Last news in Fakti

5 Юли, 2019 08:05 3 016 25

Маринов: Акцията в с. Труд е подарък за цялото общество

  • младен маринов-
  • цигари

Тази порочна дейност нанася огромни щети за бюджета, добави министърът

Маринов: Акцията в с. Труд е подарък за цялото общество - 1

"Акцията в Труд е подарък за цялото общество".Така я определи вътрешният министър Младен Маринов, който присъства на тържество по случай 140 г. от учредяването на МВР.

Тази порочна дейност нанася огромни щети за бюджета. Успехът е съвместен на много служби и най-вече на работата в екип, категоричен беше Маринов, цитиран от БГНЕС.

Той отказа даде повече подробности за акцията, тъй като се провеждат следствени действия.

"Когато станем готови и прокуратурата прецени, че може да се изнася информация ще ви информираме", заяви вътрешният министър.

Главният секретар на МВР Ивайло Иванов допълни, че има още обявени лица за издирване и броят на задържаните ще нарасне.

"Работата, която предстои да се свърши е огромна. Това са огромни помещения и халета, поточни линии на две места. Има допълнително камион с цигари, който е на територията на Пловдив. Най-вероятно утре ще бъде направен оглед. Едва тогава ще се прецени на колко души и какви обвинения да се повдигнат", каза Иванов.

Вътрешният министър коментира и планирания за утре протест на полицаи заради нощния труд.

"За съжаление и на този празник ще има протести на синдикатите. Знаете, моята позиция, че това е специфичен труд и трябва да се заплаща допълнително. Към момента те получават минимума, надявам се да намерим средства, за да бъде заплащан на нормално ниво. Всичко е въпрос на постъпление в бюджета и на разпределение в самата система", коментира министърът.

Министърът смята, че МВР е либерална структура и уважава решението на синдикатите да излязат на протест в деня на професионалния юбилей.

"Въпреки, че има проблеми, колегите работят и днешната операция е резултат от денонощен труд", каза още министърът.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 среднощен

    8 18 Отговор
    "Изсветляването" на бизнеса в България е най-трудната задача за управлението на ГЕРБ..! Ако успее поне на 40% да го стори - следващите десет години няма кой да ги "бутне".

    Коментиран от #9

  • 3 Министер

    26 4 Отговор
    Едно време откриваха завод за 9 септември, 7 ноември и други празници. Сега МВР прави акции по случай професионалния си празник. Това значи, че си знаят схемите, престъпните групировки и който не се отчита бива "ударен". Подозрително. Иначе браво, престъпността трябва да се изкоренява.

    Коментиран от #14

  • 4 СссереМ

    15 10 Отговор
    Айде отидоха си поредните спонсори на бесеперастите.
  • 5 Истината

    22 0 Отговор
    Бесепарски или други спонсри не знам но такъв бознес се прави със здрав гръб най вече в службите !!!!
  • 6 Давай Бийко

    7 18 Отговор
    Тинята в която е затънала страната леко леко започва да се чисти ! Похвално !
  • 7 АКЦИЯ КАЧАК

    17 0 Отговор
    Генерирана печалба от 15 000 000 на месец.
    С такива пари ще купиш черноморието и все ще ти е тая кой ще плажува при теб.
    Явно не са платили където трябва.
    И за чий трябваше да е там говорителя на премиера, т.е самият той?
    Обучение и запознаване с "ДОБРИ ПРАКТИКИ".
  • 8 Омг

    11 1 Отговор
    Махането ти Маринов ще бъде подарък за обществото !
  • 9 Сера Стата

    14 2 Отговор

    До коментар #2 от "среднощен":

    Не знаех че Мутри могат да осветляват бизнес, а нека позная става въпрос за чуждия Бизнес, техния Герберасткия нека да е през офшорки

    Коментиран от #11

  • 10 Матрял боза

    6 1 Отговор
    Палячо в кустум ! Бойко тъй не случи на едни способни хора.
  • 11 среднощен

    7 1 Отговор

    До коментар #9 от "Сера Стата":

    С риск да отговоря на "трол" ще кажа следното: Навсякъде по света има "преливане" на "прозрачен" бизнес към "сив"..!? Това го има дори и в най-напредналите социални държави като Швеция, Канада и Австралия..! "Сивият" сектор в икономиката трупа бързо печалби, но е на "ръба на закона", а "светлият" легитимира и дава реална власт на институциите в държавата..!! Когато интересите на представители на двете власти се срещнат в пазарното поле наречено "суверенна държава", започва "боричкането". Има изход..! Навсякъде по света корпорациите имат "дъщерни дружества", които вършат мръсната работа на "групата", но всичко това в конспирация и строга тайна..! Въпросът е държавата да си взима данъците! Най-сигурният начин за държавата е през "едрия бизнес"..!! Надявам се сега да съм по-ясен!

    Коментиран от #17, #24

  • 12 Качак

    7 1 Отговор
    Подорък в интерес на Филип мориц.
  • 13 Хипермен

    12 0 Отговор
    А цигарите ви от 6.50 за кого са подарък, а игралните зали и казината чий подарък са, а лотарията, а фармацевтичната и петролна мафия, скъпия ток тия подаръци пак са за народа нали, подарихте ни и лихви където ги няма в цял свят.... Айде нема нужда от подаръците ви...
  • 14 Centurion

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "Министер":

    Убиването на сивата икономика е пряко посегателство срещу хората!Изсветляването вкарва пари в в бюджета,но проблема е ,че парите после не се връщат към хората а се крадът и отклоняват към разни проекти от Администрациите на всички нива , през дейност,която не е от първостепенно значение,но за тях няма значение,важното е парите да се усвоят от правилните фирми и хора.За нацията един голям банан,както се пееше в една песен,.Оставайки без доходи,и алтернатива,хората напускат страната. Сивата икономика е жизнено важна и нейният процент не трябва да е по малко от 25-30%. Тези пари пак влизат в Държавата през потреблението.Проблема на управляващите е ,че кабинетните решения без реален поглед и п правенето на сметки не се инати дават положителен резултат.

    Коментиран от #15

  • 15 Хипермен

    4 1 Отговор

    До коментар #14 от "Centurion":

    Евала, много точно казано...
  • 16 Ей няма такива боклуци

    4 1 Отговор
    Много сме благодарни... Спряха да си плащат или ново тъпа мутра ще взима пазара?
  • 17 Сера Стата

    6 1 Отговор

    До коментар #11 от "среднощен":

    С риск да отговоря на Гербераст, навсякъде в Европа капиталистическата с-ма се крепи на дребния семеен бизнес.Туквун е...а мамата на дребния бизнес, пита се колко трябва да си прост за да накараш 90 процента от хората да мизерстват за да може шайката да богатее ???

    Коментиран от #19, #20

  • 18 Behemoth

    0 0 Отговор
    Мерси!
  • 19 Centurion

    4 0 Отговор

    До коментар #17 от "Сера Стата":

    Те са хора загубили всякаква сетивност , мярка за приличие и нормалност.Интересите им стигат до там , цялата им шайка да може да смуче и паразитира на гърба на останалата част от населението, без да се интересуват от проблемите на народа,проблеми в дъното на които са отново те!
  • 20 среднощен

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "Сера Стата":

    Пак не сте ме разбрал...? Не казвам, че това което прави ГЕРБ във визията си за управлението на България е правилно..! То е "по-лесно" и "по-сигурно"..! "Социална държава" може да има само при силна икономика, за жалост българската не е такава..! "Малкия и среден бизнес" звучи добре, но това означава "протекции и субсидии" от страна на държавата..! Примери - "източване" през селскостопански проекти и субсидии, "къщи за гости" и т.н.! Държавата е това, което може да си позволи икономиката..! Нямам нищо общо с ГЕРБ като икономически отношения - просто размишлявам..!

    Коментиран от #21

  • 21 Centurion

    4 0 Отговор

    До коментар #20 от "среднощен":

    Държавата да си преразгледа политиката на събутите гащи!!!
    Колко ни източват през веригите от магазини и бензиностанции,през Мариците,през ЕРП -тата,през концесиите за златодобива.Колко Милиарда е това годишно,20-30,колко???

    Коментиран от #22

  • 22 среднощен

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "Centurion":

    Напълно сте прав да се "гневите"..! Но суверенитета на държавата ни е толкова, а и политиците ни много лесно се "продават"..!? Като казвам политиците ни, имам предвид цялата гама - всички..!!
  • 23 чакаме да светне атомната централа

    0 0 Отговор
    Като са толкова добри МВР ЗАЩО НЕ АРЕСТУВАТ Ахмед Доган тези
    цигараджий да се спотайват там са имали яка държавна охрана.
    Причини да го арестуват колкото искаш, 25 000 000 откраднти от Марица Изток заедно с Теменужката Петкова... и децата се смеят на това мълчание на Прокуратурата.
  • 24 ПОЗДРАВИ ОТ КАНАДА

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "среднощен":

    Къде ги учите тези неща ,имало сив бизнес във Швеция и Канада.
    Това което Е във България е кражби от ПАРИ ПРИБРАНИ ОТ НАП, СЪС ТОТАЛНАТА ПОДКРЕПА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПАРТИЙ.
    ТОЛЕРИРАНЕ НА СХЕМА ЗА ИТОЧВАНЕ НА БЮДЖЕТА ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ.Систематично в милиарди левове ,остави цигарите, цигараджий има навсякъде...
    ТАКИВА НЕЩА като точене на бюджета чрез схема от политици НЯМА В ШВЕЦИЯ И КАНАДА...

    Коментиран от #25

  • 25 среднощен

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "ПОЗДРАВИ ОТ КАНАДА":

    https://www.vesti.bg/novini/tazi-znakova-figura-na-prehoda-beshe-edno-ot-imenata-v-spisyka-s-porychkovi-ubiistva-na-bratia-margini-pishe-v-kapital-dimityr-peev-1109588; Привеждам само един пример като отговор на вашата теза..!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове