Last news in Fakti

5 Февруари, 2019 08:59 13 032 93

Защо Румен Радев подкрепя инфлация от 2 млн. процента?

  • тома биков-
  • венецуела-
  • румен радев

Нашата позиция не е решаваща за Мадуро, но ще покаже принадлежност - дали сме в Европа или сме в Азия

След като Румен Радев излезе с позиция в подкрепа на Мадуро е редно да си зададем един основен въпрос - къде е българският национален интерес в тази негова позиция? Оставяме настрана, че Мадуро е президент на държава, която за една година е регистрирала 1,7 милиона процента инфлация.

Това коментира във „Фейсбук“ депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Този факт изтрива загрижеността на българския президент за благоденствието на венецуелския народ. Впрочем, Радев, който винаги е загрижен за икономическата разруха в България, която се изразява в 4 процента икономически растеж, под 3 процента инфлация и около 5 процента безработица, застава твърдо зад Мадуро, който доведе страната си до истинска хуманитарна криза.

Оставяме на страна цивилизационния избор. Защото позицията на Радев не е за неутралитет, а е коренно противоположна на позицията на 26 от 27 държави от ЕС и е почти същата като руската и турската. И тук идва въпросът - къде е българският национален интерес в тази позиция. Очевидно България няма интереси във Венецуела. Русия и Турция може и да имат, но България няма.

България има интереси в Европа. Имаме интерес от това да бъдем солидарни с целия ЕС, като тази солидарност няма да ни струва нищо. Нито стокооборотът ни с Венецуела ще пострада, нито ще загубим стратегически позиции там. Нашата позиция не е решаваща за Мадуро, но ще покаже принадлежност - дали сме в Европа или сме в Азия.

Позицията на Радев ще подрони авторитета ни в ЕС абсолютно безсмислено за нас. И сега Радев е длъжен да дефинира много ясно българския интерес в своята позиция.

Отвъд клишетата за международното право, социалистическата солидарност и световния мир. Той трябва да каже ясно какво конкретно печели България ако излезе с неговата позиция.

Защото е ясно какво ще загуби - авторитет и доверие отстрана на партньорите в ЕС, с които имаме много повече общи интереси, отколкото с Венецуела.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Контра седераст

    28 42 Отговор
    Ние сме за Ротшилдите.

    Коментиран от #10, #40

  • 2 БКП ТВ

    56 52 Отговор
    Защо Боко-тиквата харесва РеДогана а не Мадурко? :)

    Коментиран от #86

  • 3 Контра седераст

    70 36 Отговор
    Да бъдем проститутки, защото имаме интерес да ни дават $$$.
  • 4 Защо

    90 50 Отговор
    Тиквата подкрепя да живеем в недоимък?Защо си продадохме интересите без пари? Защо ни управляват алчни некадърници?

    Коментиран от #23

  • 5 Юриста юри

    5 4 Отговор
    Не е важно да си сваляме гащите всеки път. Да ни оправят от всички страни, за вас е важно за да лапате европари, а държавата загина тотално.

    Коментиран от #88

  • 6 3000 лева за долар

    90 91 Отговор
    Защото си мечтае за Жан-Виденовска инфлация.Куха
    комунистическа лейка.

    Коментиран от #55

  • 7 Факт

    32 30 Отговор
    Тоя кой е!?

    Коментиран от #70

  • 8 Контра седераст

    75 34 Отговор
    Наведена главица сабя не я сече, казва Тома Биков.

    С това име, защо не е в Тел Авив?
  • 9 Путин е бе евреи

    58 25 Отговор
    Тома, как е времето днес в Тел Авив?
  • 10 среднощен

    13 3 Отговор

    До коментар #1 от "Контра седераст":

    То, други има ли..!?
  • 11 Пеньо

    71 76 Отговор
    Фатмакът, бидейки вярна подлога на Кремъл, работи за извеждането ни от ЕС и връщането в Московския сортир!
  • 12 БСП ДПС Евророма

    51 34 Отговор
    Абе Радев си е Радев, най-добрият пРезидент сред летците и обратното!
  • 13 Ясно

    95 36 Отговор
    Защото иска да покаже, че не е просто слуга, на когото като му щракнеш с пръсти пристига с чупка в кръста и изпълнява.
  • 14 Гост

    47 6 Отговор
    Ние вече показахме принадлежност - не изгонихме руски дипломати :-)!
  • 15 Реалист

    66 86 Отговор
    Хайде емоциите настрана и помислете - защо кухата кратуна гумен гадев се навря като единствения президент в ЕВРОПА който застана в защита на мъдурко? Турция и Русия са ясни - те никога не са били в Европа и никога няма да бъдат. А тоя ВЪЗДУХАР ни навря наравно с диктаторите - азиатци. Май му се иска и на него такова управление в България, НО НЯМА ДА ГО БЪДЕ... Кух плешивец под чехъл избиващ си комплексите от деска. По слаб президент, патерица на бсп/бкп никога не сме имали. така е като в къщи го командери деска а в президенството оная с наколенките йотова. На гумен и йотова само гундяев им е цаката...
  • 16 Преброяване на бесните язовци

    57 51 Отговор
    Защото е руско-турски ибрик.
  • 17 Маркиз

    41 46 Отговор
    Публикувано във факти.бг: България има интереси в Европа. Имаме интерес от това да бъдем солидарни с целия ЕС, като тази солидарност няма да ни струва нищо. Нито стокооборотът ни с Венецуела ще пострада, нито ще загубим стратегически позиции там. Нашата позиция не е решаваща за Мадуро, но ще покаже принадлежност. Типичен пример за сервилно мислене на долнопробна марионетка без достойнство.
  • 18 румене иди си

    43 61 Отговор
    Г,-н Биков, не му обръщайте повече внимание на този, вече е ясно, че не знае какво прави, само слуша, срича и изпълнява. А и вероятно на някого около него му харесва фамилията на оня. Просто обяснявайте и аргументирайте вашите становища и толкоз, хората ви разбират и подкрепят.

    Коментиран от #60

  • 19 Контра седераст

    66 26 Отговор
    Защо гербавите подкрепят неизбран диктатор?
  • 20 Пижо без Пенда

    85 21 Отговор
    Защото тия два милиона процента инфлация са подсигурени от същите, които се опитват да назначат служебен президент чрез превпат. Анадън му ?

    Коментиран от #26

  • 21 Хохо

    42 63 Отговор
    Защото няма достатъчно мозък да формира собствено мнение и чака от москва/бсп да му наредят какво да излае.
  • 22 бббббб

    74 23 Отговор
    Бикоов калко ти плащат да си вреш носа във вътрешните проблеми на една страна.Мадуро е избран с избори ,а другия е отроче на ЦРУ -учил в САЩ .Защо не пишеш как Тръмп трябва да напусне президентския пост защото има Руска намеса ?!?!?
  • 23 Гост

    52 28 Отговор

    До коментар #4 от "Защо":

    Какъв недоимак бе палячо??? Живея в средностатистически град,знаеш ли че паркингите на големите магазини са почти постоянно пълни, петък и събота ако решиш да излезеш на заведение нямаш шанс ако не си запазил маса! Тръгнеш да пътуваш , страхотен трафик!! Къде гладуват???? Или комунистите повтаряте една лъжа и се надявате да стане на истина!

    Коментиран от #38

  • 24 AXАХАХ

    33 40 Отговор
    Този селяк кога ще го импийчнем????
  • 25 Математически

    34 21 Отговор
    По колко стотинки ви плащат бре новоизлюпени демократ тролове? Не разбрахте ли че Бсп и Герб са двете ръце на един и същи човек. България къде е? Защо трябва да заемаме позиция, защото сме цъфнали и вързали ли? От позицията на много усоели или от позицията на подлоги. Никой не ни бръсне за сливи вече, това е проблема. Такава надупена нация няма бъдеще. Мъртво родени, продадени души.
  • 26 класният ръководител

    9 3 Отговор

    До коментар #20 от "Пижо без Пенда":

    Охоооооо,чорапи ли плетем,та не внимаваме в час??
  • 27 Сашо

    50 12 Отговор
    Биков, аз искам да направя Путин президент на Съединените щати- нищо че не е избиран. Хайде подкрепете ме.
  • 28 Биков е пеерас нещастен! 😠

    65 25 Отговор
    Тоя долен, продажен герберски измекяр що не вземе да се скрие! Само глупости бълва! Кога някой от тия герберски предатели ще защитят правилната позиция на България и българския интерес?! Докога ще се дупят на Европа и Щатите?! Единственият трезвено и разумно мислещ наш политик е Президента, но за съжаление няма почти никакви правомощия! Тъпите герберасти са най-продажната политическа групировка, а тоя измекяр е водача на стадото - първо червен отпадък, после стана син такъв, а скоро очакваме новата му трансформация, че тия скоро няма да ги бъде! Вън боклуците от политиката! 💩

    Коментиран от #36, #51

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Наблюдател

    22 40 Отговор
    Защото е мръсна руска подлога и изпълнява заповедите на Москва.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 АЗИЯ НА ХРАНИ ОБЛИЧА

    18 2 Отговор
    И ТЕХНОЛОГИЧО И ФИЗИЧЕСКИ. НЯКОИ ХОРА СА САМОЗАБРАВЯТ В ПЛЮЕНЕТО СИ....
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Някой си

    37 10 Отговор
    А давали си сметка автора-хамелеон, че в тази държава има и българи? Той ли ще им гарантира безопасността и може би Италия е по-малко европейска от нас.
  • 35 Цв. Цв.

    28 6 Отговор
    Някой може ли да ми посочи точните думи на Румен Радев в подкрепа на Мадуро?
  • 36 Едо

    37 18 Отговор

    До коментар #28 от "Биков е пеерас нещастен! 😠":

    СЪГЛАСЕН СЪМ, С ЕДНО ДОПЪЛНЕНИЕ! БЪЛГАРСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ Р. РАДЕВ МАЖОРИТАРНО ИЗБРАН, ПОЛЗВАЩ СЕ С НАЙ ГОЛЯМО ДОВЕРИЕ ОТ ИСТИНСКИЯТ ШЕФ, КОЙТО СМЕ НИЕ, ЦЕЛОКУПНИЯТ БЪЛГАРСКИ, ХРИСТИЯНСКИ НАРОД, Е НАЙ-УВАЖАВАНАТА ПОЛИТИЧЕСКА ЛИЧНОСТ НЕ САМО У НАС, НО И НА МЕЖДУНАРОДНОТО ПОЛИТИЧЕСКО ПОЛЕ! ЗАЩОТО Е ПРАВОЛИНЕЕН, ПРИНЦИПЕН, НЕЗАВИСИМ, ЧЕСТЕН, НЕПОДКУПЕН, НЕОПЕТНЕН, ЧИСТ, ДОБЛЕСТЕН, СМЕЛ, ВИСОКООБРАЗОВАН И МНОГО ИНТЕЛИГЕНТЕН, ИСТИНСКИ БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТ И ХРАБЪР ЗАЩИТНИК НА ПРАВДАТА И СПРАВЕДЛИВОСТТА, БЕЗКОМПРОМИСЕН БОРЕЦ СРЕЩУ БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИЧЕСКА МАФИЯ И НЕЙНИТЕ ПОМАГАЧИ! ВИЖДА СЕ ЯСНО ОТ ДУХОВНО ЗРЕЛИТЕ ГРАЖДАНИ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА, ЧЕ ТОЗИ СВЯТ НАШ ЧОВЕК Е ПРАТЕНИК НА БОГА, ЗА ДА ИЗБАВИ МНОГОСТРАДАЛНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ОТ МАФИОТСКОТО РОБСТВО! СКЪПИ, РУМЕН РАДЕВ! НИЕ, КОНСЕРВАТИВНИТЕ БЪЛГАРСКИ ХРИСТИЯНИ, НЕ МОЖЕМ ПОВЕЧЕ ДА ТЪРПИМ ТОВА БЕЗЧОВЕЧНО ТЕГЛО НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ВЪЖЕИГРАЧИ, КОМПРОМЕТИРАЛИ СЕ ОТ ПРЕКАЛЕНО МНОГО КРАДЕНЕ! ВИЕ НЕ СТЕ САМ В БОРБАТА СРЕЩУ БЕЗБОЖНИЯ ВРАГ! НИЕ СМЕ С ВАС И ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ! ИСКАМЕ НА ПЪРВО ВРЕМЕ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА, А ПОСЛЕ ЩЕ ВИДИМ, ДАЛИ ЩЕ Е ДОБРЕ ДА ОТИДЕМ КЪМ ПРЯКА НАРОДНА ДЕМОКРАЦИЯ ПО ШВЕЙЦАРСКИ МОДЕЛ! ДА ЖИВЕЕ СВОБОДНА, НЕЗАВИСИМА И ПРОСПЕРИРАЩА БЪЛГАРИЯ! АМИН! И ВСИЧКИ ЧЕСТНИ БЪЛГАРИ ДА КАЖАТ АМИН!

    Коментиран от #58, #80

  • 37 гост

    47 10 Отговор
    Ей това казва Радев: Публикувано във факти.бг: Критиките ми не са подкрепа за една или друга страна в конфликта. Става дума за върховенство на международното право и за твърдото убеждение, че неговото нарушаване няма как да доведе до позитивни резултати.
    Кой къде видя, че подкрепя Мадуро? Точно неутралитет показва, а също така да се спазва международното право. Едно е да се подкрепят и организират независими избори и да се задържи добрият тон в разклатената страна, а съвсем друго е да влязат чужденците и да кажат : подкрепяме другия и се вижда колко души загинаха в протести и каква анархия настава. Радев призовава да се помогне, но не и да се подклаждат безредици и бунтове каквито точно стават с подобни действия. Все едно ЕС да влезе и да каже, не, Борисов не печели понеже са много корумпирани от неговата партия, ние подкрепяме ДПС и те са истинските лидери в страната. Абсурдно е да се твърди, че Радев подкрепя Мадуро. Идиоти са тези политици.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 комуниста подкрепя комунисти

    12 22 Отговор
    Защото е социалист, за това!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Радев се омаза в Решетниковите лайна

    16 30 Отговор
    Тоя смачка потник окончателно се провали. За нищо не става. Дори кобилата Деса скоро ще му тегли къча. Да шляпа бос в кочината на гундяев-путин-ердоган. Изтрещял некадърник.
  • 42 ТОЧКАТА

    28 13 Отговор
    Много просто ,бе БИКофф...Защото инфлацията се предизвиква от САЩ...Е,ти явно си ПРОТИВ САЩ!!!!Впрочем ,то знаел ли въобще какво си?

    Коментиран от #57

  • 43 До Тома Биков

    33 8 Отговор
    Защото преди този президент, Венецуела имаше друг, които върна всички ресурси и подземни богатства обратно, като ги национализира и прекрати разграбването на Венецуела от "чуждите инвеститори" които в отговор наложиха санкции, без да се интересуват от последиците за обикновените хора! Такива "инвеститори" като американските централи в България, на които от времето на Костов плащаме ток, който не са произвели или онези "кандци" които изнасят от държавата ни злато за милиарди а България не получава и 5 пет процента от печалбата а сега, ще изнесат и младите и кадърни българи, а Радев за разлика от Биков е на ясно, че сегашният президент на Венецуела е избран и защитава интересите на страната си!

    Коментиран от #45, #52, #84

  • 44 kалинка

    26 8 Отговор
    Ненамеса във вътрешните работи на /все още/ независима държава. Кои са САЩ да им назначават президент?!
  • 45 Хаджи хаджи Българин

    25 10 Отговор

    До коментар #43 от "До Тома Биков":

    От самата статия и нейната конструкция е толкова оче- вас но, че това мекотело Биков подкрепя слугите на САЩ- неговите покровители! Самата ГЕРБ е създадена и подкрепяна от САЩ, което обяснява всички техни политически решения! Прав си брат, че никой няма право да се намесва във вътрешните работи на една страна! И точно това е позицията на президента! Какви инфлации, какви стокообмен сънува тоя чифут?

    Коментиран от #74

  • 46 1234

    26 8 Отговор
    Мадуро е законния президент на Венецуела. И при избирането на Тръмп имаше недоволни и протести. Ако Хилъри се беше самообявила за президент, Биков как ли щеше е да се разчекне... Трудно е да се ближат 2 задника едновременно...

    Коментиран от #67

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Митю с Пищова

    6 7 Отговор
    А аз ша порна Деситу, като риба ша я порна в жакузиту
  • 51 Тъпако

    14 13 Отговор

    До коментар #28 от "Биков е пеерас нещастен! 😠":

    Явно искаш да се дупим на алкохолизираните ушанки ли.Абе товални само на БГ ли живеят такива тъпаци като тебе дето още въздишат по тях.

    Коментиран от #65

  • 52 Палячо

    16 14 Отговор

    До коментар #43 от "До Тома Биков":

    Защото върна всичко във Венецуела затова ли магазините им са празни като манастирски долапи или по точно като в БГ по бай Тошово и Жан Виденово време.

    Коментиран от #73

  • 53 Доколенко

    7 8 Отговор
    Гумене, кен ю тач май боди пайп!
  • 54 Apple

    11 13 Отговор
    Стига с тоя Радев, кой го бръсне за слива, тоя хал хабер си няма. Плямпа каквото му каже И.Христов и това е.
  • 55 Московский комсомолец

    12 10 Отговор

    До коментар #6 от "3000 лева за долар":

    Те комунистите така обичат- да са в калта, да имат режим на тока и водата и да си карат парите с ръчни колички!
  • 56 Киро

    14 9 Отговор
    Извратено е мисленето на европа нашите политици и пишещите долу.Без избори подкрепят никаквец.
  • 57 Московский комсомолец

    12 12 Отговор

    До коментар #42 от "ТОЧКАТА":

    Инфлацията се предизвиква от тъпунгери управляващи комунисти!

    Коментиран от #71, #90

  • 58 Московский комсомолец

    10 17 Отговор

    До коментар #36 от "Едо":

    Стига си крещял бе оръфляк! Какво му е неподкупното на фърчилото? Като генерал, колко процента гушваше от ремонтите на двигателите на самолетите? Колко взе от Шведските Грипен, за да лобира за тях? Сега май ще трябва да ги връща, затуй му е увяхнал гьонсуратя!
  • 59 ЧЕРНИЯ

    10 11 Отговор
    ГЕРБ е гробар на всичко свято - НАРОД - РОД - РОДИНА.НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ.

    Коментиран от #69

  • 60 Московский комсомолец

    12 15 Отговор

    До коментар #18 от "румене иди си":

    Гумен Крадев много добре знае какво прави- прави това, което му наредят мумиите от кремъл!
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Генчо

    13 10 Отговор
    Според тъпака Биков президента Радев е защитил Мадуро а тези които могат да мислят разбраха че президента е против Майданите на САЩ и иска въпроса с Мадуро да се реши по законен път а не по начина който прилагат колонизаторите от САЩ които се интересуват не за народа на Венецуела а за нефта. Ако ги е интересувало за народа нямаше да налагат икономически санкции за да ги бутат към фалит а щяха да им помагат да се развиват. Схемата на САЩ е една и съща към всички държави в целият свят. Намират си по едно плашило с което да плашат за да си продават оръжията които са им стари и излишни и с акции на ЦРУ превземат по слаби но богати на ресурси държави за да си поддържат високият стандарт на живот но рано или късно тоя балон ще се пукне!
  • 63 Аз от народа

    14 10 Отговор
    Какъв гьон сурат трябва да си,за да пишеш за инфлацията в чуждия двор,а да не виждаш в нашия?Какъв темерут трябва да си,за да не видиш истината ,а именно,че петрола на Венецуела е причината,за смяната на законния президент?И колко други държави,без петрол,които са по-зле,но американците не отиват да внасят "демокрация" там?...ех ,тома...ех Биков...а и вие от клакьорската група...
  • 64 ПЕНКО

    10 9 Отговор
    НЕ СЪМ ЗА РАДЕВ-ПАРВЕНЮТО ! НО КОГАТО ТУРЦИЯ СКЛЮЧИ СДЕЛКИ СЪС "САНКЦИОНИРАН" ИРАН -БАНКОВАТА ЦИОНИСТКА СГАН ОТ ВАШИНКТОН УДАРИ ЛИРАТА !!! ИНФЛАЦИЯТА ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА Е ПРОИЗВЕДЕНА ОТ СЪЩИТЕ ТЕЗИ ЕВРЕИ-ЦИОНИСТИ-СЕМИТИ "ВЛАДЕТЕЛИ" НА ДОЛАРА И "ОПЕРИРАЩИ" ЧРЕЗ ЧАСТНИТЕ БАНКИ -/ДОРИ КОНФИСКУВАЙКИ ПАРИ НА ТОЗИ ИЛИ ОНЗИ -НЕСЪГЛАСЕН /!!! ЗА ТОВА ИСКАМ СМЪРТ ЗА ЧАСТНОТО БАНКИРАНЕ !

    Коментиран от #79

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Катър

    16 6 Отговор
    Ами господин Биков, кажете защо на президентските избори предложихте от ГЕРБ Цецка Цачева? Защо си мислихте, че българският народ ще гласува за нея? Дори да бяхте сложили кандидатът за вицепрезедент пак щяхте да спечелите изборите, но вие подведени от собствената си надменност не усетихте как се подиграхте с българския народ. Така че сега и да говорите и да недпволствате е късно.
  • 67 Зевса

    14 5 Отговор

    До коментар #46 от "1234":

    Най е важно за лайкучката Биков да лиже ББ. Другото му е гарнитура.
  • 68 ББЕК

    8 6 Отговор
    Бикматов, престанете с лъжите герберистки. След големия фарс, срещата на външните министри, Италия блокира опита за общо решение, още осем страни подкрепиха законно избрания президент на Венецуела. Марионетното правителство на Б.Б., слуга на много господари,, е на противоположна позиция и с решението на "измислен" съвет за сигурност взема нищожно решение....
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Еретика

    8 3 Отговор

    До коментар #7 от "Факт":

    Тоя дупелизец и дупедавец.Това Биков по му прилича да е ВОЛОВ щеше да вкарва Бойко Борисов в затвора.Да ама сега му се дупи и му прави свирки демек минети.И той се мисли за някакъв фактор.Не е ли смехория.
  • 71 гост

    2 2 Отговор

    До коментар #57 от "Московский комсомолец":

    Сакън!!! Изобщо не е вярно това, което са написали за господарят ти, нали злобно пинчерче! Той човекът ти е пуснал камъче в манерката, ама не му се сърди че дрънка. Не е от камъчето, а то праната манерка.
  • 72 Ментъл Ретард

    9 3 Отговор
    Тоя Биков е много изостанал умствено! Радев не е казвал, че подкрепя Мадуро. Всеки може да прочете изказването му. Радев каза, че е най добре да запазим неутралитет, демек да не се врем, където не ни е работа. Но озопачаването на нещата и чистата лъжа на Биков показва кой къде принадлежи! Хахахха
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 До Тома Биков

    9 4 Отговор

    До коментар #45 от "Хаджи хаджи Българин":

    Да, така е, сега за шепа долари,. ще изкупят земята на Венецуела, после, ще сложат удобен национален предател за президент и народа ще бъде роб в родината си, напомня ли ти на нещо познато до болка?
  • 75 Абе муньо гербав

    5 6 Отговор
    тази инфлация изкуствено се създава отвъд, ясно е от кого, за да падне правителството на Мадуро. Подобна беше и ситуацията у нас по времето на правителството на Жан Виденов. Създаде се отвъд изкуствена инфлация, за да падне правителството, да дойде Костов и да започне разграбването и колонизирането на България от тогава до днес.
    Мръсни гербави твари!

    Коментиран от #92, #93

  • 76 гнида

    3 2 Отговор
    Я томато го е закъсал и стреля като платен драскач !
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Едо

    5 5 Отговор
    ТОМА БИКОВ, ТИ ИЗОПАЧИ ВСИЧКО! ХЛАПАКО, АКО ТАКА СИ РЕШИЛ ДА ПРИПЕЧЕЛВАШ, ТОВА СА НЕБЛАГОСЛОВЕНИ, ГРЕШНИ ПАРИ, А ТИ СИ ДОЛЕН ЛЪЖЕЦ! ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ ДЕЦАТА ТИ ЩЕ ОТИДАТ В ЗАТВОРА, ЗАЩОТО ЩЕ СМЕТНАТ , ЧЕ ТАКА МОЖЕ, А ТИ ЩЕ ИМ НОСИШ ЦИГАРИ И КУРАБИЙКИ! СТРАННО, КОЛКО ГЛУПАВИ СА НЯКОИ ЖУРНАЛИСТИ, ДА НИ ВЗЕМАТ ЗА ПИЯНИЦИ И ПРОПАДНАЛИ! А НИЕ СМЕ КОНСЕРВАТИВНИ ХРИСТИЯНИ С НАЙ-ВИСОКИ И СТРОГИ ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ЛИЧНИЯ, СЕМЕЙНИЯ И ОБЩЕСТВЕНИЯ МОРАЛ! НИЕ НЯМАМЕ НИЩО ОБЩО С ОГРОМНАТА НИЗОСТ НА ОЛИГАРХИЧНО-ПОЛИТИЧЕСКАТА, КОЖОДЕРСКА ВЪРХУШКА И НЕЙНИТЕ ПОМАГАЧИ, НАГЛИ ИДИОТИ, ЗАГУБИЛИ ВСЯКАКЪВ ЧОВЕШКИ ОБЛИК! ТЕ ТИЧАТ С ВСИЧКА СИЛА ПО ПЪТЯ НА СМЪРТТА И ПОГИБЕЛТА! КАТО ИЗМАМИХА СЕБЕ СИ, ТЕ ИСКАТ И ДРУГИ ДА ИЗМАМЯТ В СЪЩАТА ПОСОКА НА СУЕТА И СМЪРТ! ЗАЩОТО, БОЖИЯТ ГНЯВ ГИ СНАМЕРИ! БЕЗБОЖНИЦИ, ПРЕДУПРЕДИХ ВИ!
  • 79 Едо

    5 2 Отговор

    До коментар #64 от "ПЕНКО":

    ПЕНКО, ПОЗДРАВЛЕНИЯ! ПРАВ СИ ЗА БАНКЕРИТЕ! ДОСТА ОТДАВНА РАЗБРАХ, КОИ СА НАЙ ЗЛИТЕ ЗВЕРОВЕ НА ТОЯ СВЯТ, ТОВА СА ИМЕННО БАНКЕРИТЕ! ИМА СВИРЕПИ ЖИВОТНИ- ЛЪВОВЕ, ТИГРИ, КРОКОДИЛИ, ЗМИИ! НО, ТЕ ЖИВЕЯТ ЗА ЕДНАТА ХРАНА И СЛЕД КАТО СИ ЗАДОВОЛЯТ ГЛАДА, СЕ ОТТЕГЛЯТ НА БЛАЖЕНА ПОЧИВКА! НО, БАНКЕРИТЕ СА НЕЩО ДРУГО- ДЕН И НОЩ СЪН ГИ НЕ ХВАЩА, ДА КРАДАТ, ДА ПЛЯЧКОСВАТ, ДА УБИВАТ! РАЗБИРА СЕ, ПОЛИТИЦИТЕ СА ТЕХНИ ПОДЛОГИ, А НЯКОИ ЖУРНАЛИСТИ, ГЛАШАТАИТЕ ИМ! ЗАТОВА, КАТО ВЪЗСТАНОВИМ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ В ЕВРОПА, КАКТО ТОВА Е В СЪЕДИНЕНИТЕ ЩАТИ, В КИТАЙ И В ОЩЕ 130 ДЪРЖАВИ, НЕКА СИ ПРИПОМНИМ, КОЙ В ЕВРОПА ПОСЛЕДЕН ОТМЕНИ ГИЛОТИНАТА! МАЛЪК ДЖОКЕР- СЪЩИТЕ СА ОБЛЕКЛИ ФРЕНСКИ ЖЪЛТИ ЖИЛЕТКИ! А НИЕ ОБЛЯКОХМЕ БЪЛГАРСКИ! НАЙ-НАКРАЯ ИСКАМЕ РАДИКАЛНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОМЕНИ! ВЪЛЧИЯТ КАПИТАЛИЗЪМ УДАРИ ДЪНОТО! ДОЙДЕ БОЖИЕТО ВРЕМЕ, ДА ПРЕГЪРНЕМ ПРЯКАТА НАРОДНА ДЕМОКРАЦИЯ, НАРЕЧЕНА ШВЕЙЦАРСКА! КОГАТО НИЕ НАПРАВИМ МАЛКОТО, БОГ Е СИЛЕН ДА НАПРАВИ ГОЛЯМОТО И МНОГОТО!
  • 80 Ген Вазов

    7 1 Отговор

    До коментар #36 от "Едо":

    От кога българските комуняги станаха християни. Нали бяхте отрядници които следяха кой влиза в църквата и кой излиза.
    Овенен - президент. Това да не е военен режим. Я марш в строя!
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Митко

    3 2 Отговор
    Как Радев подкрепи който и да е не се сещам освен България
  • 84 Без комунисти.

    4 3 Отговор

    До коментар #43 от "До Тома Биков":

    Какво искате от комунисти.Те са контра на всичко,само не и на тяхните интереси.
  • 85 Георги

    3 4 Отговор
    Румен Радев е готов всичко да подкрепи инфлация от 2000000 процента, политически убийства, глад, болести и 3 млн. бежанци само и само да угоди на своите кремълски господари.
    Импийчмънт за него!

    Коментиран от #89

  • 86 Любо Лишев

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "БКП ТВ":

    Какво печели обикновенния българин от доказателството ни за принадлежност към евросъюза и нато? Абсолютно нищо,освен запазване на статуквото и техните кражби на средства за държавата и придобити имоти и бизнес интереси! Уви,но това не е българска държава и народ! Венецуела са на нашето дередже,браво на президента, всеки народ има право сам да си избира управленците!
  • 87 Фани Чучков

    1 1 Отговор
    Браво на Радев ,браво на Решетников ,Браво на Путин ,браво на Ердоган ,браво на Мадуро, Браво на ислямистите в Иран.Да живее правото на всеки диктатор да довежда до хуманитарна криза своя народ и да определя да ли разхожда кучето си, какво да слуша .какво да яде , да ли да пие истинско кафе или мухлясало виетнамско ,да ли да има възможност да ползва тоалетна хартия или да си реже вестици. Да осигурява своите хора с народни пенсии и специално обслужване от НСО / УБО/ за да могат половинките да се разхождат до шивача си за нови парцалки. Браво!
  • 88 Еретика

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Юриста юри":

    Кога Тома Биков ще вкара Бойко Борисов както беше обещал.И чак тогава ще има право н лично мнение.А до тогава БАСТА.
  • 89 Еретика

    0 2 Отговор

    До коментар #85 от "Георги":

    А бе Гого,а бе Гьоргиева.Какво много ли ти се услади задника на Бойко Борисов та плюеш президента.
  • 90 Еретика

    0 2 Отговор

    До коментар #57 от "Московский комсомолец":

    Аман чиято прав си.Бойко не сама че е комуняга.Ама и е е част вал активно във тъй наречения възродителен процес.А път възпитаниктъй най училище за бавно развиващи се деца толкова бързо се е развил че чак е станал агент на ДС а той е комунистът Цветан Цвенов.
  • 91 Журналист

    0 0 Отговор
    Некадърници ни управляват няма ли да скочат хората вече 30години пропадаме надол
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Жалък

    1 0 Отговор

    До коментар #75 от "Абе муньо гербав":

    А бе ТИКВО. КУХА, ЗАЩО НЕ СЕ ОГЛЕДАШ НА. БУЗЛУДЖА......И. КАКВО. ВИДЯ ? ТАКА. ЩЕ. ИЗГЛЕЖДА. БЪЛГАРИЯ. ОТНОВО АКО СЕ ДОКОПАТЕ ДО ВЛАСТА !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове