Last news in Fakti

27 Януари, 2019 18:14 2 727 25

Политолог: БСП ще се самоубие, ако Станишев не е в евролистата

  • бсп-
  • сергей станишев-
  • евроизбори

Корнелия Нинова стана символ на една по голяма радикализация на БСП

Въпросът дали Сергей Станишев или някой друг ще бъде основна фигура в евролистата на БСП, се задълбочава, коментира днес пред БНР политологът Даниел Смилов.

„Всъщност е важно в каква посока ще тръгне БСП, защото Корнелия Нинова стана символ на една по голяма радикализация на БСП и изместването й в нишата на патриотите докато все пак Станишев държи проевропейска центристка линия, така че, ако евентуално крилото, което стои зад Станишев бъде маргинализирано, това за мен няма да е много добра новина за страната“, каза той в предаването „Неделя 150“ на програма „Хоризонт“„

Ако БСП откаже да вкара в евролистата лидерът на ПЕС - Сергей Станишев, това би означавало „политическо самоубийство“, каза в политологът Антоний Тодоров.

„БСП няма, така да се каже, нищо общо с Партията на европейските социалисти, но тогава основният въпрос ще бъде каква партия иска да бъде БСП - дали иска да остане социалистическа или само използва… един етикет, дали това иска БСП, не ми се вярва. Затова мисля, че все едно няма да се стигне дотам, защото би било твърде конфузно, самоубийство политическо, и освен това ще предизвика множество последици“, каза Тодоров в „Неделя 150“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 БКП ТВ

    38 4 Отговор
    На Корнелия изобщо не и дреме за разни Серговци и свиневъди!

    Коментиран от #8

  • 3 евразионер

    22 21 Отговор
    Бсп е антиевропейска организация, нищо българско вече няма в нея.

    Коментиран от #24

  • 4 Дудка

    19 3 Отговор
    Да бе, направо ще се хвърли зад влака!📛
  • 5 Иво

    22 1 Отговор
    К`во нещо е алчността за власт и пари ! Безгрижно миткане от партия в партия и където може да се " захапе " висок пост - от там насетне методите са безцеремонни и брутални! С цената на всичко, дори и затриване на самата партия - важното е ЛИДЕРСКАТА позиция да не се изпуска ! Алчни, морално тотално деградирали типове , криещи се зад шаблони и кухи фрази, без капка достойнство и мярка! Това са нашите " политици "!
  • 6 бива

    25 14 Отговор
    Ми ,то тя - БСП и без друго е умрЕла , и със СерГЕЙ и без СерГЕЙ - все са "сбогом Гринго" !

    Коментиран от #16

  • 7 Унуфри

    8 1 Отговор
    Никой от тия милионери ,а те всичките са , минали през парламента и до сега са там чрез лобито и подчинените си ,няма да признае ,че унищожиха народа си чрез администрация ,цигани и закони с ел ограбване и кражба а оществени средства. Честито на пенсионерите с 207 ,50 лв за 36 години стаж. Те ще гласуват за тях пак . За всичките.
  • 8 ВРАБЧЕ ПОБОЙНИК

    15 10 Отговор

    До коментар #2 от "БКП ТВ":

    С ГЕЯ ИЛИ БЕЗ НЕГО,ПАК ЩЕ ЯДЕТЕ НАРОДНИТЕ ШУТОВЕ В БЕСЕПЕРАСТКИТЕ ГЛАВИ.!

    Коментиран от #11

  • 9 Киро

    7 2 Отговор
    Личи си че тжя даниелчо е на хранилка при ГЕРБ. А иначе с какво допринася за благото на родината?
  • 10 Биде

    13 1 Отговор
    А не е ли по-точно, че ако той и Вигенин Са в листите БСП ще си направи харкири! Двамата са едни от най-неприятните и недолюбвани евро депутати, ама ще трябва много смелост, за да ги изхвърлиш от листите!

    Коментиран от #15

  • 11 БКП ТВ

    16 9 Отговор

    До коментар #8 от "ВРАБЧЕ ПОБОЙНИК":

    Нарязахме 200 бройки Миг-23 и 21, за да купуваме 8 бройки Ф-16. Нарязахме 4 блока на АЕЦ, за да купуваме ток от френската централа в Румъния. Сега искат да закрият ТЕЦ-овете, за да им купуваме скъпата енергия от ВЕИ. Още ли не разбираме, че смисълът на Запада е само да ни дои. Всичко дето го прави, е за да ни накара да купим нещо от него. ВЪВ ВСИЧКО!

    Коментиран от #17

  • 12 Алфа Вълкът

    7 3 Отговор
    НЕ МОГАТ С ПРЪСТ ДА ПИПНАТ СЕРГЕЙ, НИНОВА И ЙОНЧЕВА. КОЛКОТО КАВАЦИ Е НАПРАВИЛ СЕРГО С ЛЮБЕН ГОЦЕВ ЗА ДА СТАНЕ ПРИМИЕР И ЛИДЕР НА БСП, САМО ЛЕГЛОТО ЗНАЕ!!!
  • 13 ГАЛЕВ

    7 1 Отговор
    Тоя политолог е на гей-станишев тъпкачо
  • 14 Morgoth

    4 17 Отговор
    Станишев е признат на европейската сцена и за БСП наистина ще бъде голяма загуба, ако не използват това.
  • 15 Киро

    5 1 Отговор

    До коментар #10 от "Биде":

    Ти се пускай на герб те ще те оправят.
  • 16 Morgoth

    8 8 Отговор

    До коментар #6 от "бива":

    И на мен много ми се иска тази партия най-после да вземе да умре, ама за целта трябва другите да са по-стойностни, а те не са. В момента БСП е във възход и като нищо може да ни се случи поредно тяхно управление и като резултат поредни страдания на българина.
  • 17 Morgoth

    6 7 Отговор

    До коментар #11 от "БКП ТВ":

    Какви МиГ-ове сме нарязали бе?!? Те не само си изживяха живота, но до последно ги ремонтирахме и се опитвахме да сглобим един, който да може да лети от останалите части.

    Коментиран от #25

  • 18 Batushka

    4 1 Отговор
    Секс за БорисоФ!
  • 19 ненаядоха ли се

    7 1 Отговор
    Не, Европейската сцена ще избира депутати от България ,Българи
    ще гласуват за други Българи да отидат в Брюксел и премахнат такива като Станишев.
  • 20 Питанчо

    7 1 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Ако БСП откаже да вкара в евролистата лидерът на ПЕС - Сергей Станишев, това би означавало „политическо самоубийство“, каза в политологът Антоний Тодоров." А.Тодоров каза, добре. Сега да ДОКАЖЕ каква е ползата за БСП и България от ПЕС!
  • 21 ха ха ха

    6 1 Отговор
    БСП ще се самоубие, ако станишгей Е в листата, ма нали трябва да ги подмамят отново...
  • 22 Тодоров

    5 1 Отговор
    Пълни глупости. Точно обратното - ако Станишев влезе в листата на БСП, тогава тя може да загуби. На БСП не и трябват джендъри, подкрепящи Истанбулската конвенция. За Станишев - категорично вън от листата на БСП за Европарламент.
  • 23 да да

    3 0 Отговор
    Никаква евролиста за тоя джендър. Ако го включат БСП ще загуби.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Горд Българин

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Morgoth":

    Я разкажи нещо за ракетите СС 23 и не те ли е срам, че нашите продажници клекнаха пред Турция и САЩ да ги унищожим. Представям си какъв смях ще настане, ако пискаме от Турция да унищожи сериозни оръжия, които са потенциална заплаха за нас. Турците наистина ще умрат от смях, ако го поискаме. “Турския ген.щаб. вижда чудесна възможност да пожелае обезоръжаването на България окончателно.
    С ракетите СС 23 по време на Социалистическата епоха, България можеше да нанесе ядрен удар над Турция и Гърция за броени минути.

    Това изключително притеснява Турция и през 2001г. по нейно желание сред условията поставени от САЩ за приемането ни в НАТО е включено и унищожаването на ракетите. Така ракетите отиват за скрап, както и повечето ни годно въоръжение. Излишно е да напомням два цитата:
    „Тези, които замениха оръжията си за плуг, сега орат за тези които запазиха оръжието си“
    „Който не ще да храни собствената си армия – ще храни чуждата“”
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове