Last news in Fakti

9 Септември, 2019 19:30 1 954 25

Делчев: Манолова е граждански кандидат, не ляв

  • димитър делчев-
  • мая манолова

В момента София се управлява ляво - не може да се правят по три ремонта на една улица, каза лидерът на ДБГ

Делчев: Манолова е граждански кандидат, не ляв - 1
Кадър Нова тв

Да уточня, че Манолова се кандидатира като граждански кандидат, а не като ляв. През последните години тя заемаше поста на омбудсман. Тя се е деидеологизирала, ако мога така да се изразя. Поставили сме си за цел да се борим с феодалния модел, а тук в София този модел е доста силен и се изразява в това, че строят няколко фирми, които изсмукват ресурса на всички граждани. Това заяви в предаването "Плюс - Минус" лидерът на ДБГ Димитър Делчев.

"Улицата има право и все повече и повече ще влияе на процесите в България. Не възприемаме битка за София като ляво или дясно. В момента София се управлява ляво - не може да се правят по три ремонта на една улица. Ще работим с г-жа Манолова за по-добро управление на града. Ние сме обявили принципна подкрепа. Тя е взета от огромното мнозинство на България на гражданите. Няма да влезем в коалиция с БСП. Най-вероятно ще я подкрепят, но не е сигурно. Нашият най-голям идеологически противник е ГЕРБ. Те от дясна партия с проантлатическа насоченост изведнъж казаха, че Шенген не ни е приоритет", категоричен бе той.

По думите му в листата, която те ще подготвят ще има и гражданска квота. Той е категоричен, че думите отлитат, а написаното остава.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Избори 2019

    26 32 Отговор
    100% победа за Мая, тя знае, може и ще разкара гешефтарите!

    Коментиран от #19, #22

  • 2 Краен изход

    21 31 Отговор
    Мая Манолова петдесет и пет процента Йорданка Фандъкова четиридесет и пет процента
  • 3 Мая

    22 35 Отговор
    Народът е с теб Мая.

    Коментиран от #20

  • 4 Morgoth

    34 18 Отговор
    Смях в залата! Манолова знае, че София е дясна и че не обича БСП, затова се пише независима.
  • 5 Я стига , ще подкрепяте

    21 14 Отговор
    Калинката Мая .
  • 6 ИМПЕРИАЛИСТ

    26 13 Отговор
    Леле леле, каква МИМИКРИЯ, какво нещо на Мая-костинбродска...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ХА ХА ХА

    11 5 Отговор
    ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА! БЛЯ БЛЯ !
  • 9 име

    17 6 Отговор
    делчев не беше ли син на комунисти?
  • 10 onq s konq

    14 8 Отговор
    Ако Мая не бъде подкрепена от БСП,то тя просто ще бъде на последно място в класацията на всички Партии издигащи кандидати.На ТОВА РАЗЧИТА и ДБГ,както и АБВ- "прилепяне" към подкрепената основно от БСП Мая,за да ПОЛУЧАТ МЕСТА В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ при евентуална нейна победа.Неслучайно Петков от АБВ каза че въпреки подкрепата "няма да предоставим на Манолова подписан празен чек",както и ДБГ е "подготвил своя листа на гр.квота" и недвусмислено заявяват че "думите отлитат,написаното остава".Всъщност в цялата работа няма нищо изненадвашо и неочаквано,защото принципно калкато една Партия е по-малка,толкова и душичките й са по-дребни:)
  • 11 Усмивката

    12 14 Отговор
    Че той бойко винаги си е бил комунист.Народа го вижда и знае.Лавиране между изтока и запада е очевиден.Те, ГЕРБ никога не са искали влизане на България в европейската общност.Правилата и законите които налагат по скоро се доближават до Путинова Русия .Правилно казва Делчев.Това е феодална система, и няма нищо общо с ляво и дясно
  • 12 Въпрос

    24 11 Отговор
    Какво е направила Мая за хората. Хайде, опишете с няколко думи големите и лични постижения! Носи се някакъв вой, но нищо конкретно! Хайде, убедете ме да гласувам за нея!
  • 13 Секретарка

    21 6 Отговор
    ДЕЛЧЕВ....Делчевввв….РАЗСИПАХТЕ си ракията.....ЗАКРИВАЙ тази т.н. партия !!! МЛАД си ...а си и ГЛУПАВ...за да мислиш .че може да заблудиш хората !М.М. е ГЛАВЕН УЧАСНИК в " КОСТИНБРОДСКАТА АФЕРА "довела до близо 2 год застой на развитието на БГ и грабежа на КТБ !За награда серГЕЯ я направи шеф на НС ! М.М. изпълни и друга САТАНИНСКА поръчка на серГЕЯ и сарайте …..по време на протестите с-у Орешарски ...М.М. излезе сама...БЕЗ ОХРАНА и тръгна към Позитано пеш ….ХОРАТА я ОБГРАДИХА...и хвърляки й в краката СТОТИНКИ и крещяха - " ЗА КОЛКО СЕ ПРОДАДЕ ".....ПЪКЛЕНИЯТ ПЛАН беше. при физическо насилие в-у шеф на НС....ОРЕШАРСКИ да ВЪВЕДЕ ИЗВ. ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ …..а това АВТОМАТИЧНО ни ВАДЕШЕ от ЕС и НАТО !!!Разминахме се на косъм ….а ти май ВЪОБЩЕ НЕ ЗНАЕШ ! М.М. ще бъде разследвана при новият гл. прокурор !
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Иво

    16 3 Отговор
    Дельчев, Дельчев, Майчето е толкова лява, че повече няма някъде! Трябва да обясниш как тякя се е ДЕполитизирала/ ДЕидеологизирала ?! Предполагам си чувал приказката за вълка и козината? Е , това с пълна сила важи за комунягите - бивши и настоящи! Ама като те гледам си доста младичък , та може и да не я знаеш приказката. Или към стремежа за постчетата в политиката можеш да си затвориш очите....? И да драскаш глупости, за да се харесаш на една деидеологизирана лява, която дава мило и драго да се докопа до по- голямо постче.....!
  • 16 ОСА

    16 2 Отговор
    Не вярвам, че Мая не е ляв кандидат .Когато се отрече от БСП и миналото си на депутат от БСП , зам председател на НС като представител на БСП групата , чак тогава ще приема , че Мая е независим кандидат кмет на София !!!! За сега е МНОГО зависима и то не от гражданите на столицата !!!!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ВЪЗРАСТЕН

    12 3 Отговор
    ЕЙ ТАКИВА ПРОСТАШКИ ЛЪЖИ ОТВРАЩАВАТ НАРОДА, НЯМА ПО ГЛУПАВИ СЪЩЕСТВА ОТ КОМУНИСТИТЕ И РУСОФИЛИТЕ!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Икопетар

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "Мая":

    На будалите който мислят че мая се е променила от преди години ще кажа не се заблуждавайте глупаци после да не искате да я сваляте от кмет след една две години
  • 21 Бате

    6 2 Отговор
    Този ми изглежда да е млад човек бате, не може да е толкова тъп. О май може, сгреших нали???
  • 22 Сестрата на Манолова

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "Избори 2019":

    Обичаме Мая Манолова и обичаме ЦСКА! Гласувайте за нас. Ние не сме комунисти!
  • 23 Чочо

    0 1 Отговор
    Не само София е с феодално управление, в малките общини някои кметове царуват вече над 30. г. За целта са сменили толкова партии колкото трябва.
  • 24 Aaa

    1 0 Отговор
    Така е - кандидатът на БСП е Иванчева, а Манолова е кандидат на Пеевски!!!
  • 25 цвцв

    0 0 Отговор
    който гласува за фандъкова да яде акулски опашки
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове