Last news in Fakti

19 Ноември, 2018 12:19 3 850 20

На 3.12. - обществено обсъждане на системата „бонус-малус“

  • bonus-malus-
  • бонус-малус-
  • гражданска отговорност-
  • застраховка

В обсъждането са поканени да се включат всички заинтересовани

На 3.12. - обществено обсъждане на системата „бонус-малус“ - 1
Снимка: Shutterstock.com

Комисията за финансов надзор /КФН/ заедно с Министерство на вътрешните работи /МВР/ и Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията /МТИС/, организира на 3 декември 2018 г. от 9.00 до 17.30 часа обществено обсъждане на наредбата, с която се въвежда системата "бонус-малус". Това съобщиха от комисията. Обсъждането ще се проведе в зала 3 на Националния дворец на културата /НДК/.

В обсъждането са поканени да се включат всички заинтересовани - неправителствени организации, представители на бизнеса, граждани, медии и други. Предвид капацитета на залата местата ще се заемат по реда на пристигането.

С оглед осигуряването на по-добра организация всички желаещи трябва да изпратят трите си имена и организацията, която представят, в случай че се явяват не в лично качество на мейл [email protected] най-късно до края на работния ден на 1 декември 2018 г. На същия мейл ще се приемат и заявки за изказвания. За допълнителна информация може да се обръщате на телефон 02 9404 789.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Усмивката

    46 2 Отговор
    Ако правителството работеше за народа ,ако народните представители служеха неподкупно ,не щеше има нужда и не бе обходимо поставяне такива въпроси на обществено обсъждане.Нали за това сме ги излъчили ,не да оставя семейство и работа и да приправям некадърно свършена работа.

    Коментиран от #9, #11

  • 2 Изнервен

    62 2 Отговор
    Хората не ви щат Поредната система за обиране -бонус Малус .Гражданската се повиши с 50/ процента от 200лв ми стана на 300 и пак не им стига.Ма...цата ви Оставка .
  • 3 Седянки

    47 2 Отговор
    Жалки сте, заслужавате не обсъждане а протест, всички които творите тайно беди на българина! Много сте демократични, когато трябва да обирате хората, да ги мамите и получавате прескъпи заплати за това безочие. Не можете да измислите нищо почтено, няма го в ума ви, порочни сте!
  • 4 3 11

    36 2 Отговор
    Ден за национален протест срещу цялостното състояние на държавата !
  • 5 ник

    27 0 Отговор
    А къде е изложена тази система, за да се запознаем с нея?
  • 6 Парите

    32 1 Отговор
    от евро фондовете свършват и гроб си отварят нови хранилки !
  • 7 тинтири минтири

    25 0 Отговор
    поредната схема на законно стригане на овцете
  • 8 bbty

    16 0 Отговор
    Няма какво да се обсъжда такава система ако има трябва да в данъците, не в ЗАСТРАХОВАТЕЛИТЕ!
  • 9 ПОЗНАВАЧ

    1 15 Отговор

    До коментар #1 от "Усмивката":

    Абе клоун... въобще знаеш ли за какво иде реч?

    Коментиран от #14, #15

  • 10 жамби

    15 0 Отговор
    Да го направят както навънка:Примерно може да се избира между три вида задължителни застраховки в зависимост от покритието и обещетението.Всеки си решава сам,(няма Менда,няма шумкари)!
  • 11 куку руку ку

    16 0 Отговор

    До коментар #1 от "Усмивката":

    Ако правителството работеше за народа, нямаше да задължава гражданиъте си за нещо и да връчва това нещо в частни ръце. Отнася се както за задължителната ГО, така и за ЧСИ и т.н.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Българин

    14 0 Отговор
    Сами някакви си системи измислят тикваните нещастни за да могат да ни крадат законно, ама народа няма повече да ви търпи и ще ви тегли шут в дирника.
  • 14 Mi maj

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "ПОЗНАВАЧ":

    za majka ti...
  • 15 Усмивката

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "ПОЗНАВАЧ":

    Предполагам какво имаш да кажеш.Че ако не са ГЕРБ и патриотите турците и комунистите ще ни превземат.Не е ли тъпо и изтъркано подобна теза.Половината патриоти напуснаха ,като им стана ясно че не иде реч за патриотизъм ,а чисто финансовви и властови интереси.Другата половина „имигрира” в ДПС .И като си отвориш по широко очите и видиш ,че комунистите никога не са си тръгвали.Те са тук.В ГЕРБ, БСП,ДПС,АТАКА,МАТАКА ...Те са които ни управляват....ще утихнеш. Не се хаби
  • 16 Зайко Байко многознайко

    4 0 Отговор
    Бойко пудел си намери, кръсти го Валери! Валерката дълго се въртя докато намери път във власта, на Адолф Сидеров бе сол ташак, докато го натириха в глух сокак! Пудела Боков тъй лесно се не отказва, че сладък е кокалът горе във власта. Патриотари продажни , коалиции правят с лица до вчера смятани за врагове, днеска обаче зад ушите ги галят и слушат кротко, като малко дете! Цар Тиквоций се прави, че не разбира, но всъщност умело със тях си жонглира! Поставя ги, като пешки където си ще и се прави на глупав и не разбрал, когато се разрази някой скандал! Нали на Тато беше пазвантин и добър ученик, където трябва се снижава, като малък мъник. Когато е време време мъдър да играе на Царя Лъжец да подобава се старае! Така със селска хитрост и бандитско безцеремоние управлява ни "мъдро" в това беззаконие! Валерка, ако си истински патриот а не патриотар, настани военните и полицаите без пара, като дар! Да ама не ти стиска, че душата ти е вързана със сезал и келепиреца ще е от ден до пладне, "скъпи" селски сандал т.е. цървул! На това му се казва преразпределение на баницата, но по мутренски. Ясно е, че по същият начин и гелосаното Лице е получило БМФ. Сега едни бандити, се опитват да откраднат заграбеното от други бандити, тъй, като имат подкрепата на главният Бандит Б.Б. Експроприяция на експроприяторите! -:)
  • 17 Зайко Байко многознайко

    7 0 Отговор
    Този пост съм го писал преди 3 години, сега го публикувам отново! Човешкият мозък има едно прекрасно ,но вредно качество, качеството се казва забрава! ....Основните инструменти да държиш народа си в подчинение са следните : 1. Хляб, 2. Вино ( разбирай всекакъв вид алкохол) и, 3. Зрелища. Хлябът и виното са кът, но за това пък зрелища бол, като почнеш от "Цумгейт" минеш през "Суджукгейт" , " Грипенгейт" и стигнеш до "Кумгейт"! Управляващите и търтеите в парламента, трябва да си дадът сметка, че нищо вечно няма и че рано или късно народната "любов" , може да се превърне в неконтролируем бунт със съоъветните последствия за тях. Журналистическите подлоги и те лъжат-мажат, продажно до дъното на костния си мозък и се мъчат да представят ситуацията, като неумело ни поставят розови очила. Гладът без вино, само със зрелища е лош съветник! Доказателства от историята, колкото щете. Дядо ми Мъдрият Заек казваше следното: " Народът е като стадо овце , стрижи го, дои го, но не му съдирай кожата и му давай да яде, иначе ще дойде време и ще останеш без стадо" , изводите оставам да направите вие.
  • 18 Оня

    6 0 Отговор
    Тез 240 хрантутника/мошенника трябва не да си ходят а да се изтрепят без съд и присъда !!!
  • 19 555

    4 0 Отговор
    За какво е това обсъждане като сте решили вече какво да правите с гражданската ...За пред света ли ...Това обсъждане е по предложение на Тиквата а от него хубаво не чакайте .....То имаше и референдум от Слави и съобразихте ли се с него ...и в НДК само наши хора ли ще пуснете ....Горете в ада Герберски Изроди
  • 20 Протест

    2 0 Отговор
    Пред сградата, нямат право да обезценяват автомобил лично движимо имущество или да товарят следващия собственик с греховете на предишния
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове