Last news in Fakti

7 Юни, 2019 11:48 2 251 18

Майка подаде сигнал за издърпано ухо

  • хематом-
  • издърпано ухо-
  • детска градина

От детската градина коментираха, че детето е проблемно, но отричат да са причинили нараняването

Майка подаде сигнал за издърпано ухо - 1
Снимката е илюстративна

Майка подава сигнал за упражнено насилие над детето ѝ, което посещава частна детска градина. Детето е с хематом на ухото. От детското заведение обаче са категорични, че поведението на детето е проблемно и отричат да са причинили нараняване на малчугана.

Във вторник следобяд Ц. С. взима синът си от частна ясла. По думите ѝ, детето било във видимо стресирано състояние. След като се прибрали вкъщи забелязала, че ухото на детето е посинено. Според нея, синът ѝ, който е на 1,8 г., е бил дърпан за ухото от служител на яслата.

След преглед от „Пирогов” обяснили, че детето е с хематом, а съдебен лекар потвърждава констатацията и издава медицинско удостоверение, че ухото на детето е било силно издърпано. Жената е подала сигнал до всички органи случаят да се разследва. По думите ѝ от детската градина отказват да съобщят името на преподавателката, причинила травма на детето ѝ.

От детското заведение обаче споделят, че детето е проблемно.

„Детето е много трудно за гледане, с изключително проблемно поведение. То е агресивно към себе си и това рефлектира върху всички останали деца, защото то е непрекъснато неспокойно до тогава степен, че постоянно има писъци, търчане във всички посоки, блъскане във врати, стени, помитане на кошари, деца. Майката много добре знае за поведението на детето си. /…/ Ние издаваме детето и часове по-късно получаваме обвинение, че ухото е посинено при нас. На майката сме обяснявали многократно за проблемите на детето. Препоръчали сме да заведе детето на психолог, дали сме координати на детски психолог. Разговорите ни тръгнаха към това, че детето няма как да остане в детската градина, защото наранява себе си и останалите деца. Оттам започна войната с детската градина”, каза управителят на детската градина.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Соц Боц

    42 2 Отговор
    По бай Тошово време ако се разминех в училище само с издърпано ухо или плесник зад врата от някой учител се радвах ако нашите не са научили след това от него....

    Коментиран от #4, #15

  • 2 Борис

    8 15 Отговор
    Никой няма да и обърне внимание бъдете сигурни. Ако това дете не е на някой политик или евреин значи нищо не се е случило.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гоуст

    6 29 Отговор

    До коментар #1 от "Соц Боц":

    И това го казваш с цел хвалене ли? Че учителите са герои и са ви спуквали от бой? Още едно доказателство, че соца е вреден!
    Всяко дете може да бъде вътрешно достигнато стига учителя да е компетентен. Боят не е решение и е израз на безпомощност

    Коментиран от #9, #12

  • 5 месара

    26 2 Отговор
    майка с мечта да е кифла! гледайте клипа, тая е от типа - всички са ми виновни!
  • 6 jambazina

    29 1 Отговор
    Много хора мислят че децата им са изключителни наследници на короната и ги разлигавят до такава степен, че ги превръщат в идиоти.
  • 7 Дагмор

    3 11 Отговор
    Не защитавам майката, но училищата се напълниха с идиоти учители които са там единствено заради заплатата и привилегиите които ползват. В Русе има една учителка която е всеизвестна с изнудванията на родители за пари, побой на малолетни деца и това, че им отнема междучасията. Децата се насират и напикават в неините часове, но никой не я закача въпреки, че има шест жалби срещу нея.
  • 8 мдаа

    18 2 Отговор
    КАКВАТО МАЙКАТА, ТАКОВА И ДЕТЕТО И!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 бббббб

    12 0 Отговор
    Сега са за бой родителите , журналистите и политиците
  • 11 ПРОСТОТИЯТА РАЖДА ПРОСТАЦИ

    10 1 Отговор
    Едно време имаШе уважение към учителите.
    Дори и родител да разбере, че детето му е ударено, явно е имало причина.
    Днес не се отглеждат да пораснат големи, възпитани и научени.
    Днес още от завършване на 1 група се правят абитуриентски вечери, защато родителите настоявали.
    1 клас също,
    А докато завърши 12 клас е уформен ПУДЕЛ, ГОТОВ ЗА "ЖИВОТА".
    СЛЕД ТЕЗИ 30 ГОДИНИ "ДЕМОКРАЦИЯ" И "СВОБОДИЯ" ЛИПСВАТ КАКВИТО И ДА БИЛО ЦЕННОСТИ, КАМО ЛИ МОРАЛ.
  • 12 Соц Боц

    6 3 Отговор

    До коментар #4 от "Гоуст":

    Е то точно заради такива джендъри като теб сме на това дередже....ако издърпано ухо и шамар зад врата е спукване от бой, то не се учудвам защо днешните деца си позволяват всичко...

    Коментиран от #13, #14

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Гоуст

    4 3 Отговор

    До коментар #12 от "Соц Боц":

    Модераторе, моя коментар е изтрит, а този, който ме обижда на джендър си стои??
    Ако вие не се обиждате от джендър добре, но за мен си е чиста обида някой да ме нарече по този начин. Предприемете конкретните мерки!
  • 15 Townboy

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Соц Боц":

    Затова станахме хора. А сега създаваме поколения от дебилни келеши с липса на емпатия.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Националист

    1 1 Отговор
    Ако детето им е много проблемно, защо да е заедно с нормалните деца?
    Ако такова проблемно дете непрекъснато напада вашето дете и отказва да се вслушва в забележки, родителите да си го вземат и те да му носят "проблемния" товар, а не нормалните деца. Методите за възпитание на деца не трябва да включват насилие върху тях особено от чужди хора. Един елементарен метод за изправяне на лошо поведение е "задължителна почивка". На колкото години е детето толкова минути е "почивката". 5г. дете 5 мин. почивка. Детето се заставя да седне на стол, легло .... и от там не мърда докато не са минали минутите. Пробвал съм го този метод на моите деца ОТЛИЧНО РАБОТИ! Ако случая е твърде "тежък" и абсолютно нищо друго не помага и решите да го пляснете, пляскайте го по само по задницата, там се намират много нервни възли за балансиране. Мисля, че само веднъж съм го ползвал последния метод, беше сполучлив, но на мене ми стана много тежко, че си удрям детето. Прибягнах до него понеже нищо друго не помагаше. Но сега всички учителки се изказват отлично за децата ми, никакви проблеми на никого не правят в училище. С отличен успех са. Внушавам им идеята винаги да помагат на, когото могат и при това да бъдат сред първите.
    Има и много учителки разбира се, които са бездарнички и даже опасни и не би трябвало да работят с деца.
    Трябва ни спешно да се въведе система за оценка на професионализма на учителите. Неспособните да си търсят друга работа. И заплатите разбира се на най-способ
  • 18 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Че защо непременно служител/ка/ от яслата ще му дърпа ухото? Този юнак, като е на близо две години не може ли да каже, кой и защо му е усукал ухото ? Родителите ми "строяха социализЪма", а аз израстнах по детски ясли и градини. И когато там с нещо си играя и се появи някой " хиперактивен колега" и ми обърка, събори, начупи или по някакъв начин провали заниманието ми.......скачам и не само ще му дърпам ухото, оня нека пищи, но ако не дойде "другарката", може и да го откъсна!!! Нека другият път отново да дойде и да ми се бърка в играта ! Аз съм му "детския психолог"!!! След години и аз изпращах и приемах от детски заведения деца и внуци. Нали го оглеждам от всички страни, обличам го, обувам го, разпитвам възпитателката за проблеми с МОЕТО дете или внуче.......Ще го вземам аз от яслите, ще го виждам, че е "във видимо стресирано състояние" и няма да го огледам, няма да разговарям със служителките още там !?!? Защо "часове /колко/ по-късно" обвинява "яслата"? Не е ли възможно майката да е пресилила с "домашното възпитание" само минути, след като го е вземала от "яслите" ? Какво му е пречело да прояви агресивност и в къщи и.....да е било "наказано" ? И тъй като "има зъб" на "яслата", да хвърли вината върху нея ? Допущам,че е възможно в яслата да е получил травмата, но едва ли от служителка. Че и те си "пазят хляба" още по-вече като се има предвид агресивността на детето и поведението на майката !!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове