Last news in Fakti

7 Юни, 2019 09:42 4 891 17

БОЕЦ внесе жалба в ЦИК

  • боец-
  • делян пеевски-
  • избор-
  • парламент

Организацията оспорва процедурата по отказване на Мустафа Карадайъ и Делян Пеевски да бъдат избрани за европейски депутати

БОЕЦ внесе жалба в ЦИК - 1

БОЕЦ внесе жалба в ЦИК. Неправителствената организация оспорва процедурата по отказване на Мустафа Карадайъ и Делян Пеевски да бъдат избрани за европейски депутати.

По инициатива на БОЕЦ днес внесохме Конституционна жалба от името на Десислава Иванчева срещу незаконното решение на ЦИК да заличи от кандидатските листи за изборите за ЕП Карадайъ и Пеевски! Ако Конституционният съд се произнесе в наша подкрепа, то това означава, че те трябва да бъдат обявени за избрани! И веднага след това заради несъвместимост да НАПУСНАТ БЪЛГАРСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ!

Изхвърляме Пеевски от парламента, а после, ако иска да напуска и ЕП!

Действията на Пеевски, Карадайъ и ЦИК са гавра с българските избиратели и законността, но тази гавра ние обръщаме срещу тях!

Това написа в профила си във „Фейсбук“ лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев.

Ето и цялата му позиция в социалната мрежа:

БОЙЦИТЕ се борим срещу мафията с достойство и чест! Не им пращаме мутри, а излизаме срещу тях с имената и лицата си! Но и не позволяваме на техните слуги-мутри да се гаврят с нас!

По инициатива на БОЕЦ днес внесохме Конституционна жалба от името на Десислава Иванчева /Dessislava Ivancheva/ срещу незаконното решение на ЦИК да заличи от кандидатските листи за изборите за ЕП Карадайъ и Пеевски! Ако Конституционният съд се произнесе в наша подкрепа, то това означава, че те трябва да бъдат обявени за избрани! И веднага след това заради несъвместимост да НАПУСНАТ БЪЛГАРСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ!

Изхвърляме Пеевски от парламента, а после, ако иска да напуска и ЕП!

Действията на Пеевски, Карадайъ и ЦИК са гавра с българските избиратели и законността, но тази гавра ние обръщаме срещу тях!

Прави чест, на Dessislava Ivancheva , подкрепена от Биляна Петрова /Biliana Petrova/ че се включи в тази битка и подкрепи усилията на БОЕЦ, защото само от името на някой от участвалите кандидати в изминалите избори може да бъде внесена подобна жалба!

БОЕЦ взе решение ДА ЗАЛИЧИ ПЕЕВСКИ от Народното събрание на България! А след него наред са Буда, Цацаров, Гешев и цялата останала мафиотска шайка!

За подобен удар мафията убива. Очакваме поредните репресии и удари срещу нас, но не могат да ни спрат.

Продължаваме! БОЕЦ вече подготвяме Жалба до Европейският съд! А водим и десетки други битки. Скоро и на площадите!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 hmhmhm

    35 7 Отговор
    Прав е човека !
  • 2 решетнико

    14 31 Отговор
    и този е руска къртица

    Коментиран от #13

  • 3 А,де ...

    24 8 Отговор
    Спомням си, какво каза Гешев, за първия сигнал с/у ''апартаментчиците''. - ''Тия /БОЕЦ/, всеки ден пускат сигнали и жалби. Ако вземем да им обръщаме внимание ...'' . И асансьорчетата, тераските, покривчетата и къщичките за гости, щяха да си останат в кръглите папки /кошчетата /.
  • 4 Иванов

    19 7 Отговор
    Разбира се, че е прав. И тук има едни анонимни мишки, които претендират, че пишели ИСТИНАТА. "АНОНИМНАТА" истина!)))
  • 5 КостадинК

    14 6 Отговор
    Паляци, правят се на различни от дпс, а всъщност не са, все са бандитос.
  • 6 onq s konq

    8 10 Отговор
    Не става въпрос дали Пеевски и Карадайъ са симпатични някому или не,въпросът е Принципен:КАКВО СИ МИСЛЯТ ЧЕ ЩЕ ПОСТИГНАТ "БОЕЦ" със жалбата си,след като примерно кандидатите на ДПС заявят официално че се отказват от Евродепутатството ПО СЕМЕЙНИ ПРИЧИНИ/ревност у съпругите им и заплаха от разпад на семейството/,ВНЕЗАПНО И НЕПРЕОДОЛИМО ПОЯВИЛИ СЕ ДУШЕВНИ ТЕРЗАНИЯ/носталгия по Родината/,или пък ЗДРАВОСЛОВЕН СТАР ПРОБЛЕМ,ОБОСТРИЛ СЕ ВНЕЗАПНО?Междуврумунно и двамата са си направили отвод в ДПС и същият е ГЛАСУВАН в НС,като местата им са заети автоматично от следващите в листата.Та на въпроса:КАКВО ЩЕ НАПРАВЯТ "БОЕЦ" с инфантилните си молби до тая или оная Институции,или САМО ЛАЯТ БЕЗЦЕЛНО с единствена цел ДА БЪДАТ ЗАБЕЛЯЗАНИ В ОБЩЕСТВОТО?!Така и Шефът им Георгиев НЕ ОТГОВОРИ на репортерските въпроси ОТ КОГО СЕ ФИНАНСИРА това "Образувание" и КАК?
  • 7 Пеевски

    14 9 Отговор
    Боец са проруски отрепки.

    Коментиран от #10

  • 8 Какъв боец

    10 11 Отговор
    Щом действат с Иванчева в комплект ясно за какъв боец са! Осъдени да пращат в европарламента или почти осъдени!
  • 9 Койчо

    12 8 Отговор
    Тоя има мутра на селски тарикат!
  • 10 До Пеевски

    9 10 Отговор

    До коментар #7 от "Пеевски":

    Боец са готини
  • 11 ЧИЧЕ

    8 7 Отговор
    Не стига че народа е овчи а малкото което се прави от БОЕ Ц и това се и се трови от мафиот ски слуги. Запомнете когато цъкне изкрата пожарът ще е голям.
  • 12 Матей

    2 6 Отговор
    Организацията Боец била НПО,ДА,АМА не като ония НПО-та,а чисто българско явление,тип народо-освободително движение.Няма особена перспектива,защото управниците подсичат организаторите с банални провокации и всичко приключва.Наскоро се появи видео,в което особен репортер се закача с жената на боеца,той веднага го ексцентри в чОтурата с юмрук и после пак по стълбите,като по учебник.
  • 13 Абе

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "решетнико":

    Май е Соросоид
  • 14 саса

    3 1 Отговор
    Прави и точни са боец,всички които ги плюят са подлоги на Тиквата и мафията му.Да видим септември делото на Пеевски в САЩ и как ще лъснат и далаверите на всички от това мафиотско правителство,особенно на Борисов,Цветанов,Цацаров.

    Коментиран от #16

  • 15 Усмивката

    1 1 Отговор
    Браво.Браво на Боец.Така говорят на улицата,по домовете обикновените хора.С истинските имена.Защото всеки знае от кои се спазват законите И за кои законите не са повече от градински храст за прескачане.
  • 16 Усмивката

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "саса":

    Да .На есен Делянчо Пеевски да си фашта билетчето за САЩ и да си вземе и раираната нощница .Щото там не знаят кой е тоя„ Пеевски”.Алтернативен вариант е да стане съгражданин на Симока Дянков в Русия.
  • 17 Радан

    0 2 Отговор
    Тоя защо бие репортер на канал 3
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове