Last news in Fakti

27 Май, 2019 09:50 48 345 74

Карбовски: Трябва да викаме "Бате Слави, ела"

  • мартин карбовски-
  • либерали-
  • евроскептици

"Нещата стигнаха дотам, че тука трябва да викаме - Бате Слави, ела. Може да се казва Слави, Гошо, Румен, но трябва да има нов играч", заяви Мартин Карбовски в изборната нощ пред bTV.

"Аз въобще не съм оптимист, според мен се получи авария, която прилича леко на чернобилската и не знаем колко е голяма. Ще разберем колко е голяма аварията от "Свободна Европа" и е интересно, че това не повлия на изборите (Карбовски визира скандала "Апартаментгейт", който започна от разследване на "Свободна Европа" и бе продължено от "Биволъ")

"Разбира се, комунистите са слабаци, и това е добре. Но тук в това студио, само либерали, братко. Търся един евроскептик. Търся един реформист. Нито един реформист. А ние ще произвеждаме същите неща, каквито преди. В момента има две сили - консерватори и либерали. И докато вторите управляват Европа, тя ще загива", заяви Карбовски.

"Борисов е гениален защото изплаши всички с комунизма, спечели с това, че комунистите ще дойдат на власт. Комунизъм няма - има само либерали и консерватори", каза той. Любен Дилов допълни: "Не съм изненадан. Бях сигурен, че ще има сериозна разлика между ГЕРБ и БСП, първо заради лошото състояние на БСП и второ, защото ГЕРБ направи One man show с Борисов в последните дни.

Той показа изключителна енергия, лично присъствие, което много помогна. Тези избори бяха много интересни, не се присъединявам към вайкането, че е ниска избирателната активност", каза той. "Добрата новина е че Демократична България прекрачва прага. Формацията получи неочаквано рамо от президента Радев, който каза, че се "нуждаем се от демократична България", това е, както се казва, freudian slip. (идеята на Фройд, че някои неволни изказвания уж случайни казват тъкмо това, което мислиш, б.р.)

Лошата новина, е че имаме голямо корупционно тяло, подпирано от руските патриоти, това е смокът, който е засмукал живот народен", заяви Ивайло Нойзи-Цветков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скептик

    348 30 Отговор
    Имаме нужда от апокалипсис на жилтия паваж....метеж, който ще се помни дълго. И тогава нещата ще тръгнат малко по-различно....
  • 2 електрокариста

    216 13 Отговор
    ако се появи различен играч ще се скарат кой да го убие

    Коментиран от #10, #17

  • 3 Карбовски

    65 86 Отговор
    Ела бате Славчо да ме оправиш изотзаде...
  • 4 мики

    193 12 Отговор
    От нищо нямаме нужда.
    По форумите само си чешем езиците и нищо повече.
    Подиграваме се, че ББ бил тиква и всички тям производни, а то какво стана отново..........
    Егати.......
  • 5 Коментара

    63 52 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Лошата новина, е че имаме голямо корупционно тяло, подпирано от руските патриоти, това е смокът, който е засмукал живот народен", заяви Ивайло Нойзи-Цветков. .... май няма какво да се добави!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Така е

    162 62 Отговор
    Стигнахме до там, че Слави изглежда най добрия избор, въпреки характера си. Аз умея да преценявам хората и имам добро чувство за Слави. Според мен ще се справи далеч по добре от сегашните комунисти в ГЕРБ и БСП, а и летвата каратист и физкултурник не е висока.

    Коментиран от #37

  • 8 Балък

    120 60 Отговор
    Карбовски недей да мислиш че българския народ са балъци че да чакат Славчо да ги оправи............. колкото ни оправи и царя.
  • 9 гледам го и не се сещам

    40 19 Отговор
    Този симпатяга някой идилъджия ли беше?
  • 10 Грешка Седларов

    70 16 Отговор

    До коментар #2 от "електрокариста":

    Какви грозни думи използваш, не се казва така. Няма да го убият, ще има просто злополука, както досега се случва, абсолютно случайно разбира се, вие да не си помислихте нещо друго. Я инфаркт или инсулт ще покоси избрания, зависи само коя спринцовка използват. Я тир в центъра на София ще го прегази. Я ще се самозастреля 5-6 пъти в сърцето и 2-3 контролни в главата. Я за 10 минути ще получи психиатрично разстройство и ще скочи от восока сграда, с лека помощ от няколко батки, а "случаен" зрител ще каже че сам е скочил. Абе все случайности. Абе с две думи викай ДА ЖИВЕЯТ НАШИТЕ американски братя, че иначе............... Абе много самоубийства много нещо настанаха ?!?!?!?!
  • 11 Давид

    66 27 Отговор
    И какво сега трябва да приветстваме чалгаря а той да посрещне новите юпита на Симеон и да се коалира с тях . Това ново начало ми намирисва на еврейска схема . Те подготвят това отдавна не случайно цигуларя , който продаваше мартеници го пратиха същите , които го създадоха да прави националистически концерти в Англия . Домът на нищо говорещите юпита и държавата превзета и купена от евреи .
  • 12 без значение

    48 11 Отговор
    ,Не разбрахме ли, че ГЕРБ § СИЕ--си пеят ,,Сто живота имам" и
    може би ще запеят на БСП---,,Ти си мъртва за мене".
    Поне да е весело в зверилника, наречен Народно събрание.
  • 13 Тони

    41 17 Отговор
    И това ми било журналист / този,който се вайка и вие /
  • 14 Гледах ги

    63 8 Отговор
    Тези подобрения на мъже. Говореха уж умно ни нищо съществено. Питаха къде са парите от Европа. Сега чак попитаха, защото ако се поинтересуват по други време ще ядат "бой". Аз се питам колко им платиха да стоят в студиото и да се правят на обществени говорилни?
    Все така ще е докато в тази държава, мъжете не разберат задълженията си да са морални и отговорни. Всичко е заради тяхната слабост пред пари, жени, разврат.
  • 15 Давид

    49 9 Отговор
    Забележете ,че партия- Нова Демократична България е подкрепена уж от емигрантите ! Те така утре ще ни кажат , че еврейското движение на царя - Милениум също е подкрепяно от емигрантите . А пък Слави от няколко години се кълне само в младите и неопетнени хора . Та какво се получава в крайна сметка : кукловодите ни предоставят поредната схема ( система ) изградена от хора опростачващи населението и крадящи от народа си като царя примерно , който нищо не иска , пък да си му дадем горите и замъците . Не случайно Нинова заложи на пенсионерите и не активира младите . Уж небрежен пропуск . Подготвя се новият проект .

    Коментиран от #39

  • 16 комплексар

    82 4 Отговор
    За 30 години се нагледах на нови играчи, оказва се че са като старите.Айде нема нужда, всеки народ си заслужава съдбата.
  • 17 Да..така изглежда

    30 1 Отговор

    До коментар #2 от "електрокариста":

    И затова се мултиплицират, за да са силни. Напомня ми на концепцията във филма матрицата. Агент Смит, това са нашите партии, те се клонират, но са едно и също. Ако се появи Нео, ще се има епична битка между тях и него.
  • 18 поуътре

    47 17 Отговор
    Кой зачита СЪВЕТСКИЯ гражданин Карбовски?За Трифончук пък какво до говорим?
  • 19 Добре де

    49 16 Отговор
    Хора, справедливо е да се съгласим, че си заслужаваме съдбата!Бойко е вечен, БСП-малко след него, а след тях-никаква алтернатива. Едно голямо нищо!Толкова ли сме малодушни...явно.На тия трябваше да им пролеем кръвта още преди години и щяха да ни управляват с повече мисъл в кратуните.
  • 20 Стрелата

    41 3 Отговор
    Роби.
  • 21 Тръмп

    33 16 Отговор
    Карбовски иска и моли да бъде оправен от Слави???:):):)Нищо ново,да си се оправят сами до безкрай!!!:):):)
  • 22 Мда

    26 2 Отговор
    По всичко личи, че това е вярно! Световен проблем е, не искат да изостават страната от това "благотворно" влияние. Спасението им, не ни спасява. Действа се по същия начин, както и ако не бяхме спасители. На всички нива са, те са талантливи актьори, журналисти, медийни експерти, музиканти, бизнесмени, юристи, професиите на въздействието. Професиите с най-високото заплащане боравещи със съдбите на слабия обикновен човек. България не е пощадена от това "добро".
  • 23 хазарта

    24 11 Отговор
    Карбовски просто се самопредлага за алтернатива на сегашните. Той не говори за Славчо а за себе си. Дали не си е пил хапчетата.
  • 24 Жаката

    26 7 Отговор
    Тези пръдливци даващи ненужно мнение по въпроси,които хич не им е работа,все още ги канят по разни телевизии,а те само разтягат локуми и се правят на големи познавачи .......и нищо конкретно
  • 25 dsсса

    62 17 Отговор
    Защо не отидохте да гласувате бре? Знаете ли, че всички, които са на държавна или обществена софра (агенции, министерства, училища, детски градини, армия, полиция ходят и гласуват. 99% от тях за управляващите. Страхуват се, че може да се разбере, как са гласували и да им изстине мястото. 90% от издържаните със социални помощи от бюджета също. Това прави близо 100% от гласувалите за ГЕРБ. Докато си седите в къщи, те ще печелят. Ето вчера активност 30% от правоимащите, спечелиха от тях 30%. 30% са 0,3 от всички. Което означава, че за ГЕРБ са гласували 0,3х0,3 = 0,09% от имащите право на глас. По-малко от 10%!

    Коментиран от #58

  • 26 Лош

    36 7 Отговор
    Наказателен отряд и всички под ножа. Аз съм първия доброволец
  • 27 Либеро

    24 18 Отговор
    Карбовски, можеш да говориш в множествено число само ако имаш глисти. Не си упълномощен да викаш нито баба нито бате нито кака.
  • 28 Либеро

    17 12 Отговор
    Карбовски, можеш да говориш в множествено число само ако имаш глисти. Не си упълномощен да викаш нито баба нито бате нито кака.
  • 29 Държанка

    28 12 Отговор
    Брадатият атавистичен "журналист" е държанка в медиите вече няколко деситилетия.
    Видях го последно на Централна гара, караше БМВ Х6. Явно заплатата му в НОВА тв хич не е малка.
  • 30 Държанка с БМВ Х6

    30 13 Отговор
    Карбовски атавистична, постапокалиптична, снобарска, кикотеща се, библеоанална медийна свинкя такава. Махай се от " големия екран".
  • 31 pepe le pew

    20 8 Отговор
    То понеже антируските подлоги не подпират. Тяхната корупция ти влиза някак си по-нежно. А че опозицията е в реанимация го знаят и джипсетата на село. И стига с тези призиви за метеж че вече не е и смешно. Тези българи дето са вдигали революции отдавна са измрели. Плющи кебабчета, пие бира и прави революции, що е то? А ЕС е пред огромна дилема, дали да остане колония с едва доловим пулс и да просъществува още известно време, или да се реформира. Но не реформа на пола, не на обстрелването с лозунги от типа "руска заплаха" с които разни типове прикриват собствената си безполезност, а реформа която да мотивира хората да гласуват.
  • 32 Емил

    9 4 Отговор
    Така е-Ти си малоумен
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 шумкар

    11 7 Отговор
    На този болшевик как ще му отива един каскет.
  • 35 Бай оф

    9 6 Отговор
    Тоя пък кой е? И откъде изпълзя.
  • 36 Виденов

    12 8 Отговор
    Ей Карбовски прочети предсказанията на баба Ванга. Виденов ще се върне и ще бъде успешен политик и тогава нашата татко вина ще тръгне нагоре. Не ми говори за някакъв тъп чалга че казал 2 неща във новините, и аз казвам ама не се чува
  • 37 Голяяяам мислител

    13 5 Отговор

    До коментар #7 от "Така е":

    Нямаш чувства или знания, мурзилка ! Кой и защо създаде и кой плаща на този "музкант" ? Кой внедри кирливата врява оказваща мозъчен контрол, ама не разбираш какво пише !
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Bonder

    32 3 Отговор

    До коментар #15 от "Давид":

    Никой от емигрантите не подкрепя Рада Дълбоката. Трябва да ви кажа, че никой от хората които познавам в Белгия, Германия, Холандия и Люксембург не са гласували изобщо. Хората тук не са глупави и мразят всички партии еднакво. Точко заради тях сме в чужбина и единствената бюлетина с която бихме гласували е АК - 47.
  • 40 Тодор

    19 6 Отговор
    Това, че не харесваме Гроб и комунята не значи, че ще харесаме палячото Слави. Истината е, че този партиен модел е тотално изчерпан и рано или късно всички тези крадци ще си платят жестоко. Не може вечно да се манипулира и лъже защото балона ще гръмне.

    Коментиран от #60

  • 41 Bonder

    4 11 Отговор

    До коментар #38 от "Фатих Мехмед":

    Викай Велик Кюрдистан, че малко ви остана на вас агаряните. Само братята кюрди ще ви оправят.

    Коментиран от #42, #43

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Achoachev

    17 0 Отговор
    Без значение е кой ще спечели! Така е било,така ще бъде.
    За избирателната активност-отдавна се говори изборите да не се провеждат в почивните дни.
    Да се признава надницата само ако се представи бележка от изб.секция ,че лицето е гласували.Разходите на фирмите да се приспадат от данъците.
  • 46 ТтТ

    8 5 Отговор
    Червена свия си ти кОрбовски!!
  • 47 КОЧА

    8 2 Отговор
    АБЕ ВИЕ С БРАДИТЕ ЗА МЬЩЕ ЛИ СЕ МИСЛИТЕ - ЗНАЕМ КАКВИ СТЕ .
  • 48 Коментар

    6 0 Отговор
    Пренареждане на оредяващия строй ! Малко сте, все по-малко ! Все по-тъпо и по-скучно ! Е гати мутрите ?
  • 49 bbb

    7 4 Отговор
    Тоя съвсем е изтрещял
  • 50 Чернобилец

    10 1 Отговор
    Резултатите от Черно бил се видяха след 30години т. е. сега, когато настъпи пика на раковите заболявания, както предрича ха учените.
  • 51 Тони

    6 6 Отговор
    Карбовски бях ти фен ....но трябва да ти кажа че наистина си изпушил от всякъде!!!!Вземи си отпуска имаш нужда???
  • 52 Марк Енгелс

    3 3 Отговор
    България за правителство не-електронно дава под 3% от БВП, а Естония за електронно дава над 4% от БВП. България държавни разходи 16% от БВП, Естония 20,30%.
  • 53 Акита

    7 2 Отговор
    Много мисъл, малко мозък. И тоя чака някой да го оправи! Сигурно затова се вре непрекъснато сред циганите. Изключено е обаче Слави или Румен да свършат тая работа. За Гошо не знам.
  • 54 Сашо

    1 1 Отговор
    ББ големец
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 документите

    7 3 Отговор
    Всичко сме видели, и бате Симо дойде. По добре да дойдат танковете. БОЖЕСТВЕН ЗАМИСЪЛ ЗА КРАЙ НА ПРЕХОДЪТ, е било това в главата на първият президент. Но за възпиране на ляво правителство. Фашизмът е капитализъм отменил демокрацията. Във Венецуела няма социализъм, има демокрация застрашаваща плутокрацията, както е било в Чили при Алиенде, или преди превратът в Гърция, Испания преди Франко.. През 1932 г. БРП печели общинските избори в София, но правителството на Народния блок отказва да даде властта на законно избрания съвет. Властта назначава нови избори, които са спечелени от правителствените партии посредством машинации. Капитализмът е плутокрация с имитация на демокрация, а фашизмът е сваляне на маските. Хитлер: "Правителството няма да защитава интереса на германският народ, чрез икономика, организирана от държавата, а ще подкрепя частното предприемачество" "Бедни са глупавите" - фраза изричана и от Иван Костов, и която е главната философия на дясното. Ето защо наричат нацизмът и фашизмът, крайно дясно. 1975 г. - „Кризата на демокрацията“, написан по поръчка на Тристранната комисия от Крозие, Хънтингтън и Ватануки. Много интересен документ, основният извод в него е, че голамата заплаха за Запада идва не толкова от Съветския съюз, колкото от прекомерната демокрация в самия Запад, докладът предлага да се внесе известна доза политическа апатия сред масите, а дори диктатура в трети страни.
  • 57 Завист бг.сом

    9 0 Отговор
    Слуги му трябват на народа не господари...
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Ханко от село Осеня

    12 4 Отговор
    Карбовски от край време си е нещастник и ревлю , все некой требе да го оправи , мизерник.С каквото и да се загванеше винаги отиваше в канала , не го бива ., ама ич , и той като славчо искаше да става известен върху нещастието и подиграфката с едруги , немойковци
  • 60 Христос

    2 0 Отговор

    До коментар #40 от "Тодор":

    Едва ли някой от тях ще си плати!!
  • 61 Един от многото

    7 5 Отговор
    Истината е, че много закъсняхме! Трябваше да вземем крути мерки още преди години и да спасим родината си от тези кръвопийци. Онези от нас, които сме служили в армията знаем как се прави. По-младите, които ме са били в казарма....,, ще ги научим! Дела трябват, а не думи!
  • 62 име

    12 1 Отговор
    тоя щом опря до партия на чалгарите ....много ниско падна карбона.
  • 63 Бесен

    7 1 Отговор
    Имаме нужда от народ! Не от нов партиен играч!
  • 64 Яясно е

    9 2 Отговор
    На Карбовски му дай да рови в лайна.
    Всичките му предавания са такива,а и той е изтъкан от жълта,лепкава и миризлива материя.
    Има реални резултати от от реален вот!
    Другото са плямпания,пък може да вика Слави,млави и който си поиска.
  • 65 мухаха

    4 3 Отговор
    България върви бързо напред с невиждани доходи в любимата ви ЕврАзия!!!Няма нужда никой да ни спасява!!най-добре е да се спасите Вие другари в матушка Рус!..и да вземете и Карбовски и Волгин!!!
  • 66 Ломски

    3 0 Отговор
    Чаушеску ви праща поздрави.
  • 67 Ръжен

    2 0 Отговор
    Кво сте се стреснали. Човека с брадата само пророкува. Ок, ей там го вдигат от диванчето и на майтап слагат някой от нас. ХА. Какво ли ще ми дойде на устата като за пред много хора и в ползу роду.
  • 68 Усмивката

    5 1 Отговор
    Много сложно.Пак усложняваме.Просто е.Вижте Румъния.Вкарваш мин. Председателя в затвора и едно по едно ,един по един всички си признават.Няма нужда от прогнози.Щото вече всичко се случва сега ...привет Хан Крум
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 За какъв се мисли тоя ДЕБЕЛАК?

    4 1 Отговор
    Като не успя любимата ти Луда крава от Позитано, да викаме Слави, че да ИЗПРОСТЕЕ ЦЯЛАТА НАЦИЯ!
  • 71 Анонимен

    2 0 Отговор
    Е, като, как я вижда тая консервативна Европа, този господин. Всяка нация за себе си, силните да цакат слабите, сигурно и войски да вкарат да държат страните вътре, нещо като Варавският договор . Че те ако не са либералите, фондове и представите ли в евро парламента ще имаме. Или да спрат мигрантите, та редовия германецда бачка черна работа за 2000 евро, да им се скапе здравеопазването ипесионната система? Уж интелектуалец а е толкова примитивен и ограничен, че чак се чудя, дали не играе някаква роля.
  • 72 Фани

    2 0 Отговор
    Викайте лъжливия режисьор от Брюксел Слабака да ви подърдори глупаци.
  • 73 Сашо

    2 0 Отговор
    Всичко е срамно в България от политиците до техните избранници като се има предвид ,че 75 про цента от народа не гласува!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове