3 Май, 2012 08:17 1 097 1

Opel блъсна 6-годишно момиче в Симитли

  • симитли-
  • момиче-
  • катастрофа

6-годишно момиченце пострада след като бе блъснато от лек автомобил в град Симитли, предаде БГНЕС.

Пътният инцидент стана към 19.15 часа снощи в кв. "Ораново" на пътя Симитли-Предел-Банско. Гергана Е.Н. пресякла натоварената пътна артерия встрани от пешеходната пътека, когато е блъсната от лек автомобил Opel. 61-годишният му водач Симеон В.К. от град Разлог успял да натисне спирачка, но въпреки това автомобилът му блъснал момиченцето. Детето е транспортирано с охлузно-контузни рани и неконтактно състояние до МБАЛ-Благоевград.

Рентгеновите снимки не са установили фрактури по крайниците на Гергана, но понеже скенерът на МБАЛ от вчера не работи не е ясно състоянието на мозъка на момиченцето. С комоцио пострадалото дете е настанено в отделението по хирургия на МБАЛ.

Полевият тест не е установил съдържание на алкохол в издишвания от водача на Opel-а въздух. На мъжа е взета и кръвна проба за алкохол, по случая е образувано дознание.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марио

    0 0 Отговор
    На 61 години вече човека не е чак толкова правоспособен...докато реагира....иначе браво на МБАЛ...