Last news in Fakti

15 Януари, 2019 10:59 1 894 26

ВМРО не се отрича от думите за циганите

  • цигани-
  • протест-
  • софия

България е обрасла с НПО-та, които обслужват определени интереси срещу пари

ВМРО не се отрича от думите за циганите - 1
Снимка: БГНЕС

В България върлува нов щам на грип и това е грипът на омразата. Това заяви в „Тази сутрин“ по бТВ председателят на Комисията за защита от дискриминация (КЗД) доц. Ана Джумалиева.

Според нея е съвсем нормално на семинар да се снима с представител на НПО, какъвто е въпросният Ачо Йорданов, пуснал жалба срещу вицепремиера Красимир Каракачанов. Според нея снимките били задължителен елемент, а от комисията били длъжни да работят с неправителствените организации.

Доцент Милен Михов от ВМРО обяви, че България е обрасла с НПО-та, които обслужват определени интереси срещу пари, а комисията и тези организации са като скачени съдове. Джумалиева скочи при тези думи и дори се закани да заведе дело.

Лиляна Ковачева, другата подала жалба срещу Красимир Каракачанов пък обяви, че тя е организирала протеста на циганите пред Министерски съвет и го е направила, докато е в неплатен отпуск и с помощта на социалните мрежи. Оказа се, че тя е държавен служител към МОН в център за интеграция на децата от малцинствата, но не пожела да каже какво е направил този център за 1 млн. лева от държавния бюджет.

Михов я упрекна, че протестира в работно време, за това което не е направила в работно време. "Какво бих им казал на тези момчета, които бяха малтретирани. Всички знаят, че г-н Каракачанов е прав и трябва да стои зад думите си. Всички ние сме чували думите, които той изрече от хората", заяви доц. Михов.

Ковачева стигна още по-далеч, като каза, че било незаконно бутането на незаконните къщи във Войводиново. Доц. Михов даде за пример община Златарица, където управлява ВМРО и няма никакви проблеми с циганите там, а всички деца ходят на училище.

ФАКТИ зададе конкретни въпроси на Бойко Борисов относно циганския проблем и все още очаква отговор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Христос

    20 1 Отговор
    При първи петли ще се отречеш от мен 3 пъти!!!
  • 2 толерантен

    26 1 Отговор
    Тоя щам на омразата е от 30г. насам, откогато нпо-рките на Сорос започнаха да насъскват циганите и да притискат държавата и съдебната система да ги оставят безнаказани за престъпленията им.
  • 3 химлер

    38 0 Отговор
    Каква зашита от дискриминация бе какви пет лева, за 10 години разкатахте мамицата на Българския народ, работим като кучета по 16 часа на две работи за да отглеждаме цигини и те да се люпят като бълхи и на всичко от горе получават помощи за всяко пръкнало се на този свят - а те са по 7-8 в куптор, не плащат ток, не плащат вода, за тях няма данъци, правят си каквото искат и никой не ги закача, крадат, убиват още ли да изреждам. ДИСКРИМИНАЦИЯ има но не към циганите а към БЪЛГАРИТЕ - БЪЛГАРИТЕ. БЪЛГАРИЯ е на БЪЛГАРИНА не на ромите /циганите/

    Коментиран от #9, #12

  • 4 така

    18 0 Отговор
    се отблагодаряват някои държ.служители за високите си Заплати от нашите Данъци!като въпросната г-жа ковачева.ами я да и' забият шута от МОН да да види как се печелят пари извън Държавната щедра хранилка!много е гнусно българи да работят срещу българи!!

    Коментиран от #7

  • 5 Димов

    24 1 Отговор
    За какво да се извинява Каракачанов? За това че говори срещу циганската престъпност ли? Изказването му беше предвид престъпните цигани, не против мирните. Който се чувства засегнат, сам се признава за престъпник. Каракачанов - няма се даваш! Народа е с теб! Аман от протектори на доказани престъпници. Аман от толериращи беззаконие. Аман от ущипани булки, дебнещи всеки удобен случай за изява. КАРАКАЧАНОВ - НИТО КРАЧКА НАЗАД!

    Коментиран от #11

  • 6 Пълен ташак

    17 1 Отговор
    Незаконно било бутането на незаконни къщи
    А Борисов мълчи по тая тема като СОМ от месец...иначе по всяка друга тема има мнение

    Коментиран от #14

  • 7 Димов

    15 0 Отговор

    До коментар #4 от "така":

    Правилно! Аз не искам Ковачева да получава заплата от моите данъци. Плащайте й от данъците, събрани от циганите.
  • 8 Не ме интересуват циганите

    11 1 Отговор
    но на дело показаха, че са много нагли, пък и плашат-търпението им свършило, какво безочие!? Дано това помогне на българите да се вразумят и правилно се ориентират, а не емоциите да ги водят. Нали има големи защитници на ГЕРБ, къде е техният гуру, защо се скри като мишка и остави Каракачанов сам да се бори с циганската престъпност? Сега Каракачанов обира негативите, а онези мишки от ГЕРБ ще са добрите за циганите, и пак ще спечелят платените им гласове. Затова, за да има промяна за бъдещето на децата ви, трябва да подкрепим патриотите и да елиминираме циганските гласове, иначе децата ви скоро ще са роби на циганите!

    Коментиран от #10

  • 9 ВИЕиНИЕ

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "химлер":

    Сме виновни ! Народа е ОВЧИ глави !
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Вярно е

    10 0 Отговор

    До коментар #5 от "Димов":

    че народа го подкрепя, но това не става с писане във форуми, трябва да го докажем на изборите. Само ВМРО се трогна и задейства против циганското своеволие. Всички друти партии се скриха като мишки, с което стана ясна кой е използвал циганите при избори. ВМРО доказа на дело, че не са се възползвали от цигански гласове. Но ако искаме да има трайна промяна, ще трябва българите да подкрепим ВМРО на изборите! Защо Сидеров и Симеонов се потулиха, това ли е патриотизъма им? Господ е казал - по делата им ще ги познаете, ето видяхме кои действат, и кои само ни лъжат!
  • 12 име

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "химлер":

    точно и ясно с няколко реда, АДМИРАЦИИ
  • 13 Честен българин

    6 0 Отговор
    Прави са от ВМРО - НПО само вземат пари, а няма никаква интеграция. Циганите или ще станат нормални граждани спазващи законите, или всичките ще изгниват в затворите, ако сме истинска правова държава. За да стане това не ни трябват НПО -та, а наказания за неспазване на законите.
  • 14 Точно това мълчание на ГЕРБ

    8 0 Отговор

    До коментар #6 от "Пълен ташак":

    е доказателство, че печелят избори с цигански купени гласове, Цветелин Кънчев сам го каза! Идват избори, пак ще им трябват циганите. Затова трябва да се въведе образователен ценз, неграмотните не трябва да гласуват!

    Коментиран от #19

  • 15 Разбрахме че ГЕРБ са ти любими

    7 1 Отговор

    До коментар #10 от "Просия":

    А къде се потулиха твоите, защо не вземат никакво отношение, за два дни, два случая с побой над военни, това е равносилно, престъпление срещу държавата, защото военните са държавата!? А защо ли ГЕРБ се крият, защото след два месеца пак ще си купуват цигански гласове ли? Единствено само на цигански гласове разчитат, никой умен българин няма да гласува за мутри-мошеници!

    Коментиран от #21

  • 16 патриотъ

    7 0 Отговор
    Всички,които защитават циганите,ги защитават срещу пари и това е обществена тайна!А да спрат да им дават пари,да видим дали ще ги защитават!А тия двете патки,които завеждат искове против Каракачанов,искат да се издигнат в очите на слепите и да барнат и някой пост по-така.Трябва принудително да се изселят да живеят сред циганите,да видим тогава дали ще ги защитават!А на нас българите наистина търпението ни свърши и както виждаме,вече се започна!А безотговорните политици и техните подгласници продължават да твърдят като мантра:Всичко е наред,всичко е супер!А гражданската война на етническа основа вече е факт!Ние българите,не искаме да издържаме циганските орди!Който ги обича,да ги вземе при себе си и да си ги храни за своя сметка!!!?
  • 17 Димов

    7 0 Отговор
    И на Джумалиева заплата да се плаща от данъците, събрани от циганите. Не от моята! ОТ МОЯТА - НИТО СТОТИНКА ЗА ТАКИВА!
  • 18 българин

    6 1 Отговор
    Ехооооо,Боко!Къде си пиленце,обиждат твоите цигански избиратели!Няма ли да ги защитиш?!
  • 19 Димов

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "Точно това мълчание на ГЕРБ":

    Трудов ценз трябва. Той сам по себе си, до голяма степен, включва и образователен такъв.
  • 20 народ

    7 1 Отговор
    Игричките на Борисов и Цветанов с циганските гласове ни докараха до такива конфликти и ще става още по-зле.И тук не се касае за някакво временно явление,тук се касае за нашето съществуване-или ние или те!Защото ако сега не ги победим,ще сме победени ние и завинаги!
  • 21 Просия

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "Разбрахме че ГЕРБ са ти любими":

    Отново ви липсва мисъл сър, та то ГРОБ се избират за пореден път. И още нещо по-важно сър, ще бъдат избрани отново. Както казах всички са едно, просто народа е слаб...
  • 22 Хасан

    0 6 Отговор
    Преди 120 г членовете на ВМРО бяха същите ..разни хайдути крадяха и рекетираха селяните,обираха кервани .в града нападаха и обираха пощенски станции и банки ...след 1878 всичките ги направихме ”борци за оавобожденуе”..

    Коментиран от #24

  • 23 мон

    2 0 Отговор
    продължават да се пръскат парите на българите за стипендии и дипломи на 70-годишни дърти цигани и циганки, за три месеца по 2 часа по два пъти месечно им се дадоха документи за завършено начално образование. Тази година по същата схема ще им дадат ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ. А пък вие подгответе децата си да плащат заемите на МОН следващите години. Но пък ще си имаме образовани цигани пенсионери. 50 милиона по проект "НОВ ШАНС ЗА УСПЕХ"
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 МАК

    4 0 Отговор
    Настава време за започване на ликвидация на циганската паплач в България!!!стига толкова!!Що възрастни граждани ограбиха и умориха ,хайде стига вече!!!
  • 26 ДОКО

    1 0 Отговор
    ЗА ЦИГАНИТЕ ЛЕЧЕНИЕТО Е ИЗОЛАЦИЯ ДО ПЪЛНА ПРОСТРАЦИЯ,И СИЧКОТО ПАРА ДЕТО ДАВАТ ЕС ЗА ЦИГАНИТЕ СЕ РАЗДАВАТ НА НЕПСИОНЕРИТЕ И НА ОСТАНАЛИТЕ БЪЛГАРИ ДА МОЕ ДА ХОДИМ РЕДОВНО НА КРЪЧМА И ДА СИ ГЛЕДКАМЕ ЖИВОТА ОПИ..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове