Last news in Fakti

28 Февруари, 2019 20:19 1 771 22

Граждански сдружения подкрепиха Валери Симеонов за водач на листа на евроизборите

  • валери симеонов-
  • избори-
  • брюксел

Във всяка една ситуация защитава българския национален интерес

Граждански сдружения подкрепиха Валери Симеонов за водач на листа на евроизборите - 1

Граждански и професионални сдружения подкрепиха днес номинацията на Валери Симеонов за водач на листа за предстоящите евроизбори. Зад кандидатурата на лидера на НФСБ застанаха Национално сдружение „Българската домашна ракия“, Национална асоциация „Българско Черноморие“, Национално сдружение „Защита собствениците на имоти“ и Сдружение „Обединен селски район“.

“Като вицепремиер той се ангажира изключително много с проблемите на Българското Черноморие. Нещо повече – Валери Симеонов беше единственият политик, който застана срещу двойните стандарти и потърси справедливост, въвеждайки ред – както за шума, така и за плажовете, и устройството на териториите“, заяви председателят на УС на Национална асоциация „Българско Черноморие“ Димитър Канариев. По думите му Валери Симеонов е политикът, който ясно и последователно е показал с действия, че подкрепя малкия и среден бизнес, малките и средни собственици на имоти. „Водейки се от това, че „По делата ще ги познаем“, ние смятаме, че г-н Симеонов ще продължи да работи така и в Европейския парламент - срещу двойните стандарти, какъвто беше случаят с пакта за мобилност“, заяви още Димитър Канариев.

„Подкрепяме номинацията на Валери Симеонов, защото той показа с действия, че във всяка една ситуация защитава българския национален интерес – изграждането на оградата по границата с Турция е само един от примерите. Всички видяхме как това ограничи до минимум притока на нелегални имигранти“, посочи председателят на УС на Националното сдружение „Българската домашна ракия“ Андон Андонов.

По думите му защитата на правата и интересите на българските общности зад граница е следващият им аргумент, защото Валери Симеонов е човекът, ангажирал се сериозно със защита на правата на нашите сънародници в Западните покрайнини и Украйна.

Андон Андонов беше категоричен, че лидерът на НФСБ е показал с действия как може и трябва да се защитава средния и малък бизнес в България. Той припомни и факта, че Валери Симеонов е положил сериозни усилия цената на тока да не се повишава и вече няколко години това не се допуска. „Затова смятаме, че той трябва да отиде в Брюксел, за да продължи да защитава българските национални интереси“, заключи Андон Андонов.

Здравко Младенов от Национално сдружение „Защита собствениците на имоти“ също заяви подкрепата на сдружението за Валери Симеонов като водач на листа на предстоящите евроизбори, защото той е показал, че е политик, който реално е доказал, че помага на хората.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Хойо

    23 3 Отговор
    Ето го най-големия продажник.Чак се пише патроит.
  • 3 ТойБ

    21 2 Отговор
    Той Бареков и той ги защитаваше и искаше да отиде в Брюксел и да им обясни колко погрешно се отнасят към нас ... и отиде и почна да си ражда дежа и отглежда там и да не се сеща за какво отиде. Помня, че първите няколко месеца имаше новини от него и после явно свикна, че никой няма и да го чуе, колкото и да обяснява.
  • 4 гост

    23 2 Отговор
    Миндил, прост и необразован. Нагъл селтак.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 от провнцията

    15 3 Отговор
    Кога ще се осъзнаят моите съграждани?!?!Такива като този и всички около него са само за психиатрия или затвор....Зависи за кой говорим...
    Стига вече подкрепа за малоумници и продажници!
  • 7 Евалата Винкел

    17 3 Отговор
    Граждански сдружения подкрепиха Валери Симеонов под лозунга:"Умори от глад децата-инвалиди с майките им, излъжи за по-високи пенсии балъците, вземи пенсиите и патериците на инвалидите и най-важното - целувай по зад.ните части чорбаджиите!"
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Радиус

    10 3 Отговор
    Селянин в атака за пост... Ама е прост
  • 10 Да де

    15 3 Отговор
    Коя ограда, която падна ли :) ей, няма край наглостта, ей. И кой е патриота сега, когото трябва да изпратим там, Сидеров ли, Джамбазки ли, Симеонов ли. Нали бяхте обединени, нещо за по тлъстия кокал се разиденихте, и нали сте патриоти, какво толкова драпате за Брюксел, те проблемите на вашите гласоподаватели са тук, в България, вие къде искате да ходите
  • 11 Сербезов

    9 2 Отговор
    Просто племе българско никога няма да липсва в България.
  • 12 1235

    11 2 Отговор
    Добре се ама защо не отиде някой умен с представителен вид а тоя хем прост хем смачкан и очукан като че го е изкопал някой багер в някоя кариера

    Коментиран от #13

  • 13 Реалист

    3 8 Отговор

    До коментар #12 от "1235":

    Щото хем умен, хем с представителен вид го има само по филмите. А и българина все недостатъци намира който и да му предложиш. А Валерито е поне нахъсан като Българско Овчарско Куче - хапе и после лае. Питай ония тарикати с дискотеките дето си мислеха да си я карат както преди...
  • 14 Ventura

    11 2 Отговор
    Абе кой ни чува нас в Европа? Там много добре знаят нашенските далавери,
    и въобще неги е еня . Тъй че
    която и мутра да изпратиме
    сее тая, кръгла нула от присъствието ни.
  • 15 Гюзел

    1 10 Отговор
    И ще го подкрепям.
  • 16 Patriot

    9 2 Отговор
    Майките на децата,които протестираха ли,те ли го подкрепиха?
  • 17 Ох,мъка

    8 1 Отговор
    Тези сдружения се състоят от по 4-5 човека , обикновено роднини .
  • 18 патриотъ

    8 2 Отговор
    По нелепа кандидатура едва ли може да се измисли!Ако искате съвсем да пропаднем като народ и държава,с чиста съвест можете да го пращате!
  • 19 БръмммммБамБуммм

    4 1 Отговор
    Граждански сдружения.... на циганите и 100-200 абдали от СКАТ!
  • 20 😂🙈😂🙈

    4 1 Отговор
    Добре че няма да гласува никой за него
  • 21 Лорчето

    5 0 Отговор
    Валка забрави....!!!!!!
  • 22 Тоя ли

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Зад кандидатурата на лидера на НФСБ застанаха Национално сдружение „Българската домашна ракия“
    Тоя за друго не става освен да се напива.Какво ще прави там ,ще се напива и ще излага България.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове