5 Септември, 2019 21:11 5 122 67

Нинова зове ГЕРБ: Спрете се, осъзнайте се!

  • корнелия нинова-
  • бсп-
  • сотиря
Нинова зове ГЕРБ: Спрете се, осъзнайте се! - 1
Снимка: Пресцентър на БСП

Получихме подписката на жителите на село Сотиря за забрана на съкратеното производство и намаляване на присъдата при тежки престъпления. Днес се срещнахме с тях. Представихме им внесения от нас закон, според който при тежки телесни повреди и смърт не може да има съкратено производство и намаляване на присъдата при самопризнания, заяви председателят на БСП Корнелия Нинова при посещението си в село Сотиря, цитирана от пресцентъра на партията.

Пътувайки сега обратно към София, разбирам, че ГЕРБ внесли също закон, който допуска намаляване на присъдата, но не с 1/3, а с 1/5, по преценка на съда. И го правят като алтернативен на другите, внесени предложения, посочи Нинова. И призова: "Спрете се. Осъзнайте се. Пак ли на инат? Зверски убито дете. С другото - блудствано. Хвърлете партийната дреха. Тук няма място меренето на партийни алтернативи. А преди да гласувате "партийно" посетете дома на убитото детенце".

"Сигурна съм, че пред тази мъка ще забравите от коя партия сте", каза още Корнелия Нинова, цитирана от пресцентъра на БСП.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аман от Бойко!

    69 24 Отговор
    Даже не прочетох сруго освен заглавието щото е все същотото, ама ще ви кажа: в България малкия и среден бизнес умира! Ще купувате лайн-та от Кауфланд и Лидъл и ще носите найлоните на Пепко и ментетата уж марки! На почит са евродоячите!

    Коментиран от #5

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Свети Илия

    56 23 Отговор
    Писнаха тия гербери вредни. Сякаш милиционерка есесовка майка ги е раждала на калъп?Да идва Спайдърмен и Ирон Мен и дет видят гербер и Файърррррр...

    Коментиран от #37

  • 4 onq s konq

    35 71 Отговор
    БСП ВОГЛАВЕ С НИНОВА се опитаха да яхнат на времето протеста на Майките с децата и да го префасонират в "Долу Правителството".Майките ги изгониха,срещнаха се в последствие с Борисов и ТОЙ/не някой друг/ им удовлетвори исканията.Сега са се забили ДА МИШКУВАТ по селата,опитвайки се да извличат ПОЛИТИЧЕСКИ ДИВИДЕНТИ от хорската трагедия.а ИСТИНАТА Е,ЧЕ ИЗОБЩО НЕ ИМ ПУКА ЗА СКРЪБТА НА ХОРАТА,А СА там ЗА ДА ПОДКРЕПЯТ МЕСТНИЯ ТЕХЕН КАНДИДАТ-КМЕТ!Затова и АКО след предопределената загуба на БСП на Изборите НИНОВА НЕ БЪДЕ ИЗРИНАТА от Ръководството на БСП,то на това Лице следва да бъде наложена Административна мярка за ОГРАНИЧЕНИЕ НА ДВИЖЕНИЕТО МУ В РБ,поради развиване на ПРОТИВОДЪРЖАВНА ДЕЙНОСТ.

    Коментиран от #9, #11, #16, #25, #33, #50, #52

  • 5 Великия сифилистик Ленин

    20 40 Отговор

    До коментар #1 от "Аман от Бойко!":

    Виждал ли си какви боклуци произвежда малкия бизнес. Какво, без конкуренция ли да го оставим ? Да се справя. Ако трябва да загине защото не става, да загива. Работа има достатъчно за всички и още толкова. Стига си ревал. Некадърник.

    Коментиран от #30

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Шаолина

    51 19 Отговор
    Ако тези гербераците не си тръгнат догодина аз със сигурност ще емигрира!

    Коментиран от #42, #62

  • 8 късокраката лъжа

    21 45 Отговор
    Тази лъже на поразия. Осъдиха я и пак лъже. Кметът на Своге (мисля че беше) трябваше не 2000, а 40 000 лв. да ѝ търси.
  • 9 Фоти

    44 11 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    Как можа да измислиш толкова дълга реч, за възхвала на бандюгите от герб? Ти си талант. И БСП и ГЕРБ, ДПС, Отворено общество и още куп партии и лица извършват противодържавна дейност от 900 години насам. Нинова е права в случая, защото герб гласуваха престъплението Споразумение с прокуратурата и намаляне присъдата при споразумсние, това е отмяна на НПК закона и гласувалите го са за затвора... Защото прокуратуратз не е да се споразумява с бандюгите, а да се разследат и обвинят в съда, при неоспорими доказателства. Ти като защитааш герберите, оправдаваш и бандитите сключили споразумение и оссободени условно и с леки присъди... И се пишеш патриот???? Защо? Не съм от бсп, но това за споразуменисто спира действащ нпк и е престъпление.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Потрес

    22 4 Отговор
    Колко нагло, долно и гадно! Да си връткате партийните игрички за сметка на нещастието на хората! От вас нищо не става, всички сте същите гадини! Станете ЧОВЕЦИ и работете за хората, гласували ви доверие!

    Коментиран от #31

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Бесен Язовец

    22 8 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    Признак си че те яха някой чичко гербераст и си му мъжката метреса!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Тръмп

    10 19 Отговор
    Пачаврата пак се оригна!!!:):):)
  • 21 Docenta

    14 23 Отговор
    Нинова трябва да се навре в на кучето г...за,за да осъзнае каква фъшкия е

    Коментиран от #22

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Docenta

    6 5 Отговор
    Да напомня,че форума не е за лични нападки между пишещите тук

    Коментиран от #24

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Тото Кратуно

    8 4 Отговор

    До коментар #19 от "Borislav Popov":

    Бориславчо болен си неизлечимо. Психиатър ти е нужен. Но в кварталния хоремаг няма да го намериш бай ти Пешо е обикновен алкохолик като теб не е доктор.

    Коментиран от #27

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Слабограмотен

    16 2 Отговор
    не става въпрос нинова ли е бсп ли и тем подобни политически пристрастия эа едно е права гербаджиите точно сега внасят тоэи эакон който е в полэа на айдуците и престъпниците . .эамислете се малко преди да плюете по инерция всеки и всичко.....при спороэумение се дава по малка присъда ...ние искаме по ефвктивни... те ги намалят....въэоснова на споруэомение със прокурора...и прокуратура ...я съм не грамотен а вие кажете на фона на тия эверства със дечица...кой ще го приеме эа нормално

    Коментиран от #34

  • 30 Отговор

    12 2 Отговор

    До коментар #5 от "Великия сифилистик Ленин":

    Големите вериги са монопол който не отчита реален оборот и укрива данъци, а не просто конкуренция! Предосъавят стоки вредни за здравето но с добра реклама уж на промоция, пък отивайки на пазара гледаш по добро на същата цена като намалеото! Не си давайте парите хора, те се изнасят от България - купете от бай пешо яжте кррхко месце!
  • 31 Койчо

    7 4 Отговор

    До коментар #13 от "Потрес":

    Няма да започнат да работят за хората докато ние хората си мълчим и траеме техните издвателств над нас и нашите деца и родители. Без значение какви са червени. сини . лилави. ГЕРБ БСП АТАКА ВОЛЯ. Всички са против българския народ трябва да направим нещо. И все трябва да се започне от някъде да гласуваме за България. А В МОМЕНТА НЕ МИСЛЯ ЧЕ ЖИВЕЯ В БЪЛГАРИЯ А В НЯКЪКВА АФРИКАНСКА ПРОВИНЦИЯ.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 АНЕНЕРБЕ

    9 5 Отговор
    НE ЖEЛAЯ ДA БЪДA ПРИEТ КAТO CЪМИШЛEНИК НA OРГAНИЗИРAНAТA ПРECТЪПНA ГРУПA ГEРБ , нo cъм дълбoкo възмутeн oт ДВEЛИЧИEТO И ДЕГРАДАЦИЯТА , нa тeзи кoитo ce oпитвaт дa бъдaт тяхнa aлтeрнaтивa.

    ЦИТИРAМ ВИ ИЗВAДКИ OТ УCТAВA НA БCП ПРИEТ НA 49 КOНГРEC НA ПAРТИЯТA ПРOВEДEН НA 5 ФEВРУAРИ 2017 ГOДИНA :

    Чл. 2.(1) oт УCТAВA ГЛACИ:
    „Пaзaрнa икoнoмикa – ДA; пaзaрнo oбщecтвo – НE! !!!!

    КAТO CТE ЗA ПAЗAРНA ИКOНOМИКA КAК МOЖE ДA OЧAКВAТE OБЩECТВOТO ДA E НEПAЗAРНO?????

    В Чл. 4. (1) oт Уcтaвa e зaпиcaнo, чe БCП e "зa eднo cвoбoднo, cпрaвeдливo и COЛИДAРНO oбщecтвo."

    ЩE ЖИВEEМ "COЛИДAРНO" C ТEЗИ КOИТO НИ OГРAБВAТ , УНИЩOЖAВAТ EЖEМИНУТНO , И EЖEЧACНO.

    БИCEРA В УCТAВA НA ДEГРAДИРAЛAТA CТOЛEТНИЦA E CВЪРЗAН CЪC ТOВA ЧИИ ИНТEРECИ ЩE ПРEДCТAВЛЯВA БCП:

    В Чл. 2.(2) E ЗAПИCAНO:
    "... БCП e лявa нaрoднa пaртия бoрeщa ce зa зaщитa нa хoрaтa нa трудa, нa бeднитe и изocтaвeнитe, нa рaбoтницитe и cлужитeлитe "

    Чл.2 aл. 4 oт Уcтaвa нaлoжeн oт НИНOВA ce oтвaря гoлямaтa пoртa зa нaвлизaнeтo в УПРAВЛEНИEТO НA ПAРТИЯТA нa ЧEРВEНИТE МИЛИOНEРИ И МИЛИAРДEРИ, чиитo интeрec e рaзличeн oт хoрaтa нa трудa , бeднитe и coциaлнo cлaбинe:

    "Чл. 2.(4) БCП e МACOВA пaртия, кoятo oбeдинявa eдинoмишлeници – coциaлиcти oт вcички coциaлни cлoeвe, НEЗAВИCИМO OТ COЦИAЛНOТO ИМ И ИМУЩECТВEНO ПOЛOЖEНИE!!

    БCП CE E ПРEВЪРНAЛA В НEЩO КAТO OФ OРГAНИЗAЦИЯ В КOЯТO "COЛИДAРНO" ЖИВEЯТ И БEДНИ И БOГAТИ И OВЦE И ВЪЛЦИ!!!

    Коментиран от #38

  • 37 ДО ДЕБИЛИТЕ

    6 12 Отговор

    До коментар #3 от "Свети Илия":

    Внимавай какво си пожелаваш! Не пожелавай лошо, връща ти се като бумеранг. Това, че сте мързелива червена паплач, сами сте си виновни. Комунизмът съсипа младостта ни. Няма да позволя и децата и внуците ми да го преживеят. ИМПЕКСОВА, КОСТИНБРОДСКА, МИЛИОНЧЕВА, все от една порода. Фалираха, разграбиха и приватизираха държавата, измъкнаха се дух и от водата и днес още по-настървени за ново разграбване. 60% НЕ СА С КЪСА ПАМЕТ. СЪЗНАВАМЕ, ЧЕ ЗА ТЯХ НИЩО НЕ Е ХУБАВО, ВСИЧКО Е ЛОШО, ЩОМ КОМУНИСТИТЕ НЕ СА НА ВЛАСТ! ВСИЧКИ СОЦ. ДЪРЖАВИ СЕ ОТТЪРВАХА ОТ КОМУНИСТИТЕ И СЕГА СА ДОБРЕ. КАКВО ДА ПРАВИМ, ЙАТО СИ ИМАМЕ ПРОСТИ И НЕГРАМОТНИ ДЕБИЛИ. ТЕ ДОБРЕ ВИ ЛЪЖАТ И НАЛИ СТЕ ПРОСТИ, НЯМАТЕ НИЩО В ГЛАВИТЕ ЗА ДА НАПРАВИТЕ РАЗЛИКА М/ДУ ФАЛШИВИ НОВИНИ, ЛЪЖИ И ПОПУЛИЗЪМ. ПРОСТ НАРОД, ЛЕСНО СЕ МАНИПУЛИРА. ДОКАЗАНО ВЪВ ВРЕМЕТО. КАК ДА НИ ТЪРПЯТ В ЧУЖБИНА? НИКОЯ ДЪРЖАВА НЕ ОБИЧА КОМУНИСТИ. А НИЕ ГИ ИМАМЕ, С ЛОПАТИ ДА ГИ РИНЕШ! КАК НЕ СЕ СРАМУВАТЕ ОТ СЕБЕ СИ? За СИНЯ СОФИЯ СМЕ СКАЧАЛИ ПО ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА. ИЗВОЮВАХМЕ СИ Я И НЯМА ДА Я ПРЕДАДЕМ НА КОМУНИСТИТЕ ЗА ДА Я РАЗГРАБЯТ, ДА НАПЪЛНЯТ С/КИТЕ СИ, ДА ИЗПРАТЯТ ДЕЦАТА СИ В САЩ И ЧАСТНИ УЧИЛИЩА. НО, КЪДЕ ТИ РАЗУМ?

    Коментиран от #48, #60

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Гражданин

    0 1 Отговор
    Прав ти път ще ти кажат анонимнико. Никой никого не спират. Спираха и убиваха на границата по живково време. И ако го направиш, вярвай ми, като човек изстрадал ще спечелиш, ако си млад. Нашите разсъждаваха.. Ще им дадете пари.. Никакво даване.. Ще започнеш работа и ще намерят начин да... И виж си навъртял годините и тогава.. Освен пазач. А навън може да вали дъжд, в момента е студено, тук жега, но спокойствие има. А тук комунисгите от тях няма как, в момента, а и преди и винаги.. Казват ми и сега и преди, земи.. Строят и тройно продават.. Жилища също.. В Пловдив преди години може би.ад 10,строителство за 30000 1 стая и бокс и готов веднага го продава за 60000,30000 у джоба, нали са пред очите ми. За честите една 00000000,навън си е много по добре от байганю 21 век. Не са мръсни и коварни
  • 40 комент

    5 7 Отговор
    Нинова нищо не може да зове... липсва и класа, безочливост, далавераджийство и хитрост, за да се бори с Герб... па камо ли с Борисов. Той е изпечен още от мутренските времена има връзките и държи здраво власта, подсигурил се е ... Така че Нинова е просто смешна в опитите си да подкопае устоите на власта, както и да изгради доверие в себе си и представляващата я партия!
  • 41 ким

    5 6 Отговор
    Тия боклуци от снимката обикалят напред,назад всеки ден и дрънкат глупости ,без да вършат никаква работа.
  • 42 Да да

    1 2 Отговор

    До коментар #7 от "Шаолина":

    Тебе чакаме! В Русия, нали?
  • 43 месара

    4 9 Отговор
    Наследници на шумкари наградиха Корнелия Нинова за активна антифашистка дейност днес, ще сваля фашистите!
    Оказа се, че „ослепени от злоба наследници на хитлерофашизма" са начело на България и тя трябва да бъде спасена от тях. Това стана ясно от словата на тържественото събрание на Българския антифашистки съюз за честването на 75 години от 9 септември 1944 г. тази вечер. Къде, ще попитате? В Парк-хотел „Москва”, къде другаде. Кой ще я спасява от фашистите? Корнелия Нинова, разбира се. Поне така разбрахме от словата на белокоси оратори, които възпяваха ордените с лика на Сталин, Червената армия, дето не ни е окупирала , а ни е дала свобода, докато продажниците нареждали в учебниците да се пише обратното.

    Корнелия Нинова е начело на Националния комитет за честване на 9-и септември 1944 година, както съобщихме.

    Лидерът на БСП получи „импровизирано и изненадващо” награда и грамота от БАС за най-активен антифашист днес. Ораторите обясняваха с комсомолски плам как трябва да се поучи от опита на 9-ти септември, как трябва да се тръгне в единен фронт срещу днешните фашисти, как те се опитват да пренапишат историята и да омаловажат ролята на СССР, а Корнелия гледаше и слушаше с усмивка. До нея се бяха наредили Калоян Паргов, Георги Свиленски и други отговорни другари.
  • 44 Иван

    3 5 Отговор
    Жалка картинка,да вадиш политически дивиденти ОТ ЗВЕРСКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ЧОВЕШКО СТРАДАНИЕ,КОМУНИСТИТЕ УДАРИХА ДЪНОТО!Как са я получили тая "подписка" като точно тези "жители" на Сотиря са 100% НЕГРАМОТНИ!Верно комунистите са виновни за много мерзости,но след жалкия опит на Ерменков да плаши населението с отрова във водата не вярвах ,че могат да направят НЕЩО ПО ДОЛНО,явно съм грешал!

    Коментиран от #45

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 бсп

    3 9 Отговор
    Д-р.Нинова няма от какво и за какво да се осъзнават ГЕРБ!!!!Цяла България гласува ГЕРБ и това е абсолютно красноречиво, че няма абсолютно никакви причини да се осъзнават за каквото и да било др.Техноимексова!Напротив др.техноимпексова, ти трябва да осъзнаеш, че въпреки нещата които ги направи ГЕРБ никоя фракция на Бкп не направи абсолютно нищо за България и народа и!!!Кои са фракциите ли др.нинова бсп/сдс97, дсб, дпс, да България, ндсв, зелени някакви си, дбг и т.н.Осъзнай се Ти др.нинова след ограбването на България от90г до 2008-9год!!!!!!Бкп и фракциите и никога няма да са на власт вече, ама никога!България винаги избира само и единствено ГЕРБ и Борисов!!!!
  • 48 Свети Илия

    5 3 Отговор

    До коментар #37 от "ДО ДЕБИЛИТЕ":

    Бре я не съм червен и син, жълт и зелен. Я съм зачервен от възмущение как глупавийо Господ търпи живи такива изчадия как ГЕРБ,.... Туй не са хора, бре, момче, туй са изчадия, требва в казана на Дяволито да са, а те тук сред хората пакости правят??? Я почервенях кога прочетох какво правяг тез върли народни душмани, айдук до айдука събрани. Че требва да вадя вилицата пак от скрина и да ги ръчкам по камбите дано станат хора. Ама вече 40 године не стават. Кой ще ги чака 10000 године да еволюират до хора? Ами те, че изтепат народо булгарикус хоммо саппиенс и дивите свини за още 10 године, бре момче? Кой ги учи тако да лажат, крадат и пакостят, бре? Бре вашио проКУРоро главен оти не ги вапца в Съда, бре?

    Коментиран от #57

  • 49 007

    1 1 Отговор
    След политическото всеядство вероятно идва полит канибализъм. Просмукват се каквилине намеци-заплахи, дори и за революция (улицата да свали демократично избраното правителство след като не може както трябва). Мисля, че няма кой да се върже вече за масовики, а платено струва много (100 жиляди по 100 лв са 10 мил; няма такива спонсори).
  • 50 Белязания

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    На такива като теб драскачи, мога само да им плюя на манипулаторската физиономия
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 НЕЩАСТНИЦИ

    3 1 Отговор
    ХОДЯТ ПО СЕЛАТА КАТО НЯКАКВА СЕЛСКА ТЕАТРАЛНА ГРУПА ЗА ДА СИ ПРАВЯТ ЕВТИНА ПР КАМПАНИЯ.

    В СЪЩОТО ВРЕМЕ В ДЪРЖАВАТА НИ СЕ ИЗВЪРШВА ГРАБЕЖ И НА НАЦИОНАЛНИ БОГАТСТВА КАКВОТО Е ЗЛАТОТО , ТАКА И НА НАСЕЛЕНИЕТО ПОДЛОЖЕНО ОТ ЧУЖДИТЕ ИНВЕСТИТОРИ Н НЕВЕРОЯТЕН ГЕНОЦИД И ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ С ЦЕНИТЕ НА ТОКА , ВОДАТА И ДРУГИТЕ ЕНЕРГОНОСИТЕЛИ.

    БСП НЕ Е ПАРТИЯ НА БЕДНИТЕ И СОЦИАЛНО СЛАБИТЕ.

    БСП Е ПАРТИЯ НА ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ И ПРИВАТИЗАТОРИ НА ДЪРЖАВНИ АКТИВИ.

    ТАЗИ ПАРТИЯ КАКТО И ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНА ГРУПА НА ГЕРБ И ПРЕДАТЕЛИТЕ ПАТРИОТИ ПРИНУДИХА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ ДА НАПУСНАТ БЪЛГАРИЯ.

    НЕ ГЛАСУВАЙТЕ!!
    НЕ УЧАСТВАЙТЕ В ТОЗИ ПАСКВИЛ НАРЕЧЕН ИЗБОРИ!!

    Коментиран от #56

  • 54 ИСТИНАТА

    4 2 Отговор
    НИНОВА , както и целият ръководен екип от милионери пърхащи в ръководството на БСП правят всичко възможно за да ДИСКРЕДИТИРАТ и УНИЩОЖАТ партията на БЕДНИТЕ и СОЦИАЛНО СЛАБИТЕ, която по подобие на външнотърговските ИМ фирми са ПРИВАТИЗИРАЛИ.
  • 55 КИМ ЧЕН УН

    0 0 Отговор
    Кат са усазная ище бегам при ушанките
  • 56 Койчо

    0 3 Отговор

    До коментар #53 от "НЕЩАСТНИЦИ":

    Тез всички наша които си написал ги вършат твоите гербери ама на вас ви е присъщо да преписвате своите грехове на другите. Златото го раздаде Борисов тецовете ги хариза пак той затова плащай си скъпия ток и млъкни или ходи се оплачи на Бойко.

    Коментиран от #58

  • 57 бсп

    1 0 Отговор

    До коментар #48 от "Свети Илия":

    Малкия нищо не си видял какво означава Бкп!А каквото означава Бкп то е същото за другото и име Бсп!А пък онова Сдс на Костов е от Бкп/бсп!
  • 58 бсп

    2 1 Отговор

    До коментар #56 от "Койчо":

    Койчо Койчооооо много си зле в черепчето мое дете, много си зле мамино синченце дете!Вашето бсп разсипа България точно тогава когато ГЕРБ изобщо я нямаше след 89г дете мамино!!!!

    Коментиран от #61

  • 59 От Сотиря

    1 0 Отговор
    Първо въпросната подписка е пратена до всички парламентарно представени партии, не е "връчена" само на др. Нинова. Второ, никой не я канил в Сотиря и трето, защо никъде не се казва как беше посрещната другарката от хората в селото. Съвсем ясно и бе дадено да разбере, че ни е пределно ясна целта ѝ на посещението в селото (заедно с Арменков и кандидат кмета на Сливен), и че няма да позволим да бъде яхната мъката на хората, че в тази подписка е събран целият гняв и отвръщение на всички, против всички тях, че те са част от проблема, а не неговото решение. Зададени ѝ бяха куп неудобни въпроси, а тя се обиди, че сме казвали "всички сте еднакви". Защо никой журналист не каза, каква беше реакцията на хората от Сотиря?
  • 60 Койчо

    1 1 Отговор

    До коментар #37 от "ДО ДЕБИЛИТЕ":

    Ти нормален ли си да мислиш че комунизъм има или пък че е възможно да се върне в България прекалявате с келешлъка БСП е социална партия а ако някой се опитва да върне комунизма в България това е шефът ти Борисов и мисля че успява.
  • 61 Койчо

    0 1 Отговор

    До коментар #58 от "бсп":

    Кажи кой подписа всичките тези договори бе череп. И кажи за какъв период от време е управлявала БСП и за какъв период ГЕРБ след 89 година. НАЙ МНОГО ВРЕДИ НАНЕСЕ ГЕРБ СДС И НДСВ но ГЕРБ са първенци. Ако управляват още един мандат след тях ще са Евророма защото няма да остане българин да гласува за ГЕРБ ти и Борислав Попов ще сте единствените ааа и Румяна Костова. Ако не ви спрът заплатките за тролене до тогава.

    Коментиран от #64

  • 62 критик

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "Шаолина":

    Те сами няма да си тръгнат. Затова направи по-лесното и по-доброто от емиграция - върви и гласувай на всички избори за този, който може да събори ГЕРБ. Всеки друг ще е по-добър от тях с изключение на ДПС.

    Коментиран от #63

  • 63 Тото Кратуно

    0 1 Отговор

    До коментар #62 от "критик":

    10+ Браво
  • 64 бсп

    2 0 Отговор

    До коментар #61 от "Койчо":

    Абе др.Череп дете от 90г до 2009г бкп и фракциите смачкаха България!Никога няма да видите власт!Когато ГЕРБ построи нещо мигом Бкп го оплюва!А защо не оплюете повишението на пенсиите, и дето всяка год.на пенсионерите се дават Коледни и Великденски надбавки!Защо не оплюете и повишението на минималната раб.заплата на три пъти вече и казвате, че това е защото ГЕРБ бил изхабен вече и за това увеличавал заплати!Абе вие искате просто власта за фалирате България за трети път след 90г и 96- 7год.И после да оберете някоя банка като на вашия мустакатия банкер!Всичките ви закони са направени така, че като крадете никой от вас да не е задържан и осъден на по 20г затвор!!!!!!!!!!

    Коментиран от #65, #66

  • 65 Койчо

    0 0 Отговор

    До коментар #64 от "бсп":

    Ти си много зле с историята бе череп май говориш за СДС ама го преписваш на БСП защото сте толкова вглъбени във това да оплювате БСП че вече изключвате реалността и историята ИЛИ си на какъв вчерашен хлапак с промит мозък.
  • 66 Койчо

    0 0 Отговор

    До коментар #64 от "бсп":

    А банката я обраха твоят любим пожарникар и началникът му прасето.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове