22 Май, 2019 09:12 10 517 16

Валентин Касабов: Говорим за къщи за гости, а се мълчи за сараите на Доган – защо?

  • сараи-
  • доган-
  • нфсб-
  • валентин касабов

Европа на старите ценности, Европа не на Кончита Вурст, а Европа на Тервел, който спаси континента от исляма

Валентин Касабов: Говорим за къщи за гости, а се мълчи за сараите на Доган – защо? - 1

„Говорим за корупция, за апартаменти и къщи за гости. Но се мълчи за големите сараи на Доган. За това, че Доган си прибра ТЕЦ – Варна срещу някакви дребни стотинки? Прибра пристанището на Варна. Държавата сега ще му подари едни 30 млн. лв. всяка година, студения резерв? Какво е това? Схеми от 30 години, за които мълчим”.

Това заяви Валентин Касабов, кандидат за български представител в Европейския парламент от коалиция „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” в предаването „Лице в лице“ на бТВ.

Той беше категоричен, че така както се говори за корупцията с апартаментите и с къщите за гости – трябва да се говори и за сделките, с които е свързан Ахмед Доган.

Валентин Касабов подчерта, че както той, така и неговите колеги от листата на коалицията се кандидатират, за да покажат един друг начин на поведение и работа в Европейския парламент – на действията, вместо на приказките, защитавайки българския национален интерес. Както и една друга Европа. „Европа на старите ценности, Европа не на Кончита Вурст, а Европа на Тервел, който спаси континента от исляма”, подчерта Валентин Касабов.

В отговор на въпрос на водещата той потвърди позицията на НФСБ, че е категорично „за” санкциите срещу Русия. „Защото не може в 21 век да има подобни актове на завземане на земя. По същия начин наша южна съседка може да предяви претенции и вземе парче от наша българска земя”, коментира Валентин Касабов.

„Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” се явява на предстоящите избори за български представители в Европейския парламент с №1 в бюлетината.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Townboy

    37 1 Отговор
    Както и за испанската къща и гръцкия остров!
  • 2 Оти

    27 2 Отговор
    Защото от козяк не дават! ДПС е тяхно отроче.

    Коментиран от #6

  • 3 Не е вярно

    33 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: „Защото не може в 21 век да има подобни актове на завземане на земя. По същия начин наша южна съседка може да предяви претенции и вземе парче от наша българска земя”, коментира Валентин Касабов.''''''''''''''''''България граничи със собствените си земи, по скоро трябва да връщат...
  • 4 Вова

    29 3 Отговор
    Затваряйте държавата, удряйте кепенците, няма смисъл да се мъчите повече!
  • 5 туй беше

    43 3 Отговор
    За всеки разумен българин е ясно че държавата се управлява от кръговете на Доган ! Така се получи за съжаление ! На всички важни постове без президенството са негови хора ! Министри прокурори са на килимчето в сараите и слушкат щото иначе лошо им се пише !

    Коментиран от #16

  • 6 Borislav Popov

    15 5 Отговор

    До коментар #2 от "Оти":

    Козяците ли се целИваха с ДуПиСарите на Орлов мост??
  • 7 Никой не може без дпс

    15 1 Отговор
    Особено на избори, няма с какво друго да се насъскват.
  • 8 Гръцкия остров

    24 1 Отговор
    Гръцкия вестник излезе с изявление, че носи наказателна отговорност, ако лъже за гръцкия остав на Борисов, но никой не го казва тук. Той каза, че не говори и с братовчеда си но се возят в една кола преди 2 години.
  • 9 МНОГОУВАЖАЕМИ

    6 1 Отговор
    ГУСПУДА ДУПЕТАТЕ , ДПС Е ПРИЧИНАТА КОЯТО КАРА МНОГО ОТ БЪЛГАРИТЕ ДА ГЛАСУВАТ , ТЪЙ КАТО СЕ ПРЕДПОЛАГА , ЧЕ ВИЕ СТЕ ПО-МАЛКОТО ЗЛО.

    Коментиран от #13

  • 10 БОКС

    10 2 Отговор
    ти си боклук бе
  • 11 Гост2

    17 2 Отговор
    Защото си мекере турско.защо мълча 4 години,защо не иззе всичко незаконно придобито от турците,защо не свали новините на турски и високоговорителите от минаретата.защи не вдигна пенсиите на социално слабите и инвалидите.нали подпира мутрата и имаше цялата власт да го направиш,ти популист и продажник!никога повече няма да помиришеш власт,любител на Хамър!
  • 12 Зловеща политическа игра

    19 0 Отговор
    Има ли една партия, която да не е ръководена от тайни кръгове и да е създадена с порядъчна цел? Да има за цел да пази България и българите от ограбване, убиване и унищожаване? Направете справка за всички лица в управлението през последните 30 години, къде живеят те, децата им и внуците им и какво притежават в България. Имат ли двойно гражданство и какво е то. И си отговорете какви са били целите им. За какво са били в управлението.
  • 13 КАСАПИНА

    5 0 Отговор

    До коментар #9 от "МНОГОУВАЖАЕМИ":

    И е тяхна заслугата,толкова много помакоцигани ,да напуснат България.
  • 14 007

    11 1 Отговор
    Доганeее, кажи нещо, или ми дaй дъщeря си... Избирай, чакам...
  • 15 Кавал Бареков

    7 0 Отговор
    Всички 240 крадци играят театър преди избори.Който и да управлява той винаги ще е зависим от мафиотската структура ДПС.
  • 16 Рум

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "туй беше":

    За жалост сте много прав
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове