26 Март, 2019 08:18 37 732 107

Бойко Борисов решил: Цветанов вън от НС, остава заместник - шеф на ГЕРБ

  • артекс-
  • бойко борисов-
  • цветан цветанов

Подобен акт няма да е прецедент у нас. Навремето Николай Младенов стана говорител на СДС, без да е член на синята формация

Бойко Борисов решил: Цветанов вън от НС, остава заместник - шеф на ГЕРБ - 1

Почти сигурно е, че Цветан Цветанов ще запази днес зам.-шефското си място в ГЕРБ на конгреса на партията. За останалите две зам.-председателски места ще се избира между Цецка Цачева, Йорданка Фандъкова и Томислав Дончев, който е сочен и за водач на евролистата на ГЕРБ, пише в. "Труд".

Досега само Цветанов бе заместник на Бойко Борисов. Но след днешния форум монополът на втория в партията върху структурите ще бъде разбит. Според запознати на практика това означава "издърпване на килимчето под краката му". Тъй като Борисов не може да си позволи да го игнорира, защото Цветанов отлично познава партийната организация, ще му бъдат оставени чисто организационни функции, както и да нахъсва функционерите до евроизборите.

Според друга партийна клюка Цветанов може да оглави евролистата на партията, за да се подсигури с имунитет за 5 г. Има вариант Димитър Главчев, водещ икономист в ПГ на ГЕРБ, да влезе в Изпълнителното бюро на партията. Същото се говори и за Ивайло Московски, който в момента е депутат. В ръководството има шанс да влезе и Делян Добрев. А членството си сред шефовете ще запази Красимир Велчев.

В партията се говори още, че готвената за нов зам.-председател Йорданка Фандъкова категорично не иска, защото не се занимава с партийно строителство. По тази причина тя ще остане редови член на ръководството въпреки доверието и авторитета, който има в ГЕРБ.

Нарочената за фаворитка на Борисов - Лиляна Павлова, настоящ депутат и бивш министър на регионалното развитие, е по-вероятно да не бъде посочена от лидера за член на Изпълнителната комисия. Причината - тя дори не е член на ГЕРБ. Зевзеци обаче се шегуват, че нищо чудно днес лидерът с едната ръка да връчи партийната книжка, а с другата да я придърпа в ръководството.

Подобен акт няма да е прецедент у нас. Навремето Николай Младенов стана говорител на СДС, без да е член на синята формация. Същото се случи и с юриста Антон Станков, който без да е член на НДСВ, влезе в ръководството на жълтата партия.

Всъщност няма никакво значение кой ще стане част от ръководството на ГЕРБ, защото това са кухи позиции.

Доказателство е фактът, че примерно в Контролната комисия като членове все още фигурират Стоян Мавродиев (шеф на финансовия надзор) и Николай Коцев от Враца, който уж по своя воля напусна парламента и бе детрониран като областен лидер на ГЕРБ. В Изпълнителната комисия и до ден-днешен като шефове са вписани Павел Димитров от Варна, който се отцепи от ГЕРБ и е един от създателите на БАСТА.

Очаква се напусналият преди 2 дни депутат от ГЕРБ Владислав Горанов да не присъства на събранието на партията днес. Според запознати това ще е знак и за замразяване на членството му.

Според в. "Стандарт" бившият вътрешен министър няма да бъде нито началник на предизборния щаб, нито ще има достъп до партийните пари.

Премиерът държал Цветанов да бъде изслушан от ръководството на партията, всеки да има право да изрази мнението си по скандала и лично да чуе позицията на колегите си, отбелязва сайтът „Епицентър“.

Борисов се обосновал с негативната обществена реакция, предизвикана от апартаментгейт и загубата на доверие, което се отразява пагубно на правителството.

Главната цел на ръководството на партията била да се ограничат имиджовите щети в навечерието на изборите за европарламент.

Борисов бил крайно недоволен от факта, че Цветанов се опитва да изправи партията срещу него, активирайки структурите да декларират позиции в негова защита, заявиха пред Епицентър.бг фактори от парламентарната група. Премиерът бил ядосан и от фенстраницата във „Фейсбук“ - "Цветанов е невинен".

Като най-голям защитник на Цветанов се изявил Пламен Нунев, който е човек от най-близкия му кръг.

Йорданка Фандъкова, Томислав Дончев, Димитър Николов, Даниела Дариткова и др. обаче били единодушни, че това е единственият начин да се запази доверието на симпатизантите преди изборите през май.

Било отчетено, ако Цветанов остане в парламента, както предлагали някои активисти на ГЕРБ, това означава всеки ден управляващите да бъдат атакувани заради скандала с апартаментите.

Цецка Цачева и Ваня Колева подадоха оставки, ако Цветанов остане, ще е демонстрация на двоен аршин, било мнението на членове на Изпълнителната комисия.

Според тях след връщането на Цветанов в България той може да активира своите вътрешно-партийни лобита и да се очакват изненади.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    281 18 Отговор
    Както е тръгнало ГЕРБ ще духат супата. На всеки грабеж идва краят.

    Коментиран от #86, #91

  • 2 Ало

    123 4 Отговор
    Това кога е писано и да кой конгрес иде реч.

    Коментиран от #61

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Riu

    178 11 Отговор
    Долни боклуци, пак ги изберете

    Коментиран от #43

  • 8 Мъка

    163 8 Отговор
    Борисов реши !!!!
    А Цвтанов ще мести в другия, ако тея наистина се обърнат един срещу друг ще хвърчът синьо-бели пера от партия ГРОБ !
  • 9 Ачо

    180 13 Отговор
    Капо ди тути капути събира мафията да разпределя пая. Все тая. За стадото е все едно. Трае, мизерува и гласува.
  • 10 Цецо-апартамента

    86 11 Отговор
    Ще мъ хванете за мущука ..........
  • 11 хортензия

    149 8 Отговор
    Малко разместване и си мислят че ще замажат корупционен сканда ли? На цветанов много вече му се насъбра.
  • 12 Гробаря

    57 6 Отговор
    И аз като ОНЯ де живее у Англия съм ви приготвил ями. И без това копам за по 20 лева на ден. И през почивките, като имам а това е рядко, че много мрът ората... ви изкопах и за вас по една. По плитки са че бех гладен и немах време...
  • 13 боцмана

    155 6 Отговор
    Знае ли някой какви компромати държи физкултурника и за кои от управляващите ? Изглежда не си е губил времето и когато имаше възможност и е заделил доста пикантерии за много хора в това число и Боко и сега си разиграва кончето както си иска. Но оставането му в ГЕРБ ще есента за герберите , започват да вяхнат , не вярвам някой трезво мислещ човек изобщо да си помисли да гласува за партия с член като Цветанов. Госпожи и господа , заемете места , цирка продължава!
  • 14 Али Баба

    100 5 Отговор
    Това ми прилича на .......ЧЕТИРИДЕСЕТТЕ РАЗБОЙНИКА ЩЕ ДЕЛЯТ КРАДЕНОТО !!!!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 анонимен

    87 4 Отговор
    наистина е коректно, след като населението е масово на ръба на оцеляването, а др. част по квартири по света праща милиарди за да я има страната.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 293

    73 6 Отговор
    Герб и БСП са силно дискредитирани и като партии и като отделни личности. Подобни маневри не замазват очите на никого вече.
  • 19 Хк+йххххйххх

    106 4 Отговор
    Да проверят и кметовете на герб за имоти. Ще е интересно.

    Коментиран от #22

  • 20 Гост

    95 4 Отговор
    Ще връща ли апартамента?

    Коментиран от #21

  • 21 Овчаря

    105 4 Отговор

    До коментар #20 от "Гост":

    Тоя е на принципа
    Кръв повръщам, пари не връщам...
  • 22 Овчаря

    73 5 Отговор

    До коментар #19 от "Хк+йххххйххх":

    Аз съм сигурен, че вече всеки който има нещо придобито по такъв начин, вече търси варианта да замаже .
  • 23 Лакомията води до тук

    58 4 Отговор
    А другите хммм ? Цецка , оназ на Цветанов и там си още политици ? Ко ще ги правим?
  • 24 Гкфн

    78 3 Отговор
    Цирка е голям и по голям ще става аре са протестирайте
  • 25 NikNay

    72 9 Отговор
    Да не стане като с бай Тошо. На конгреса може да гласуват за свалянето на Бойко и на негово място да изберат Цецо.
  • 26 ВИЗИЯ БГ

    42 8 Отговор
    НАЧИНЪТ - НАЧИН: СЪБИРАМЕ 2 МИЛИОНА ЛЕВА, И ОЩЕ В СМЕТКИ И ЧРЕЗ СМС И ПЕЙПАЛ И ДРУГИ. ЗА ДА ПЛАЩАМЕ НА 200 ЧОВЕКА В БРЮКСЕЛ, КОИТО ЩЕ БИЯТ ТЕНДЖЕРИ И БЛОКИРАТ ЕВРОПАРЛАМЕНТЪТ И ДВИЖЕНИЕТО НА ЕВРОДЕПУТАТАТИТЕ. И ДА ИСКАТ И ВИКАТ: 100 ЕВРО СОЦИАЛНА ПОМОЩ ЗА БЪЛГАРИ С ДОХОД ПОД 40% ОТ МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА. 200 ЕВРО МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ! 600 ЕВРО МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА! 20 БЕЗПЛАТНИ БОЛНИЦИ С БЮДЖЕТ 100 МИЛИОНА ЕВРО ВСЯКА.
  • 27 Иванов

    80 6 Отговор
    Навремето гущерът си късаше опашката за да си спаси главата, но днес Шайката само ще си я подгъне под шлифера!!!
  • 28 Гербер

    65 3 Отговор
    Много важно. Аз нали се налапах едно хубаво, па сега квото и да стане моето си е мое. Изнесено, покрито и изпрано. Нека си джафкат балъците.
  • 29 429

    24 64 Отговор
    Платени новини! БСП опорни точки :) Освен на разруха няма на какво да стъпят! Късмет другари БСПари. Всеки друг ще е на власт,но никой няма да избере отнов вас.
  • 30 Bahti

    69 5 Отговор
    Халюцинирам! Рано сутрин. А Затвор, Конфискация и Въже? КОГА?
  • 31 АСДС

    60 5 Отговор
    Пламен Нунев - ръсенскиот масон и селяндур е любовника на Деса Дуловската- сметайте за каква измет иде реч. Тия ще накарат и най-големите овце да хванат сопата накрая:)
  • 32 Коментар📝

    69 7 Отговор
    А ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО КОГААААА.ИЛИ ЧАКАТЕ ДО КОГА ЩЕ ИЗДЪРЖИ ТЪРПЕНИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ

    Коментиран от #37

  • 33 пишман български политици

    58 4 Отговор
    Йе йе йееее и замириса на лай----а
  • 34 9689

    61 3 Отговор
    Босът на мафита-кога.А цвъки ако не влезе в кауша статуквото се запазва.
  • 35 Batushka

    40 3 Отговор
    Да мрът!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Оцвъкания

    28 0 Отговор

    До коментар #32 от "Коментар📝":

    На 26 май
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 ТИКВАТА

    78 2 Отговор
    МНОГО ДОЛЕН И АЛЧЕН ИЗЛЕЗЕ ЦВЪКИ. НЯМА КАК ДА ГЛАСУВАМЕ ПАК ЗА ГЕРБ. ТЕ СА ПО ЗЛЕ ОТ БСП.
  • 40 Д, казачки

    56 3 Отговор
    За герб каквото и да направят,, никога няма да гласуват семейството ми а и много роднини и познати също,
  • 41 Д, казачки

    43 2 Отговор
    Ако спрем да плащаме ток вода парно, всичко приключва за 2,,,3 месеца
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 саса

    57 2 Отговор

    До коментар #7 от "Riu":

    ББ.ЦВ.ЦВ. И СЯЛАТА ГЕРБЕРСКА МАФИЯ СЕГА ТРЯБВАДА ГИ ИЗХВЪРЛИМ.ПОСОЧЕНИТЕ МЕРКИ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ НА ЦВ. Е ПРАХ В ОЧИТЕ НИ.ПОРЕДНАТА ЦИНИЧНА ГАВРА С БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!
  • 44 Баш Гост

    35 3 Отговор
    На снимката изглеждат много интимни. А, дали си бъркат по дупките?
  • 45 Поглед от панелката

    54 2 Отговор
    Всичко друго, освен напускане на политиката напълно и безвъзвратно, е пагубно за Цветанов. Вероятно ще бъде оправдан от съответните институции по всички обвинения, но той вече е осъден от народа. От това по- голям позор има ли?
  • 46 дрт прч

    32 0 Отговор
    БОЛИ МЕ ФАРА, ЖАЛКО ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ
  • 47 vlado

    37 3 Отговор
    аз първо прочетох Цветанов вън от НС, остава в ареста - точно се зарадвах , цвък олигофрен корумпиран престъпен да ти акам в личното асансьорче
  • 48 ХАХАХА

    41 3 Отговор
    И В ЗАТВОРА ДА ГО ВКАРАТ ПАК ЩЕ РЪКОВОДИ ГЕРБ . ХАХАХАХАХА. Малко на ,,Кръстник " мяза
  • 49 Българин

    36 3 Отговор
    Трябва не разместване на пластовете, а нови хора с ново съзнание, възпитание и морал.Такива да не крадат, лъжат и обиждат българския народ.Тосет трябват съвсем нови формации, старите партии са за политичестата морга. Тъжното е ,че пак се насгаждат да папкат от нашата софра, без да сме ги канили.Тия не разбраха ли , че не ги искаме.Тоягите ли да извадим ?
  • 50 баба

    8 40 Отговор
    Тролчета мили, защо забравихте Йончева и Нинова?

    Коментиран от #100

  • 51 МОЛЯ ВИ !!!!

    13 14 Отговор
    НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ И БСП ще умре тая държава .... по добре за Светльо Витков 😁
  • 52 СссереМ

    6 52 Отговор
    Tая партия е най-велика! Aко падне тя комунистите ще заграбят държавата! После пак ще ревете бе тая партия!!

    Коментиран от #73

  • 53 Аз бях свидетел

    46 4 Отговор
    Като реален свидетел в държавната администрация устових,че такова чудо като през 10-те години управление на ГЕРБ не е било. Член 1 от старата соц.Конституцията е задействан неофициално НАПЪЛНО. Партията ГЕРБ, това мислят те, че са Държавата. Администрация е напълно подменена с некадърни, но послушни техни хора, бизнеса е подчинен с апетитни облаги иначе е вън от играта, всеки партиен член е устроен - кмет, зам.кмет, общ.съветник, добра административна или политическа позиция. А за изборната администрация всичко отдавна е наредено и е непробиваема. Цветанов е водещ във всичко това, корупцията е обвързана с всеки от ГЕРБ и рода им, мафиотската структура е изградена. Ето защо трябва да има пълна промяна в политическите среди и властта. Иначе с Цветанов или без него корупцията ще продължи и мафията пак ще си има Държава.
  • 54 vlad

    40 5 Отговор
    оказа се по гнусна партия от герб няма ! на 26 май ще сложа ръкавици да не се изцапам фащам бюлетината на бкп-то , и я забивам в урната ,
    само и само герб да не е
  • 55 Българин

    9 33 Отговор
    Много ми е интересно ако се маханат, кой тогава ще обвинявате за мизерния си живот? :)

    Коментиран от #56

  • 56 гост

    37 1 Отговор

    До коментар #55 от "Българин":

    Ми пак тях бе серсем. 64 годи и след тях не можем се оправим.

    Коментиран от #75

  • 57 Алфа Ромео

    26 5 Отговор
    Кралят тиква и придворната тухлена глава...
  • 58 Гост

    31 1 Отговор
    Нека остане Цветанов още някой месец, че ще му трябват пари за довършителни по етажа за мебели и т.нВажното сега дали на пенсионерите да дадът 12.70 или 17.60 за Великден.

    Коментиран от #95

  • 59 висок

    4 27 Отговор
    ББойко, ако направиш това... направо се пиши при Корни в БС на избираемо място в следващите избори. Вече си сам, утре ще ти подхвърлят някоя измислена история и за Дончев, Николов, Фъндъкова и като ге изриташ...сам си! Глупак или червена слуга?
  • 60 куроар

    28 2 Отговор
    Не ми го побира акъпа след тия корупционни практики как в ГЕРБ са останали трезвомислещи .... щеше да ме е срам да заявя, че съм техен член, камо ли да им симпатизирам на явните грабежи.
  • 61 Mango number five

    6 4 Отговор

    До коментар #2 от "Ало":

    За първоаприлския пленум дл( другия месец) става на въпрос
  • 62 цирка

    32 2 Отговор
    Бойко рухва, изглежда слаб и предаден от най-близките си мъдолизци, струва ми се че песента му е изпята, това е един пример за блестящ провал в амплоато на завихрящите се предизборни страсти диктувани от Белия дом.
  • 63 Картаджия

    15 1 Отговор
    Като не върви играта, бъркам картите и цакам...
  • 64 Справедливост

    21 2 Отговор
    Я кажете Цветанов Господ ли че не може без него ?? всички подават оставка само той ало Бойче нали се силеше какво стана Цветанов кой ще изгонииии
  • 65 Мопс

    25 2 Отговор
    Е как ще го махне от ГЕРБ?Кой тогава ще му наглася изборните резултати и подменя чувалите с неудобни бюлетини?
  • 66 АГНЕ#7 00

    18 1 Отговор
    Проверете и неговият защитник г-н Пламен Нунев и неговите протежета.Корумпираните кметове в област Русе(с малки изключения има и кадърни),които крадът безогледно,намесват се активно в независимите,уж,местни структури на ГЕРБ и кадруват най-нагло,ярък пример община Ценово.От там трябваше да се почне преди години,от структурите по места,но местните функционери лъгаха поголовно,че всичко е наред и за това сега сме на тоя хал.Лъжеха се всички,че се управлява демократично,а такива местни феодали,депотати,кметове,бизнесмени,зърнени барони,цигански барони,всички тия грабиха,дори много повече и от Цецко,Цецка и Цветка взети заедно,обикновените членове на ГЕРБ се отвратиха до дъното на душата си,някой като мен казаха истината на събранията и това което последва е регистрация на трудовата борса,който е против тия наши управници по места изпада в немилост,жалко и преди и сега демокрацията умря,митове и легенди,демокрация ли У....И и още нещо.
  • 67 Грую

    21 1 Отговор
    Нищо чудно след няколко години дори да го повиши. Ако това беше се случило в САЩ Цветанов място нямаше да може да си намери, но сме в България, а тук понятието "търговия с влияние" се счита достойно за уважение действие на власт имащ политик. Американците му викат корупция и бият за такова нещо с възможно най-дебелата тояга и пъдят веднага. Съдбата на Цветанов трябваше да е поне като на героят на Чудомир от едноименния разказ "Пенко пъдаря".
  • 68 Живите мъртви на България

    16 1 Отговор
    А самият Борисов за острова, къщата в Барселона? Може да пратят Цветанов посланик в Якутия
  • 69 почитател

    17 1 Отговор
    Смешницииии.......Докога бе????? Спрете се, засрамете се !!!! Ще приемаме оставки, но същевременно се предлагат височайши постове! Поредната подигравка с електората!
  • 70 офчу месу

    19 1 Отговор
    Аз пък си мислех че цвъки като езавършил училище за полуидиоти е полуидиот пък той пак ме изненада явно като тартора МУ и той е завършил със златен медал
  • 71 Матей

    14 3 Отговор
    Кво стана със стабилността,изверги мръсни,гадни,доооолни?Блиц-оставка и служебно правителство,назначено от президента.Баста с тия изборни измами,а партийната система трябва да се забрани.Управление по руски образец,начело с президент,подчинен нему кабинет и администрация.Този управленски модел се е доказал като най-успешен, има и демократичен елемент.Когато президента не си изпълнява задълженията към народа,лесно може да бъде сменен,борбата с управленска шайка и мафия е невъзможна.
  • 72 НОСТРОДАМУС375

    17 0 Отговор
    с този шум се прикриват по големи измами
  • 73 СЕДНИМИ НАКУРА

    9 1 Отговор

    До коментар #52 от "СссереМ":

    мършо
  • 74 Бай Шиле

    1 21 Отговор
    Нещастници! Какво ще става с Цветанов, няма да го решавате в този тъп сайт.В Фейсбука стотиците хиляди честни и умни хора го казаха: ПОДКРЕПЕТЕ ЦВЕТАНОВ!
  • 75 боярышник

    4 5 Отговор

    До коментар #56 от "гост":

    Ма верно си много прост.
    Винаги обвиняваме някого,а не си обърнем внимание на себе си.
    Корупцията в Бг не е само в политиците,в нормалните държави рибата се вмирисва от към главата,на тук в Бг започва да миришу от краката и обяснявям защо.
    Кой от нас не се възползва от служебните си придобивки за лични,или ако има възможност да ощети фирмата да отмъкне нещо в своя полза?!Няма или почти няма такъв.За това нека се огледаме итогава да обвиняваме.
    Никога повече"бсп"(бузскруполни страхливи предатели)на власт.
    Да живее България!!!
  • 76 Жечо

    3 1 Отговор
    Айде време ви е! Както седесарите пееха пъ същияначин и гробарите ги чака разпад и в забвение!

    А след това тоя който е грабил ще си живее добре в Монако или на някой остров и ще си харчи награбеното! А тук останалите българи ще се чудим от къде да я хваним та да я започнем!!

    Дори и на 100 да стана ще отида на гробовете на тия двамата и ще се поклоня, хахаххахахаха!!!
  • 77 Бай Шиле

    4 3 Отговор
    Баце,виж стр.123,1-ви том от Събрани съчинения на Й.Сталин:Есть человек есть проблем......... Може да погледнеш и товарищ Берия:всеки проблем е решим,когато има име,фамилия и адрес.

    Коментиран от #81

  • 78 Сашо

    8 2 Отговор
    Много ми е интересно, ако някой събере всички скандали свързани с ГЕРБ колко ли дебела книга ще се получи.

    Коментиран от #87

  • 79 snail

    7 0 Отговор
    Гарван гарвано око не вади!
  • 80 888

    5 0 Отговор
    ВРАГОВЕ НА НАРОДА само по един начин с вас. Сещай се "комбате", какво е
  • 81 Ритхофен

    4 0 Отговор

    До коментар #77 от "Бай Шиле":

    В руски източници от интернет пише, че този цитат не е автентичен от ГЕНЕРАЛИСИМУС Сталин. Преписан му е от Анатолий Рыбаков в "Децата на Арбат" и "1937 и следващите години". Самият Рыбаков с напредването на възрастта в едно тв студио не само е признал, че той е измислил израза и го е преписал на Сталин, но и е бил дълбоко обиден, че тези думи са придобили гражданственост с авторството на Сталин, а не му е призната заслугата, че така "точно" е описал Йосиф Висарионович. И това беше във връзка с данните за нобеловото лауреатство на Солженицин и ролята на приятелите на нашия Бочко от CIA. Джерзински и Хадрих за вас продажници алчни.
  • 82 Живите мъртви на България

    5 0 Отговор
    А кражбата на апартамента? Може формално да се води ок, но явно е изтъргувано бъдещето на народа, чрез калпав закон, за евтин апартамент.
  • 83 Ernesto Guevara

    5 1 Отговор
    ЦВИЧКАТА ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!ГОРАНОВ КЪДЕ СЕ СКАТАВА?И ТОЙ ДА СИ ДАВА ОСТАВКАТА!НЯМА ДА ХРАНИМ ИЗМАМНИЦИ!
  • 84 Голем сеир

    5 0 Отговор
    Кой къде ще седи в ресторанта няма значение,важното е кой плаща сметката...е тва 30 години е най-голямата тайна.
  • 85 Смях в залата😂

    9 0 Отговор
    Както е тръгнало народа му писна от измамници едни и същи стари муцуни знаещи старите номера. Трябват млади хора.
  • 86 Димитърдд

    1 7 Отговор

    До коментар #1 от "Будалата":

    Преди Герб , БСП трябва да издухат супата, ясно ли е руски марионетки.
  • 87 ДДимитърдд

    4 4 Отговор

    До коментар #78 от "Сашо":

    За Герб може да е една дебела книга, но за БСП сигурно ще са няколко дебели тома. Защото те са от 60 години във властта и са най добрите учители за корупцията, далаверите и измамите, те са ненадминати майстори във всички мърсотии случили се в България.

    Коментиран от #93

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 filo

    0 10 Отговор
    Седем млрд източени от Б/К/СП са малко, а апартамента на Цвинокио е много. Това е идиотското мислене на Ганьо Балкански.

    Коментиран от #92

  • 90 filo

    6 0 Отговор
    Всъщност е крайно време Ганьо да разбере, че ГЕРБ и БСП са едно и също, тъй като са от едно котило.

    Коментиран от #99

  • 91 Димитър Кънев

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Будалата":

    Да се надяваме.Ама едва ли.За половин бира половин кебапчета циганите пак ще гласуват за него.А българите се правят на обидени и не виждат изход.До кога не ми е ясно.Е ще по живеем и ще видим. Белким българите се събудят и решат че не може повече така.
  • 92 Еретика

    8 0 Отговор

    До коментар #89 от "filo":

    Не мой човек изключително много е това което направи Цвъки.Защо забравяш че баща му на Цецо е бил шьофьор на министъра на МВ по време на соца а самият Цвъки е бил член на великата БКП която винаги е права дори и да греши.Та прави си изводи дали Цветанов е прав.
  • 93 Бай Митьо

    9 0 Отговор

    До коментар #87 от "ДДимитърдд":

    Хайде стига идиотщини.А бе умник какви са тъй наречените ГЕРБЕРИ. Всички до един са БАШ ЧЛЕНОВЕ НА ВЕЛИКОТО БКП КОЕТО ВИНАГИ Е ПРАВО ДОРИ И ДА СЪГРЕШИ.
  • 94 Сланинова

    5 0 Отговор
    Хитър е Тиквоча :D
    Цвъки да са скрий като Доган у сарая -
    И да дърпа пак конците на гробарите :D
  • 95 Гост2

    3 0 Отговор

    До коментар #58 от "Гост":

    Е, то това дразни най-много! За бедните "щедро" по 40 лв за Великден на фона на "сиромашката" сделка(и) на "говорителят на евроценностите" е меко казано цинизъм. Всеки може да си купи дом, с честни пари и честен начин, но случаят не е такъв. И са мълчали докато не го огласиха други. Обидно е да ни предлагат да гласуваме пак за тях!
  • 96 Ана Тема Ай дуци

    3 0 Отговор
    От написаното тук ми стана ясно само едно:Партия ГРОБ,пардон - ГЕРБ е една воняща,отворена за всякакви червени бацили Кочина,имаща стройна структора и йееархия,наподобаваща разложени свински черва.

    Коментиран от #98

  • 97 До девето

    3 0 Отговор
    Анатема за Цвък Молитвата !
  • 98 Коректор

    2 0 Отговор

    До коментар #96 от "Ана Тема Ай дуци":

    Пише се "структура" и "иерархия"!!!
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 До баба

    2 0 Отговор

    До коментар #50 от "баба":

    Защото, бабо, на фона на тия две мутри те са като светици пред тях! 😄
  • 101 Митко

    2 0 Отговор
    Тия двамата що не вземат да се оженят то и без това Цветанов слуша Бойко за всичко като му каже лапай лапай гълтай гълта разтвори бузите разтваря ги
  • 102 Вкс

    1 0 Отговор
    Незнам какви идиоти са тези хора които гласуват за тия двамата
  • 103 Зайко Байко многознайко

    1 0 Отговор
    Кражби безмилостни на всички нива, доведоха до просешка тояга, любимата страна. Пенсионери гладни мъждукат в агония през ноща и не знаят, дали ще срещнат сутринта. Болни умират навред, пари за операции няма потънали незнайно къде без отчет. Откраднаха живеца на нашата страна скопците в Парламента и на меките бюра! Нямам нищо против Цецо КрадецО да има дом, но да направи така, че ние да не живеем в този облом! На Тиквоций Едно остров пожелавам не само един , но да мисли ( ако има с какво) ний от живота тежък, как да изпълзим.
  • 104 Зайко Байко многознайко

    1 0 Отговор
    Кражби безмилостни на всички нива, доведоха до просешка тояга, любимата страна. Пенсионери гладни мъждукат в агония през ноща и не знаят, дали ще срещнат сутринта. Болни умират навред, пари за операции няма потънали незнайно къде без отчет. Откраднаха живеца на нашата страна скопците в Парламента и на меките бюра! Нямам нищо против Цецо КрадецО да има дом, но да направи така, че ние да не живеем в този облом! На Тиквоций Едно остров пожелавам не само един , но да мисли ( ако има с какво) ний от живота тежък, как да изпълзим.
  • 105 ББек

    0 1 Отговор
    ВОЛЕИЗЯВЛЕНИЯ ОТ Цв.Цв. и В.Р. ЗА НАПУСКАНЕ НА НС и партията, приети по установения ред, няма друга алтернатива, това мислят умните и мъдрите. Другите решения са ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И РАЗПУСКАНЕТО НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, "ГИБЕЛ" ЗА ПАРТИЯТА...
  • 106 ххк

    1 0 Отговор
    Господин Борисов,моля Ви,предприемете някакви мерки срещу тези комунисти! Омръзна ни с техните манипулации! До кога ще ги търпим да ни разиграват, не ни ли стигат 50г. Моля вижте та забранен тази партия! Не се поддавайте на техните измишльотини,не виждате ли,че искат да провалят евроизборите?! Нима няма комунист който да няма по 2 -3 апартамента и да го е купил на безценица, на гърба на народа? Каква е вината на Цецка Цачева,на Цветан Цветанов и другите които си подадоха оставките? Фирмата която ги е продала няма ли право тя да решава цената на имота,или трябва да пита БСПто? Моля излезте в ефир по тв.и ни обяснете този абсурд на червената гвардия,която си отива и с всички сили драпа да се върне в управлението? Имате Ви доверие / ГЕРБ/,но не до безкрай,ако не озъбтите червените боклуци!!!!!
  • 107 Бай Хой

    0 0 Отговор
    Тия двамата да не са таковат 😁😁😫😫
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове