18 Април, 2019 19:40 3 697 33

Кола изгоря напълно на Площада на авиацията в София (Видео)

  • кола-
  • пожар-
  • площад на авиацията

Лек автомобил изгоря напълно на кръговото движение на Четвърти километър. Огненият инцидент е станал около 18:00 часа на метри от бензиностанция.

Засега не са ясни причините довели до пожара, но се предполага, че става въпрос за техническа неизправност.

Шофьорът е с изгаряния и е откаран в болнично заведение, съобщиха от МВР.

Снимки и видео от случката се появиха във фейсбук страницата "Забелязано в в София".

Видеото може да гледате ТУК


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кофти

    12 9 Отговор
    Газарка 100%

    Коментиран от #4

  • 2 Ноф Фнос

    23 6 Отговор
    С тоя автопарк от Горублянски Уникати,много още има да патиме.
  • 3 Въпрос

    46 3 Отговор
    А къде са пожарогасителите на двете редици от тъпаци? Или всички седят и гледат тъпо, докато колата на човека гори? Трябвало да е да спре някой още в началото и да я изгаси като се е запалила, а не да отминават като бездушни говеда!

    Коментиран от #5

  • 4 МАК

    19 20 Отговор

    До коментар #1 от "кофти":

    Особенно ако е взета от Горубляне и първата работа е да сложат ГАЗ.а това че скапаните газаджий ти правят инсталацията на колата на газ това не е важно за зомбираните любители на газ!!затова кола на газ или да сложа газ Абсурд!!!това трябва да се забрани в Бг,Изключвам тези с фабрични Агу.

    Коментиран от #6, #9, #11, #17

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 МАК

    6 7 Отговор
    Защото обичам да натривам носовете на такива технически негромотни отворковци като теб със истината!!!
  • 8 Васил

    5 9 Отговор
    Поредният селяндур с таралясник за 500 лева
  • 9 кофти

    17 0 Отговор

    До коментар #4 от "МАК":

    За жалост заради новите Екологични рестрикции, които правителството на Борисов иска да наложи газарките, ще стават все повече и направени от все повече неграмотници ! Народът, като цяло е много беден и не може да си купува коли на по година-две, нито електрически, а притиснат от новия закон на ГЕРБ, ще се принуди и да не иска да слага газова, ако иска да си върши работа с колата ! Повечето от вас не осъзнават, каква тесла готват с новите "ЕКО ВИНЕТКИ" - Гарантирано от ГЕРБ ! Спомнете си само "Бонус-Фалосът" на Борисов !

    Коментиран от #10

  • 10 МАК

    16 5 Отговор

    До коментар #9 от "кофти":

    Това тъпо правителство се чуди как да ни краде!!нямя да си унищожа колата заради тях да слагам скапана газова уредба!от завода не е излязла с такава и не е разчетена и предвидена за газ!!!достатъчно познати и приятели имам около мен с коли на газ, направо са трагедия работят като трактори, оборотите постянно играят,почти винаги ламбда сондата им прегаря заради газта оттам като обърне на бензин направо трагедия.изобще слагането на газ поставя началото на нейната бавна гибел!!!знам че ще има храчки по мойто мнение но аз такава кола барака неща да имам,обичам да чувам оригиналния глас на мотора!!
  • 11 Мимо

    9 6 Отговор

    До коментар #4 от "МАК":

    Ей, принципния, аз карам на газ от 17 години имам изминати на газ над 800 000 км. (Около 50-55 000 годишно) сменявам си бутилката на всеки 5 (пет) години. Без никой да ме кара да го правя. И въобще системата е направена с електрически клапан на бутилката и всичко е тип-топ (следя си постоянно техническото състояние на колата, тъй като ми е от значение колата да ми е в ред и компромиси не правя за каквото и ще да става въпрос) та аз проблеми от такова естество НИКОГА не съм имал, а няма и да допусна да имам, ама миналото лято спирах на "Тракия" в района на Пазарджик беше да гася един джип , на който му беше изгърмяло турбото в движение секунди преди да мина аз и тъкмо започваха да горят маркучи и кабели около двигателя. Шофьора тъкмо излизаше от колата и се въртеше в кръг, държеики се за главата.... Спрях и просто го изгасих...е трябва ли сега азда започна да рева : малоумници те карат дизели, защото се палят от турбото!!! Как ти звучи това?

    Коментиран от #12

  • 12 МАК

    5 2 Отговор

    До коментар #11 от "Мимо":

    Колко сте такива ?? Не много ама масата не са така!!!а все пак ако срещнеш кола същата като твоята но не на газ и пазена със сигурност ще звучи и върви по добре от твойта!!!

    Коментиран от #16

  • 13 Не глеам таувизия

    2 2 Отговор
    Сиромах българин-жива факла...;(....
  • 14 СмотанРа

    5 0 Отговор
    За това немците са карали на дизел и фолксваген.
  • 15 666

    2 2 Отговор
    Справка: Площада на авиацията е между площада на флота и площада на болните мозъци!
  • 16 Ти луд ли си

    3 5 Отговор

    До коментар #12 от "МАК":

    Може ли като не си минал и 2километра на газ да даваш мнения.Има съвременни газови инжекционни с който колите вървят прекрасно , двигателя работи тихо и спокойно както един ракогенератор на нафта никога няма да работи

    Коментиран от #20

  • 17 Читател

    3 4 Отговор

    До коментар #4 от "МАК":

    Простотиите, които си написал напълно кореспондират с техническата ти неграмотност. Пише ти човек с 80К км. на газ със СЕАТ Ибиза, 150К км. на газ с Опел Астра и 30К км. на газ с Хонда ЦРВ. Всички АГУ-та са монтирани в оторизирани сервизи, с гаранция 2 г./50 000 км. 2 пъти годишно си карам колата на диагностика на АГУ. Без да имам проблеми, просто за диагностика и проверка на газопроводите. Ще ти дам приятелски съвет, без да си ми приятел: извади си кратуната от задника и се ограмоти ... поне малко. Колкото да не си смешен.

    Коментиран от #19

  • 18 Да знаете

    4 0 Отговор
    Едно БНВ Х5 по-малко!
  • 19 МАК

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "Читател":

    Едва ли си ти човека които да казва и определя дали съм технически неграмотен или не!! Ясно ли тие !! Личи си че си зомбиран газаджия!!! Нагледал съм се на посипани коли от каране на газ,колко ти не можеш да си представиш и резултата е плачевен след време!!! Стига сте развивали теории за това колко е хубаво!! Тези теорий важатза коли със газова от завода!! За тях съм съгкасен направени от А до Я и със съответните Екута за отделните горива.не можеш да ме убедиш за кола която не е излязла с газова от завода слагайки я не и разказваш играта!! Тия приказки от 1001 нощ си ги дрънкай някой зомбиран като теб!!!хубавото е че не съм само аз противник на тия агу та!!! Просто другите не им се занимава да ви натриват носовете!!

    Коментиран от #22

  • 20 МАК

    1 1 Отговор

    До коментар #16 от "Ти луд ли си":

    Да мога да давам мнение на база наблюдение на приятели , познати и колеги, които искат да им е ефтиничко!!! Ама за съжаление след време излиза СКЪПО!!! Винаги!!!

    Коментиран от #21

  • 21 джими

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "МАК":

    купих си нова Соната, аз й сложих първо метан, докато я изплащах, след като я изплатих й сложих газ. Колата се кара почти денонощно. винаги е вървяла повече от доволно (2.7 177 к.с.) и вече на 850 х.км., забележи БЕЗ да й е пипан двигателя, без да бълва серни пушеци, без да ремонтирам ГНП и турбо. Газовите си ги поддържам в оторизиран сервиз и се ремонтира когато и каквото трябва. не ти давам наклон, какво да караш и да харесваш, просто не прави общи заключения на база разказа на комшията, който бил чул колегата дс разказва. Със здраве.

    Коментиран от #24

  • 22 Читател

    0 3 Отговор

    До коментар #19 от "МАК":

    Неграмотността ти не е само техническа, както си личи от поста ти. След като хората около теб масово имат проблеми с автомобилите си, явно са си мърлячи. И дори и без АГУ - пак щяха да имат ядове. Никой не пропагандира, да си инсталирате АГУ в автомобилите си. Това е въпрос на личен избор, базиран на житейските ни приоритети. Ако си в София - хайде да се срещнем и да видиш как работи моята кола на газ, колко върви на газ, колко пуши на газ и колко е амортизирана от АГУ-то. С този вакуум на "втория етаж", дори няма да разбереш кога работи на газ и кога - на бензин. Но! За да го има този резултат - трябва качествен монтаж. И грижа за автомобила. Това са неща, явно непонятни за теб и обръжението ти.

    Коментиран от #23

  • 23 МАК

    1 1 Отговор

    До коментар #22 от "Читател":

    Не ме интересува твойто тъпо мнение,лошото е че сте много такива зомбирани.Доказано във времето и съм го установил ,че това което спестиш от експлоатацията на газ ускъпяваш подръжката на колата с още един преглед и куп други консумативи за тая тъпа АГУ вместо да даваш пари само нормалните консумативи.и пак смея да кажа газта съсипва моторите!!Твоята кола излязла лие от завода с газ със сигурност НЕ!!разчетена и оразмерено ли е всичко за да работи на газ НЕ!!!има начини да се подобри даден мотор за харчи по малко Бензин.със сигурност слагането на ГАЗ на кола води до нейното бавно съсипване!!оттам случки като по горе в статията!!и тоне е първия а Н-тия такъв!!познатите окло мене не са мърлячи просто те като теб искат да им е еФТИНО!!това е проблема!!хайде много здраве!!

    Коментиран от #25

  • 24 МАК

    1 1 Отговор

    До коментар #21 от "джими":

    При теб има оправдание!!твоята кола не спира тя е в движение нон стоп.моито мнение е за личните автомобили масово, не за работни коли
  • 25 Читател

    0 2 Отговор

    До коментар #23 от "МАК":

    Опел Астра. Купена за 4500 лв. през 2010 г. Обслужане, Газов инжекцион, 4 нови гуми - 2200 лв.; Разход на газ - 7.5, разход на бензин - 6/100, говоря за извъм градско. Разход по АГУ - 20 лв/преглед; 2 + 6 лв. филтри на 10 000 км., смяна на дюзи - на 60 000 км. 180 лв.; на всеки 10 000 км. от разликата газ/бензин, остават 500 лв., от тях - 50 лв. за подръжка на АГУ-то. Остават 450. Изминал съм 15 пъти по 10 000 км. Т.е. 15 пъти по 450 лв. са останали в банковата ми сметка. Това са над 6500 лв. За колко казах, че съм купил колата? Към тези 6500... добавих още 2000 и си купих Хонда ЦРВ. Сложих и АГУ. Разход на бензин - 8.5/100 извън града. Разход на газ - 11/100. Подръжка: на 10 000 км. смяна филтър за 6 лв., на 15 000 км. смяна на филтър за 2 лв. Смяна на инжектори - нямам идея, за момента пробегът ми е малко над 30 000 км., не зная колко ще "изкарат" инцекторите. Според сервиза, в който е монтирата - таксиджиите карат по 100 000 км. и тогава сменят инжектори. Инжекторите ми струват 180-250 лв....
    Опелът го оставих на баща ми. Не го продавам, защото е докала се кола.

    Това е човече... И чисто нова колата да си купя - ще и сложа АГУ, защото за 20 000 км/година.... са си над 1000 лв. + еко ползите. Такситата купуват коли за 40 000 лв., карат ги по 500 000 км. без да отварят двигатели. за 500 000 км. имат 50 * 450.... което си половината на цената, която са платили за колата. Жив и здрав. И не забравяй - твоя автомобил замърсява много повече от моя. Мислиш л

    Коментиран от #26

  • 26 МАК

    1 1 Отговор

    До коментар #25 от "Читател":

    Ще замърсява друг път повече !!първо двигатела на моита кола е поцхти нов нищо че е 93 та.експолатира се само със 5W30 масло без грам да го пипа.второ главата на мотора е със сменени водачи и гумички на клапаните.всички инжектори са прогонени със специален препарат,сменени са уплътнителите на всичките инжектори.свещите са 4 електродни на Беру за по добра искра и запалване нещо коеот ти не можеш да ползваш заради скапана газ щот тя ги съсипва.всички кабели и дистрибуторна капачка са сменени,чисто нова оригинална ламбда сонда ,като катализтора е изхвълен от мен защото беше свършил и старата ламбда сонда беше прегоряла.мога ди кажа че на мерене на газовете беше с 40 % надолу в нормите.така,едва ли моита кола замърсява повече от дръгел каран на газ.Моите уважения ама си мноого заблуден като всички зомбирани по газта аз не съм и не съм само аз така!!консуматива на година мие със скъпото масло е 150 лева макс.

    Коментиран от #27, #28, #29

  • 27 Читател

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "МАК":

    Изгори 5 литра бензин в спалнята си. Аз ще изгоря 5 литра пропан-бутан в моята. Познай кой ще изнесът с краката напред....
  • 28 Читател

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "МАК":

    Колко км. пробег имаш годишно?

    Коментиран от #31

  • 29 Обективен

    0 3 Отговор

    До коментар #26 от "МАК":

    А бе келеш, махнал си си катализатора и претендираш, че автомобилът ти е по-екологичен??? Да.бе селяка ти малоумен, че и кола караш! В тази държава не останаха хора с акъл. Марш в училище, да се изучиш. Има един предмет "химия" се казва. От него можеш да научиш какво се отделя при горенето на пропан-бутан и какво - при горенето на бензин/дизел.

    Коментиран от #30

  • 30 МАК

    1 1 Отговор

    До коментар #29 от "Обективен":

    Хахахаха още един отворко!!!я по полека с езика господин КОМПЛЕКС!!маи не ти отърва и на теб истина.да когато подобриш процеса горене ,резултатите са по добри!!!ие така!!на прегледите си личи!!!да махнал съм тая еко простотия защото е свършила курса.оттам прегоряла сондата няма да покрие нормата.нова сонда махнат катализатор,висок клас кабели свещи по добро горене оттам по ниски вредни емисий!!Хаиде много здраве ,карай си дръгела на газ и си вярвай в заблужденията
  • 31 МАК

    1 1 Отговор

    До коментар #28 от "Читател":

    Колкотодо теб ,спирам спора защото почваш да се пенявиш и истината не ти отърва.Съжалявам!!Аз съм от другия бряг на противниците на газ и няма как да ме убедиш че ти си прав след като достатъчно за 20 години съм се нагледал на коли станали да дръгели от каране на газ- от малки коли до големи коли от ранга на Мерцедес или Аудии други.Аиде много здраве от мен!!
  • 32 Бай Шиле

    0 2 Отговор
    Да се забранят старите коли! Ето пожарите станаха ежедневие.Менда Стоянова и Владето Горанов ви го казаха : купувайте нови коли /малолитражки/.Ако нямате пари - банки дал господ.Кредит и щастлив живот.

    Коментиран от #33

  • 33 МАК

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "Бай Шиле":

    Бъркаш!! Да се забранят колите които пушат и които са със неизправности
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове