00359

    39 5 Отговор
    Ето Ви поредното доказателство за връзката Борисон - Доган. Хората си раздават държавно имущество, пари, терени , обществени поръчки, а ние стоим и гледаме от страни безмълвно. После се чудим защо били толкова нагли? - Ми защото не вадим сопите! - За това!
  • 7 Тъпаци

    27 1 Отговор
    Толкова ли беше трудно навремето да приемат един закон всичко на разтояние по близко от 100метра от морето е незаконно. Ако някой извади документ за собственост в тази зона да го обещетят с земеделска земя и точка. Първа полза от това всеки който е инвестирал по морето щеше да има стойностен имот. Втора полза гражданите които нямат имот ще се наслаждават на морето и природата които са национално богатство. Трета полза курортите ни щяха да влизат в графа елитни. Сега имат скъпи непродаваеми имоти без плаж и природа. Лакомията води до самоунищожение. Под непродаваеми се разбира ако собственик реши да продава не може да вземе от продажбата парите които е вложил.
  • 8 Бай хой

    18 1 Отговор
    Миче парка се нарича Росенец и хубавите плажове не граничат с нефтобази и нефтопристанища. По конституция бреговата ивица е изключителна държавна собственост. Предполагам че конструкцията е подобна за да се води разглобяема и временна.
  • 9 999

    22 0 Отговор

    До коментар #3 от "АНАЛлизатор":

    Концесиите за плажовете. СИК,ВИС, Доган и Златев! Маджо -Плажа в Слънчев Бряг. Росенец Север - Доган,чрез Снежана Карова, която е дъщеря на председателя на ДПС в Девин Карамфил Каров.
    "Несебър-юг" - компанията "Ауто фактор", която според изказвания в последните месеци на Валери Симеонов е свързана с групировката ВИС
    "Ирида-71", концесионер на южния плаж в Слънчев бряг, популярен още като "Какао бийч", както и ивици в Поморие и Созопол. До 2012 г. в "Ирида-71" мажоритарен дял е имал Радостин Бързанов, известен като Радо Слънцето. Той е бивш бодигард на братята Васил и Георги Илиеви.
    А ония Митко Каратиста назначен от Борисов преди години в ЧЕЗ срещу 39 бона заплата?
    Това ли са ти кадърните бе? - Я върви ХХХХ да та ХХХХ в трола
  • 10 БОКО

    18 1 Отговор
    Много е ценен този козел,чак нсо го пази!
  • 11 касапина

    7 5 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    Заради него помакоциганите в смесените райони са в в това безизходно положение ,поне прогресивно мрете и намалявате ,е сега кой се смее Асене.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Недоволен

    10 4 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    Хасанчо един ден и на таз рязана карабина ще му доиде времето, тоз народ че е глупав глупав е ама вече взе да им писва да ги мачкат и тъпчат и ще се наддигнат и тогава ще ви питам дали така ще се радвате

    Коментиран от #16, #18

  • 14 сноу

    12 0 Отговор
    Такова дивашко лапане в България през годините на т.н. деМУкрация човешката история не помни.То маймун,маймун и той преди да налапа плод ,мери костилката дали ще му мине през задника, а хайтуците и апашите тук лапат ,лапат и нямат надънване.Тоя рязан урунгел вече над 30 год върти минети и суче мурафети и няма кой да го завре на най-дълбокото хидро инженерство и най-великото философство.
  • 15 тръмп

    1 12 Отговор
    Шепа червени протестиращи искат да върнат пак турците и комунистите на власт.
  • 16 Хитър Петър

    9 0 Отговор

    До коментар #13 от "Недоволен":

    Да ги пита човек защо му се радват на Доган. Той на техен гръб стана мултимилиинер, с нищо не им подобри живота, а те хвалят Ердоган, гласуват за Доган и живеят в мизерия. Поне един път да бяха протестирали срещу ДПС.
  • 17 МиБДим

    3 3 Отговор
    БЕЗ ДА СЪМ СИМПАТИЗАНТ НА ДОГАН ЩЕ ВИ КАЖА ЧЕ СТЕ МНОГО СМОТАНИ. НА ТЕЗИ ЖЕЛЕЗА ЛИ ВИКАТЕ САРАИ.КАКВИ СА ТЕЗИ ГРЪМКИ ЗАГЛАВИЯ.НЕ ВЯРВАМ ДА СТЕ СЕ ОБЪРКАЛИ.ЯВНО ЧЕ СТЕ СМАХНАТИ.ТАКА НЕ СТАВА.ХОРАТА НЕ СА ТОЛКОВА ПРОСТИ, КОЛКОТО СИ МИСЛИТЕ ЗА ДА ВИ ПОВЯРВАТ.

    Коментиран от #21, #22

  • 18 Нахлуз на Yavuz

    0 2 Отговор

    До коментар #13 от "Недоволен":

    Тогава помакоциганите ще бъдат наистина репресирани.
  • 19 ВГЗ

    1 0 Отговор
    Само реклама му правите.Нали знаете че лоша реклама няма
  • 20 вгз

    0 0 Отговор
    ТОВА СЪОРЪЖЕНИЕ, СПОРЕД МЕН СТЪЛБИЩЕ, МИ ХАРЕСВА. ЩЕ МОЖЕ ХОРАТА ДА СЛИЗАТ НА ПЛАЖА БЕЗ ДА ОБИКАЛЯТ.МОЖЕ БИ ЩЕ СЕ ПЛАЩА ЗА ПРЕМИНАВАНЕ
  • 21 GOOD

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "МиБДим":

    ЦИГАНИНА ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е ЗАД ДРУГИ ЖЕЛЕЗА
  • 22 dsadsa

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "МиБДим":

    Той сарая си е построен, на снимката не се вижда. Има си и докове да се прибира с яхтичка...
  • 23 ТОКМАКОФ

    5 0 Отговор
    Прочетох ви коментарите до тук, но кво общо имам аз с този??.??????
    Аз съм помак но не съм ахмак като вазе, ТРЯБВА ДА СИ ГО НАБИВАТЕ В КОМПЮТЪРА СИ ЧЕ :
    ТОЗИ ЧОВЕК Е ОТ { ДС.}
    ДЪРЖАВАТА ГО ПРАВИ ТОВА КОЕТО Е СЕГА.
    ИНАЧЕ СИ Е КУХА ЛЕЙКА БЕЗ СЪДЪРЖАНИЕ , НАПРАВО СИ Е ПАРАЗИТ.
    ЗА МЕН НЯМА БСП , ДПС, ГЕРБ И ПАТРИОТИ .
    ВСИЧКИТЕ СА СИ ОТ БИВСШИТЕ СЛУЖБИ КОИТО СА КЛЕЛИ ВЪВ ВЯРНОСТ НА КОМПАРТИЯТА.
    А избори в България не се печелят на избори, не ставай смешни.
    За мен няма умерени комунисти , това са комунистически капиталисти чрез заграбване и владеене на държавата сбталива лостове.
    Разберете че това е една партия на власт които се делят на ХИЕНИ, ВЪЛЦИ И ЛЕШОЯДИ . И всичко е разпределено между тях , тъй че няма смисъл да се дерете. Виновен е бай Иван колкото бай Хасан .

    Коментиран от #25, #27

  • 24 Пенсионера

    2 1 Отговор
    Е така е като те поеме държавата, може да те издигне до небесата или да те срине в земята .
    Но плюскат на едро бе , зарязахоха пенсионерите и обикновените хорица
  • 25 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "ТОКМАКОФ":

    Много си прав.
  • 26 Basan

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    Хасан е багерите не могат да бутат постройката .След време този козел когато си отива от свят да вземе със себе си в гроба 1 на2 метра.
  • 27 Дядото

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "ТОКМАКОФ":

    Токмакоф с теб съм тия горе нямат очи само дупки..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове