Last news in Fakti

3 Март, 2019 13:10 4 443 35

Превзетата от мафията държава празнува свободата си

  • георги георгиев-
  • боец-
  • активист

Свободата не може да бъде дадена даром, тя трябва да се извоюва, пише активистът Георги Георгиев

Превзетата от мафията държава празнува свободата си - 1

Лидерът на гражданското сдружение "БОЕЦ" - Георги Георгиев, не скри неприязънта си към държавния апарат в България навръх националния празник Трети март. Активистът, борещ се срещу статуквото е силно възмутен от властта на "ченгетата, мутрите, руските слуги, престъпниците и калинките" и от това как те използват народа единствено за "доене, стригане и дране".

"Превзетата от мафията държава празнува свободата си. Ченгета, мутри, мафиоти, руски слуги, комуняги, корумпирани престъпници, гинки и калинки властват над народа български. Робията на мафията. Робия, прокудила над два милиона българи от родината им и превърнала живеещите тук в стадо за доене, стригане и дране.

Поклон пред паметта на българските опълченци и възрожденци, на всички чужди воини дали живота си за България. Здраве и сили за непримиримите, които продължават делото им за истински Свободна и демократична България.

И възмездие за националните предатели, наричащи се политици и управници, продали и предали родината, ограбващи народа и държавата ни. БОЕЦ водим тази битка. Свободата не може да бъде дадена даром, за нея сами трябва да се преборим, сами трябва да платим цената, ако трябва и с кръвта си и да я браним всеки ден.

Свободата е, да можеш да говориш Истината без страх! Бъдете свободни!"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванов

    127 17 Отговор
    Браво на този човек, да е жив и здрав и Бог да го пази!

    Коментиран от #32

  • 2 Един още незаминал.

    111 12 Отговор
    Евала,ама щом ни струват и доят а ние си мълчим значи сме верно овце.
  • 3 само не

    85 7 Отговор
    знам защо при изброяването пропусна слугите на америка ??? иначе е прав но за това състояние са виновни над 2 млн гласоподаватели които гласуват по изборите. дори и при машинации на изборите все пак има хора които гласуват за статуктвото и там е проблема....престъпници и мафиози винаги ще има но не трябва хората да гласуват за тях !!

    Коментиран от #18

  • 4 Bahti

    63 3 Отговор
    Честит 3ти март! Свободата е Изконно Право. Ма дайте да ги закараме на Стадиона, ма не за мач. Всички. Бог да пази България!
  • 5 луд за вързване

    9 50 Отговор
    Този къде пише лудостите си бе, Коста, що не споменаваш, в гратските тоалетни ли?
  • 6 анонимен

    56 1 Отговор
    кой е по силен народ или шепа предатели?!?

    Коментиран от #25

  • 7 ТОЧКАТА

    45 17 Отговор
    А как отърва Брюкселската и американската мафия тоз антимафиот!!!!!
  • 8 Цецо шлифера

    51 5 Отговор
    Слушайте мен, добре живеете, икономиката е в разцвет, пенсиите и заплатите летят нагоре.
  • 9 Алехандро

    53 4 Отговор
    Няма изход съсипана за винаги държава.
  • 10 Гъдю Гъдев

    52 14 Отговор
    Ченгета,мутри,мафиоти,руски слуги,комуняги,корумпирани престъпници-с една дума управляващите.
  • 11 стоян георгиев

    41 8 Отговор
    новите мераклии за парламента.като сте боици почваите ги !!!кво чакате?да ви изберат????смях!!!!

    Коментиран от #15

  • 12 Ай стига бе

    62 3 Отговор
    Какво искате, бе! Свободни сме. Свободни сме да плащаме данъци, такси, глоби, винетки, фишове и да работим за най-ниските заплати.
  • 13 Мутренско иго

    54 3 Отговор
    Тези които загинаха за свободата на майка България в гроба ще се обърнат, като видят за кого са дали живота си . За мутра нагла и безпардонна , която пази циганите и убива българите . Това ако не е робство то каже?
  • 14 Бойко Борисов

    26 2 Отговор
    Само Пиночет ще ви оправи.
  • 15 Гледам

    40 9 Отговор

    До коментар #11 от "стоян георгиев":

    Този си противиречи.От 20и повече години само западни ценности.Младите не знаят руски и дори в руски коли не са се возили.А калинките ,кой ги назначи? Дясна партия с ментори от немски и американски фондации.А тази личност ми прилича на рекетьор той такъв стайлинг има

    Коментиран от #22

  • 16 123

    12 9 Отговор
    Боец-тра-уа-уа...:) Много ме кефят такива като кажат,правителството изгонило 2 млн. българи,ама кое точно правителство-мълчат!И в крайна сметка,всеки е свободен да ходи където си поиска,този точно ли "боец"(не за образец) ще ми казва какво да правя и къде да ходя...?Хайде честит празник и всеки да се чувства свободен...!
  • 17 БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

    23 2 Отговор
    ОГРАБЕНА, ОМЕРЗЕНА,ОЩЕТЕНА, УНИЗЕНА ...,МИЛА МОЯ КОЛОНИАЛНА БЪЛГАРИЯ!!!.....АКО БОГ Е БЪЛГАРИН ТЕ ОСТАВЯМЕ НА НЕГОВАТА ВОЛЯ...

    Коментиран от #24

  • 18 Ето защо

    9 0 Отговор

    До коментар #3 от "само не":

    Защото така каза мустакатия
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Биде

    36 4 Отговор
    Хубаво изявление с доста истини ама си пропуснал американските слуги, а те вършат в момента по- мащабни бели от руските!!!!
  • 21 Объркал се със сърбите

    32 5 Отговор
    Кои са руските слуги , дето" управляват България" . От поне 10 години управлява сикаджията , дето се хвали - Трима папи са ме галили по главата , аз съм човека който спря трите проекта . Винету е книгата. Русия е окупирала Крим, Самолетите са Ф-16 . Не ми намирисва с нищо на руски слуги. На последното ходене в Русия се върна с празни ръце , почти го изгониха - оплака са , почвата не била подготвена предварително , и за това се провалил. Руски слуги в момента са сърбите , да ги гледате и да се учите от тях , какво значи - руски слуги.
  • 22 Слушам

    14 5 Отговор

    До коментар #15 от "Гледам":

    Този като го гледам е мераклия за властта та да може добре да се награби с 💰 парички.
  • 23 до активиста

    10 0 Отговор
    А бе пич, ти как разбираш статуквото: гадовете са около баницата, а мен не са поканили?
  • 24 555

    5 3 Отговор

    До коментар #17 от "БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ":

    Време е свръх Аз ът на Ницше да се материализира в България и да въведе ред. Юнакът от боеЦ не е подходящ.
  • 25 ТОЧКАТА

    7 2 Отговор

    До коментар #6 от "анонимен":

    Разбира се , че предателите са по-силни от народа!!!Вече 30 г. го гледаме......То в колонията народът няма сила и право....старателно се грижат за това и последният пример са ,,жълтите жилетки,, във Францата...колко арестуваха,отделно заплашваха и тормозиха с държавният апарат знаеш ли?
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Как функционира кочината

    17 2 Отговор
    Ето пример от вчера. Виждам на стъклото на колата си бележка с глоба от общината, че съм паркирал неправилно в градинката пред блока. Абсолютно са прави-трябва да се спазва закона. Само че, къде да паркирам да eva вашта mama сбъркана, на покрива ли? Защо като плащам данъци не са ми осигурили място за паркиране. Защо издават разрешителни за презастрояване между блоковете, а не мислят къде ще се паркира. Сбърканяците-чиновници да отидат в Германия поне да вземат акъл като нямат. Там не може да се построи жилище без да има осигурено място за паркиране. Но имат акъл да обикалят градинките и да събират глоби, те само това могат. Е, драги ми собственик на сайта, как да се вслушам в твойте слова? Как да обичам тази сбъркана кочина?

    Коментиран от #28

  • 28 Лайпциг

    14 1 Отговор

    До коментар #27 от "Как функционира кочината":

    Така е пич -бил съм в Германия . Човек дори и обитаващ временно квартира , получава очертано място , за своя автомобил , и никой не може и да си помисли да паркира върху него. Плаща се за него 20 евро на месец , и край с главоболията, може другаде да е повече от 20 евро не знам . Хората са решили проблема , моркова или тоягата -избираш . Тук няма избор , има само тоягата . Все си вътре , и ти е вътре.
  • 29 познавач

    6 2 Отговор
    Този е дървосекач от котелскя балкан, около Градец.
  • 30 Психиатър

    8 3 Отговор
    Шизофренията ходи по хората , най-вече по "активиста" Георги Георгиев .
  • 31 Васил

    3 0 Отговор
    Много правилно
  • 32 Реалист

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Иванов":

    Все едно си потупал КТБ крадеца цветан василев по рамото - на тея им се плаща от Белград да лаят. С идеята че са по-евтини... Преди да ги хвалите си размърдайте пръстенцата пред клавиатурата и сивите клетки за да МИСЛИТЕ.
  • 33 Нона

    3 5 Отговор
    Поредния лъжлив месия и кух политически проект. Един и същи ход, който се използва за заблуда на хората. Патриотизма винаги се осребрява. Старата истина - каквото и да ми говорите винаги става въпрос за пари. С тези приказки баба ми е гонила римляните. БОЕЦ на Цветан Василев с парите от КТБ.
  • 34 Цоко

    4 0 Отговор
    Да, бе. Всички са маскари. Да живее Боко тиквата!
  • 35 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ТОЙ-ТОЙ Е НОВИЯТ НАЦИОНАЛЕН Г Е Р О Й ...И ЗА НЕГО ПЕСНИ ЩЕ ПЕЯТ... И ЩЕ ПРЕБЪДЕ ВЪВ ВЕКОВЕТЕ !???!!! ТОЛКОВА "МНОГО" Е НАПРАВИЛ ЗА БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове