Last news in Fakti

7 Юли, 2019 15:10 8 347 74

Нинова: Употребиха гнева на хората, да легализират обръчите си от фирми

  • корнелия нинова-
  • субсидии
Нинова: Употребиха гнева на хората, да легализират обръчите си от фирми - 1
Снимка: БГНЕС

Употребиха справедливия гняв на хората срещу партиите и политиците, за да легализират обръчите си от фирми и нахлуването на чужди интереси в българската политика. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова в интервю за Агенция „Фокус“ във връзка с намаляването на държавната субсидия за партиите от 11 на 1 лев за действителен глас.

„Не сме искали субсидията да остане 11 лв. Предложихме всички спокойно да обсъдим и разумно да намалим субсидията. Ние сме за намаление, но обосновано, с оценка на риска и въздействието, а не с емоции и вдигане на популистки лозунги“, заяви Нинова.

Тя посочи, че над два милиона българи са пожелали именно намаляване на партийната субсидия, но отбеляза, че нито един българин не е пожелал партиите да се финансират от чуждестранни юридически или физически лица, от големите фирми, на които правителството раздава обществени поръчки, от концесионерите на българските богатства.

„Употребиха справедливия гняв на хората срещу партиите и политиците, за да легализират обръчите си от фирми и нахлуването на чужди интереси в българската политика. А и остана незабелязано, че управляващите отказаха да подкрепят предложението на БСП натрупаните в банкови сметки и неизползвани пари да се върнат в хазната. Аз съм сигурна, че народът би искал тези средства обратно“, каза още лидерът на БСП.

На въпрос защо партията ѝ е сигнализирала европейски институции за намаляването на субсидията Нинова отговори, че Европа върви в обратна на нашата посока - там финансирането от бизнес се забранява или ограничава, тук се отваря.

„Европа вижда в това възможност за политическа корупция и в доклада на групата на държавите, борещи се срещу корупцията (ГРЕКО) пише, че този процес се подлага на мониторинг. Има още нещо - в конкретния случай у нас става дума за убийство на опозицията. Никоя фирма няма да ѝ дари средства, защото опозицията не разпределя порциите на властта, а и всеки дръзнал да я подпомага, ще бъде наказан. А управление без опозиция е диктатура“, заяви Нинова.

Тя добави, че това е процес, в който е участник вече три години. „Първо искаха да ни обезличат, като ни раздадат постове и пари. Като отказахме, започнаха лъжи, клеветене, мачкане на наши кметове, депутати и хора по места. И на това устояхме. Сега е третата стъпка- финансово да ни унищожат. Ще ни е трудно, но и това няма да успее“, заяви лидерът на БСП.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един

    86 42 Отговор
    Изчезнете за винаги!!!
  • 2 ТтТ

    83 29 Отговор
    Чакаме вашите олигарси да ви покажат среден пръст!

    Коментиран от #4, #6

  • 3 Било

    67 22 Отговор
    Ами защо ревеш тогава !,,?..
  • 4 ТтТ

    46 9 Отговор

    До коментар #2 от "ТтТ":

    Не за друго, а защото трябва да доказват платена печалба данак и тогава да ви платят!
  • 5 hienata

    77 4 Отговор
    Че то до сега да не е по-различно?!?? Собствениците на големи фирми и сега са в политиката Марешки, Пеевски и много други. Просто сега ще им се наложи да харчат собствените си пари, а не държавни (Наши).

    Коментиран от #62

  • 6 Г. Гергов

    66 22 Отговор

    До коментар #2 от "ТтТ":

    Те тяхните Олигарси от много отдавна са им показали среден пръст, Точно за това РЕВЪТ че няма кой да им дава и ще Фалират!!!

    Коментиран от #17

  • 7 Сесесере

    66 25 Отговор
    Да живее България , насрани русофили!

    Коментиран от #16

  • 8 Нео

    67 16 Отговор
    Помните ли Бенчо Бенчев, свързан с Митьо Очите и БСП. Този общинар си призна публично, че е финансирал БСП. Те имат стотици и хиляди бенчевци, но не желаят да се легализират, за да лъжат електората си, че са "социална" партия. Проблемът им е. че ги хванаха "в разход" и сега ще им е трудно да възстановят похарченото, без да разкрият "благодетелите " си!
  • 9 реалист

    38 60 Отговор
    Целта на мафията винаги е да изкара бизнеса си на светло и да изпере парите си. ГЕРБ сега прави точно това
  • 10 Факт

    39 77 Отговор
    Нинова е с няколко интелектуални нива над Борисов

    Коментиран от #14, #15, #29, #58

  • 11 реплика

    70 18 Отговор
    Ако не бях ме 45 години при комунисти,щяхме да сме по добре от Гърция.

    Коментиран от #18

  • 12 Aaa

    67 20 Отговор
    Нинова се жалва на посланика на САЩ за намалените субсидии - безценно!
    Тези пари, като сте ги извадили от моя джоб, както и от всички останали българи - да сте ни питали дали искаме да платим 1,5 милиона за партийната ви телевизия, за да плюете България по нея?!
    Или сега няма да има парици, за да плащате на тъмния електорат да ви вдига процентите от 5 на 15 и затова ревете?!
  • 13 Всички партии и политици

    39 10 Отговор
    Които са срещу рязкото намаляване на субсидиите работят срещу себе си, като се противопоставят на нагласите на обществото! Толкова ли е трудно да го проумеят?
  • 14 Електроен ФИШ

    21 7 Отговор

    До коментар #10 от "Факт":

    Не е много сигурно.Вие как го установихте?
  • 15 Друг факт

    51 22 Отговор

    До коментар #10 от "Факт":

    Нинова с няколкото си интелектуални нива над Борисов пада сума ти и пъти на избори. Ами ако беше няколко нива под него, малееее......
    Да и имам нивата на интелект, както и на останалите "хубавци" - Крумчо, Симов, Кирчо, Таско, Йончева, Парашутиста, оная осъдената за корупция, че и забравих името и т.н., и т.н.....
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Centurion

    26 47 Отговор

    До коментар #11 от "реплика":

    Не ме разсмивай,палячо неграмотен, вземи и прочети има достатъчно статистика!Знаеш ли какви са биле производствените активи на България към 1945 г,5 милиарда Долара,45 години по късно са за 110 милиарда без земята!Това са 8000 предприятия ,+ болници пътища и инфраструктура.За 30 г се направиха 200 км магистрала с чужди пари и те половината ги откраднаха,три пречиствателни станции,и два завода,с големината на цехове,единия за производство на кормила,другият за стопове на коли.30 години разграбват построеното за 45 г,и живеят от него .На кое място е била страната по стандарт 1986 г,на кое е сега.За 45 г от 6 милиона ,на почти 9 милиона, Сега колко сме,и какви са причините???Мисли малко.С всичко това не казвам ,че е било само цветя и рози.

    Коментиран от #22, #66, #72

  • 19 Бесен Язовец

    48 13 Отговор
    Значи, Курнелчито няма да се успокои скоро, много гуй яд, за дет му подрязаха крилцата, паричките де...)

    Коментиран от #21

  • 20 .....

    2 8 Отговор

    До коментар #17 от "Еl comandante":

    Лапаш и гълташ,нали?!
  • 21 Кроткия

    50 10 Отговор

    До коментар #19 от "Бесен Язовец":

    Курвелия си мисли че като плюе непрекъснато ще си осигури достатъчно гласове за да спечели изборите и да стане премиер,но не съзнава че така отвращава хората от себе и ги мотивира да гласуват срещу нея, както и аз правя впрочем.
  • 22 Гнусна Соросня

    20 49 Отговор

    До коментар #18 от "Centurion":

    Какво им се обясняваш на тия Безродници и Предатели и за слепите и глухите е ясно, че живота през социализма беше 1 000 000 пъти по добър.Не се опивай да им наливаш акъл, това са Подлоги и Слуги на Хамериканците и НПО-тата,за тази измет е време да отворим пак Белене

    Коментиран от #33, #40, #64, #73

  • 23 .....

    47 15 Отговор
    Болен мозък си,да ти е.. майката щом твърдиш че през комунизма било добре,плюнко смрадлива

    Коментиран от #26

  • 24 КОЙ

    39 4 Отговор
    А кога ще си намалите заплатите на 560лв. ??? За да прогледнете как се живее в България.
  • 25 име на гост

    47 6 Отговор
    Ама еоооо, ти не си ли подаде оставката? Нали тъй рече, или като един истински комунист думата ти пет пари не струва. Ти ли точно ще говориш за обръчите от фирми? Дебела крадла такава!
  • 26 бебето

    9 24 Отговор

    До коментар #23 от ".....":

    да колко си годинки дребен? Личи си по просташкото ти писание че си закърмен с либералните идеи и ценности ха ха, прост като идолите си
  • 27 България ЕС Нато

    45 9 Отговор
    Да ви таковам и големите комунисти Вижте кой ви управлява Криминални особи милионери като приватизаторката Импексова Офшорната Измамница Милиончева Кирчовци контраБандисти и все криминални елементи

    Коментиран от #28, #37

  • 28 Centurion

    9 24 Отговор

    До коментар #27 от "България ЕС Нато":

    Защо смяташ ,че сме комунисти???
    Комунист е Борисов.
  • 29 Бойко

    27 7 Отговор

    До коментар #10 от "Факт":

    Нинова е тотолна помия интелект в кумунист там има само интерес
  • 30 Българка

    28 7 Отговор
    Нинова,скрий се вече,че колкото повече говориш,толкова повече се осираш. Егати корумпето! Няма наяждане! Голям рев за субсидиите все едно само от тях се издържат. Ооо пардон,забравих,че виметата на БСП са задържани. Ами сега?!!!
  • 31 Алооо

    34 8 Отговор
    ТАЗИ ЖЕНА НЯМА ЛИ ДА ИЗЧЕЗНЕ ОТ ХОРИЗОНТА ПОВРЬЩА НИ СЕ ОТ НЕЯ,ТАКОВА ГАДНО И НАГЛО СЬЩЕСТВО НЕ СЬМ ВИДЯЛ.
  • 32 ИМПЕРИАЛИСТ

    30 4 Отговор
    Дяволът е в подробностите....Партийното финансиране по новия закон ще е под пълен контрол и край на финансирането от офшорки на КГБ, те за това е целият рев на БСП....

    Коментиран от #36

  • 33 Алоо

    28 6 Отговор

    До коментар #22 от "Гнусна Соросня":

    ТОВА БЕЛЕНЕ ВИ ИЗЯДЕ ГЛАВИТЕ,ИЗБЕХТЕ СУМАТА НАРОД БЕЗ СЬД И ПРЕСЬДА,И ПАК ИСКАТЕ ТОВА НО НЯМА ДА СТАНЕ,ПАРТАКЕШИТЕ И ДА ВИ НЯМА НЕ ВИ ИСКАМЕ, И ТАЯ ДА ПРЕСТАНЕ ДА СЕ ПЕНИ,ПРОТИВНА СТАНА ВЕЧЕ.

    Коментиран от #34, #39

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Тото Кратуно

    15 1 Отговор
    Сега ще си проличи кои партии се финансират от фирми. Разбира се за облаги.
  • 36 Койчо

    2 5 Отговор

    До коментар #32 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Ти изобщо прочете ли статията или просто да изстреляш нещо.
  • 37 Койчо

    3 12 Отговор

    До коментар #27 от "България ЕС Нато":

    То Бойко ли беше лежал в затвора шест месеца.
  • 38 Танко

    21 3 Отговор
    Най - новата единица за измерване в метрологията - КорНин . Мери алчност , нахалство , гьонсурат и др . .
  • 39 Centurion

    10 20 Отговор

    До коментар #33 от "Алоо":

    Хубаво е да прочетеш историята,и да видиш ,че жертвите и безследно изчезналите преди 44г са десет пъти повече от жертвите след 45 г.Имаш много поздрави от Гео Милев,Вапцаров,От Министър председателя Стамболийски,от хилядите отрязани и излагани на показ по огради и кметства глави,и от откритите масови гробове. Има доста запазен снимков материал!

    Коментиран от #43, #44

  • 40 На теб може

    25 4 Отговор

    До коментар #22 от "Гнусна Соросня":

    Да ти е било милиони пъти по-хубаво през соца, само ако си бил плиткоумното чадо или внуче на някой тлъст партиец, шумкар, доносник и пр, тоест, си потомък на крадлив комунист, който всичко е вземал даром. Сега даром няма, има труд. Това ви боли, щот осъзнавате, че колелото се завъртя

    Коментиран от #42

  • 41 Другар

    24 3 Отговор
    Нинова не се обяснявай просто върни надвзетите субсидии. Няма да ви дадем по-вече от 1 лев за субсидии. Млъкни и не дразни хората по-вече, защото търпението е изчерпено и накрая ще извадим дървото.
  • 42 Тъп си

    8 14 Отговор

    До коментар #40 от "На теб може":

    на умните хра от соца беше елементарно да забогатеем в крадливото капиталистическо безвремие след 1990,сега съм екстра,но ще ти кажа нещо което за такива подлоги на западняците е чуждо и това са Принципи, чу ли Принципи, не мога да гледам как затриват България и да трая като вас Соросоидните подлоги, не мога да трая Прост човек начело на България вече 10 год, защото направи хората които са за него профанизирани алчни и елементарни гласоподаватели дето като чуят Социализъм и : УУаааааа долу та долу.А твоя Тиквун от къде се излюпи?Смешни сте, през социализма се живееше 1000 000 пъти по добре зашото имаше Държава а не кенеф

    Коментиран от #49, #53, #55

  • 43 Танко

    11 9 Отговор

    До коментар #39 от "Centurion":

    Че си русофил е ясно ! Че си чел някаква " комунистическа история " , също е ясно !Не мога да разбера , защо не смениш прозападното Centurion ? СТОТНИК - поне е на руски....
  • 44 Красимира

    11 2 Отговор

    До коментар #39 от "Centurion":

    Абе, историко, хайде да ти дам жокер що безследно изчезналите преди 45 са повече! Я, то става и без да четеш, а само с общи познания. Какво бушува в света от 1905, до 1945, прекъсвано тук там от кървави революцийки, съдържащо в описанието си Руско-Японско, Първо и Второ Световно, Испанско и Китайско гражданско, Японско-Манджурско, Италиано Етиопско, Балканско, Междусъюзническо, ( няколко геноцида бонус???? С над 100 млн. изчезнали първата половина на 20 век??? Не вярвам да си се сетил, затуй направо подсказвам ВОЙНИ. В мирно време изчезването на граждани е ЛУДОСТ. ПО време на война светът откача и лудостта е донейде оправдана

    Коментиран от #45, #47

  • 45 Интелигентната

    11 9 Отговор

    До коментар #44 от "Красимира":

    да ти дам 2 жокера, чула ли си за ЗЗД от Царско време, я погледни чичко гугъл че явно там са ти знанията, виж що народ е изтрепал на Симеончо баща му..... като не си в час по добре си трай

    Коментиран от #61

  • 46 Centurion

    8 7 Отговор
    Грешни са ти заключенията.Историята е една. А Центурион е Латинско(Римско) звание и чин.
    Та може да прочетеш за кръволока Цанков,можеш да намериш доста статии от западни издания от онова време и да видиш и разбереш как е охарактеризиран,той и неговото управление.

    Коментиран от #48

  • 47 Centurion

    5 6 Отговор

    До коментар #44 от "Красимира":

    Тук става въпрос за безследно изчезнали след националните катастрофи(войните)след 1923 г .
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Сера Стата

    9 12 Отговор

    До коментар #49 от "Забогатял си":

    Марш за такива "дисиденти" като Теб и кирливата ти рода,какво точно лошо видя : апартаментите за 15 лв. на месец,парното и тока от 3-5 лв.,морето за без пари,краденето като национален спорт от Държавата, спокойствието и липсата на престъпност,качесвеното образувание,това че народа беше работлив,кадърен и образован,работещите цигани??? Колко още да изреждам за да може двети ти гънки да асимилират фактите.Но чвно ти си от сегашното "интелигентно" поколение което вместо да говори Мууучи

    Коментиран от #51, #56, #59

  • 51 Вашата мама

    10 5 Отговор

    До коментар #50 от "Сера Стата":

    И тебе те е хапал коня или си доносник мазник на комунистите и са ти хвърляли някоя привилегийка да си чак толкова доволен и щастлив за разлика от народа

    Коментиран от #54

  • 52 575

    5 1 Отговор
    Нинова май ще целува ръка на Гергов.
  • 53 ИСТИНАТА

    12 4 Отговор

    До коментар #42 от "Тъп си":

    Не пиши преди да помислиш. Трябва да си много прост, тъп и неграмотен, за да пишеш небивалици. При комунизма живеехме зад желязната завеса и пълно затъмнение, затова много като теб сте с трайно увредени мозъци. От хубост, държавата претърпява 3 фалита+ разграбване чрез приватизация и РМД-та, банковият фалит, пенсионният фонд; създаване на милионери/олигарси, състоящо се над 100 млрд. $; у-нието на Станишев+3-ната коалиция изнесоха 55-60 млрд.евро. Неграмотността ще ви погуби. Нищо чудно, че не успявате в живота. В животът оцеляват умните, силните и преуспяващите, а не мързеливите...

    Коментиран от #57

  • 54 и твойта също

    4 7 Отговор

    До коментар #51 от "Вашата мама":

    Ти да не си на Герберастка хранилка та си доволен

    Коментиран от #60

  • 55 582

    11 2 Отговор

    До коментар #42 от "Тъп си":

    Ами защо не забогатя при социализъма,като е 1000 000 пъти по хубав.Я ме светни.
  • 56 ИСТИНАТА

    10 5 Отговор

    До коментар #50 от "Сера Стата":

    След този коментар, разбирам защо Б-Я е фалирала. Какъв интелект, какво умно изказване от тъпа личност. Ако днес животът не ти харесва, означава, че си много прост и неграмотен. Отдавна си умрял, но не го знаеш. Факт е, че днес имаш възможност да публикуваш свободно лъжи за времето от СОЦА. Да изразяваш собственият си глас, собственото си мнение, да обикаляш света без визи и забрани, да опознаваш държавите, европейската култура, младите да почиват на море с децата си където пожелаят. Това е най-важното, което е постигнато. Но трябва да имаш нещо в главата си, за да го разбереш. Е, няма го СОЦА, БКП/БСП са политически трупове, които миналото застигна. Най-после им се спря кранчето с народна пара, от която освен фалити и разграбване, 30 г. ги хрантутим. Импексова плаче и се жалва за народните пари. Когато разграбиха д-вата, банките, пенсионният фонд, КТБ, НИЕ СЪЩО ПЛАКАХМЕ, НО ТЕ НЕ ОБЪРНАХА ВНИМАНИЕ! ЩАСТЛИВА СЪМ, ЧЕ ДОЖИВЯХ ДЕНЯТ В КОЙТО СЪМ СВИДЕТЕЛ И ТЕ ДА ПЛАЧАТ, ПО-СКОРО "ВИЯТ НА УМРЯЛО". ПОСТИГНАХА ТОВА, КОЕТО ИСКАХА. ТОВА БЕШЕ НАРОДНИЯТ ГЛАС!!

    Коментиран от #63

  • 57 Centurion

    6 6 Отговор

    До коментар #53 от "ИСТИНАТА":

    Кой е живял в затъмнение???От 6.00 започваха бюлетините на ББС,,Свободна Европа,Дойче Веле,и гласъ на Америка,имаше и вечерни бюлетини,предавания за култура,музикални,хумористични.е помня фейлетоните на Велко Верин,репортажите на Владимир Костов,Музикалните предавания с Джилда Карел.Който е искал се е информирал и е намирал истината правейки съпоставка РМД- та са на Костов и на Муравей Радев.Активи за 28 милиарда ги продадоха за 2 милиарда.После дойде Мадридският мошеник и отупаха набързо Български пощи чрез Вива Венчарс ,за сумата от 220 милиона долара което беше годишната печалба на пощата,после ЕРП тата и накрая Брейди книжата,дълга го трансформираха в Евра с преки загуби от милиард и половина..Воопще Демократите се оказаха големи джепчии и национални предатели. Затвориха четирите блока на централата,в услуга на Арева и Париба заради тяхна инвестиция в черна вода.Колкото до фалитите,на скоро убеснявах какво е фалит,а то е когато една страна обяви мораториум по плащанията.Това се случи само при Луканов.България е докарвана до фалит по времето на Фердинат с националните катастрофи,с милионите златни франкове репарации ,отнети територии и стотиците хиляди жертви..
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Devil666

    6 1 Отговор

    До коментар #50 от "Сера Стата":

    Много си елементарен , да не кажа прост ! Всички тези цени , които коментираш бяха изкуствени...това не са реални цени... няма как сиренето да струва 3 - 4 кв./кг. ! Абсолютно невъзможно !
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Devil666

    2 0 Отговор

    До коментар #45 от "Интелигентната":

    Нещо ти не си в час...на какви наркотици си ? Блещиш абсолютни глупости !
  • 62 А Ти....О!

    0 4 Отговор

    До коментар #5 от "hienata":

    Не собствените си пари а на данъкоплатците законите са тяхни ББР Отпуска 150 милиона кредит на румен гайтански Вълкът бизнес партньор на Ахмед Доган схемата е даваш 1 получаваш 11не се заблуждавайте за тях е важно да нямат опозиция в дясното пространство то може да ум дръпне 300-400 хиляди гласа тогава ГЕРБ СА аут много хора които гласуваха за СДС ГЕРБ се осъзнаха колкото до БСП спечелят ли достатъчно Путин да им гласува доверие ще събори ГЕРБ чрез ДПС и сателитите си
  • 63 А Ти....О!

    1 6 Отговор

    До коментар #56 от "ИСТИНАТА":

    Лъжеш се че БСП и ГЕРБ са различни те са едни и същи слабата кандидатура на ГЕРБ направи РАДЕВ прездент с помоща на Русия и ДОГАН всичко това бе отиграно на Любянка централата на КГБ
  • 64 Фен

    5 0 Отговор

    До коментар #22 от "Гнусна Соросня":

    По думите ти си личи,че през добрия комунистически живот си бил с връзки за Малборо,банани,уиски и Тоблерон-и от Кореком.
  • 65 Цеко

    7 0 Отговор
    Боклук долен, хем краде, хем вика, дръжте крадеца. Който я пита от партията "майка" къде са парите, излита от "софрата". Ни срам ни очи!
  • 66 Курвелия

    3 0 Отговор

    До коментар #18 от "Centurion":

    Палячо си ти.вземи прочети какво да направили другите за това време при които е нямало социализъм.още не можем да изгоним западняците които бягаха в бг че тука беше много по хубаво ха ха ха

    Коментиран от #67

  • 67 Centurion

    1 2 Отговор

    До коментар #66 от "Курвелия":

    Сравнявай сравними неща.Ти гледаш империите които са владяли колонии стотици години и са ги ограбвали от което са натрупали огромни богатства.Англия,Холандия,Франция, Белгия,и др.Злато,диаманти,суровини и робски труд.Само Белгия е избила 10 милиона Конгоанци.Я погледни колко други държави има в които не е имало социализъм,а са с капиталистически с пазарна икономика и са бедни и слабо развити. Защо е така.Аз сравнявам България с Гърция и Турция примерно 1976 г.И двете са зад нас.А 1986 сме на 25 място в света по стандарт.Сега сме пазарна икономика от 25 години и сме на 72 място по стандарт и на 102 по свобода на медиите.
  • 68 Якия

    1 1 Отговор
    Обръчи от фирми, каза тя и в същия момент Георги Гергов се подхили...тази верно не е наред да говори такива високопарни думи при положение, че има такива като Гергов в партията си...
  • 69 Възмутен

    2 0 Отговор
    Върнете парите. И един лев субсидия са ви много...
  • 70 Centurion

    0 3 Отговор
    Е тя нали с тях се бори,с Бойковите подводници.Трябва да ги торпилира.Тяхното наличие в партията отблъсква избирателя.Това са крайно дескредитирани хора, с безгранична,алчност за власт,и липса на всякаква мярка,и усещане за приличие и адекватност. Тяхното време изтече отдавна.
  • 71 баба

    0 0 Отговор
    Другарко Нинова,
    Няма ли най-накрая да млъкнеш. От къде на къде,аз и голяма част от хората с данъците които плащаме ти ще си правиш телевизия, ще празнуваш на Бузлуджа, ще си пълниш джобчето. Своето и на жалките и смешни плазмодии около теб.
    1 лев ви е много.
  • 72 Реалист

    0 1 Отговор

    До коментар #18 от "Centurion":

    Яко си заблуден с фактите. Явно комунистите са ти промили мозъчето.
  • 73 Реалист

    0 1 Отговор

    До коментар #22 от "Гнусна Соросня":

    Някои хора забравиха комунистическата колонка система, спирането на тока и липсата на бензин.
  • 74 Токо

    0 1 Отговор
    Опаа Госпожа ОСТАВКА ... Пак е пила редбул
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове