Last news in Fakti

4 Март, 2019 20:42 1 994 34

Симеон Втори участва в тържествата за Трети март в София

  • симеон втори-
  • симеон сакскобургготски

Царят присъства на церемонията по издигане на националния трибагреник пред Паметника на Незнайния воин

Симеон Втори участва в тържествата за Трети март в София - 1
Снимка: kingsimeon.bg

На Трети март 2019 г. Цар Симеон Втори присъства на церемонията по издигане на националния трибагреник, която се състоя пред Паметника на Незнайния воин. Президентът Румен Радев положи венец и прие строя на Националната гвардейска част. На церемонията присъстваха още Н.Св. Патриарх Неофит, началникът на отбраната ген. Андрей Боцев, дипломати, народни представители и др.

По-късно вечерта Негово Величество беше на тържествената заря-проверка на площад “Народно събрание”, на която слово произнесе президентът Румен Радев. Присъстваха г-жа Цвета Караянчева- председател на Народното събрание, Бойко Борисов - министър-председател, депутати, военни, посланици и много граждани.

По покана на президента Царят беше гост и на традиционния прием в зала “Тържествена” на Централния военен клуб.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гнида

    33 4 Отговор
    Оправете си заглавието .... Лицето е Симеон Сакскобурготски !

    Коментиран от #34

  • 2 Дарко

    34 5 Отговор
    Тоя крадливия дедо пак гледа да крадне нещо. Изгонете го.
  • 3 goni

    33 5 Отговор
    Тоя па кога стана цар?!

    Коментиран от #8

  • 4 Хаджи хаджи Българин

    29 3 Отговор
    ПРЕДЛАГАМ БРАТЯ БЪЛГАРИ! НА 3- МАРТ ДА СЕ СПОМЕНАВАТ НЕ САМО ИМЕНАТА НА ГЕРОИТЕ ПАДНАЛИ ЗА СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ, НО И ИМЕНАТА НА НЕЙНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ! ПОСЛЕДНИТЕ В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАЙ НИ СЕ УСМИХВАТ НАГЛО ОТ ТРИБУНАТА! А този комарджия, е дин от тях! Амин!

    Коментиран от #13

  • 5 ДСБ

    10 8 Отговор
    този е на заплата при ДС и КГБ и беше поставен да разруши дъжавноста тъкмо беха се уформили две партии яво и дясно и всичко се срути и продъжават да ни го набутват да може още повече да забогатеят тези който го лансират
  • 6 ГОСТ

    16 3 Отговор
    На Трети март 2019 г. Цар Симеон Втори присъства на церемонията по издигане на националния трибагреник, която се състоя пред Паметника на Незнайния воин...... Престанете да пишете глупости цар вече няма след като реши да става министър председател и по тоя начин се от каза сам да го титулуват цар. Той вече е обикновен гражданин на тази държава и престанете да го титулувате с тези титли от който той сам се отказа с неговия избор да става министър председател. Или тези журналисти който го представят още за цар си мислят че всеки заел този пост може да бъде представен за цар.

    Коментиран от #16

  • 7 Закъсал го е цървулът Кобургадски

    19 2 Отговор
    Симо Втора Употреба, сержантът от Строителни войски на САЩ, благоволи да потърси балъци в РБулгаристан.-
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Скрий се бе боклук

    11 2 Отговор
    Чичак Симо , старшина си от Строителни войски на ФАЩ.
    Баламите измреха.
  • 10 Сус бе серсем

    6 1 Отговор
    Зомбитата идат милите, не знаят какво ги чака.
  • 11 Нотиция

    7 1 Отговор
    За протокола:
    Моля извинете отсъствието на хепънинга от благородика Митю Дзъркелите.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Хахото

    13 0 Отговор

    До коментар #4 от "Хаджи хаджи Българин":

    Има един проблем, ако почнат да четат имената на предателите, Змарт ще продължи чак до 5март.

    Коментиран от #26

  • 14 хи хи

    13 2 Отговор
    И на кои е цар тоя измет?
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Бачо Киро

    12 2 Отговор

    До коментар #6 от "ГОСТ":

    Той и преди никога не е бил цар. Никога не е коронясван, преди да ги натирят е бил престолонаследник. Разликата е от земята до небето... Отделно са нанесли толкова щети на страната, та не да взема, ми да дава трябва...

    Коментиран от #19

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 20 Отговор
    Ако не беше Н.В. Цар Симеон Втори щяхме да гледаме Европа през крив макарон, както сега ни пързалят с Шенген и Еврозоната, но НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО!

    Коментиран от #20, #21, #27

  • 19 ГОСТ

    10 0 Отговор

    До коментар #16 от "Бачо Киро":

    Съгласен съм с теб но преди да стане министър председател на РБ можеше да претендира за трона някой ден а така сам призна републиката и не може да претендира за цар на тая държава явно е само в главите на журналистите.
  • 20 Търсиш приключения за

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Седалката си ? Ще я имаш и ще опиташ !
  • 21 Търсиш приключения за

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Седалката си ? Ще я имаш и ще оригаш !
  • 22 Симеоновият род Е.а мамата на България

    11 0 Отговор
    Земите ни окастрени са дела на дядо му Фердинанд ! А 1878 на роднините им от Берлин ! Кракът му тук не следва да стъпва. 1919 дядо му затри 100,000 убити и 100,000 пленени българи в ПЪРВАТА СВЕТОВНА. Да помагаме на Берлин. Три пъти повече ранени. А на ВЛАДАЯ, Кюстендил , дядо му ги посрещна с картечен огън. Що тъй историците не пишат историята ? И те ли са ГМО ?
  • 23 Све

    4 0 Отговор
    Журналистите и политиците от Бостана не се интересуват от мнението на народа.
    Естествено. НЕ ГИ ИЗБИРАМЕ НИЕ . Назначени са от посолството на САЩ. Когато слушат и закуска им дават
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Зайко Байко многознайко

    1 0 Отговор
    Мадридското цукало, което щеше да ни оправи за 800 дни! Така ни преформатираха дълга неговите юпита, че сега 800 години няма да ни стигнат да се изправиме на крака. Жена ми е монархистка и като ми заговори за Симо Айдука. След това ми се отваря такъв мерак, хем бой , хем .... 😡😡😡
  • 26 Хаджи хаджи Българин

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "Хахото":

    Може и да си прав! Ако се изброят и имената на наследниците на предателите, ще стигнат и до народното събрание! Мозер, Поптодорова, Станишев, Кунева и още много знайни и незнайни предатели, ( попаднали) в чужбина ! И Внучката на Пешо Танка-Младенов! Прав си брат!
  • 27 Хаджи хаджи Българин

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Да плантациите и полята в Испания, се препълниха с български фамилни имена! Мечтаната Европа! Поздравявам ви с песента на Джоко Росич- Йовано- Йованкеле!
  • 28 Живите мъртви на България

    2 0 Отговор
    Симион две не съществува като личност. Има един остарял тарикат, агент на КГБ. Той е обида за държавността в България. Неговото управление ни докара до поредната национална катастрофа. Семейна черта.
  • 29 гост

    2 1 Отговор
    Тоя червен цар няма право да стои до Президента...той ни докара до това положение като върна комунистите на власт през 2001г.
    Измамник и комарджия няма място на трибуната.
  • 30 Един

    1 0 Отговор
    Кой ще ни освободи от този?
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Антисоциалист

    1 0 Отговор
    Господа, нито в република има царе, нито Симеон Самозванец е "Втори". Присъствието на БСП-самозванеца е договорено - инак той не би бил допуснат на церемонията. Напомням, в Италия на членовете на монархическия род - съюзник на Хитлер е забранено да са на италианска територия и дори да прелитат в самолет над нея. Питам, кои нас предават републиката?

    Коментиран от #33

  • 33 Антисоциалист

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "Антисоциалист":

    Господа, отговор на въпроса ми "кои у нас предават републиката", е в текста на статията. Там пише кой го е поканил. Четете и си отговорете!
  • 34 785

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "гнида":

    Не е лице - ГЪ З е. Нали той направи доктор СОЛОМОН министер.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове