Last news in Fakti

4 Април, 2012 20:58 19 052 27

Деветокласничка се застреля с пистолета на баща си

  • момиче се застреля-
  • сливен-
  • деветокласничка-
  • пистолета на баща си
Деветокласничка се застреля с пистолета на баща си - 1
Снимка: Архив

Половин час след като е била с приятели съученици, 15-годишната Даниела се простреляла с пистолета на баща си – полицай от Сливен. Това съобщи Радио Сливен Нет, като се позова на запознати и близки до момичето след трагичния инцидент.

Нямало никакви признаци за проблем у момичето, преди да се прибере у дома си в Руския квартал и да вземе съдбоносното решение. Това е станало вчера следобед.  По неофициална информация, жертвата е намерена от баща си, но  официална информация от полицията няма към момента.

Всички съученици на момичето са в шок след случилото се, Даниела е била дейна и много  добра ученичка, без видими проблеми със съученици или преподаватели. Семейството също не било проблемно.  

Директорът на училището Мариана Милева сподели по телефона за Радио Сливен Нет мъката си от случилото се и съобщи, че цял ден психолози са работили с децата в училище, за да им помогнат да преодолеят първоначалния шок. Утре всички ще изпратят Даниела.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    2 1 Отговор
    kakvo im stava na tia hora?
  • 2 проповедника

    9 0 Отговор
    хората губят вяра в бъдешето, замислете се!
  • 3 ники

    6 0 Отговор
    iskam da kaga na vsi4ki hora nego prawete ni6to ne e po skapo ot givota toi e daden da se give e a towa koga 6te swar6i drug re6awa .Wseki problem ima re6enie no ne e towa na4ina.
  • 4 ТАШЕВ

    7 1 Отговор
    ПИСТОЛЕТА СЕ САХРАНЯВА В КАСА !!

    КАКЪВ Е ТОЯ ПОЛИЦАЙ !! МНОГО СЕ РАЗГАЩИ ПОЛИЦИЯТА ... ВРЕМЕ Е
  • 5 Стоян

    2 1 Отговор
    По принцип има хора които имат много силно чувство за чест, и вероятно точно това е причината за самоубийството!
    Искам да кажа, че на тази възраст най-вероятно някой нещастник я е накърнил физически-психически и тя не е могла да го превъзмогне....!
  • 6 mesud bahriev

    0 1 Отговор
    На 100% съм съгласен със коментара на Стоян, на тази възраст
    децата са способни на всичко, заштото не разсъждават разумно а емоционално
  • 7 Batko

    0 4 Отговор
    Давайте им оръжия на полицаите наляво и надясно.
    А най-големия срам бе с шефа на баретите в търново-Не дай си боже да го насочи към някой
  • 8 румен

    0 6 Отговор
    бойко колко трябва да се самоубията за да си идеш?
  • 9 RIP

    2 1 Отговор
    Управниците са виновни за поведението на народа.Вече близо 23 години народа е под това напрежение,не ми се мисли колко хора са загубили живота си за тези 22 години и половина,не ми се мисли и какво ще е бъдещето на България.Кажете че не съм прав.Още от 80-те българинът търси спасение по чужбина,но вече и в чужбина няма място на нас.Всичко е свързано. :)
  • 10 межнун

    1 1 Отговор
    kato ni upravlqvat takiva a vari se opravqi vseki vtori ili treti bulgarin jivee s dalgove i krediti tva li e bulgariq det q pomnq trqbva ni nova vlas i novi zakoni!
  • 11 cop

    1 0 Отговор
    нямам думи,но момичето не го е направило без причина има нещо което го е подтикнали,замислете се или в къщи но по вероятно в училище,училищата станаха място не за обучение а за война кой какъв е кой е баща му само си спомнете оня смешник от би-ти-ви от кой е по по най първия въпрос какво работи баща ти и различното му изражение след всеки отговор,държавата е болна,това е истината обидите станаха част от репертоара на много,не го познавам бащата разбрах че майката е архитект,но искрено им съчувствам,и искам да кажа че тази тенденция е вече от 20 години,и нагоре,но така е държавата е абдикирала и няма дори доблеста да каже истината в очите на хората,а това е вече опасно,полицаите са под стрес служителите в частните фирми са под стрес,и това води до това да мислим единствено как да запазим хляба си поради което болните въпроси в едно семейство да не се решават на време,а все да се отлагат,с времето.поклон пред паметта на това дете.ЖАЛКО.
  • 12 Николай Станев

    2 2 Отговор
    Трите ни големи проблема са - не знам как да ги подредя по значимост:1.Изтървахме децата си - лишихме ги от грижи и внимание и подходяща среда да растат, 2.Разбихме икономиката на държавата - младите бягат на поразия в чужбина, хората станаха излишнви - няма какво да се работи 3. Унищожаваме природата си - ежедневно се унищожават гори , обработваеми площи , водоизточници... Какво ли ни чака - досетете се сами!...
  • 13 ГЛР

    2 0 Отговор
    румен
    (гост)

    пак Бойко виновен..
  • 14 ПЕНСИОНЕР

    1 0 Отговор
    АКО ПРИТЕЖАВАШ ОРЪЖИЕ И НЕ СИ ВЕЧЕ НА СЛУЖБА ,ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯШ ПОНЕ НА 15 ИЗИСКВАНИЯ,ВКЛ. И ДА ПРИТЕЖАВАШ СЕЙФ,КЪДЕТО ДА СЪХРАНЯВАШ ОРЪЖИЕТО.НО АКО СИ НА СЛУЖБА-ТОБА НЕ СЕ ИЗИСКВА И МОЖЕШ ДА ГО СЪХРАНЯВАШ НА *СИГУРНО* МЯСТО И В ГАРДЕРОБА!!
  • 15 ааааа

    1 1 Отговор
    В България може да се наблюдава едно явление което е характерно в природата и се нарича ,,перфектна буря ,, с две думи каквото може да се обърка в България е объркано и колкото повече говорим за него и се мъчим да го оправим толкова по зле става.
  • 16 ninel

    1 0 Отговор
    Жалко за детето и близките. По някога ние родителите си мислим, че нищо не им липсва на нашите деца, но явно причината се крие някъде...дълбоко. Липсата на контакти, деца-родители /в никакъв случай не обвинявам родителите тук,защото сегашните младежи съзнателно избягват тези контакти/, води понякога до фатални последици.Забързани и съсредоточени в сивото си ежедневие,пропускаме лъча светлина, който иска да ни огрее. Жалко... почивай в мир дете!...
  • 17 Методи Методиев

    0 0 Отговор
    Жалко за детето! Съболезнования родителите! Живеем в тежко време, а децата ни са крехки създания със чувствителни души и високо чувство за отговорност. Така се случи, че ние родителите носим в сърцата си дефицит от морално-волеви качества, имаме страшна липса на ежедневна отговорност към всяко наше действие и последиците от него. Това обаче не остава незабелязано от децата ни и накрая те поемат върху себе си последиците от света, който ние им създваме. НИЕ ВЪЗРАСТНИТЕ ЗАБРАВИХМЕ,
  • 18 Методи Методиев

    0 0 Отговор
    ЧЕ НОСИМ ОТГОВОРНОСТ,
  • 19 Методи Методиев

    0 0 Отговор
    КАКТО ЗА НАШИТЕ, ТАКА И ЗА ВСИЧКИ ДЕЦА-ВСЪЩНОСТ ТЕ СА НАШИТЕ ДЕЦА, А ТОЗИ УЖАСЕН СВЯТ В, КОЙТО ЖИВЕЯТ Е СВЕТА, КОЙТО НИЕ ВСИЧКИ СЪЗДАВАМЕ ЕЖЕМИНУТНО! ДАНО НИ ПРОСТЯТ ЗА ТОЗИ ГРЯХ!
  • 20 фдс

    1 0 Отговор
    Смачкан народ сме няколко палячовци ни ограбиха държавата и бъдещето на младите какъв е смисъла да се живее тука да се живее все по мизерно
  • 21 520 zender

    2 0 Отговор
    Моите съболезнования към родителите.Проблем най-вероятно е имало но никой не е знаел какъв е..То напоследък все силни ученици и безпроблемни деца пък бели правят колкото си щеш..
  • 22 Спас Стефанов

    0 1 Отговор
    za kakvo e vreme ? ti otkade razbra 4e ne go e sahraniaval sigurno ot ehidnia pensionirsn milicioner ksk ne vi e savestno be@4
  • 23 ?????

    0 0 Отговор
    То затова има каси за огнестрелните оръжия не са остават на масата ей така ....
  • 24 аааааа

    0 0 Отговор
    Моите съболезнования
  • 25 гост

    0 0 Отговор
    г-н СТАНЕВ..за сьжаление ще се сьглася напьлно с вашия коментар..умните и наи вече млади хора напускат тази дьржава защото им ясно че тук и след доста годиин няма да има добьр живот и всеки ще трябва да се оправя по единично...тези дето оставаме господ само здраве да ни дава....не пенсии не друго...не сме имали акьл преди 15 години..лошо..
  • 26 тония

    0 0 Отговор
    Жалко , но дали ние нямаме вина , а някой друг е виновният
  • 27 ....

    0 0 Отговор
    Единствения виновен за смъртта на Дани е баща и. я пукваше от бой за най-малкото нещо, Дани си намери приятел и следователно оценките и се влошиха говорим за 3 4 и 5 което е нормално, но явно за баща и не беше.. Просто не знам как се търпи този човек. Всички обичахме Дани тя беше едно слънчице, може би най-веселият и усмихнат човек който познавам. Все още сме в шок и просто не можем да повярваме че нея я няма. Надявам се баща и да разбере че той е причината, и мисля че това наказание ще бъде достатъчно за него. Обичаме те Дани!