Last news in Fakti

8 Март, 2019 20:18 2 484 14

Джамбазки с донос до ЕС срещу Сидеров и Бареков

  • волен сидеров-
  • николай бареков-
  • ангел джамбазки

Интересно каква ще е позицията на лидера на ВМРО Красимир Каракачанов, който непрекъснато настоява за обединение сред патриотите

Джамбазки с донос до ЕС срещу Сидеров и Бареков - 1

Евродепутатът Ангел Джамбазки е изпратил дискредитиращо писмо срещу лидера на Атака Волен Сидеров и колегата си в Брюксел Николай Бареков.

В документът, който има характера на донос се отправят жестоки нападки срещу двамата политици.

"По време на предстоящата пленарна сесия в Брюксел г-н Бареков планира да покани г-н Волен Сидеров (лидер на АТАКА) и те биха могли да търсят срещи с някои от вас. Г-н Бареков дори би могъл да се опита да привлече г-н Сидеров на срещата на групата ECR. Тъй като г-н Сидеров все още е част от управляващата коалиция в България, аз ще се въздържам да го обсъждам допълнително. Ще ви предупредя, че той е много противоречив политик и има политически позиции, които противоречат на групата ECR. Затова всеки, който се срещне с г-н Сидеров, рискува да дискредитира себе си, както и цялата група ECR", пише Джамбазки до евродепутатите. За да се увери, че писмото ще достигне до всеки от тях, той го е адресирал до персоналните им електронни пощи.

Джамбазки забива острието на писмото си и право в гърба на Николай Бареков, който го вкара в Европейския парламент с щедрата предизборна кампания, проведена в цялата страна и финансирана от "България без цензура".

Именно по този повод, Бареков често нарича Джамбазки предател и отправя към него цинични изрази.

Вероятно това е и причината Джамбазки да е толкова остър в писмото си до евродепутатите.

"Подкрепяйки г-н Бареков макар и непреднамерено ще ви постави срещу мен и моята партия и ще направи бъдещото сътрудничество по-трудно. Сигурен съм, че никой от вас не би искал да се случи това", предупреждава Джамбазки. Негови колеги разкриха пред БЛИЦ, че писмото му е автентично, както и силното си учудване от соловата му акция в навечерието на изборите за Европейски парламент.

Интересно каква ще е позицията на лидера на ВМРО Красимир Каракачанов, който непрекъснато настоява за обединение сред патриотите!

Ето и целия текст на писмото на Джамбазки до колегите му в Брюксел:

"Уважаеми Колеги,

с голямо недоволство реших да ви изпратя този имейл. От доста време запазвам всичко за себе си и не исках да Ви въвличам в националната политика. Тъй като вие и вашата репутация може да бъде използвана и злоупотребена за политически цели в България, стигнах до извода, че е крайно време да ви пиша и да ви предупредя. От доста време съм свидетел на отвратителна и позорна размазваща кампания срещу мен лично, както и към моята политическа партия и коалиция в България. При никакви обстоятелства не бил се притеснил, ако идваше от моите политически опоненти отляво и отдясно, тъй като такива кампании са нормални в политиката. Може да се изненадате след като научите, че най-лошите и най-позорните коментари идват от нашия български колега Николай Бареков, евродепутат. За да дадем пример за това, ще намерите приложена кратка извадка от неговите публикации във Facebook, които според мен говорят сами по себе си. Допълнителни коментари не са необходими. Целта на г-н Бареков е да се представи като единствения реален консервативен политик в България, като ме дискредитира и като се възползва от ECR Group и ACRE, за да спечели доверието.

По време на предстоящата пленарна сесия в Брюксел г-н Бареков планира да покани г-н Волен Сидеров (лидер на АТАКА) и те биха могли да търсят срещи с някои от вас. Г-н Бареков дори би могъл да се опита да привлече г-н Сидеров на срещата на групата ECR. Тъй като г-н Сидеров все още е част от управляващата коалиция в България, аз ще се въздържам да го обсъждам допълнително. Ще ви предупредя, че той е много противоречив политик и има политически позиции, които противоречат на групата ECR. Затова всеки, който се срещне с г-н Сидеров, рискува да дискредитира себе си, както и цялата група ECR. Като казвам това, бих искал да ви помоля да преосмислите внимателно дали искате да се срещнете и да си направите снимки с г-н Сидеров. Убеден съм, че такива срещи и снимки ще се използват за политически цели в България. Освен това те ще бъдат използвани и в кампания срещу мен. Ако сте избрали да пренебрегнете този съвет, ще бъдете неволно въвлечени във вътрешнополитическа борба.

Подкрепяйки г-н Бареков макар и непреднамерено ще ви постави срещу мен и моята партия и ще направи бъдещото сътрудничество по-трудно. Сигурен съм, че никой от вас не би искал да се случи това. Преди доста време Ашли ме помоли да не въвличам групата на ECR в националната политика. Оттогава отказвам да направя това и бил искал да ви помоля учтиво да направите същото и да не участвате в срещи с г-н Сидеров и г-н Бареков. Искрено се надявам, че ще вземете правилното решение.

Поздрави,

Ангел Джамбазки"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Batushka

    26 3 Отговор
    Чета с предател! хаххахх....

    Коментиран от #12

  • 2 арджентата

    26 3 Отговор
    Преди да съди другите... да погледне към себе си!Той е по... от изброените!
  • 3 Типичен

    30 3 Отговор
    Подлизурко и доносник...
  • 4 Bahti

    30 1 Отговор
    Слез Боже и си ги Прибери, ВСИЧКИТЕ.!.
  • 5 Ggffff

    32 3 Отговор
    Жалки отвсякъде. Патриоти в кавички, нищо не направиха за България, три "патриотични "партии, уж се обединиха, показаха им един стол в Брюксел и се изпокараха за него.

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Иванов

    15 3 Отговор
    Донос си е та дрънка. Браво Ангеле, гоУем си!!!
  • 8 Зоологическата- София

    21 2 Отговор
    Гарваните почнаха да се калвът помежду си!
  • 9 Загрижен

    21 2 Отговор
    Спазена е старата българска традиция,без предател не може.Обединените патриоти имитират обединение,но са въздух под налягане,доказват го всеки божи ден по света и у нас.С такива политици,какво ли да очаква човек.Бог да пази България от нейните управници.
  • 10 238

    17 3 Отговор
    Очилатият шмекер,добре ги е подредил.Сигналист.
  • 11 Статист

    11 1 Отговор
    Когато мишката се вземе много на сериозно , попада в лапите на котката .
  • 12 антрашпиц

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Batushka":

    В България чета без предател няма!
  • 13 505

    2 0 Отговор
    НЕ СЪМ ОЧАКВАЛ ДЖАВБАЗ КИ ДА ПАДНЕ ТОЛКОВА НИСКО, ЧЕТОХ ПОЧТИ ЦЯЛАТА СТАТИЯ НО НЕ ВИДЯХ ПРИЧИНИТЕ ЗА КОИТО МРАЗИ БАРЕКОВ И СИДЕРОВ
  • 14 незнайко

    1 0 Отговор
    ОТ ПЪРВИЯ МОМЕНТ В ПАРЛАМЕНТА НА АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ, НА ВСИЧКИ БЕШЕ ЯСНО, ЧЕ Е ДОНОСНИК И МИЖЕТУРКА !!! ЕТО СЕГА ТОВА СТАНА ДОСТОЯНИЕ НА ВСИЧКИ !!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове