Last news in Fakti

30 Април, 2012 09:14 5 837 8

Борисов открива „Карлсберг”

  • борисов-
  • национален тенис-център-
  • „карлсберг”
Борисов открива „Карлсберг” - 1
Снимка БГНЕС

На 30 април /понеделник/, премиерът Бойко Борисов ще пререже лентата на реновираната модерна база на Български национален тенис център „Карлсберг” в София. Базата се стопанисва от Българската федерация по тенис.
Обновяването на базата е на стойност 1 млн.лв. и е осъществено по проект и с подкрепата на Министерството на физическото възпитание и спорта. 
Центърът е място за подготовка на най-добрите български тенисисти от различни възрастови групи, за провеждане на семинари и обучения с водещи лектори от международните тенис организации. Базата е и домакин на едни от най-престижните прояви от вътрешния и международен тенис- календар. 

На събитието ще присъстват и министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков, председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова, президентът на Международната тенис федерация Франческо Ричи Бити.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бен

    9 1 Отговор
    и това ли открива? би било новина, ако откриваше работни места. той вече закри държавата. сега открива всяко нещо, което ще поддържа залязващия му имидж. за най- накрая ще остане откриване на градски тоалетни.
  • 2 ТОЙ

    7 1 Отговор
    БОЙКО ФАЛИРА ДЪРЖАВАТА !
  • 3 Радо

    8 1 Отговор
    Ще почне да реже ленти и за павилиончета за вестници само и само да вдигне западналия рейтинг. Едва ли има в друга западна държава премиерът да се изявява като резач на ленти!!
  • 4 VW&Mercedes

    1 3 Отговор
    Trqbvashe Stanishkata da e oshte edin mandat ta steshe da vi opravi savsem.
  • 5 The Bear

    1 3 Отговор
    Не Бойко фалира държавата - тези преди него я фалираха. Той просто го показа на всички, а сега се оказва безсилен да я съживи, тъй като мафията сраснала се с икономическата олигархия не позволява да има нормално живеещи простосмъртни. Къде сред тях е неговото място е друг въпрос, на който аз за съжаление нямам отговор...
  • 6 васил димчев

    0 2 Отговор
    Като нямаш отговор мълчи, хищниците не лижат задници на крадци и комунисти.
  • 7 aha

    1 1 Отговор
    сАбитието голяма работа ще да е било...
  • 8 Х_

    0 1 Отговор
    Българите сме прост народ. Нямаме нужда от свобода на словото, и свобода като цяло. Обикновенно трябва да живее в страх мачкане и лъжа народа, тогава благоговее пред своите подтисници. Трябваше наистина да остане още един мандат Доган и Станишев, че тогава нямаше да остане и какво да се спасява.