23 Декември, 2018 17:14 2 374 22

Биляна Петрова: Твърдо не е имало подкуп

  • десислава иванчева-
  • биляна петрова

Вчера тя беше пусната под домашен арест заедно с Десислава Иванчева

"Твърдо не е имало подкуп и не е ставало дума да се вземат пари за лична облага. Имам различни хипотези как се е озовала тази сума в колата, но предпочитам още да не ги коментирам", обяви Биляна Петрова – заместничка на отстранения кмет на район "Младост” Десислава Иванчева пред bTV.

Вчера тя беше пусната под домашен арест заедно с Десислава Иванчева, двете са подсъдими за получаване на подкуп от 70 000 евро, заедно с посредника в схемата Петко Дюлгеров.

В първото си интервю тя цитира заплаха срещу нея - "Ако не кажеш определено нещо, си труп", като обясни че това е само една от заплахите, които е получавала.

”През цялото време даваме гласност на нещата. Страхувам се за заплахите, които са отправени към адвокатите. Имало е разлепени некролози на адв. Савова в столицата”, каза още Биляна Петрова.

”Килията, която видяхте, е след ремонт. За мен няма обяснение защо не се оправят дребни неща като прозорците например. Защо трябва да има това разбиране, че преди да си осъден, трябва да минеш през ада?”, така Петрова коментира условията в столичния арест.

”Бих попитала г-н Ваклин защо говори пред медиите едно, а в съда друго”, коментира още Биляна Петрова.

Ще прекарам празниците със семейството си. Възможно е след 7-10 дни да ни върнат в ареста. Ще готвя защитата си, добави Петрова.

”Искам да благодаря на съдия Хинов, че след 8 месеца прегърнах детето си, майка си. Да се върнеш при семейството си за празниците е чудесна новина. Бях забравила какво е топла вода”, сподели още Биляна Петрова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СЪДИЯТА, СЪДИЯТА...

    19 28 Отговор
    Съдът ще реши дали вещиците са взели подкуп!
  • 2 Гад

    24 30 Отговор
    Само си представете от тия двете да ви зависи бизнеса! Как са лапали само!
  • 3 До Гад

    22 27 Отговор
    Само си представи от тия две вещици въобще да ти зависи нещо!!! На какво да им вярвам - на тоталната наглост? На безочието? На кресливостта? А?
  • 4 кирил

    20 21 Отговор
    А меко имаше ли????. Абе тия ще ги изкарат още малко светици
  • 5 не на нас

    13 6 Отговор
    Айдее!.....
  • 6 Юриста юри

    28 9 Отговор
    Баламурници безброй, на всички е ясно на какво ниво е корупцията. Тези са неудобни, а не най корумпираните. Като прост злобен и беден народ само злорадстваме и забравяме за истинските проблеми.... Много скоро ще е късно

    Коментиран от #14

  • 7 Мирен преход Да ама НЕ

    8 11 Отговор
    Има БКП-ДПС-ДС.......има проблем...............
  • 8 Шалом

    16 5 Отговор
    ДС отгледа мафията! Това е истината
  • 9 ПОЗНАВАЧ

    1 2 Отговор
    Само меко...
  • 10 Опа

    14 6 Отговор
    Платените идиоти, и в неделя вечер ли работите? Да имаш достоинство и чест в тая кочина не е лесно!
  • 11 А тая пача

    4 7 Отговор
    И защо говори в минало неопределено?! Айде, повервахме й...

    Коментиран от #12

  • 12 Опа

    10 2 Отговор

    До коментар #11 от "А тая пача":

    Защото не е доказано от съда, ама за како ти е този мозък!? Трябва да мислиш с него
  • 13 Трудни времена

    3 9 Отговор
    Мисля,че когато ножа удари на кокал,тия двете ще проговорят за кого ,,заработват"... Ако са мислели на времето, ще са си скътали парички и за дебелия адв.
  • 14 Кумчо Вълчо

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "Юриста юри":

    Много си прав, тия плювалниците изобщо не могат да мислят,простащината ни залива постоянно.
  • 15 Centurion

    7 1 Отговор
    Абе друго си е да ти зависят нещата от управляващата партия, нали???
    Проблема ви е не ,че сте прости или ниско интелигентни,не не сте,проблема е ,че никой не ви вярва,и на обвинението също.Лошото е ,че когато всичко това се сгромоляса, вината ще е институционална,а трябва да е персонална!!!Играете си със съдбите и живота на хората.Това е много долно.
  • 16 Пешо

    8 1 Отговор
    Накрая ще стане така, че ще лъсне цялата истина и прокурорчето Иван Гешев само ще се изплющи в затвора заради глупостите, които направи.

    Коментиран от #18

  • 17 Аноним

    0 0 Отговор
    Хич не са
  • 18 ИМПЕРИАЛИСТ

    6 1 Отговор

    До коментар #16 от "Пешо":

    Ха, прокурор в затвора? Няма такъв филм...Поради множество субективни и обективни причини, нормална съдебна система в България не може да има. Ако съдебната система заработи нормално, тя ще срине из основи цялата държавна структура на България.
  • 19 Хайл

    6 0 Отговор
    Отказа на Ваклин да строи на терен в Младост и той я насади! Пък и си е гъст с властта и тя помогна...нали Иванчева е независима...
  • 20 Усмивката

    7 0 Отговор
    Осем месеца в ареста да доказваш че си невинен .Това не го пожелавам на никой от тук злорадстващите.Има си норми валидни за всяка по напреднала държава .И затова именно са по напреднали.Защото са ги приели и ги спазват.За мене осем месеца вече е незаконно задържане .Нали за това е точна народната поговорка ...„бой и еб.не не се връщат....Защо не вкарат Бойко Методиев Борисов и Цветелина Бориславова Карагьозова в ареста за по осем месеца в ареста за доказване противното на онова което се говори за тях.
  • 21 ЦВЪКО

    3 0 Отговор
    Като ни одрусат с по 1 000000 обещетение , тогава ще ви питам какво ще пишете .
  • 22 шайка

    1 0 Отговор
    това е по заповед на б.б.и цв.цв. тия са най корумпираните гадове като гл. секретар искаше наказание за служителки който го проверявали дали е семеен изпросения женерал оня тодоров ги определи много точно като шайка
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове