Last news in Fakti

15 Май, 2019 12:10 2 407 24

Велосипедист се блъсна в автобус, загина в болницата

  • велосипедист-
  • автобус

Пробата за алкохол на водача на автобуса е отрицателна

Велосипедист се блъсна в автобус, загина в болницата - 1
Снимка: shutterstock

Велосипедист е загинал при катастрофа на пътя София-Варна тази нощ, съобщават от ОД на МВР в Ловеч.

Произшествието станало малко след полунощ в района на с. Брестница, община Ябланица. На кръстовище 38-годишният велосипедист от селото се блъснал в автобус "Сетра", управляван от 66-годишен мъж.

Потърпевшият бил откаран в тежко състояние във филиала на спешната медицинска помощ в Луковит, където малко по-късно починал.

Пробата за алкохол на водача на автобуса е отрицателна. По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Питам

    11 5 Отговор
    Абе , в България има ли автобусни шофьори под 60 г.?

    Коментиран от #17

  • 2 Подкупен червен овчар

    10 11 Отговор
    Велосипедист се блъсна в автобус?! Инвалидна количка се блъсна в автомобила на бащата на президента Радев?! Странни работи стават в нашата държава...
  • 3 Голям Слон

    26 1 Отговор
    Бил загинал в болницата.. Хора, вас кой ви е учил да пишете статии? В болницата човек може да почине. Загива при атентат, самолетна или автокатастрофа. Или на война...

    Коментиран от #6, #7, #8, #11

  • 4 Фишьор

    18 4 Отговор
    Тези велосипедисти са много нагли .

    Коментиран от #5

  • 5 Гост

    11 2 Отговор

    До коментар #4 от "Фишьор":

    И аз това викам от много време - трябва да се криминализира карането на велосипед в България и да спре тази мъка с убитите велосипедисти и откраднатите пари за велоалеи. Така и така се установи, че техническа нация като българите не могат да правят велоалеи, а само се крадат средствата. Ето нещо от което Европа може да се поучи от нас и да ни последва. Браво на България, все така напред и скоро ще сме на 3 морета.
  • 6 Грух

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Голям Слон":

    Какво искаш от изданията на Свинята? Те за с конкурс избирани.

    Коментиран от #9

  • 7 Много бял

    4 4 Отговор

    До коментар #3 от "Голям Слон":

    Казва се УМРЯЛ не починал.Като почине човек после почва да работи.Като умре си е умрял.Само комуниста почива, той неможе да умре .

    Коментиран от #10

  • 8 Емил

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "Голям Слон":

    Не си прав! Геройски загина в борба с медицинската помощ! Нито един умрял без лекарска помощ - този се е съпротивлявал.
  • 9 Голям Слон

    13 0 Отговор

    До коментар #6 от "Грух":

    Нещата вместо да стават по-добре, те стават по-зле. Някога, когато учих езици, ползвах само едноезични речници: англо-английски, испано-испански, руско-руски.. Не съм перфектен, та даже и своя роден език не го познавам в детайли. Обожавам да се ровя по тълковните речници. Но някога нямаше гугъл и покрай думата, която търсиш, научаваш още поне пет. А сега е пандемия. Всичко се е заровила с модерни джаджи и пет думи на кръст не може да напише без грешка и със смисъл. А колко престижно беше преди време да си журналист: всестранно развита личност, грамотна, изискана. Сега са като текезесари..
  • 10 Голям Слон

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "Много бял":

    Умират животните. Разбира се и хората. "Почивам" се използва точно в този случай. На пътя щеше да загине. В случая там е пострадал сериозно, а е починал по-късно в болницата. Както и да е. Може и така, и така. Не и ЗАГИНАЛ.

    Коментиран от #12

  • 11 Пешо

    10 2 Отговор

    До коментар #3 от "Голям Слон":

    Обяснението е, че автобус да те блъска - оцеляваш и в общинската болница те довършват.
  • 12 Гъдю Гъдев

    8 0 Отговор

    До коментар #10 от "Голям Слон":

    Не ги учи,че така е много по-интересно и весело.
  • 13 КАТ

    7 0 Отговор
    Всички колеги с велосипеди да се научат как се прави,а не да ми карат по тротоари в насрещното и по оная работа,без да спазват никакви правила.
  • 14 гост

    1 3 Отговор
    Добре че при удара не е преобърнал автобуса. И какви са тези инциденти с автобуси след полунощ, къде пътиват по това време? Има нощни влакове, но автобуси?
  • 15 Ивайло

    6 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Велосипедист се блъсна в автобус, ЗАГИНА в болницата??? Загива се на мястото на произшествието!!! В болницата е ПОЧИНАЛ!!! Ей журналя...
  • 16 Статист

    6 2 Отговор
    Пробата за алкохол на водача е отрицателна , а пробата на велосипедиста ?

    Коментиран от #19

  • 17 бай Тодор

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Питам":

    60 години прекалено много ли ти се виждат а? Дай Боже един ден и ти да станеш на 60 и да ги подминеш дори и ще видиш че не са толкоз много.
  • 18 Това е много хубава новина😂😂

    4 6 Отговор
    Един наглец по малко😂😂😂тея с колилата са невероятно нагли и агресивни тех ги оправа само гроба😂😂😂
  • 19 гост

    7 0 Отговор

    До коментар #16 от "Статист":

    Велосипедистите са кото каруцарите, могат да си пийват и да карат.
  • 20 Хайл

    2 2 Отговор
    Да попитам какво намериха в чувала на циганина,май нещо е ходил да бере...нормален човек в 12 вечерта не кара колело ...
  • 21 Петър

    2 1 Отговор
    А пробата на велосипедиста? Сигурно е бил пиян.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 хитеp

    0 0 Отговор
    А алкохолната проба на загиналия ? предполагам е бил мъртво пиян иначе нормален велосипедист като участник в движението как ще се озове на кръстовище на междуградски път в малките часове на деня? И сигурно е имал и светлини и сигнална жилетка е облякъл а и автобуса движещ се по главен път е трябвало да спре и да му осигури предимство?
  • 24 1122

    0 0 Отговор
    В болницата в какво се блъсна,че там е загинал?В автобуса не можал да загине ,ама в болницата загинал??!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове